pamela_anderson 05.09.02, 10:11 ...jaki temat zaproponować do dyskusji, żeby nie odbiec poziomem od pozostałych wątków, i doprawdy mam spory problem. Zastanawia mnie, co tak naprawdę Was interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lastka Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 10:12 Właściwie wszystko nas interesuje tylko chyba większość już była przerabiana kilka razy... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 10:13 kochana pamelo (czyzby kolejne wcielenie p?). mamy szerokie zainteresowania, ktore nie ograniczaja sie do slonecznego patrolu po zaludnionych plazach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 10:36 kwik napisała: > kochana pamelo (czyzby kolejne wcielenie p?). > mamy szerokie zainteresowania, ktore nie ograniczaja sie do slonecznego patrolu > > po zaludnionych plazach. > > :) > > > Brawo Kwik! Bingo! > > Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Kwik 05.09.02, 10:37 kwik napisała: > kochana pamelo (czyzby kolejne wcielenie p?). > mamy szerokie zainteresowania, ktore nie ograniczaja sie do slonecznego patrolu > > po zaludnionych plazach. > > :) > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kwik 05.09.02, 10:39 gdyz nie pierwsze, prawda? :) > > Bingo! Tylko dlaczego kolejne? Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Kwik 05.09.02, 11:43 kwik napisała: > gdyz nie pierwsze, prawda? :) > > > > Bingo! Tylko dlaczego kolejne? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kwik 05.09.02, 11:47 > A nieprawda! Postanowiłam zmienić nick, bo ten służy do pisania na forum, a > poprzedni do korespondencji. A co, nie wolno mi? alez pamelo, wolno! nic nam do tego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Na pewno nie interesuje nas... IP: 157.25.84.* 05.09.02, 10:14 ...biust Pameli Anderson. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Na pewno nie interesuje nas... 05.09.02, 10:38 Gość portalu: Kan napisał(a): > ...biust Pameli Anderson. Ale mów za siebie, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 10:16 pamela_anderson napisała: > ...jaki temat zaproponować do dyskusji, żeby nie odbiec poziomem od > pozostałych wątków, i doprawdy mam spory problem. > Zastanawia mnie, co tak naprawdę Was interesuje. Np. Jaki wpływ ma endomorficzna higroskopijność gąbki kosmetycznej na jędrność skóry pośladków. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 10:41 matrek napisał: > pamela_anderson napisała: > > > ...jaki temat zaproponować do dyskusji, żeby nie odbiec poziomem od > > pozostałych wątków, i doprawdy mam spory problem. > > Zastanawia mnie, co tak naprawdę Was interesuje. > > Np. Jaki wpływ ma endomorficzna higroskopijność gąbki kosmetycznej na jędrność > skóry pośladków. Myślę, że to akurat higroskopijność gąbki nie ma żadnego wpływu na jędrność skóry w ogóle. Ważniejsza jest faktura gąbki, ale oczywiście nie o tym będziemy rozmawiać. Może faltycznie przenieeśmy się do Twojego, dzisiejszego "pasjonującego" wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 10:43 pamela_anderson napisała: > matrek napisał: > > > pamela_anderson napisała: > > > > > ...jaki temat zaproponować do dyskusji, żeby nie odbiec poziomem od > > > pozostałych wątków, i doprawdy mam spory problem. > > > Zastanawia mnie, co tak naprawdę Was interesuje. > > > > Np. Jaki wpływ ma endomorficzna higroskopijność gąbki kosmetycznej na > jędrność > > skóry pośladków. > > Myślę, że to akurat higroskopijność gąbki nie ma żadnego wpływu na jędrność > skóry w ogóle. Ważniejsza jest faktura gąbki, ale oczywiście nie o tym będziemy > > rozmawiać. Może faltycznie przenieeśmy się do Twojego, > dzisiejszego "pasjonującego" wątku? Mnie tam on wcale nie pasjonuje, ale miło mi że tak uważasz. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 11:38 matrek napisał: > pamela_anderson napisała: > > > matrek napisał: > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > ...jaki temat zaproponować do dyskusji, żeby nie odbiec poziomem > od > > > > pozostałych wątków, i doprawdy mam spory problem. > > > > Zastanawia mnie, co tak naprawdę Was interesuje. > > > > > > Np. Jaki wpływ ma endomorficzna higroskopijność gąbki kosmetycznej na > > > jędrność > > > skóry pośladków. > > > > Myślę, że to akurat higroskopijność gąbki nie ma żadnego wpływu na jędrno > ść > > skóry w ogóle. Ważniejsza jest faktura gąbki, ale oczywiście nie o tym > będziemy > > > > rozmawiać. Może faltycznie przenieeśmy się do Twojego, > > dzisiejszego "pasjonującego" wątku? > > Mnie tam on wcale nie pasjonuje, ale miło mi że tak uważasz. Uuuu, nie dobrze. Nie zauważyłeś cudzysłowia? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 11:39 pamela_anderson napisała: > matrek napisał: > > > pamela_anderson napisała: > > > > > matrek napisał: > > > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > > > ...jaki temat zaproponować do dyskusji, żeby nie odbiec poz > iomem > > od > > > > > pozostałych wątków, i doprawdy mam spory problem. > > > > > Zastanawia mnie, co tak naprawdę Was interesuje. > > > > > > > > Np. Jaki wpływ ma endomorficzna higroskopijność gąbki kosmetyczn > ej na > > > > > jędrność > > > > skóry pośladków. > > > > > > Myślę, że to akurat higroskopijność gąbki nie ma żadnego wpływu na j > ędrno > > ść > > > skóry w ogóle. Ważniejsza jest faktura gąbki, ale oczywiście nie o ty > m > > będziemy > > > > > > rozmawiać. Może faltycznie przenieeśmy się do Twojego, > > > dzisiejszego "pasjonującego" wątku? > > > > Mnie tam on wcale nie pasjonuje, ale miło mi że tak uważasz. > > Uuuu, nie dobrze. Nie zauważyłeś cudzysłowia? No ale ma lepsze wzięcie... ten jego wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 11:51 lastka napisała: > pamela_anderson napisała: > > > matrek napisał: > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > matrek napisał: > > > > > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > > > > > ...jaki temat zaproponować do dyskusji, żeby nie odbie > c poz > > iomem > > > od > > > > > > pozostałych wątków, i doprawdy mam spory problem. > > > > > > Zastanawia mnie, co tak naprawdę Was interesuje. > > > > > > > > > > Np. Jaki wpływ ma endomorficzna higroskopijność gąbki kosme > tyczn > > ej na > > > > > > > jędrność > > > > > skóry pośladków. > > > > > > > > Myślę, że to akurat higroskopijność gąbki nie ma żadnego wpływu > na j > > ędrno > > > ść > > > > skóry w ogóle. Ważniejsza jest faktura gąbki, ale oczywiście nie > o ty > > m > > > będziemy > > > > > > > > rozmawiać. Może faltycznie przenieeśmy się do Twojego, > > > > dzisiejszego "pasjonującego" wątku? > > > > > > Mnie tam on wcale nie pasjonuje, ale miło mi że tak uważasz. > > > > Uuuu, nie dobrze. Nie zauważyłeś cudzysłowia? > > No ale ma lepsze wzięcie... ten jego wątek. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 11:53 > Oj, ma rzeczywiście wzięcie. Lastka-Matrek, Matrek-Kwik i tak na zmianę. Aż do > znudzenia. > coz, mnie szkoda czasu na czytanie tego, co mnie nie bawi, nie cieszy i nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 12:06 kwik napisała: > > Oj, ma rzeczywiście wzięcie. Lastka-Matrek, Matrek-Kwik i tak na zmianę. A > ż > do > > znudzenia. > > > > coz, mnie szkoda czasu na czytanie tego, co mnie nie bawi, nie cieszy i nie > interesuje. > > > -- Jako blondynka zrozumiałam aluzję, tylko nie rozumiem dlaczego sobie sama zaprzeczasz? > fantazja trzeszczy w łupinie gałki muszkatołowej Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 12:07 > > -- > Jako blondynka zrozumiałam aluzję, tylko nie rozumiem dlaczego sobie sama > zaprzeczasz? nie, nie zaprzeczam. mam nadzieje, ze teraz tez zrozumialas. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 12:13 kwik napisała: > > > -- > > Jako blondynka zrozumiałam aluzję, tylko nie rozumiem dlaczego sobie sama > > zaprzeczasz? > > nie, nie zaprzeczam. mam nadzieje, ze teraz tez zrozumialas. > :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 12:15 > Masz rację, to już staje się nudne. :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: No i jak z tym wzięciem droga lastko? 05.09.02, 14:12 lastka napisała: > pamela_anderson napisała: > > > matrek napisał: > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > matrek napisał: > > > > > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > > > > > ...jaki temat zaproponować do dyskusji, żeby nie odbie > c poz > > iomem > > > od > > > > > > pozostałych wątków, i doprawdy mam spory problem. > > > > > > Zastanawia mnie, co tak naprawdę Was interesuje. > > > > > > > > > > Np. Jaki wpływ ma endomorficzna higroskopijność gąbki kosme > tyczn > > ej na > > > > > > > jędrność > > > > > skóry pośladków. > > > > > > > > Myślę, że to akurat higroskopijność gąbki nie ma żadnego wpływu > na j > > ędrno > > > ść > > > > skóry w ogóle. Ważniejsza jest faktura gąbki, ale oczywiście nie > o ty > > m > > > będziemy > > > > > > > > rozmawiać. Może faltycznie przenieeśmy się do Twojego, > > > > dzisiejszego "pasjonującego" wątku? > > > > > > Mnie tam on wcale nie pasjonuje, ale miło mi że tak uważasz. > > > > Uuuu, nie dobrze. Nie zauważyłeś cudzysłowia? > > No ale ma lepsze wzięcie... ten jego wątek. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: No i jak z tym wzięciem droga lastko? 05.09.02, 14:18 pamela_anderson > > WYNIK Z WĄTKIEM MATREKA 1:1. A jednak rywalizacja :) > Zanim coś palniesz, przemyśl. > I na koniec- nie intersuje mnie tutaj i w życiu żadne współzawodnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: No i jak z tym wzięciem droga lastko? 05.09.02, 14:21 lastka napisała: > pamela_anderson > > > > WYNIK Z WĄTKIEM MATREKA 1:1. > > > A jednak rywalizacja :) > > > Zanim coś palniesz, przemyśl. > > I na koniec- nie intersuje mnie tutaj i w życiu żadne współzawodnictwo. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 11:54 pamela_anderson napisała: > matrek napisał: > > > pamela_anderson napisała: > > > > > matrek napisał: > > > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > > > ...jaki temat zaproponować do dyskusji, żeby nie odbiec poz > iomem > > od > > > > > pozostałych wątków, i doprawdy mam spory problem. > > > > > Zastanawia mnie, co tak naprawdę Was interesuje. > > > > > > > > Np. Jaki wpływ ma endomorficzna higroskopijność gąbki kosmetyczn > ej na > > > > > jędrność > > > > skóry pośladków. > > > > > > Myślę, że to akurat higroskopijność gąbki nie ma żadnego wpływu na j > ędrno > > ść > > > skóry w ogóle. Ważniejsza jest faktura gąbki, ale oczywiście nie o ty > m > > będziemy > > > > > > rozmawiać. Może faltycznie przenieeśmy się do Twojego, > > > dzisiejszego "pasjonującego" wątku? > > > > Mnie tam on wcale nie pasjonuje, ale miło mi że tak uważasz. > > Uuuu, nie dobrze. Nie zauważyłeś cudzysłowia? Zauważyłem, Ty natomiast nie zauważyłaś zignorowania go. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 12:06 matrek napisał: > pamela_anderson napisała: > > > matrek napisał: > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > matrek napisał: > > > > > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > > > > > ...jaki temat zaproponować do dyskusji, żeby nie odbie > c poz > > iomem > > > od > > > > > > pozostałych wątków, i doprawdy mam spory problem. > > > > > > Zastanawia mnie, co tak naprawdę Was interesuje. > > > > > > > > > > Np. Jaki wpływ ma endomorficzna higroskopijność gąbki kosme > tyczn > > ej na > > > > > > > jędrność > > > > > skóry pośladków. > > > > > > > > Myślę, że to akurat higroskopijność gąbki nie ma żadnego wpływu > na j > > ędrno > > > ść > > > > skóry w ogóle. Ważniejsza jest faktura gąbki, ale oczywiście nie > o ty > > m > > > będziemy > > > > > > > > rozmawiać. Może faltycznie przenieeśmy się do Twojego, > > > > dzisiejszego "pasjonującego" wątku? > > > > > > Mnie tam on wcale nie pasjonuje, ale miło mi że tak uważasz. > > > > Uuuu, nie dobrze. Nie zauważyłeś cudzysłowia? > > Zauważyłem, Ty natomiast nie zauważyłaś zignorowania go. Czy nie wymagasz zbyt wiele od blondynki? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 12:16 pamela_anderson napisała: > > Czy nie wymagasz zbyt wiele od blondynki? Mnie blondynki wcale nie śmieszą. Nic do nich nie mam, choć fakt, że wolę brunetki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 12:18 matrek napisał: > pamela_anderson napisała: > > > > > Czy nie wymagasz zbyt wiele od blondynki? > > Mnie blondynki wcale nie śmieszą. Nic do nich nie mam, choć fakt, że wolę > brunetki ;) Ja też nic do nich nie mam, bo to stworzenie boże, ale wolę blondynów. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 12:36 pamela_anderson napisała: > matrek napisał: > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > > Czy nie wymagasz zbyt wiele od blondynki? > > > > Mnie blondynki wcale nie śmieszą. Nic do nich nie mam, choć fakt, że wolę > > brunetki ;) > > Ja też nic do nich nie mam, bo to stworzenie boże, ale wolę blondynów. Blondynów ? Fuj ! Takienie wiadomo co, bez wyrazu... Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 12:40 matrek napisał: > pamela_anderson napisała: > > > matrek napisał: > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > > > > > Czy nie wymagasz zbyt wiele od blondynki? > > > > > > Mnie blondynki wcale nie śmieszą. Nic do nich nie mam, choć fakt, że > wolę > > > brunetki ;) > > > > Ja też nic do nich nie mam, bo to stworzenie boże, ale wolę blondynów. > > Blondynów ? Fuj ! Takienie wiadomo co, bez wyrazu... A tu ci boli, bruneciku. Niestety, ale blondyni są wierniejsi i mniej owłosieni, a przynajmniej nie widać tak bardzo ich owłosienia. I jest mniejsze prawdopodobieństwo, że dzieci będą rude. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 12:42 pamela_anderson napisała: > matrek napisał: > > > pamela_anderson napisała: > > > > > matrek napisał: > > > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > > > > > > > > Czy nie wymagasz zbyt wiele od blondynki? > > > > > > > > Mnie blondynki wcale nie śmieszą. Nic do nich nie mam, choć fakt > , że > > wolę > > > > brunetki ;) > > > > > > Ja też nic do nich nie mam, bo to stworzenie boże, ale wolę blondynów > . > > > > Blondynów ? Fuj ! Takienie wiadomo co, bez wyrazu... > > A tu ci boli, bruneciku. Niestety, ale blondyni są wierniejsi i mniej > owłosieni, a przynajmniej nie widać tak bardzo ich owłosienia. I jest mniejsze > prawdopodobieństwo, że dzieci będą rude. Ha ! Nie jestem brunetem. Ci zresztą też mnie nie rajcują :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 12:46 matrek napisał: > pamela_anderson napisała: > > > matrek napisał: > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > matrek napisał: > > > > > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > Czy nie wymagasz zbyt wiele od blondynki? > > > > > > > > > > Mnie blondynki wcale nie śmieszą. Nic do nich nie mam, choć > fakt > > , że > > > wolę > > > > > brunetki ;) > > > > > > > > Ja też nic do nich nie mam, bo to stworzenie boże, ale wolę blon > dynów > > . > > > > > > Blondynów ? Fuj ! Takienie wiadomo co, bez wyrazu... > > > > A tu ci boli, bruneciku. Niestety, ale blondyni są wierniejsi i mniej > > owłosieni, a przynajmniej nie widać tak bardzo ich owłosienia. I jest > mniejsze > > prawdopodobieństwo, że dzieci będą rude. > > Ha ! Nie jestem brunetem. Ci zresztą też mnie nie rajcują :)) Boże! Chyba nie jesteś rudy?! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 12:52 pamela_anderson napisała: > matrek napisał: > > > pamela_anderson napisała: > > > > > matrek napisał: > > > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > > > matrek napisał: > > > > > > > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Czy nie wymagasz zbyt wiele od blondynki? > > > > > > > > > > > > Mnie blondynki wcale nie śmieszą. Nic do nich nie mam, > choć > > fakt > > > , że > > > > wolę > > > > > > brunetki ;) > > > > > > > > > > Ja też nic do nich nie mam, bo to stworzenie boże, ale wolę > blon > > dynów > > > . > > > > > > > > Blondynów ? Fuj ! Takienie wiadomo co, bez wyrazu... > > > > > > A tu ci boli, bruneciku. Niestety, ale blondyni są wierniejsi i mniej > > > > owłosieni, a przynajmniej nie widać tak bardzo ich owłosienia. I jest > > > mniejsze > > > prawdopodobieństwo, że dzieci będą rude. > > > > Ha ! Nie jestem brunetem. Ci zresztą też mnie nie rajcują :)) > > Boże! Chyba nie jesteś rudy?! W życiu ! Choć i tak wolę rudych ni blondynów. A szczególnie rude... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 13:05 matrek napisał: > pamela_anderson napisała: > > > matrek napisał: > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > matrek napisał: > > > > > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > > > > > matrek napisał: > > > > > > > > > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Czy nie wymagasz zbyt wiele od blondynki? > > > > > > > > > > > > > > Mnie blondynki wcale nie śmieszą. Nic do nich nie > mam, > > choć > > > fakt > > > > , że > > > > > wolę > > > > > > > brunetki ;) > > > > > > > > > > > > Ja też nic do nich nie mam, bo to stworzenie boże, ale > wolę > > blon > > > dynów > > > > . > > > > > > > > > > Blondynów ? Fuj ! Takienie wiadomo co, bez wyrazu... > > > > > > > > A tu ci boli, bruneciku. Niestety, ale blondyni są wierniejsi i > mniej > > > > > > owłosieni, a przynajmniej nie widać tak bardzo ich owłosienia. I > jest > > > > > mniejsze > > > > prawdopodobieństwo, że dzieci będą rude. > > > > > > Ha ! Nie jestem brunetem. Ci zresztą też mnie nie rajcują :)) > > > > Boże! Chyba nie jesteś rudy?! > > W życiu ! Choć i tak wolę rudych ni blondynów. A szczególnie rude... :)) Znaczy się z Cieibie jest szatan. A rude są fałszywe. Nawet te farbowane. Nie ma to jak blondi! Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 10:24 interesuje mnie to, jak wam, ratownikom zdarzają się tak ciekawe przygody kryminalno-detektywistyczno-sensacyjne. u nas w polsce siedzi taki ratownik na plaży i nuda panie, nic się nie dzieje, zerknie w lewo - cycata blondynka, zerknie w prawo - tapirowana brunetka, zerknie przed siebie - przystojny, umięśniony, opalony, tyłeczek zgrabny <to nie był najlepszy przykład> <a, bo mnie zmyliła>. jednym słowem, żeby chociaż jeden topielec na dwa dni, a tu nic! a poza tym nic mnie nie interesuje, nawet te twoje dwa sztuczne balony. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 10:26 muszek0 napisał: > interesuje mnie to, jak wam, ratownikom zdarzają się tak ciekawe przygody > kryminalno-detektywistyczno-sensacyjne. > u nas w polsce siedzi taki ratownik na plaży i nuda panie, nic się nie dzieje, > zerknie w lewo - cycata blondynka, zerknie w prawo - tapirowana brunetka, > zerknie przed siebie - przystojny, umięśniony, opalony, tyłeczek zgrabny <to > > nie był najlepszy przykład> <a, bo mnie zmyliła>. jednym słowem, żeby > chociaż > jeden topielec na dwa dni, a tu nic! > a poza tym nic mnie nie interesuje, nawet te twoje dwa sztuczne balony. > > Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 10:35 zastanawia mnie czemu akurat zupa ogórkowa?:) ale nieważne. myślę, że mógłbyś sprzedać ten pomysł twórcom 'słonecznego patrolu'. pamela je w swojej kanciapie ratownika zupę ogórkową i w pewnym momencie się ksztusi. podbiega jej umięśniony kolega i robi 'usta-usta', 'usta- biust', 'usta-usta'. znając życie, scenarzysta dopisałby jeszcze wątek o mordercach, przemytnikach, złodziejach i innym czarnym elemencie. p.s. pracowałeś jako ratownik, czy po prostu niosłeś pomoc jako obywatel? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 10:39 muszek0 napisał: > zastanawia mnie czemu akurat zupa ogórkowa?:) Bo pachniało jej z ust taką... ffuj Zawsze powtarzam - nie właź do wody tuż po jedzeniu, bo ratownik zawymiotuje ;)) > ale nieważne. myślę, że mógłbyś sprzedać ten pomysł twórcom 'słonecznego > patrolu'. pamela je w swojej kanciapie ratownika zupę ogórkową i w pewnym > momencie się ksztusi. podbiega jej umięśniony kolega i robi 'usta- usta', 'usta- > biust', 'usta-usta'. znając życie, scenarzysta dopisałby jeszcze wątek o > mordercach, przemytnikach, złodziejach i innym czarnym elemencie. O nie, nie stać by ich było na zakup praw autorskich :) > > p.s. pracowałeś jako ratownik, czy po prostu niosłeś pomoc jako obywatel? > Pracowałem akurat na pewnym kąpieliku we Wrocławiu. A taka ponętna laska była... Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 10:43 muszek0 napisał: > interesuje mnie to, jak wam, ratownikom zdarzają się tak ciekawe przygody > kryminalno-detektywistyczno-sensacyjne. > u nas w polsce siedzi taki ratownik na plaży i nuda panie, nic się nie dzieje, > zerknie w lewo - cycata blondynka, zerknie w prawo - tapirowana brunetka, > zerknie przed siebie - przystojny, umięśniony, opalony, tyłeczek zgrabny <to > > nie był najlepszy przykład> <a, bo mnie zmyliła>. jednym słowem, żeby > chociaż > jeden topielec na dwa dni, a tu nic! > a poza tym nic mnie nie interesuje, nawet te twoje dwa sztuczne balony. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: Zastanawiam się ... IP: 157.25.84.* 05.09.02, 10:51 Ale 22 ludzi nieraz kopie taki balon obciągnięty skórą. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 mnie na ten przyklad ciagle inetersuja 05.09.02, 11:04 polnagie kobiety... ale nie tylko... poza tym interesuje mnie jeszcze inne rzeczy... do moich zainteresowan naleza rozne takie co ja wiem a wy si enie domyslacie... Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: mnie na ten przyklad ciagle inetersuja 05.09.02, 11:38 bukowski27 napisał: > polnagie kobiety... ale nie tylko... poza tym interesuje mnie jeszcze inne > rzeczy... do moich zainteresowan naleza rozne takie co ja wiem a wy si enie > domyslacie... > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: mnie na ten przyklad ciagle inetersuja 05.09.02, 11:42 > To mało oryginalne. kochana pamelo pytasz bezinteresownie o nasze zainteresowania, czy interesujesz sie wystawianiem not i ocen (majac w tym jakis interes)? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: mnie na ten przyklad ciagle inetersuja 05.09.02, 11:45 kwik napisała: > > To mało oryginalne. > > kochana pamelo > > pytasz bezinteresownie o nasze zainteresowania, czy interesujesz sie > wystawianiem not i ocen (majac w tym jakis interes)? > > :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: mnie na ten przyklad ciagle inetersuja 05.09.02, 11:46 > Nie przesadzaj z tym uczuciem do mnie, to nie ten wątek. A co to ma za > znaczenie po co pytam? warto znac intencje odbiorcy Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 tak pamelo... 05.09.02, 11:46 tylko mi to wisi kalafiorem... znaczy to ze sa malo oryginalne... tak naprawde oryginalne zainteresowania sa o wiele mniej oryginalne niz im sie wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: tak pamelo... 05.09.02, 11:56 bukowski27 napisał: > tylko mi to wisi kalafiorem... znaczy to ze sa malo oryginalne... tak naprawde > oryginalne zainteresowania sa o wiele mniej oryginalne niz im sie wydaje... > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 droga pamelo... 05.09.02, 12:02 ani nie dziwne ani nie troszke... co do zwisania kalafiora to wlasnie tak jest... zadne tam cukinie czy kabaczki... zwis jak kalafior...* * kalafior -to takie cos co lubie jesc. czasami. lubi ejesc zwlaszcza w bulce tartej na maselku. i nie gadajcie mi tu anderson ze nie wiecie o czym mowie... Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: droga pamelo... 05.09.02, 12:09 bukowski27 napisał: > ani nie dziwne ani nie troszke... co do zwisania kalafiora to wlasnie tak > jest... zadne tam cukinie czy kabaczki... zwis jak kalafior...* > > * kalafior -to takie cos co lubie jesc. czasami. lubi ejesc zwlaszcza w bulce > tartej na maselku. i nie gadajcie mi tu anderson ze nie wiecie o czym mowie... > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no i widzicie anderson... i wlasnie daltego 05.09.02, 12:24 zycie wam ucieka miedzy palcami... i zadajecie takie pytania jakie zadajecie i nie rozumicie rzeczy ktorych nie rozumicie... wicie? Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: no i widzicie anderson... i wlasnie daltego 05.09.02, 12:29 bukowski27 napisał: > zycie wam ucieka miedzy palcami... i zadajecie takie pytania jakie zadajecie i > nie rozumicie rzeczy ktorych nie rozumicie... wicie? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zastanawiam się ... 05.09.02, 11:04 a ile przez to awantur w domach... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 pam 05.09.02, 12:00 pozwoliłem sobie na małą poufałość. chciałbym się z tobą zakolegować. ja lubię zbierać znaczki i czytać poezję (też troszeczkę piszę, ale do szuflady, ojejku, zaczerwieniłem się). w chwilach wolnych sklejam modele samolotów i statków. mam też wszystkie numery 'świata młodych'. dlaczego mi nigdy nie odpisujesz? czy ty też uważasz, że jestem bardzo nudny? to, że mam astmę i niedowagę nie oznacza jeszcze, że ze mną będziesz się źle bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 buk, ty jeden mnie rozumiesz 05.09.02, 12:16 ja bym chciał trzymać się za ręce w parku, zbierać liście, ususzyć, może wtedy przełamałbym swoją nieśmiałość i przeczytał jeden ze swoich wierszy o pani jesieni. z pam mógłbym spacerować, spacerowac, spacerowac po lesie i nigdy by się nam nie znudziło. a w święta biegać, biegać, biegać po puszystym śniegu do utraty tchu, a potem przy kominku zaintonować kolendę. mógłbym z pam wystroić choinkę, zawiesić cukierki i serduszka z życzeniami. ...och ta melancholia mnie znowu dopadła. dlaczego ona jest taka nieczuła. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: zbuku, ty jeden mnie rozumiesz 05.09.02, 12:19 muszek0 napisał: > ja bym chciał trzymać się za ręce w parku, zbierać liście, ususzyć, może wtedy > przełamałbym swoją nieśmiałość i przeczytał jeden ze swoich wierszy o pani > jesieni. z pam mógłbym spacerować, spacerowac, spacerowac po lesie i nigdy by > się nam nie znudziło. a w święta biegać, biegać, biegać po puszystym śniegu do > utraty tchu, a potem przy kominku zaintonować kolendę. mógłbym z pam wystroić > choinkę, zawiesić cukierki i serduszka z życzeniami. > ...och ta melancholia mnie znowu dopadła. dlaczego ona jest taka nieczuła. > Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wiem wiem muszek...tez to przeszlem... 05.09.02, 12:28 miala na imie weronika... wolalem na nia... weronka... weronka.... a teraz co??? w szale wszystkie zdjecia spalilem... nawet nie pamietam dokladnie jak wygladala... zostal tylko ten konik ktorego zrobilem jej z kasztana (tulow), zoledzia (glowka) i zapalek... (nozki i raczki i szyjka konika)... to chyba ta jesien muszek... to chyba ta jesien... Odpowiedz Link Zgłoś
siciliana Kurcze a mnie... 05.09.02, 12:31 nikt nigdy nie dał konika z kasztana, ach cóż za romantyk z ciebie :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Kurcze a mnie... 05.09.02, 12:36 siciliana napisała: > nikt nigdy nie dał konika z kasztana, ach cóż za romantyk z ciebie > > :)))))))))))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
siciliana Re: CZEGO ??? 05.09.02, 12:42 Tak oczywiście, bo w jaki sposób wytłumaczyć tego konika :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: CZEGO ??? 05.09.02, 12:44 siciliana napisała: > Tak oczywiście, bo w jaki sposób wytłumaczyć tego konika :))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: CZEGO ??? 05.09.02, 12:49 matrek napisał: > siciliana napisała: > > > mam być pewna? > > Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Koooonik??? 05.09.02, 13:06 Z drzewa koń na biegunach, zwykła zabawka, mała huśtawka a rozkołysze rozbawi... Odpowiedz Link Zgłoś
siciliana Re: Koooonik??? 05.09.02, 13:10 lastka napisała: > Z drzewa koń na biegunach, zwykła zabawka, mała huśtawka a rozkołysze rozbawi.. > . > Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Koooonik??? 05.09.02, 13:13 Bo widzisz Siciliano, są koniki i koniki, jednym w głowie konik z drzewa, drugim z kasztana, a trzecim to jakieś kosmate myśli przychodzą do głowy, a zaczeło się od tego, że miał główkę z żołędzia ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
siciliana Lastka 05.09.02, 13:25 No tak, masz rację, w końcu to jest pamelka :))) człowiek chce sobie podyskutowac a tu jakieś żołędzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Muszek !!! 05.09.02, 12:38 muszek0 napisał: > pozwoliłem sobie na małą poufałość. > chciałbym się z tobą zakolegować. ja lubię zbierać znaczki i czytać poezję (też > > troszeczkę piszę, ale do szuflady, ojejku, zaczerwieniłem się). w chwilach > wolnych sklejam modele samolotów i statków. mam też wszystkie numery 'świata > młodych'. dlaczego mi nigdy nie odpisujesz? czy ty też uważasz, że jestem > bardzo nudny? to, że mam astmę i niedowagę nie oznacza jeszcze, że ze mną > będziesz się źle bawić. > Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 no nie wiem, nie wiem... 05.09.02, 12:49 jak już wszystko zawiedzie, to wystawię w końcu działo większego kalibru. pokażę jej kolekcję muszelek i pudełek po zapałkach. chyba wreszcie zauważy, że nie ma wielu, tak interesujących chłopców jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: muszeeeeek.... 05.09.02, 12:57 Wiesz, ja tam nie jestem znowu taka wredna, ale jak bedziesz chcial to pożyczę Ci swoją kolekcję puszek i historyjek od Donalda. A i wiesz co, bo ja mam jeszcze takie fajne amerykanskie papierki po czekoladach. To tego jak coś to wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siciliana A ja na swoją... IP: 212.106.6.* 05.09.02, 11:40 Kicię mówię czasem pamelka bo się tak samo wygina, ale ona tego strasznie nie lubi, ciekawe dlaczego ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: A ja na swoją... 05.09.02, 11:46 Gość portalu: siciliana napisał(a): > Kicię mówię czasem pamelka bo się tak samo wygina, ale ona tego strasznie nie > lubi, ciekawe dlaczego ;))))))) Bo to głupie imię dla kota, a koty już swoje wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
siciliana Re: A ja na swoją... 05.09.02, 11:49 Wiem ze koty swoje wiedzą i chwała im za to !!!!! (ale jezeli głupie dla kota to dlaczego dobre dla ludzi??) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: A ja na swoją... 05.09.02, 11:56 siciliana napisała: > Wiem ze koty swoje wiedzą i chwała im za to !!!!! > (ale jezeli głupie dla kota to dlaczego dobre dla ludzi??) > > Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A ja na swoją... 05.09.02, 11:58 pamela_anderson napisała: > siciliana napisała: > > > Wiem ze koty swoje wiedzą i chwała im za to !!!!! > > (ale jezeli głupie dla kota to dlaczego dobre dla ludzi??) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: A ja na swoją... 05.09.02, 12:11 matrek napisał: > pamela_anderson napisała: > > > siciliana napisała: > > > > > Wiem ze koty swoje wiedzą i chwała im za to !!!!! > > > (ale jezeli głupie dla kota to dlaczego dobre dla ludzi??) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A ja na swoją... 05.09.02, 12:13 pamela_anderson napisała: > matrek napisał: > > > pamela_anderson napisała: > > > > > siciliana napisała: > > > > > > > Wiem ze koty swoje wiedzą i chwała im za to !!!!! > > > > (ale jezeli głupie dla kota to dlaczego dobre dla ludzi??) > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady interesuja na pamela bez makijazu 05.09.02, 19:16 to byloby interesujace... Odpowiedz Link Zgłoś