scr 13.09.05, 16:43 Czy podobaja sie wam faceci z tatuazem?Jak tak to w ktorym miejscu najlepiej to wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omcrew Re: Faceci z tatuazem 13.09.05, 16:43 ooo dobre pytanie :)) chetnie sie dowiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: Faceci z tatuazem 13.09.05, 16:44 mi nie specjalnie. Dziewczyny z tatuazem ok, ale faceci juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Faceci z tatuazem 13.09.05, 16:50 Ja bardzo lubię jak mężczyzna ma tatuaż;) najlepiej jeżeli jest on na nodze albo na szyji albo na plecach;) Odpowiedz Link Zgłoś
orchid1 Re: Faceci z tatuazem 13.09.05, 19:45 Nie lubię jak facet ma tatuaż zajmujący większą połowe ciała, ale jakiś nie wielki i mający jakiś podtekst wiadomy tylko właścicielowi - jak najbardziej. Sama namawiam mojego ukochanego na ozdobę w miejscu do którego dostęp mam tylko ja i jego lekarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Faceci z tatuazem 13.09.05, 19:48 Znaczyc farba lub kolczykowac to mozna bydlo w stadzie a nie sprawnego umyslowo czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Faceci z tatuazem 13.09.05, 19:50 Mój mężulek ma na ramieniu , ale mnie najbardziej podoba się jak facet ma dziare na plecach!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Faceci z tatuazem 13.09.05, 19:53 z jednej strony nie, kojarzy mi się z recydywą i jakimiś subkulturami, z drugiej strony.... znacie taki program Monster Garage? Taki Jessie, niezbyt piękny, ale bardzo meski facet :DDD u niego jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Re: Faceci z tatuazem 13.09.05, 20:10 A moja kobieta ma dwa tatoo i zapowiedziala, ze na moje urodziny zafunduje mi tez tatoo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nero_19 odpowiedz o0 13.09.05, 20:39 Jak mi sie jakis chlopak podoba ,to nie musi miec tatuazu.na przyklad moj chlopak nie ma o0 ale na przyklad moj kolega ma na nodze napis SASKA bo mieszka na Kepie i to dla mnie jest bzdura.. wogole to WELCOME TO JAMAJCA AND HAVE A NICE DAY Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Faceci z tatuazem 13.09.05, 22:11 a ja ma dwa i chcem jeszcze ale kaski brak:(( Odpowiedz Link Zgłoś
pink.girl Re: Faceci z tatuazem 13.09.05, 23:20 Podobają mi się u facetów niewielkie tatuaże na łydkach. Hmm..na pupie też nieźle wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś