Dodaj do ulubionych

gorąco polecam

23.09.05, 11:05
poszedłem se umyc zeby, a tu skończyła mi się pasta???????patrzę stoi zel do
wc to biorę i szoruje (nie za długo) mam teraz takie białe zeby, że wyglądam
jak murzyn:)
Obserwuj wątek
    • mmagi Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:06
      a czym wysmarowałes twarz;)?
      • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:07
        niczym ale zęby sa takie białe ze ja jestem przy nich czarny:)
    • baba_krk Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:06
      wyglądam identycznie po piaskowaniu :PPP
      • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:07
        ale o czym my mówimy????
        no a jaki oddech - bo leśny był:)
        • baba_krk Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:10
          mówimy o murzyńskim uśmiechu :PPP (byłam wczoraj u dentystki)
          a oddech to ja miałam landrynkowy :)))
        • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:10
          OBLEŚNY oddech :PPPPPPPPPP
          • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:12
            jakbym se OB wcześniej wsadził to tak:)
            • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:13
              gdzie?? ;DDDD
              • baba_krk Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:13
                ja nie chcę wiedzieć bo to mi pachnie perwersją!!! :PPP
              • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:19
                w przerwę miedzy jedynkami:)
                • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:24
                  ;DDDDDDDD widoku musi być cudny :DDD jak po oralu w trakcie ....hyhyhy
                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:26
                    czego wy tu wszystkie tak swińtuszycie?????????:)
                    • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:27
                      zdemoralizowane jestesmy przez niejakiego świntucha kopova ;PP
                      • baba_krk Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:29
                        o wypraszam sobie!! ja pozostałam czysta i niewinna :DDD
                        • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:29
                          nie wątpię że czysta, ale z tą niewinnością bym nie przesadzałą :DD
                          • baba_krk Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:31
                            ja też nie :PPP
                            ale tak czy siak Kopov mnie aż tak bardzo nie zdemoralizował :)))))
                        • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:31
                          tak jak bolek i lolek tytus romek i atomek?;)))))
                          • baba_krk Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:31
                            stawiam na tolka banana! :)))
                            • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:34
                              następna. no nieeeeeee:)
                              • baba_krk Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:36
                                nie to nie!
                                urażona udaję się na egzamin :PPP
                                trzymajta kciuki :))))
                                • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:40
                                  żeby pałka Ci sie nie trafiła:)
                      • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:30
                        tylko że on nic nie pisze takiego niestosownego:))))
                        • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:31
                          Myślisz, że to nasza bujna wyobraźnia??????
                          • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:33
                            nieokiełznana chuć:))))))
                            • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:34
                              aaaaaaaaa to w takim razie Twoja wyobraźnia! ;PPPPPPPPPP
                              • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:35
                                niech będzie, teraz się czepicie mojej chorej wyobraźni co?:)
                                • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:36
                                  A kto powiedział, ze chorej???????????????
                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:41
                                    Ty:) i nie pytaj kiedy bo nie pamietam:)
                                    • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:47
                                      Zabolało Cie, ze taki pamiętliwy jesteś? Oświadczam publicznie że nie masz
                                      chorej (o ile mi wiadomo) i przepraszam :DD
                                      • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:58
                                        dobrze ze DD dodałaś:)
                                        chyba certyfikat poproszę?:)
                                        • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:01
                                          Certyfikat dostaniesz u kryzysowej, ona siedzi w tym fachu :DDD A ja psychoilog
                                          amator jestem :DD
                                          • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:13
                                            nie masz pieczątki ? moze byc byle jaka:)
                                            • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:13
                                              Mam, i to nawet z Mennicy Państwowej :DDD Bardzo ważna!
                                              • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:14
                                                moze byc:) walnij na pisemku i juz :)
                                                • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:15
                                                  no problem, jak Ci dostarczyć?
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:18
                                                    mailem?
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:32
                                                    a co ja zrobię z nazwiskiem??? wymażac czy jak??
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:34
                                                    zostaw wolen miejsce- sam wpisze:)
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:35
                                                    ale na pieczątce???
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:39
                                                    nie szkodzi:)
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:40
                                                    ale mi szkodzi! ;PPPPPP
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:56
                                                    nie wydam Cie:)
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:58
                                                    ja też Cie nie wydam :PPPP
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 13:14
                                                    to wysyłaj:)
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 13:15
                                                    To daj nazwisko do wpisania :DDD
                                                    Musi być złotymi literami :PP
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 13:18
                                                    na pieczeci jest Twoje a ja swoje se sam wpisze??
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 13:29
                                                    Ale ja nie chce żebyś znał moje podczas gdy ja nie znam Twojego :))
                                                    Tu jest pies pogrzebany:)
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 13:33
                                                    a weż, wstydzisz się? jakbym chcial to jest cała ksziązka telefoniczne gdzie se
                                                    mogę rózne poczytac?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 13:37
                                                    A Ty się swojego wstydzisz czy co???
                                                    hehehe grozisz mi???? ;))
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 13:50
                                                    ja mam wstyd zakryty:)
                                                    nie, czemu? chciałem Cie tylko osmielic:)
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 13:57
                                                    a ja jestem wstydliwa i nieśmiała ;)
                                                    aha. To nie napiszę, dlaczego mogło to być groźbą ;))
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 14:37
                                                    a skad masz dziecko?:))))
                                                    o.k. nie pisz:P
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 14:56
                                                    aaaaale dopiero po 8 latach od ślubu ;))) długo sie łamałam :))
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 15:01
                                                    eee to jednak bezwstydnica:)
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 15:03
                                                    No pewnie, poszukaj dziewic w zakonie! ;PP
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 15:27
                                                    daj adres:)
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 15:35
                                                    poszukaj sobie w internecie :DDD
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 15:37
                                                    albo w internacie :DDDDD
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 15:40
                                                    pod czym?
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 15:42
                                                    pod habitem :P
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 15:49
                                                    a Tobie znowu tylko jedno w głowie?
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 15:52
                                                    hyhyhy przyzwyczaj sie ;)))))
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 15:54
                                                    a co to ? gra wstepna?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 15:56
                                                    Chciałbyś! :PP
                                                    Wstydliwa jestem :DD
    • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:07
      ciesz się, że w ogóle jeszcze masz zęby po tym mysiu. Zaraz zaraz, jakie
      zęby???? Na zdjeciu masz jednego!. A żel pewnie poszerzył Ci usta :)))
      • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:08
        to zdjecie to było jak mi mleczaki wypadły teraz mam stałe zeby:)
        • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:09
          Ale po trzecim myciu żelem bedą mniej stałe :))) a po pietnastym załatw sobie
          sztuczne :DD
          • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:13
            skąd wiesz?:)
            • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:13
              bo kwasy odwapniają :DD
              • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:20
                a kwas wapniowy?
                • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:25
                  a jest coś takiego???? wapno to przeca zasady tworzy??? Matko dobiłeś mnie
                  znowu ;))
                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:29
                    ale jak Yy zdolna jesteś:)
                    • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:30
                      Eh tico wiesz jak dogodzić trzydziesze ;)))))))
                      • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:31
                        wyczuwam podpuchę?:))))
                        • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:34
                          A co, nie wiesz????
                          Ty nie bądź taki czujny ;DDDDDDDDDDDD
                          • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:34
                            pewnie, ze wiem:)
                            • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:38
                              hyhyhy uważaj bo się rzucę sprawdzać ;DDDDDD
                              • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:42
                                po co? przeciez juz napisałaś że wiem jak......?;)
                                • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:47
                                  fakt ;)) ale sicher ist sicher ;PPP
                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 11:59
                                    tak tak, zeby nie było podejrzeń:) zgadzam się
                                    • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:02
                                      dobra, to dogadzaj, dogadzaj mi jeszcze :)))
                                      • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:13
                                        koszulka?;)
                                        • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:15
                                          Aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh...
                                          jak sie ciesze z drobiazgów ;))))))))))))))))))))
                                          • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:19
                                            no wiesz? drobiazgów????????
                                            • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:23
                                              Hyhyhy mamy Cie ;)))))))
                                              • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:35
                                                albo my Was:))))))
                                                • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:36
                                                  Nie wykręcaj kota ogonem!
                                                  Zawsze musisz mieć ostatnie zdanie?????
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:40
                                                    no chyba nie myslałas ze pisałem poważnie jak nie było :)?:)
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:42
                                                    chcesz napisać, ze a) nie jestem zdolna, b) koszulki nie dostanę?
                                                    :(((((((((
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:56
                                                    chcę napisać ze to drobiazg:)
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:59
                                                    remis moze byc?
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 13:15
                                                    moze :) chociaż sie nie poczuwam:)
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 13:17
                                                    A ja chciałam być uprzejma i okazac Ci dobrą wole ;))))))))
                                                    JA SIĘ TEŻ NIE POCZUWAM. O!
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 13:20
                                                    a ja sie uprzejmie zgodziłem:)
                                                    ja sie nie poczuwam to bycia wkręconym a Ty?
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 13:30
                                                    Dzięki za łaskę (ironia)
                                                    Też sie nie poczuwam do bycią wkręconą ;P
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 13:34
                                                    mmmmmmmamay Cie? - to ty zaczęłas:)
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 13:37
                                                    Tico, nie mozesz być zawsze na górze!!! ;PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 13:51
                                                    to na stojaka?
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 13:58
                                                    hyhhyy a masz dobrą kondycje? ;PPP
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 14:43
                                                    mysle, ze tak:)
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 14:57
                                                    HBO na stojaka? czy jakoś tak było ;DDD
                                                    Jakbyś miał słabą, to ja bede górą ;DD
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 15:29
                                                    a może jazda bez trzymanki?:)))
                                                    o.k.
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 15:36
                                                    nie na stojaka to było :DDD
                                                    proszę proszę jaki zgodny i potulny Ticuś ;))))))
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 15:41
                                                    a nie można na stojaka bez trzymanki?
                                                    a co? nie wolno?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 15:43
                                                    nie wiem, nie próbowałam, a Ty? ;DD
                                                    :))))))) Ależ wolno wooooolno! ;))
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 15:51
                                                    to kiedys w tramwaju sie nie trzymaj:) ja wszystkiego próbowałem chyba?:)
                                                    no:)
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 15:53
                                                    Wszystkiego? Na pewno nie :)))))
                                                    Co no ? :))
                                                  • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 15:55
                                                    wszystkiego co się dało:)
                                                    no no:)
                                                  • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 15:56
                                                    Co podeszło? ;PPP
                                                    Nonono! ;))
    • edzia-fredzia trzydziecha-a my lufy za opalescence zaplacily :( 23.09.05, 11:21

• trzydziecha1 Re: trzydziecha-a my lufy za opalescence zaplacil 23.09.05, 11:26
        Ja dostałam od siorki, to trochę mniejsza frajerka jestem ;DDD
        • edzia-fredzia Re: trzydziecha-a my lufy za opalescence zaplacil 23.09.05, 11:28
          No to ja lufa do kwadratu:)))))... a moglam se w LIDL zela kupic :((((...
          ale i tak warto bylo, bo mi dentysta 2 razy odcisk zebow
          bral :)))))))))...hihi...
          • trzydziecha1 Re: trzydziecha-a my lufy za opalescence zaplacil 23.09.05, 11:30
            na czym ten odcisk robił??? Że tak sie cieszysz??? :DDDDDD
            • edzia-fredzia Re: trzydziecha-a my lufy za opalescence zaplacil 23.09.05, 11:33
              no taki robi sie jak do protezy, i potem Ci silikonowe nakladki robia :))))...
              bo zeby taki odcisk wziac to sie prawie polozyc na mnie
              musial :))))))))))... :PPP...
              • trzydziecha1 Re: trzydziecha-a my lufy za opalescence zaplacil 23.09.05, 11:35
                hyhyhy nieżle :DDDD szkoda, ze gej ;)))))
                • edzia-fredzia Re: trzydziecha-a my lufy za opalescence zaplacil 23.09.05, 11:37
                  no szkoda :((((((...
    • alpepe dziękuję, ale od mycia to się zęby ponoć psują 23.09.05, 11:49
      • ticoqp Re: dziękuję, ale od mycia to się zęby ponoć psuj 23.09.05, 12:00
        tylko jak myjesz wodą po bracie ale tak to nie:)
    • mmagi Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:16
      no dobra ide umyć zeby bo jeszcze sie nie myłam,fuj:-)
      • trzydziecha1 Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:17
        pamiętaj o żelu WC :DD
        • mmagi Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:19
          oki:-)
      • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:23
        i tak z nami gadałaś???????????? fuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjj
        • mmagi Re: gorąco polecam 23.09.05, 14:33
          ticoqp napisał:

> i tak z nami gadałaś???????????? fuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjj

ale nie było cmoków:-)))
    • krysica Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:36
      takie białe zęby są tylko w tedy gdy szorujesz szczotką i zelem do
      WC.....trzeba było nie używać wszystkiego na raz....:)
      • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:41
        szczotka szorowałem?:)
        • krysica Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:43
          do WC????:):)
          • ticoqp Re: gorąco polecam 23.09.05, 12:57
            no a jak?;)
            • mamba30 Tiko, możesz skoczyć na @???? n/t 23.09.05, 13:00

• edzia-fredzia no ladnie wygladasz :)))))... 23.09.05, 13:34
      www.bleach-teeth-dentists.com/teeth3.jpg
      • ticoqp Re: no ladnie wygladasz :)))))... 23.09.05, 13:37
        to nie ja
        tutaj przed i po:)prodent.tarnow.w.interia.pl/wybielanie.html
        • edzia-fredzia Re: no ladnie wygladasz :)))))... 23.09.05, 13:39
          moje ladniejsze :PPPP...
          • ticoqp Re: no ladnie wygladasz :)))))... 23.09.05, 13:51
            moze wybielałaś wpanem?
            • anetta101 Re: no ladnie wygladasz :)))))... 23.09.05, 13:54
              nic tak zębów nie wybiela jak mineta co niedziela :)
              • mamba30 Re: no ladnie wygladasz :)))))... 23.09.05, 13:54
                anetta101 napisała:

> nic tak zębów nie wybiela jak mineta co niedziela :)

co taka słaba częstotliwość???? :)))
                • trzydziecha1 Re: no ladnie wygladasz :)))))... 23.09.05, 13:58
                  Od swięta sobie dobrze robią :DD
                  • mamba30 Re: no ladnie wygladasz :)))))... 23.09.05, 14:01
                    na "od święta" to ja ...., wolę co dnia :)))
                    • trzydziecha1 Re: no ladnie wygladasz :)))))... 23.09.05, 14:02
                      No ale moze nie chcą, żeby im spowszedniało?
                      • mamba30 Re: no ladnie wygladasz :)))))... 23.09.05, 14:03
                        to niech nie jedzą chleba powszedniego..... :)
                        • trzydziecha1 Re: no ladnie wygladasz :)))))... 23.09.05, 14:10
                          hehehe mambuś nie każdy taki temperamentny :DDDD
                          • edzia-fredzia Re: no ladnie wygladasz :)))))... 23.09.05, 14:23
                            zboczenice :DDDDDD...
              • ticoqp Re: no ladnie wygladasz :)))))... 23.09.05, 14:45
                włosy sterczą ci na brodzie po minecie tuz po srodzie
    • mala07 ZAMOCZ W TYM PŁYNIE TEZ SIUSIAKA:-D 23.09.05, 14:31
      moze bedziesz wygladał jak Murzyn:-D
      • ticoqp Re: ZAMOCZ W TYM PŁYNIE TEZ SIUSIAKA:-D 23.09.05, 14:47
        eeee i tak jestem jeszcze opalony to wygladam jak murzyn
        • mmagi Re: ZAMOCZ W TYM PŁYNIE TEZ SIUSIAKA:-D 23.09.05, 14:48
          opalałeś siura???toz to niezdrowo,a skórka nie schodziła????:D
          • ticoqp Re: ZAMOCZ W TYM PŁYNIE TEZ SIUSIAKA:-D 23.09.05, 14:54
            ?????? no cos Ty?;)
            w gaciach wygladam jak murzyn:)