paw_dady 11.09.02, 22:34 ja nie maja rodzynek i nie sa z lukrem na wierzchu. a jak maja to sa idealne na po poludnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiulek Pawiu i na swieta tez sa dobre:)))) IP: 195.145.215.* 11.09.02, 22:54 A zle sa kiedy sa kluchowate i z zakalcem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Pawiu i na swieta tez sa dobre:)))) IP: *.ewave.at 11.09.02, 23:41 A jeszcze gorsze sa przypalone i na oleju...Brrrrrr:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady a ze sie tak zapytam 12.09.02, 20:45 baby jak baby ale co tak pozno w pracy robimy? przecie w naszej branzy nie placa nadgodzin ;o) Gość portalu: kasiulek napisał(a): > A zle sa kiedy sa kluchowate i z zakalcem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_paw_dadiego Re: baby sa zle 12.09.02, 14:53 paw_dady napisała: > ja nie maja rodzynek i nie sa z lukrem na wierzchu. a > jak maja to sa idealne na po poludnie zrozumialam aluzje:))) beda i rodzynki i maaasa lukru! mniam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Z pewną taką nieśmiałością IP: 213.216.82.* 12.09.02, 14:58 Z pewną taką nieśmiałością zaproponuję też bitą śmietanę. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Z pewną taką nieśmiałością 12.09.02, 14:59 a na smietane jeszcze czekolade... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Z pewną taką nieśmiałością IP: *.ewave.at 12.09.02, 15:13 liloom napisała: > a na smietane jeszcze czekolade... ....i wiorki kokosowe...:-)))))))))) a wsrodku bakalie i kakao.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan:) Re: Z pewną taką nieśmiałością IP: *.desy.de 12.09.02, 15:30 Gość portalu: Vika napisał(a): > liloom napisała: > > > a na smietane jeszcze czekolade... > ....i wiorki kokosowe...:-)))))))))) a wsrodku bakalie > i kakao.... i ZASMAZKE!!! pamietacie kabaret otto??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_paw_dadiego Re: Z pewną taką nieśmiałością 12.09.02, 15:43 no prosze, na brak kulinarnej weny tworczej nie bede juz narzekac...ale mi narobilyscie apetytu... do diabla z dietami! zara ide na ciacho;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: baby nie sa zle IP: 213.216.82.* 12.09.02, 15:22 Oby tylko amatora bab nie zemdliło. Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Re: baby sa zle 12.09.02, 15:33 Baby sa zle, a co wiecej niektore kobiety rowniez ;) Tak tylko sie wtracilam, bo mi sie skojarzylo Posdroofka zlakobieta Odpowiedz Link Zgłoś
zona_paw_dadiego Re: baby sa zle 12.09.02, 15:48 spojrzmy prawdzie w oczy: oprocz zlych bab i zlych kobiet sa jeszcze kobiety fatalne;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady ty tez zla kobieta jestes 12.09.02, 20:53 bo wyszlas za skurwysyna zona_paw_dadiego napisała: > spojrzmy prawdzie w oczy: oprocz zlych bab i zlych kobiet > sa jeszcze kobiety fatalne;o)))) tak nigdy nie myslalem o fam fatal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: baby sa zle IP: *.ewave.at 12.09.02, 16:14 pamela_anderson napisała: > I przeszkadzają w nosie. Masz bardzo estetyczne doswiadczenia w zwiazku z tym!Wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: e. jak to??? a gole baby???? IP: *.ewave.at 12.09.02, 16:21 bukowski27 napisał: > tez zle???? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: e. jak to??? a gole baby???? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 16:30 gołe baby jest słodkie... takie różowiutkie, bez pieluszek, fikające nóżkami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Vika!!! IP: 195.145.215.* 12.09.02, 16:38 Ja tez wole golych chlopow! A gole baby to phi! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Kasiulek!!! IP: *.ewave.at 12.09.02, 18:19 Gość portalu: kasiulek napisał(a): > Ja tez wole golych chlopow! > A gole baby to phi! > :))) No peeeewno!A jeszcze jak im porzadnie wystaje to i owo:-)))))),napiete miesnie pod skora drgaja jak tygrysowi przed skokiem,w oczach dzikie blyski:-))...To dopiero frajda:-) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady drogie panie reasumujec 12.09.02, 20:51 z licznych wypowiedzi dowiedzielismy sie, ze: a) baba jest dobra jak gola,polana bita smietana i posypana czekolada. moze byc skropiona biala masa (lukier). dobra jest od swieta jak i na codzien. b) zla jak pulchna, przypalona (solarium?) ze zbyt duzo iloscia oleju i ma zakalec (gdzie nie specyfikowane) oj swintuszki swintuszki ale wam sie wszystko kojarzy PS faterom z reguly wystaje to i owo przy punkcie a ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Pawiku! IP: *.ewave.at 12.09.02, 21:19 paw_dady napisała: > z licznych wypowiedzi dowiedzielismy sie, ze: > > a) baba jest dobra jak gola,polana bita smietana i > posypana czekolada. moze byc skropiona biala masa > (lukier). dobra jest od swieta jak i na codzien. > > > > b) zla jak pulchna, przypalona (solarium?) ze zbyt duzo > iloscia oleju i ma zakalec (gdzie nie specyfikowane) > > oj swintuszki swintuszki ale wam sie wszystko kojarzy > > PS faterom z reguly wystaje to i owo przy punkcie a ;o) Ty sam powiedz co leprze:a)baby swintuszkowate b)baby swietoszkowate :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Pawiku! 12.09.02, 21:26 Gość portalu: Vika napisał(a): > Ty sam powiedz co leprze:a)baby swintuszkowate > b)baby swietoszkowate > :-) no tak a przed chwila mowials, ze chlopy sa najlepsze ;o) PS mowiac o swinstwach (w watku o tej plazy normandzkiej) nie odpowiedzialas na pytanie czy marzylas o kobiecie. a wiesz, ze opinia publiczna ma prawo wiedziec ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Pawiku! IP: *.ewave.at 12.09.02, 21:33 paw_dady napisała: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Ty sam powiedz co leprze:a)baby swintuszkowate > > b)baby swietoszkowate > > :-) > > > no tak a przed chwila mowials, ze chlopy sa najlepsze ;o) > > PS mowiac o swinstwach (w watku o tej plazy normandzkiej) > nie odpowiedzialas na pytanie czy marzylas o kobiecie. a > wiesz, ze opinia publiczna ma prawo wiedziec ;o) Tyyyy!!!!!A po co ja mam miec jakies zboczone mzonki jesli tylu facetow dookola.Gusta to ja mam sprecyzowane od chwili jak mi hormony zaczely dzialac i chlopy sa o wiele bardziej atrakcyjni:-) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady alez Vikus 12.09.02, 21:38 > Tyyyy!!!!!A po co ja mam miec jakies zboczone mzonki jesli tylu facetow > dookola. GDZIE? jam tu jeden ok ok no i niuniek ;o) > Gusta to ja mam sprecyzowane od chwili jak mi hormony zaczely dzialac i > > chlopy sa o wiele bardziej atrakcyjni:-) pewno jeden taki juz zaczal siwiec. ale wciaz przystojny. joer ma na imie ;o) PS hmm ja tam jestem lezba i lubie kobiety ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: alez Vikus IP: *.ewave.at 13.09.02, 02:51 paw_dady napisała: > > Tyyyy!!!!!A po co ja mam miec jakies zboczone mzonki > jesli tylu facetow > > dookola. > > GDZIE? jam tu jeden ok ok no i niuniek ;o) > > > > Gusta to ja mam sprecyzowane od chwili jak mi hormony > zaczely dzialac i > > > > chlopy sa o wiele bardziej atrakcyjni:-) > > pewno jeden taki juz zaczal siwiec. ale wciaz przystojny. > joer ma na imie ;o) > > PS hmm ja tam jestem lezba i lubie kobiety ;o) Czy z tego wynika, ze ja jestem gej?!:-) Odpowiedz Link Zgłoś