szary.eminent 28.09.05, 14:42 kazda kobieta ma w sobie cos z dziwki? Jesli tak to co Wy macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szary.eminent Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 14:46 tygrysio_misio napisała: > pieprzyk pod pacha:)) Pod pacha sie nie liczy! > > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 14:47 a niby gdzie mam go miec??? Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 14:48 tygrysio_misio napisała: > a niby gdzie mam go miec??? A dziwki maja go pod pacha? > > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 14:50 nie wiem nie zagladalam:))) ale chyba sama nazwa mowi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 14:47 krysica napisała: > a na sobie moze być? Moze byc,ale najpierw w sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 14:49 dobra przyznam sie...cecha ktora mnie łaczy z dziwkami jest pochwa, macica,jajowody i jajniki...te ostatnie produkuja hormony a przez to cholerstwo czasem mnie ciagnie do facetow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 14:51 tygrysio_misio napisała: > dobra przyznam sie...cecha ktora mnie łaczy z dziwkami jest pochwa, > macica,jajowody i jajniki...te ostatnie produkuja hormony a przez to cholerstwo > > czasem mnie ciagnie do facetow:))) Czyli mam to rozumiec,ze lubisz sie puscic? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 14:54 nie koniecznie z byle kim....ale z kims specjalnym tak....czasem to nawet bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 14:55 tygrysio_misio napisała: > nie koniecznie z byle kim....ale z kims specjalnym tak....czasem to nawet > bardzo:) > Kto to jest ten "ktos specjalny" wg Ciebie? > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 14:58 taki facet ktoremu za grzeczne sprawowanie nalezy sie za darmo:)) a tak na serio to taki ktory jest tak swietny ze nie obrzydza mnie do takiego stopnia ze dalabym mu "ocierac" sie o te czesci ktorym nie daje innym jakos nie wiem skad sie to bierze ale niektorym facetom nie daje sie nawet zblizyc do siebie na pol metra a od innych nie chce odklejac sie...to glupie i nawet nie wiem skad sie bierze Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 14:59 tygrysio_misio napisała: > taki facet ktoremu za grzeczne sprawowanie nalezy sie za darmo:)) > > a tak na serio to taki ktory jest tak swietny ze nie obrzydza mnie do takiego > stopnia ze dalabym mu "ocierac" sie o te czesci ktorym nie daje innym > > jakos nie wiem skad sie to bierze ale niektorym facetom nie daje sie nawet > zblizyc do siebie na pol metra a od innych nie chce odklejac sie...to glupie i > nawet nie wiem skad sie bierze > > Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 15:00 Więc na dziwkę byś się nie nadawała;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 15:01 nie...szczegolnie ze juz kilku facetow ktorym nie dalam sie zblizyc na pol metra okrzyknelo mnie "dziką" Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 15:01 tygrysio_misio napisała: > taki facet ktoremu za grzeczne sprawowanie nalezy sie za darmo:))A DALAS KIEDYS ZA KASE? (LUB INNE PROFITY)? > > a tak na serio to taki ktory jest tak swietny ze nie obrzydza mnie do takiego > stopnia ze dalabym mu "ocierac" sie o te czesci ktorym nie daje innym. A CO ROZNI TE DWA TYPY FACETOW? > > jakos nie wiem skad sie to bierze ale niektorym facetom nie daje sie nawet > zblizyc do siebie na pol metra a od innych nie chce odklejac sie...to glupie i > nawet nie wiem skad sie bierze MOZE FEROMONY? > > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 15:08 szary.eminent napisał: > A DALAS KIEDYS ZA KASE? (LUB INNE PROFITY)? nie..ale nie mowie ze bym nie dala bo ludzie robia rozne z glody czy strachu przed np wiezieniem za niesplaconego komornika..jakos poki nie potrzebuje(to znaczy nie jestem w drastycznej sytuacji) nie chce sie nawet wypowiadac na temat czy byl dala za pieniadze jub na inne typu czy zjadla bym mieso czlowieka...nie mozna oceniac tych kobiet ktore sie prostytuluja dopuki nie znajduje sie w takiej sytuacji jak one...no chyba ze sa to dziwki z powolania..ale ja taka nie jestem > A CO ROZNI TE DWA TYPY FACETOW? nie mam pojecia...jakies dziwne uczucie checi bycia przy jednym z nich i wstretu na mysl ze drugi typ moglby mnie dotykac > MOZE FEROMONY? moze to a moze jakas fascynacja charakterem i cialem bo pociag fizyczny tez jest wazny...chyba glupi i slepy instynkt wybierania tego ktory bylby dobrym przekaznikiem genow dla moich dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 15:23 nie nie nie!!! - moze sie zdziwcze z powodu katastrofalnej sytuacji materialnej choc poki co nie wyobrazam sobie ze moglabym..nie wiem czy tak czy nie bo ciezko to powiedziec jesli ma sie co jest i dzieci ktorych nie mam nie placza z glodu i nikt nie chce mnie zabic bo wisze mu kase - jesli mialabym to zrobic to nie z byle kim - a material to wibiore sobie a potem wykorzystam go jako opiekunke do dziecka i zrodlo pieniedzy...to sie chyba "Maz nazywa albo co ... nie wiem nie pamietam:) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 15:26 > - a material to wibiore sobie a potem wykorzystam go jako opiekunke do dziecka > i zrodlo pieniedzy...to sie chyba "Maz nazywa albo co ... nie wiem nie > pamietam:) > Buuuuuuuuuuu-mam nadzieje,ze nie trafie nigdy na Ciebie!!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 15:40 bo co?? myslisz ze inne to nie widza w Tobie materialu na meza i ojca:)) w pewnym wieku ładny piornik juz nie zadawala:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 15:45 tygrysio_misio napisała: > bo co?? >> Bo bardzo mi sie nie spodobal Twoj stosunek do facetow!!!Zwlaszcza do Twojego przyszlego dawcy,niani,maszynki do kasy i meza w jednym!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 15:51 bop to byl stosunek przez przymruzenie oka!!! a pozatym naprawde myslisz ze kobiety podejmujac decyzje nie fbiora pod uwage tego czy facet jest w stanie zapewnic im byt w razie czego?? Czy bedzie dobrym ojcem i pomoze w wychowywaniu dziecka a nie bedzie siedzial przed TV i miel wychowywanie dziecka w dupie?? to jest zakodowane w umyslach kobiet ze musza wybrac jaknajlepszego ojca...kazde zywe stworzenie tak ma na Ziemi...kazda kobieta ma inne kryteria ale zadna nie wyjdzie za maz z kims kogo uwaza za zlego ojca Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 20:01 W takim razie wybaczam Ci ten stosunek... Malo tego ba!-przyznam,ze ja widze sam po sobie to,ze teraz bardziej jestem zainteresowany kobietami:opiekunczymi,umiejacymi gotowac,potencjalnymi matkami dla mojego potomstwa;) a kiedys to bardziej mnie interesowaly te co mialy cos z "dziwki"... Odpowiedz Link Zgłoś
kominiara Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 16:44 Dobrze, ze nie do pieniedzy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: zaczyna sie 28.09.05, 14:50 czy byl dzien w Twoim zyciu ze o analu nie myslalas?? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: zaczyna sie 28.09.05, 14:52 tygrysio_misio napisała: > czy byl dzien w Twoim zyciu ze o analu nie myslalas?? > > dzisiaj, ale zostalam sprowokowana. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: zaczyna sie 28.09.05, 14:54 :)) to gratulacje za silna wole i powodzenia jutro:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: zaczyna sie 28.09.05, 14:52 kobieta_na_pasach napisała: > lubie anala! A orala?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: zaczyna sie 28.09.05, 14:53 szary.eminent napisał: > kobieta_na_pasach napisała: > > > lubie anala! > > A orala?;) > takie do ssania? Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: zaczyna sie 28.09.05, 14:54 > > > takie do ssania? ...taki cukiereczek,czesto na patyczku. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: zaczyna sie 28.09.05, 14:56 jak mam cos w ustach to odruchowo gryze(np cukierki,tabletki do ssania na gardlo) wiec chyba sie nie nadaje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: zaczyna sie 28.09.05, 14:56 tygrysio_misio napisała: > jak mam cos w ustach to odruchowo gryze(np cukierki,tabletki do ssania na > gardlo) wiec chyba sie nie nadaje:)) A jezyk tez gryziesz?;) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: zaczyna sie 28.09.05, 14:59 nie bo boli...ale jak mam cialo obce to nie wiem czy boli czy nie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent i co sie zaczyna???? 28.09.05, 14:52 kobieta_na_pasach napisała: > lubie anala! Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 14:59 nie sądzę. Ale każda dziwka ma w sobie coś z kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 15:03 trzydziecha1 napisała: > nie sądzę. Ale każda dziwka ma w sobie coś z kobiety. Na starosc robi sie gruba i upierdliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 15:10 nie ze mna te numery, oral ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 15:17 trzydziecha1 napisała: > nie ze mna te numery, oral ;)) Zapomnialem,ze kobieta jest jak wino;)))))))))buuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 15:20 trzydziecha1 napisała: > jakbym Cie nie znała :)) Ja to sam siebie nie znam!i czasem tez mam cos z dziwki;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 15:22 Hę... dziwka pewnie jest świadoma na co ją stać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 15:24 trzydziecha1 napisała: > Hę... dziwka pewnie jest świadoma na co ją stać ;)) ...zawsze na wiecej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 15:15 mmagi napisała: > rajstopy kabaretki:P A tu trafilas w 10!!!Pamietam,ze jak bylem mlody i jeszcze nieswiadomy...to widzac babke w takowych rajstopach bylem przekonany o jej winie... Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 15:58 a no wodzisz i mam jeszcze taka qrewska obcisła sukienkę z dzianiny,kusa ze az strach i z tyłu ma dekoldzik do połowy pleców i jak sie tek zerznę to ide na bal przebrana za dziwkę:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel22 Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 15:56 Tak, każdej kobiecie, nawet tej najbardziej porządnej i szanującej się, zdarza się parę razy w życiu uprawiać seks :p I pewnie teraz rozgorzeje dyskusja na temat, pzrekroczenie jakiej granicy czyni kobietę dziwką? :D Ehh.. Odpowiedz Link Zgłoś
diverse_women Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 16:52 Jasne, że ma! :) Ja mam! Ale nie powiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 20:03 a jesli ja nosze pończochy samonośne to oznacza że ............ :) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 20:03 goldenwomen napisała: > a jesli ja nosze pończochy samonośne to oznacza że ............ :)szybciej sie przemieszczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Czy to prawda,ze... 28.09.05, 20:15 tu nie chodzi o przemieszanie :) widac jeszcze mało wiesz bądz nie o wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś