tygrysio_misio 30.09.05, 22:16 po 6 godzinach na kompie ide spac!! wrescie przezlo mi uzaleznienie od kompa!!! juz nie musze siedziec do 3 po kilka-kilkanasie godzin jejeje moge juz normalnie klasc sie i wstawac z kurami jejejejejjejeje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka81 Re: BABYYYYY!!! 30.09.05, 22:22 mam nadzieje ze mi przejdzie, niedlugo sie zacznie szkola i musze znalezc parec, takze mi na pewno przejdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: BABYYYYY!!! 30.09.05, 22:25 a ja tez sie ciesze ze bedzie szkola i nie bedzie jak siedziec tu...chyba ze poswiece szkole dla kompa..ale skoro juz nawet sen wygrywa z tym to moze wkoncu wyszlam z nalogu:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: BABYYYYY!!! 30.09.05, 22:27 Fakt ten nalog jest straszny! Wrrr. No ale musi mi przejsc bo inaczej znajde sie na bruku :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: BABYYYYY!!! 30.09.05, 22:22 ale jak ci cos napisze to na pewno odpowiesz, a to bedzie znaczyc ze jeszcze tu jestes :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: BABYYYYY!!! 30.09.05, 22:26 no jestem ale to temu ze znajomy sie na gg pojawil:] Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Wylaczam to qrestwo!!! 30.09.05, 22:37 a moze jeszzce sprawdzisz co ci odpowiedzialysmy? :p :)) Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: BABYYYYY!!! 30.09.05, 23:32 hehe dzis tylko godzinka przed monitorem, robie postepy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: BABYYYYY!!! 01.10.05, 14:51 ja dzis dopiero o 14.11 wlaczylam kompa a mogla jak zwykle jak wstane...ale poszlam ogladac TVN24 bo bez polityki ostatnio nie moge zyc a teraz zaraz ide wertowac internetowwr wersje tego co juz obejrzal:)) chyba zapisze sie do partii:)) Odpowiedz Link Zgłoś