nabij_faje 08.10.05, 20:53 śniło mi się, że kocham się z kobietą. taki sen miałam pierwszy raz w życiu. a jak u Was? pytam wyłącznie kobiety, rzecz jasna :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala75 Re: SEN 08.10.05, 20:54 A ja dostałam orgazmu przez sen dzisiaj. Jestem w szoku. Czy to jest normalne?! Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: SEN 08.10.05, 20:59 dla mnie normalne, mam tak od czasu kiedy skończyłam 13 lat. ale kiedyś częściej, to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: SEN 08.10.05, 21:07 Według mnie kazdy sen jest normalny....zazwyczaj są sygnałem z podswiadomosci,a ta potrafi płatać figle:-)))Nigdy nie wiesz co się w niej kryje...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: SEN 08.10.05, 23:58 mówisz, że podświadomie tego pragnę? sen wyzwolił, przede wszystkim, super przyjemne emocje, potem dopiero przyjemność fizyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: SEN 09.10.05, 05:08 nabij_faje napisała: > mówisz, że podświadomie tego pragnę? > sen wyzwolił, przede wszystkim, super przyjemne emocje, potem dopiero > przyjemność fizyczną. Ja tylko żartowałam.....Snów nie tłumaczy się dosłownie...Mają znaczenie symboliczne.. Gdybyj ja tłumaczyła dosłownie swoje sny,to.....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: SEN 09.10.05, 11:26 mopsik12 napisała: Ja tylko żartowałam.....Snów nie tłumaczy się dosłownie...Mają znaczenie > symboliczne.. > Gdybyj ja tłumaczyła dosłownie swoje sny,to.....:-) * może nie tłumaczy się dosłownie snów, ale uczucia, które wywołują, są zawsze prawdziwe, może nie? - przecież to nasza głębia. Ty chyba jesteś bardzo zachowawcza? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: SEN 08.10.05, 22:03 a mnie sie ciagle sni ze wygrywwam w totka. gram gram bo mysle ze to prorocze sny i nic kurde no ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
norwood Re: SEN 08.10.05, 23:18 normalne, ormalne... uwielbiam jak taka podniecona wstaje rano:p Odpowiedz Link Zgłoś