Gość: pamela_anderson IP: *.indisoft.com / 192.168.100.* 19.09.02, 11:25 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pastwa Re: Zaczynasz być niesmaczna 19.09.02, 11:30 yonker napisał: > żeby niepowiedzieć żenująca Moje sniadanie było dzisiaj niesmaczne, ale zeby żenujace zaraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan To nie jest oryginalna Pamela A. n/txt IP: 157.25.84.* 19.09.02, 11:30 Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Dzięki Kan 19.09.02, 11:45 Chyba jedyny w tym towarzystwie potrafisz zachować zdrowy rozsądek. No i jeszcze ja oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 No oczywiście... n/txt 19.09.02, 11:46 pamela_anderson napisała: > Chyba jedyny w tym towarzystwie potrafisz zachować zdrowy rozsądek. No i > jeszcze ja oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Bardzo śmieszne.... 19.09.02, 11:35 Właśnie zmieniam nick głupolu. Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: Bardzo śmieszne.... 19.09.02, 11:44 Nie zmieniaj ten masz fajny ;o) Ps.A co Cie obchodzą inni, pisz dla siebie,ja tak robie i powiewa mi to czy ktos ze mnie szydzi i sie podszywa, moge nawet zainteresowanym podac hasło do swojego nicka jak bardzo chca. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Pastwa 19.09.02, 12:06 pastwa napisał: > Nie zmieniaj ten masz fajny ;o) > > > Ps.A co Cie obchodzą inni, pisz dla siebie,ja tak robie i powiewa mi to czy > ktos ze mnie szydzi i sie podszywa, moge nawet zainteresowanym podac hasło do > swojego nicka jak bardzo chca. Ja piszę właśnie dla siebie, bo inaczej to bym ześwirowała w tym towarzystwie. Wiesz co, baby tutaj, przynajmniej większość, to straszne sztywniary. Faceci tu piszący (z nielicznymi wyjątkami), mają większe poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom re: pamela 19.09.02, 13:12 Pamela, Twoje zdanie o samej sobie i innych znamy. Aha, chodzi teraz o kobiety:)))))))) One sa be, a panowie nie, bo niektorzy jeszcze z Toba rozmawiaja:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: re: pamela 19.09.02, 13:13 liloom napisała: > Pamela, Twoje zdanie o samej sobie i innych znamy. Aha, chodzi teraz o > kobiety:)))))))) One sa be, a panowie nie, bo niektorzy jeszcze z Toba > rozmawiaja:)))))) > Poszła stąd. Masz brzydki nawyk włażenia dwojgu ludziom w rozmowę. Pewnie już masz nochala jak pinokio od wścibstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: re: pamela 19.09.02, 14:00 Pamelciu, jak chcesz sobie we dwójkę, to na priva. Forum jest PUBLICZNE. Jak się nie podoba, to nikt płakał za Tobą nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: re: pamela 19.09.02, 14:06 niedzwiedziczka napisała: > Pamelciu, jak chcesz sobie we dwójkę, to na priva. Forum > jest PUBLICZNE. Jak się nie podoba, to nikt płakał za > Tobą nie będzie. > Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: re: pamela 19.09.02, 14:12 Kochana Pajdeczko! Jeśli forum dla Ciebie to miejsce do robienia sobie złośliwości i "dokopywania" to chyba źle trafiłaś. Forum to miejsce do wymiany poglądów, ale nie na zasadzie: przyjdź ze swoim i wymień go na mój. Robienie sobie złośliwości i podkładanie świń to zabawa dla znudzonych panienek z biura, a nie inteligentnych ludzi (a za takich, jak myślę, uważa się większość forumowiczów). Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: re: pamela 19.09.02, 14:40 niedzwiedziczka napisała: > Kochana Pajdeczko! Jeśli forum dla Ciebie to miejsce do > robienia sobie złośliwości i "dokopywania" to chyba źle > trafiłaś. Forum to miejsce do wymiany poglądów, ale nie > na zasadzie: przyjdź ze swoim i wymień go na mój. > Robienie sobie złośliwości i podkładanie świń to zabawa > dla znudzonych panienek z biura, a nie inteligentnych > ludzi (a za takich, jak myślę, uważa się większość > forumowiczów). > Pozdrowienia! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galena Re:wracajac do siusiu... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 14:12 Od razu przypomina mi sie fajna muzyczka z reklamy kostki toaletowej-"u siu, siu siu uuu siu siu" No i ta pani nauczycielka, która "tanecznym kroczkiem" zmierza w stronę WC Mam tylko nadzieje, że Pamela nic a nic nie przypomina owej pani (wizualnie) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re:Do Galeny 19.09.02, 14:44 Gość portalu: galena napisał(a): > Od razu przypomina mi sie fajna muzyczka z reklamy kostki toaletowej-"u siu, > siu siu uuu siu siu" No i ta pani nauczycielka, która "tanecznym kroczkiem" > zmierza w stronę WC Mam tylko nadzieje, że Pamela nic a nic nie przypomina owej > > pani (wizualnie) Już cię informuję, bo widzę że nie jesteś w temacie. Łatwo się zorientować że dzisiejsze kretyńskie wątki sygnowane moim nickiem napisał facet, którego rozszyfrowałam pod wątkiem o miłości na odległość. Niejaki Freaknet. Oberwał już za swoje. A ja już nie jestem pamelą, bo mi się znudziło (jak to pameli). Odpowiedz Link Zgłoś