Gość: Lena IP: 213.25.39.* 19.09.02, 22:26 Wyjżałam przez okno i ani jednej gwiazdki na niebie. Jakoś tak smutno . Jak to bez gwiazdek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.ksiaze Re: Ani jednej gwiazdki 19.09.02, 22:27 Moge Ci odstapic moja. Wprawdzie to planetka tylko, ale tez ladnie swieci... Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Ani jednej gwiazdki IP: 213.25.39.* 19.09.02, 22:29 Księżyca też nie ma to co się będzie od tej planetki odbijać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Ani jednej gwiazdki IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 19.09.02, 22:31 Przecież pełnia...grzyby rosną! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Re: Ani jednej gwiazdki 19.09.02, 22:36 Ona swieci sama z siebie. Jest wyjatkowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Ani jednej gwiazdki IP: 213.25.39.* 19.09.02, 22:39 maly.ksiaze napisał: > Ona swieci sama z siebie. Jest wyjatkowa... Jeśli tak to chętnie pożyczę, pobawię się i oddam. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Re: Ani jednej gwiazdki 19.09.02, 22:45 Prosze badzo. Najpierw troszke w kierunku Syriusza, jak bedziesz mijac takie duze flufiaste cos, skrec w prawo (uwazaj na tabuny Malutenkich Niedzwiedzic), troszke prosto, zobaczysz mala planete z wielka lampa. Tu musisz skrecic w lewo. Potem caly czas prosto - i jestes na miejscu. Mozesz uzyc latawca. Albo gesi. Gesi sa dobre. Pozdrawiam i przyjemnych lotow, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Ani jednej gwiazdki IP: 213.25.39.* 19.09.02, 22:32 W tym chłodku to grzybki tylko na ścianach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: Ani jednej gwiazdki i grzybow IP: *.abo.wanadoo.fr 19.09.02, 22:45 Gość portalu: Lena napisał(a): > W tym chłodku to grzybki tylko na ścianach. Grzybki mi sie zawsze kojarza z Bozym Narodzeniem, mmmm....tak bym se zjadla barszcz czerwony z uszkami.....juz czuje zapach przysmazanej cebulki i para idzie z talerza...... Ale jak ja robie pierogi to robie przez trzy godziny, cala kuchnie zawsze uwale, pierogow raptem wychodzi dziesiec, z czego szesc sie rozkleja podczas gotowania. Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom o mrufka rozmarzylam sie... 19.09.02, 22:57 Gość portalu: Mrufka napisał(a): > Gość portalu: Lena napisał(a): > napewno przesadzasz z tymi pierogami, ale jak sie rozklejaja naprawde to moze maki za duzio wsadzasz? ;) ide sprawdzic czy u mnie gwiazdy sa... > > W tym chłodku to grzybki tylko na ścianach. > > > Grzybki mi sie zawsze kojarza z Bozym Narodzeniem, mmmm....tak bym se zjadla > barszcz czerwony z uszkami.....juz czuje zapach przysmazanej cebulki i para > idzie z talerza...... > Ale jak ja robie pierogi to robie przez trzy godziny, cala kuchnie zawsze > uwale, pierogow raptem wychodzi dziesiec, z czego szesc sie rozkleja podczas > gotowania. > > Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: o mrufka rozmarzylam sie... IP: *.abo.wanadoo.fr 19.09.02, 23:08 liloom napisała: > napewno przesadzasz z tymi pierogami, ale jak sie rozklejaja naprawde to moze > maki za duzio wsadzasz? ;) > ide sprawdzic czy u mnie gwiazdy sa... Kurde, do pierogow mam dwie lewe rece, albo nawet trzy :) Moja mama jak przyjedzie raz w roku z Polski to nam zawsze narobi caly sagan pierogow i jemy je z malzonkiem przez dwa dni :) Ja to je sobie nawet przysmazam na sniadanie. A jesli chodzi o gwiazdki to mam na nie alergie. Jak jakis czas temu wyrabalam sie w pokoju dzieci to mi migotaly w oczach przez kwadrans ;) Mrufka Odpowiedz Link Zgłoś
liloom gwiazdy w pokoju dzieciecym 19.09.02, 23:13 :))))))))))))))))) c'est pas possible:))))))) muf co we francji ciekawego! oprocz braku pierogow, gwiazdek w pokoju dzieciecym etc... ps. moi znajomi we francji zainstalowali sobie na suficie takie luminescencyjne gwiazdy (nota bene nie widzialam na szczescie...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: gwiazdy w pokoju dzieciecym IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 19.09.02, 23:18 ...i czy nadchodzi pora winobrania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: gwiazdy w pokoju dzieciecym IP: *.abo.wanadoo.fr 19.09.02, 23:24 liloom napisała: > :))))))))))))))))) > c'est pas possible:))))))) > muf co we francji ciekawego! oprocz braku pierogow, gwiazdek w pokoju > dzieciecym etc... > ps. moi znajomi we francji zainstalowali sobie na suficie takie luminescencyjne > > gwiazdy (nota bene nie widzialam na szczescie...) Moje dzieci maja na drzwiach swojego pokoju przyklejone trzy male usmiechniete gwiazdki i ksiezyc. Przyslala nam je jakas firma, bodajze Nestle. A co u nas ciekawego...leje jak z cebra, wiec siedze sobie pod kocem i pije herbate z cytryna. Uwielbiam jak pada :) No i troche udaje przed mezem ze jestem jeszcze chora, bo wtedy lata kolo mnie i mnie przytula :) Mrufka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: o mrufka rozmarzylam sie... IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 19.09.02, 23:18 No, taaak...grzybki:-) Pierogi z kapustą i z w/w. Bigos...taki pyszny i z tak potworną ilością kalorii...Zupa z suszonych prawdziwków....mmmm...Chyba już niedługo Wigilia - tak zimno!:-) No i oczywiście grzybki marynowane! A te świeże właśnie się pokazują po lasach! A już się bałam, że przyjdzie do bigosu pieczarek dodawać! :-) A gwiazdy po prostu są - niezależnie od tego, czy w lasach jest sucho, czy nie, i czy kupię sobie w tym tygodniu kurtkę, czy też nie...Magia!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom dobranoc wszystkim... 19.09.02, 23:24 ide moja gwiazdke do lozka przeniesc, bo zasnela przy filmie... u nas dzis cieplo bylo 24 st. (zyg-zyg), gdzie wy siedzicie????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: dobranoc wszystkim... IP: *.abo.wanadoo.fr 19.09.02, 23:26 liloom napisała: > ide moja gwiazdke do lozka przeniesc, bo zasnela przy filmie... > u nas dzis cieplo bylo 24 st. (zyg-zyg), gdzie wy siedzicie????????? w cieplym domciu :) Mrufka Odpowiedz Link Zgłoś
liloom hej wanadoo nie wykrecaj sie 19.09.02, 23:27 w centrum czy gdzies indziej (mam slabosc do francji)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: hej wanadoo nie wykrecaj sie IP: *.abo.wanadoo.fr 19.09.02, 23:31 liloom napisała: > w centrum czy gdzies indziej (mam slabosc do francji)... mmm...bylam w Normandii, ale tam leje jak z cebra przez caly roku, berk, gorzej niz w Bretanii. A teraz jestem bardziej na wschod i okrazaja mnie lasy. (Jestem zagubiona jak mrufka w lesie :)Wiecej wskazowek nie daje, bo jeszcze sie moja babcia dowie i zechce mnie odwiedzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: dobranoc wszystkim... IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 19.09.02, 23:31 Jejkuuu...24 st. Ja już zapomniałam, jak to jest! Robi sie coraz zimniej i zimniej... Odpowiedz Link Zgłoś