argonka 27.11.03, 11:34 Witam Was!!! Jestem poczatkujacą znawczyzni astrologii. Interesuje się, jak poznać na horoskopie, że ktoś ma narodzone lub nabyte lub dziedzinne choroby słuchu (niesłuch lub dosłuch). Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aarvedui Re: Zapytanie 27.11.03, 16:01 argonka napisała: > Witam Was!!! Jestem poczatkujacą znawczyzni astrologii. Interesuje się, jak > poznać na horoskopie, że ktoś ma narodzone lub nabyte lub dziedzinne choroby > słuchu (niesłuch lub dosłuch). Pozdrawiam nie mozna.mozna domniemywac.co wychodzi jest suma potencjalow rozwojowych radixa oraz decyzji czlowieka w cyklach planetarnych...do wydedukowania takich faktow trzeba nie lada wycwiczonego w astrologii logiki wiedzy i intuicji... moznaby np probowac zbadac czy osoba jest otyla.. generalnie wskazywalyby na to niektore konfiguracje zwiazane z nadmiarem...w pojmowaniu(jedzeniu)swiata przez osobe...ale np.inna osoba z podobnymi cechami mogla przepracowac saturna przechodzacego w swoim 1 domu..i wychodzi zdrowa chudzinka..albo caly casus na odwrot...albo np w progresjach cos sie dzieje...NIE MOZNA PODAWAC W ASTROLOGII GOTOWYCH PRZEPISOW...BO PO NIEKTORYCH MOZNA SIE BARDZO CIEZKO POCHOROWAC.... za percepcje zmyslowa odpowiada zywiol ziemi..ale trzeba zbadac wszystko...bo mogloby to byc rowniez cos z powietrza(ogolne problemy z komunikacja..)albo np.uszkodzenie przy porodzie(wtedy to juz inne czynniki)..albo nabyte psychosomatyczne w dziecinstwie(wychowanie krzykiem)albo....etc... Odpowiedz Link
argonka Re: Zapytanie 28.11.03, 08:18 Dzieki za rady od Aarvedui. Dlatego napisałam o tym, bo nie słyszę.Chciałam dowiedzieć, kiedy straciłam.Mama zauwazyła, że nie słyszałam w 8 miesięcy.Lekarz mówił, ze prawdopodobieństwa straciłam słuchu od urodzenia. Wcale nie narzekam na los, żyję normalne.Rozumiem, że jest taki los. Odpowiedz Link
anahella Re: Zapytanie 28.11.03, 10:03 Witaj, astrologia medyczna nigdy mnie nie pociagala, tak wiec nawet nie wiem ktory znak/planeta odpowiada za slyszenie, ale obiecuje ze poszukam - jak cos znajde to dam znac. Odpowiedz Link