27.11.03, 11:34
Witam Was!!! Jestem poczatkujacą znawczyzni astrologii. Interesuje się, jak
poznać na horoskopie, że ktoś ma narodzone lub nabyte lub dziedzinne choroby
słuchu (niesłuch lub dosłuch). Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aarvedui Re: Zapytanie 27.11.03, 16:01
      argonka napisała:

> Witam Was!!! Jestem poczatkujacą znawczyzni astrologii. Interesuje się, jak
      > poznać na horoskopie, że ktoś ma narodzone lub nabyte lub dziedzinne choroby
      > słuchu (niesłuch lub dosłuch). Pozdrawiam
      nie mozna.mozna domniemywac.co wychodzi jest suma potencjalow rozwojowych
      radixa oraz decyzji czlowieka w cyklach planetarnych...do wydedukowania takich
      faktow trzeba nie lada wycwiczonego w astrologii logiki wiedzy i intuicji...
      moznaby np probowac zbadac czy osoba jest otyla..
      generalnie wskazywalyby na to niektore konfiguracje zwiazane z nadmiarem...w
      pojmowaniu(jedzeniu)swiata przez osobe...ale np.inna osoba z podobnymi cechami
      mogla przepracowac saturna przechodzacego w swoim 1 domu..i wychodzi zdrowa
      chudzinka..albo caly casus na odwrot...albo np w progresjach cos sie
      dzieje...NIE MOZNA PODAWAC W ASTROLOGII GOTOWYCH PRZEPISOW...BO PO NIEKTORYCH
      MOZNA SIE BARDZO CIEZKO POCHOROWAC....
      za percepcje zmyslowa odpowiada zywiol ziemi..ale trzeba zbadac wszystko...bo
      mogloby to byc rowniez cos z powietrza(ogolne problemy z komunikacja..)albo
      np.uszkodzenie przy porodzie(wtedy to juz inne czynniki)..albo nabyte
      psychosomatyczne w dziecinstwie(wychowanie krzykiem)albo....etc...
      • argonka Re: Zapytanie 28.11.03, 08:18
        Dzieki za rady od Aarvedui. Dlatego napisałam o tym, bo nie słyszę.Chciałam
        dowiedzieć, kiedy straciłam.Mama zauwazyła, że nie słyszałam w 8
        miesięcy.Lekarz mówił, ze prawdopodobieństwa straciłam słuchu od urodzenia.
        Wcale nie narzekam na los, żyję normalne.Rozumiem, że jest taki los.
        • anahella Re: Zapytanie 28.11.03, 10:03
          Witaj, astrologia medyczna nigdy mnie nie pociagala, tak wiec nawet nie wiem
          ktory znak/planeta odpowiada za slyszenie, ale obiecuje ze poszukam - jak cos
          znajde to dam znac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka