Gość: czeko IP: *.madison.chorus.net 19.09.02, 23:18 Dobrze slychac, ale to co sie dzieje na forum sprawia, ze coraz mniejsza mam ochote tu zagladac :( buzi czeko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liloom czekus!;) 19.09.02, 23:21 u mnie to samo... na szczescie zajec nie brakuje! praca, domeczek, life is beautifull chociaz brutal and full of zasadzkas:))) ucz sie dzielnie maluchu i korzystaj z czego sie da! pa! jaka masz tam pogode wogole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: czekus!;) IP: *.madison.chorus.net 19.09.02, 23:22 Pogoda w kratke a te wariaty Hamerykance wszedzie wlkaczajja air cond na fula. I tak wchodzisz gdzies i skrecasz sie z zimna, wychodzisz to sie pocisz. Ja juz im przemowie do rozsadku, mam rok ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: czekus!;) 19.09.02, 23:25 czytalam kiedys piekna ksiazke o madison county (tak mi sie kojarzy z twoim adresem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: czekus!;) IP: *.madison.chorus.net 19.09.02, 23:27 Ja co prawda z pobliskiego Middleton ale adresik mam swiatowy ;)))) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
liloom hehe 19.09.02, 23:29 no tak, tylko middleton, a myslalam ze madison:)))) uciekam juz czekus, trzymaj sie tam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: hehe IP: *.madison.chorus.net 19.09.02, 23:39 see ya! czeko wiem ze cie rozczarowalam, nie wiem jak smiem jeszcze odpisywac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom czekus wariatko:)))))) 19.09.02, 23:44 buziaki czekus, u mnie polnoc, musze leciec, pa:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: czekus wariatko:)))))) IP: *.madison.chorus.net 20.09.02, 00:13 ze ja wariatka? to tu odrzucasz taka wspaniala osobowos jak ja ze wzgledu na miejsce zamieszkanie, leeee :) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
zona_matka_polka Liloom czy ta ksiazka 20.09.02, 10:35 miala tytul 'co sie wydarzylo w madison county'? Bo jestes wielka kobieto!! kiedys pol dnia probowalam przypomniec sobie ten tytul :)) Kocham cie normalnie. To bylo o reporterze national geografica i jednej kurze domowej, prawda? Piekny romans, eeech... A nawiasem mowiac to czytam teraz awanture o Basie K. Makuszynskiego i ryczalam na glos przy opisie smierci Walickiego. Jezu, jak ja sie wzruszylam!! A poza tym matka przyjaciela zmarla wczoraj nagle i jest mi bardzo smutno. Tak smutno, ze nie mam ochoty nawet na nic. Milego dnia zycze tym, ktorzy nie sa smutni, czyli chyba Tobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom tak ...ups... znow chcialam wygadac...:)))))) 20.09.02, 10:46 "co sie wydarzylo w madison county.." yes:) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_matka_polka no to masz szczescie - siedz cicho kobieto ;) ntxt 20.09.02, 10:50 Jak mowie ze ntxt to ntxt przeciez :))) Odpowiedz Link Zgłoś