maladiablica1 12.10.05, 19:46 W jakim zawodzie pracują wasi faceci i czy czesto rozmawiacie w domu o pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hugolinka Re: zawód waszego faceta 12.10.05, 19:54 mój pracuje jako tokarz/frezer. Zadko rozmawiamy o jego pracy jako o pracy, bo wiecznie sie tam obija:) opowiada mi za to o swoich kolegach z pracy:) i o tym co tam wyrabiaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: zawód waszego faceta 12.10.05, 19:56 mój to jako klozet-dziadek i nader często o tym rozmawiamy, to taki ciekawy temat. Wiesz, ile osób się przewija przez toaletę dziennie??? Ile On słyszy różnych tematów.... a potem opowiada, ech, jakie to ciekawe.... Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: zawód waszego faceta 12.10.05, 19:58 ciekawy zawód klozed-dziadek a czy dobrze płatny ? Odpowiedz Link Zgłoś
hmatisse Re: zawód waszego faceta 12.10.05, 20:07 że dobrze płatny to jedna rzecz, ale za to jaki pewny! Przecież ludzie zawsze będą sr.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: zawód waszego faceta 12.10.05, 21:08 A mój jest politykiem z pierwszych stron gazet, i dlatego nie moge napisac nic więcej, bo jak wyjdzie na jaw, jakie rzeczy wypisuje jego szacowna małżonka na forum kobieta, to zaraz Kurski albo kto inny wyciągnie to na światło dzienne i ześlą nas na wygnanie do ambasady w Mongolii, bo to miejsce odpowiednie dla polityków którzy dali plamę. Odpowiedz Link Zgłoś
olamariola Re: zawód waszego faceta 13.10.05, 14:31 marta.uparta napisała: > A mój jest politykiem z pierwszych stron gazet, i dlatego nie moge napisac nic > więcej, bo jak wyjdzie na jaw, jakie rzeczy wypisuje jego szacowna małżonka na > forum kobieta, to zaraz Kurski albo kto inny wyciągnie to na światło dzienne a ja przy tej całej aferze zdałam sobie sprawę, że nie dla psa kiełbasa, czyli nie dla mnie polityka :( Dziadkowie kompletnie niepoprawni, co z tego, że działali pod przymusem. Dla Pisowców czarne jest czarne, i to nieważne, że dwa pokolenia wstecz. To nie na temat wątku, ale smutno mi się zrobiło, że Tusk nie odparł zarzutów jako nie-właściwych (nie mających właściwości), tylko podał do wiadomości fakty i poszedł płakać do kąta oddając złoczyńcę w ręce opatrzności... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: a mój jest 12.10.05, 21:10 aktorem i bzyka tylko swoje koleżanki z pracy, i o czym mam z nim gadać? Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: górnik :) 13.10.05, 11:55 nie - dyskutujemy o weglu wieczorami :D Odpowiedz Link Zgłoś
brassia1 Re: zawód waszego faceta 13.10.05, 11:51 Mój nie ma ani zawodu, ani wzwodu... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 arch 13.10.05, 12:05 Jest architektem. Czsto opowiada mi o swojej pracy, lubię to :) Odpowiedz Link Zgłoś
malenka Re: zawód waszego faceta 13.10.05, 12:18 Mój jest robotykiem, doktoryzuje się teraz z tego. Czasem mi opowiada o swojej pracy, ale niewiele z tego rozumiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ww Re: zawód waszego faceta 13.10.05, 13:36 Jest programista, ale pracuje glownie jako bankier- rzadko rozmawiamy na temat jego pracy, bo ja z tego niewiele kum-kumam;) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_z Re: zawód waszego faceta 13.10.05, 13:40 technolog... czesto opowiada o swojej pracy, a ja udaje ze rozumiem co do mnie mowi, czasem jak juz zauwaza ze go nie rozumiem bo testowanie ckk to dla mnie nie codziennosc to zadaje jakies pytanie... ogolnie jest git;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciunia_kicia Re: zawód waszego faceta 13.10.05, 13:54 Dealer samochodow... Ten temat jest caly czas u Nas.. Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: zawód waszego faceta 13.10.05, 14:13 Mój jest wychowawcą-pracuje z trudną młodzieżą! Z jakimi palantami ona ma do czynienia!!!Aż się gadać nie chce:/ Odpowiedz Link Zgłoś
olamariola Re: zawód waszego faceta 13.10.05, 14:23 mój artysta, muzyk z wyboru, aktor dla pieniędzy z tzw. fuch. Opowiadanie o tym pierwszym mnie już nudzi, bo o czym tu gadać, lepiej posłuchać, a jak się słucha setny raz, to też już trochę mierzi. Natomiast przygody (para)teatralne są ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
oczkoblue4 Re: zawód waszego faceta 13.10.05, 14:34 moj natomiast jest programista informatykiem temat w domu czesto poruszany:))<coz pracuje czesto w domu tez po pracy:/wrr> Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: zawód waszego faceta 13.10.05, 14:41 Rozmawiamy o pracy, co w tym złego? :)))) Jest, hm, hm, powiedzmy że przetwarza dane :) Odpowiedz Link Zgłoś