Dodaj do ulubionych

Która Pani chciałaby dostać ode mnie lanie ?

IP: *.sdm.com.pl 30.03.01, 12:26
Czy jest na tym forum Pani, która ma skłonności masochistyczne i chciałaby np
dostać pasem na gołą pupe będąc przełożna przez kolano a zanim to tego dojdzie
mogła by zrobić ze strachu kupe w majtki, przyniosłą sama pas a potem miała by
zdjętą sukienkę i majtki i pas lądował by na jej nagich pośladkach przy czym to
wszystko było by karą za dwóje w szkole
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawa Re: Która Pani chciałaby dostać ode mnie lanie ? IP: 131.228.87.164,172.22.232.15, 193.65.100.* 30.03.01, 12:32
      moja dobra rada: udaj sie do najblizszego lekarza, ktory doradzi ci co zrobic
      ze swoimi seksualnymi frustracjami....mam nadzieje, ze znajdziesz dobra pomoc
      • Gość: Mariusz Do ciekawej IP: *.sdm.com.pl 30.03.01, 14:07
        Dlaczego do lekarza ? ostatnio na onecie była dyskusja na temat wychłostania
        kobiety za niewierność. Pewna uczestniczka dyskusji stwierdziła ,,Ja też tak
        chcę tylko na gołą pupe" czyli że są też takie skłonności
    • Gość: KasiaW Re: Która Pani chciałaby dostać ode mnie lanie ? IP: *.sdm.com.pl 30.03.01, 12:38
      Chciałaby tego choć bardzo się boję
      • Gość: Mariusz Do KasiW IP: *.sdm.com.pl 30.03.01, 13:01
        Dobrze Kasiu W
        Są dwie możliwości jedna z nich polega np. na tym, że stoi 10 ośób przed
        wejściem do sali lekcyjnej drzwi są otwarte i widać, że na stole leży pas i
        wszyscy bardzo się boją następnie ja (czyli sroga Pani wychowawczyni), która
        jest ubrana w sukienke i ma wysokie obcasy krzyczy aby zgłosiła się ta osoba,
        która np. podarła książkę z biblioteki. Ty to zrobiłaś boisz się przyznać,
        czujesz pot na pośladkach ale mówisz cichutkim głosem ,,ta ja proszę Pani,,
        zdejmujesz sukienke, nie masz majtek, wypinasz pupe i otrzymujesz razy
        • Gość: ciekawy Re: Do KasiW IP: *.library.uu.nl 30.03.01, 13:05
          ty jestes zdrowo pie******ety czlowieku
    • Gość: . Re: Która Pani chciałaby dostać ode mnie lanie ? IP: 212.160.19.* 07.04.01, 19:50
      .
    • Gość: . Re: Która Pani chciałaby dostać ode mnie lanie ? IP: 212.45.250.* 08.04.01, 18:13
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka