kasitza 19.10.05, 14:46 pic, ale tak strasznie nie chce mi sie wstac z krzesla, by isc do kuchni... tez tak czasem macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba30 Re: tak strasznie chce mi sie 19.10.05, 14:48 a mnie tak strasznie się chce siku i tak strasznie nie chce mi się wstać z krzesła i zrobić. Tez tak masz czasami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: tak strasznie chce mi sie 19.10.05, 14:49 ojeju, czesto. zwlaszcza w weekend jak lezymy na kanapie. on tez tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: tak strasznie chce mi sie 19.10.05, 15:16 ja kiedys poltorej godziny wytrzymalam bez siku jak nie chcialo mi sie z forum zlazic:))) ale jazda byla:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: tak strasznie chce mi sie 19.10.05, 14:53 mnie nawet jak sie chce strasznie sikac to nie pojde do ubikacji tylko kaze mezowi przyniesc nocnik syna (zachowalam, tak, jakbym przeczuwala,ze sie kiedys przyda). Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: tak strasznie chce mi sie 19.10.05, 14:54 ale to tez jest niewygodne i polaczone z ruchem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: tak strasznie chce mi sie 19.10.05, 14:54 Popatrz Kobieto jaka przewidująca byłaś... qrd, a ja po dziecku wywaliłam :((( a teraz byłby jak znalazł... ech, życie... Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: tak strasznie chce mi sie 19.10.05, 14:57 a to wam sie pupcie mieszcza w te nocniki? to pogratulowac wam!!! ja sobie chyba taki nocnik po babce sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: tak strasznie chce mi sie 19.10.05, 14:58 nie, no cos Ty.... ale zad może wystawać na zewnątrz, grunt, żeby pindziocha w otwór wlazła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: tak strasznie chce mi sie 19.10.05, 15:02 niby tak, ale kant uwiera w pupcie - ja bym wolala taki przewod od rzeczonej psitki az do kanalizacji miejskiej, zeby tak nie ruszajac sie z miejsca pracy badz wypoczynku mozna bylo pozbywac sie zbednych plynow. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: tak strasznie chce mi sie 19.10.05, 15:03 qrd, nie miałam nigdy cewnika, ale to chyba nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy, które moga być w psitce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: tak strasznie chce mi sie 19.10.05, 15:07 w mojej wyobrazni to to ma byc neutralne. nie popieram seksu natomiast w czasie pracy (jesli wyobrazic sobie podobny przyzad do uzytku biurowego) - bo czlowiek powinien rozgraniczac przyjemnosc z zarabianiem pieniedzy. inaczej moze byc niezdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: tak strasznie chce mi sie 19.10.05, 15:15 ale ja siedze w domu i czekam na sex :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: tak strasznie chce mi sie 19.10.05, 15:17 a to w domu mozna sobie dogadzac. jak najbardziej. mi chlop wymowil seks na jakis czas, bo go robota deseksualizuje Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: tak strasznie chce mi sie 19.10.05, 15:18 oj, biednaś Ty, biednaś... obiecuje solennie, że będę się seksić podwójnie, bo i za Ciebie też :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: tak strasznie chce mi sie 19.10.05, 15:19 zawsze mamy najlepsza przyjaciolke kobiety....reke:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 A ja nie na temat :) 19.10.05, 16:34 Zrobiłam ruskie pierogi wg. Twojego przepisu :) Na palcu mam pierścionek :) Jeju jakam szczęśliwa :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś