pink.freud 21.10.05, 11:24 fakty.interia.pl/news?inf=678357 I to najbardziej wiarygodnych. PGB jako jedyny nie zbłaźnił się w zawyżaniu sondaży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kohol Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 11:28 Dobra, już Cię o to pytałam: jakie wnioski wyciągasz z sondaży? Czy wiesz, jakie są błędy popełniane? Dlaczego sondaże Cię tak cieszą? Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 11:29 jestes mocherowy beret! Odpowiedz Link Zgłoś
martys_85r nalezy plakac a nie ":)))))" 21.10.05, 11:40 skonczony palant... wyzsze podatki, platne studia, mieszac kosciol w polityke -skandal, zeby klerykow prosic obiecujac im radio maryja, wysokie datki, co to za kampania, z tuskiem nawet kot ci umrze z glodu.. jak to swiadczy o tym facecie? no sorry, ja nie chce takiego prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 21.10.05, 11:55 Właśnie chłopu posłałam tę nowinę :) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:13 Nie ma z czego sie ciszyc tylko plakac trzeba.Jego ogloszenia wyborcze,jego wyslannicy twierdzacy "KTO NA TUSKA ZAGLOSUJE TEN CHRYSTUSA UKZYRZUJE" zalosna kampania chwyty ponizej godnosci czlowieka i program polityczny do dupy.Czlowiek w uprzedzeniami i czlowiek bez zasad moralnych.Ja podziekuje za takiego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:14 Skąd wiesz jakie ma zasady moralne, co? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:16 Problem w tym ze on ich nie ma.Gdyby mial to by jego kampania wyborcza wygladala inaczej.A brakiem zasad moralnych wykazal sie kiedy nie przeprosil Walesy za obrazliwe slowa pomimo iz wyrok sadu byl prawomocny a on jako prawnik i czlowiek uczciwy( tak o sobie mowi) powinien zastosowac sie do wyroku.Jezeli Tuska popiera 2 prezydentow to tez chyba o czyms znaczy?A poparcie Leppera to zadne poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:19 Dokładnie, Khaki - świadczy! Właśnie dlatego nie zagłosuję na kogoś, kogo popiera i Kwach, i Lechu - bo ten ostatni, co tu dużo gadać, to nie jest już Lechu ze Stoczni :( Wałęsa nienawidzi Kaczorów, bo ci chcieli wykopac Wachowskiego - a teraz sobie dośpiewaj resztę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:22 ale pierdoooly wypisujesz Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:23 Dulce ktora wypisuje pierdoly?;) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:28 Dulce, Wałęsa kieruje się prywatnymi animozjami, nie po raz pierwszy i nie po raz ostatni. Nie mam do niego za grosz zaufania. Tak samo z Kwaśniewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:30 Mam w dupie walese i Kwasniewskiego. Ja nie wybieram prezydenta sugerujac sie tym kto jeszcze na niego glosuje. Dajesz sie poprowadzic za raczke Kaczynskiemu, ktory wypomina Tuskowi to ze na niego glosuje ten czy tamten. Jaki on ma na to wplyw? Zadnego!!!!!!!!!!!! Natomiast Kaczor mial wplyw na to ze Lepper zaglosuje na niego, dal sie przekupis za stanowisko wicemarszalka!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:32 Wicemarszałkiem i tak zostanie ktoś z Samoobrony. tak nasze szanowne społeczeństwo - czy raczej elektorat - wybrał :( o ile wiem PiS nie da zgody na Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:35 to ciekawe czemu zawiazami pkoalicje i razem zdecydowali ze nie wybiora marszalka na pierwszysm posiedzeniu. Pis jest cholernie wygodny. Bedzie sobie teraz wybieram co mu wygodniejsze. raz z tym raz z tym w zaleznosci co mu podpasuje. Brzydze sie nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:46 Jaką koalicję?! Ja sie wcale nie dziwię. W interesie PiS jest by marszałek był wybrany dopiero wtedy, gdy będzie wiadmo, kto będzie prezydentem - w przypadku, gdy będzie to Kaczor, marszałka bierze PO za zgodą PiS. PO zrobiłaby dokładnie to samo. To jest polityka, Dulce. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:23 Nic sobie dospiewywac niemusze.Ja wybralam kandydata ktory szanuje ludzi i nie gardzi nimi ze wzgledu na ich rase,wychowanie czy tez na zainteresowanie sexualne.Zenujace zachowanie kaczynskiego bardzo ladnie pokazalo mi jak bardzo jest zalosnym czlowiekim.Mysl sobie co chcesz ja wole kraj liberalny niz komnistyczny bo ostatnio to kaczynski nic soba wiecej nie reprezentuje.Niedlugo zamiast faszyzmu bedzie kaczynski na czele.Juz Mussolini mial wiecej zasad moralnych niz kaczynski. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:25 Ja po prostu chcę zyc w kraju wolnym od Układu. Zatruł mi życie i zrobię wszystko, by więcej nikt nie próbował zabic moich bliskich. Nie zartuję :( Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:27 palilas cos dzisiaj????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:27 rachela180 napisała: > Skąd wiesz jakie ma zasady moralne, co? widac po kampanii i po tym, ze swoim wizerunkiem podpiera leppera. wstret mie bierze jak mysle o kaczorach. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:30 Nigdzie nie powiedział, ze popiera Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:31 Ale Lepper popiera jego to mi wystarczy.Jakby nie chcial jego poparcia odmowilby.A tak jednej popiera jednego a drugi drugiego.I oto mamy cala skladane w calosci.Myslisz ze Lepper poparlby kaczynskiego ot tak za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:40 Myślę, że raczej odciął się od Tuska. Zresztą nie wiem, "polityka to w błocie sbabranie sie i każdy sie musi ubrudzić..." Nie mógł odmówić przyjęcia poparcia Leppera, tak jak Tusk nie mógł odmówić przyjęcia poparcia Urbana. Tyle że Kaczor ma gorzej. Bo Urban to GTW, Salon i Układ, a Lepper to także realne procenty. I Tusk, i Kaczor chcą zostac prezydentem. W tej walce nie ma zmiłuj. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:32 rachela, jedyny powod dla ktorego glosujesz na kaczora, to fakt ze twoj chlop go popiera? ty, ktora bronilas wildsteina, chodzilas na durne manifestacje pomaranczowej rewolucji czy czego tam jeszcze i bronisz gejom wlasnych manifestacji? wolisz, zeby mlodziez wszechpolska i lepperowcy sie panoszyli po ulicach? homoseksualizm to choroba? uazaj, moze za rok ewentualny prezydnt kaczor powie, ze niemoralne jest uprawianie seksu ze starszymi od siebie i co wtedy? toz to koles rodem z 1984 orwella!! zastanowcie sie ludzie, nie ma sie z czego cieszyc, zreszta sondaze klamia(bo kuziew sondazach klamia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:42 Uważam, że tu Kaczor popełnił błąd. Rozumiem, skąd sie jednak wziął - przed wyborami próbował ukraść elektorat LPR. :( Nie podobało mi się to, a jeszcze gorzej, że pozwolił na manifestację MW. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:46 to nie byl BLAD tylko jego polityka. mieszkasz chyba w warszawie, powinnas znac jego poglady, z ktorych zreszta jest dumny. przeciez nie od maja mowi o tym, ze homoseksualizm to choroba. mowil tak od zawsze. OD ZA-WSZE. poza tym myslisz, ze skoro juz ma elektorat lpr i samoobrony- uwazasz, ze po wygranych wyborach bedzie mial ten elektorat i te partie w dupie? oczywiscie ze nie. jego polityka bedzie scisla z tamtymi zwiazana. i pamietaj- od zawsze uwazal homoseksualizm za wynaturzenie. polecam wejsc do kabiny wyborczej bez chlopa, samej i zaznaczyc to co naprawde myslisz. i wierze, ze zdajesz sobie sprawe, ze taki 'BLAD' zawaza na calej dalszej polityce. tu nie chodzi jzu o legalizacje malzenstw homoseksualnych( bo to w polsce na razie niemozliwe). tu chodzi o zaakceptowanie istnienia homoseksualizmu. a facet kacyznski zyje w XIX w chyba i najchetniej gejow by poslal do gazu. pamietaj o tym. tusk nie jest dobry, ale kaczynski po stokroc gorszy, zastanow sie. pozdrawiam rachela180 napisała: > Uważam, że tu Kaczor popełnił błąd. Rozumiem, skąd sie jednak wziął - przed > wyborami próbował ukraść elektorat LPR. :( Nie podobało mi się to, a jeszcze > gorzej, że pozwolił na manifestację MW. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:57 :)))))))) Opowiem ci anegdotkę krążącą po cichu w środowisku związanym z PiSem. Parę lat temu, gdy SLD chciało złożych projekt ustawy o związkach partnerskich, młodzieżówka PiS postaowiła zorganizować pod Sejmem manifestację - faceci w sukienkach itp.. Okazało się, że władze partii się nie zgodziły. Nie dlatego, że to by było niesmaczne... otóż podobno Kaczor miał powiedzieć: przecież w tej ustawie nie ma niczego złego. Zaznaczam, że to anegdota :) Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:59 polecam wyrabianie sobie pogladow politycznych na podstawie historii, faktow i wlasnych przemyslen. rachela180 napisała: > Zaznaczam, że to anegdota :) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 13:07 Przecież nie mówię, że na tej podstawie wybieram kandydata. Qrcze, tak się starałam by się weselej zrobiło w wątku a tu nic :) imieniny mam dzisiaj, weżcie się uśmiechnijcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:32 Tak, każdy sondaż jest najbardziej wiarygodny... LPR miał takie, według których Maciej Giertych miał się znaleźć w drugiej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 12:37 Popieram Aureliane!!!!!!!!!!!!!!!!Zabraniac homosexualistom wlasnej manifestacji rownosci a pozwalac MW panoszyc sie i bojki wszczynac?To juz przesada.Ja chcem wolnosci dla moich dzieci!Chcem zeby mogly spokojnie zyc i zeby mialy swiadomosc ze ich prezydent nie jest zadufanym w sobie politykiem ktory sprzedaje wlasna dupe innym tylko po to zeby wzbic sie na wyzyny pomimo iz siedzi w totalnym dole czlowieczenstwa!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin060482 [...] 21.10.05, 12:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin060482 Re: CO Z TEJ WYPOWIEDZI RACHELI ROZUMIECIE? 21.10.05, 12:51 ona jest nawiedzona przeciez to widac z jej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: CO Z TEJ WYPOWIEDZI RACHELI ROZUMIECIE? 21.10.05, 12:52 Tylko wystraszona, Marcinie. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: CO Z TEJ WYPOWIEDZI RACHELI ROZUMIECIE? 21.10.05, 12:53 za malo historii w szkole+ teoria spiskowa dziejow+ chlop+ zlodzieje, menele, sasiedzi, politycy czyjahajcy na zycie naszej forumki. a ty glupcze nie rozumiesz?;P marcin060482 napisał: > CHODZI MI O TE : > "Ja po prostu chcę zyc w kraju wolnym od Układu. Zatruł mi życie i zrobię > wszystko, by więcej nikt nie próbował zabic moich bliskich. Nie zartuję :( > " > CZY ONA ABY JEST ZDROWA NA UMYŚLE? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin060482 Re: CO Z TEJ WYPOWIEDZI RACHELI ROZUMIECIE? 21.10.05, 12:56 niezle...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: CO Z TEJ WYPOWIEDZI RACHELI ROZUMIECIE? 21.10.05, 13:59 A Ty na jakim świecie żyjesz? Spróbuj np. trochę pomieszkać w mniejszym mieście i zadrzeć z układem. Wykończyć można ludzi na wiele sposobów. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: CO Z TEJ WYPOWIEDZI RACHELI ROZUMIECIE? 21.10.05, 14:04 Dzięki Pink. Zadrzeć z Układem - niebezpieczna zabawa... :( A potem: niesympatyczny pan mówi: "Prosze uważć na zdrówko!" na forum GW pojawiają się skradzione fragmenty prywatne korespondencji 10 panów z przerostem mięśni karku stoi pod siedzibą firmy pojawiają się głuche telefony Życie... na szczęście mam mocne serce. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: CO Z TEJ WYPOWIEDZI RACHELI ROZUMIECIE? 21.10.05, 14:26 to na pewno tusk. albo jeszcze lepiej- walesa. albo jakis gej. o! to napewno gej... tfu! pedal. normalnie teoria spiskowa dziejow, rachela w jakim swiecie ty zyjesz? myslisz, ze malo ludzi zaglada na takie forum? na pewno ludzie z twojego miejsca pracy tez tu wchodza( np. moja wykladowczyni siedzi tu dosc regularnie, mowila o statnio na wykladach). a ze opisujesz swoje zycie tak szczegoloweo, ze nawet ja wiem jakie masz spodnice, czego sie kiedys uczylas, co zrobilas na kolacje i czy byly swiece, na jakie studia zdawalas, kto cie wychowywal i w jakis sposob, o twoim pierwszym razie, z kim i przy jakiej okazji, sporo tez o zyciu twojego 'chlopa' ile ma dzieci ile lat kim jest jego eks zona i kim eks dziewczyna jaki masz kolor wlosow, jakiego jestes pochodzenia, jako kto pracujesz i z kim to nic dziwnego ze ktos z twojej firmy cie namierzyl. a ze okazal sie szuja, no to wina walesy. przeraza mnie takie nastawienie. mentalnosc mojej babci. teoria spiskowa dziejow normalnie. za duzo filmow amerykanskich. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin060482 Re: CO Z TEJ WYPOWIEDZI RACHELI ROZUMIECIE? 21.10.05, 17:50 podobasz mi sie aurelianko a rachela jest po prostu nawiedzona Odpowiedz Link Zgłoś
marcin060482 Re: CO Z TEJ WYPOWIEDZI RACHELI ROZUMIECIE? 21.10.05, 23:36 hmmmmm : - ) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Tylko nie to!!!! 21.10.05, 12:57 Pół roku temu założyłam się o czekoladę, że Tusk zostanie prezydentem! Tylko nie to! Donald!!! Do ataku!! JA muszę wygrać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: Tylko nie to!!!! 21.10.05, 13:04 wlasnie w anyradiu mowia, ze skarjna prawica, ktora popiera kaczora mowi, ze tusk MA OCZY WILKA zayebisty argument:) wiec kaczor na prezydenta!!! za rok rzad rzuci na mnie klatwe bo mam aryjskie rysy, zamorduja mojego dziadka, bo ma mine krolika, no zapowiadaja sie super profesjonalne rzady:))) a warszwiacy, ktorzy praktycznie nie ali zadnego popracia kacyznskiemu robia to tylko dlatego, ze chca go zatrzymac dla swojego miasta:> czy nie?:> makabra... tybedziesz musiala kupic czekolade, a ja sie wyprowadzic;) Odpowiedz Link Zgłoś
apoloniaa Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 15:19 Oby się studentom chciało ruszyć tyłek na głosowanie, na Tuska rzecz jasna. Przeraża mnie myśl o prezydenturze Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Kaczyński wygrywa w sondażach:)))))))) 21.10.05, 15:35 w forumowym sondazu poniosl druzgocaca porazke :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
otocja I z czego rżysz 21.10.05, 16:06 nie bede komentować bo mam juz dosc po prostu temat mnie wykonczyl... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: I z czego rżysz 21.10.05, 17:51 otocja napisała: > nie bede komentować bo mam juz dosc po prostu temat mnie wykonczyl... a fe, inteligencja takich slow nie uzywa. Odpowiedz Link Zgłoś