lastka 25.09.02, 08:05 Hej czytaliście o tym? www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=3032543 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniecha27 Re: A to ciekawe !!!! 25.09.02, 09:07 No i dobra!!! Ci, cktórzy chcą selekcjonować, niech w końcu sobie założą takie privforum i nie będą się musieli "zniżać" do poziomu forum kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A to ciekawe !!!! 25.09.02, 09:21 O to właśnie chodzi!!! Cześć Aguś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: A to ciekawe !!!! 25.09.02, 09:57 Cześć Lasteczko! Dziś się tutaj chyba trochę uspokoiło... Może będzie jak dawniej...? Ściskam serdecznościowo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A to ciekawe !!!! 25.09.02, 10:00 Miejmy nadzieję, że się uspokoiło... :)) Też Cie ściskam i buziaczki wirtualne wysyłam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: A to ciekawe !!!! 25.09.02, 10:09 Wczoraj siedziałam w robocie do 20.00, wiec dzisiaj labuję, troszkę... a co! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A to ciekawe !!!! 25.09.02, 10:10 A mnie się tak nie chce dziś pracować....spać mi się chce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: A to ciekawe !!!! 25.09.02, 10:15 A ja mam sie dzis spotkac z moja przyszla bratowa... Nie chce mi sie... Ale ona tak nalega... Nie wiem sama, czego ode mnie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A to ciekawe !!!! 25.09.02, 10:18 A no własnie wiadomo coś bliżej kiedy ślub? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: A to ciekawe !!!! 25.09.02, 10:21 Nic nie wiadomo, bo oni (tzn. mój brat i jego kobiałka) strasznie kombinują... Sami tak naprawdę nie wiedza czego chcą... Może dziś się dowiem. Ale tak między nami, to ona mi wcale nie podchodzi... Cóż, to nie ja się z nią żenię, nie...? Więc po co ja się tak przejmuję?... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A to ciekawe !!!! 25.09.02, 10:29 hi hi hi, jak też tak krytycznie będę patrzeć na kobietki mojego brata? Moja koleżanka z pracy dzisiaj to samo powiedziała o przyszłej żonei swojego brata...coś w tym musi być... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: A to ciekawe !!!! 25.09.02, 10:30 faktycznie... chyba tak! Co mam zrobić, żeby zmienić swoje nastawienie do niej... Może faktycznie się uprzedziłam? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A to ciekawe !!!! 25.09.02, 10:32 A to Twój młodszy brat? Moż to wynika z troski o niego... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: A to ciekawe !!!! 25.09.02, 10:36 Młodszy... troszczę się bardzo o Niego, ale czy On tej troski potrzebuje? Jest dorosły... Co dziwniejsze braciszek też się tak dystansował do mojego obecnego męża... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A to ciekawe !!!! 25.09.02, 10:41 Nooo normalne mój brat tez jest o mnie zazdrosny. A co śmieszniejsze ostatnio powiedział, żebysmy po slubie... z rodzicami zamieszkali. I starsznie przeżywa, że nie będę na tym samym osiedlu mieszkać tylko na innym. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: A to ciekawe !!!! 25.09.02, 10:49 Czyż to nie jest miłe...? Ja taki fajowy bliski kontakt z moim bratem mam dopiero od paru lat, bo wcześniej to strasznie ze sobą koty darliśmy. A teraz - wzorowe i kochajace się rodzeństwo hi hi hi Nawet mama ostatnio mówiła, że nie myślała kiedyś, że my się w końcu dogramy, bo wiecznie się kłóciliśmy... Ale jak rodzeństwo w dzieciństwie się nie natłucze porządnie, to potem w dorosłym życiu nie potrafią ze sobą rozmawiać... takie jest moje zdanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A to ciekawe !!!! 25.09.02, 10:53 Tak tylko mój brat ma 13 lat między mna a nim jest 14 lat różnicy, no ale już się dogadujemy. Ostatnio jak zaczął znikać z domu na całe popołudnia więc wzięłam go na spytki...i co się okazało...hi hi hi po kilku latach samotności mój brat chociaż zarzekał się, że kobiety to tylko kłopoty...zakochał się w niejakiej Wiktorii. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: A to ciekawe !!!! 25.09.02, 11:13 Mój brajdalek ma 25, więc różnica jest niby niewielka, ale charakterologicznie, to naprawdę się bardzo różnimy :))) Ale go bardzo kocham i cieszę się, że mam brata, choć kiedyś tam chciałam Go wymienić na siostrę hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Założę elitane forum 25.09.02, 21:25 Tylko dla członków TWA :))) Już teraz przyjmuję wpisowe - 5 zł od łebka :) Jako wybrany przez aklamcję Prezes TWA, zastrzegam sobie prawo odmowy dopuszczenia. P.S. Kasę oczywicie przyjmę od każdego :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Założę elitane forum 26.09.02, 07:47 No to ja z taką pewną nieśmiałością odważę się zapytać czy będę mogła zostać asystentka Szanownego prezesa??? Umiem parzyć świetną kawę ;) :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Tylko 5 zł ? 26.09.02, 08:06 matrek napisał: > Tylko dla członków TWA :))) > Już teraz przyjmuję wpisowe - 5 zł od łebka :) > Jako wybrany przez aklamcję Prezes TWA, zastrzegam sobie prawo odmowy > dopuszczenia. > > P.S. Kasę oczywicie przyjmę od każdego :) To niewiele zarobisz, bo łebków tu na lekarstwo. Co innego od łba! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re:A czy przewidziana może będzie jakaś.... 26.09.02, 08:25 matrek napisał: > Tylko dla członków TWA :))) > Już teraz przyjmuję wpisowe - 5 zł od łebka :) > Jako wybrany przez aklamcję Prezes TWA, zastrzegam sobie prawo odmowy > dopuszczenia. > > P.S. Kasę oczywicie przyjmę od każdego :) Promocja? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Założę elitane forum 26.09.02, 08:28 przepraszam bardzo....nie jestem w temacie...... co to jest TWA ? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Założę elitane forum 26.09.02, 08:30 Cześć Rzulwiu :))) No to jest Towarzystwo wiesz frorumy i forumki Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Założę elitane forum 26.09.02, 08:36 Cześć :) ....Towarzystwo Wzajemnej Adoracji ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Założę elitane forum 26.09.02, 08:38 tak jakby... ale te 5 zł to wyjątkowa promocja, bo ostatnio ktoś chyba 300 chciał... trzeba szybko wykorzystać... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Żadna promocja 26.09.02, 09:29 300 zł to było za przyjęcie do TWA. Te 5 nie jest wpisowe przxy przyjęciu do Towarzystwa, lecz opłata administracyjna ponoszona przez aczłonków TWA za wstep na elitarne forum TWA. Userzy nie będący członkami Towarzystwa, w ogóle nie mają tam wstępu :) Ale wniosek razem z 5 zł mogą oczywiście złożyć. A co, za rozpatrzenie (czytaj za przerzucenie z jednego końca biurka na drugi) też trzeba zaplacić :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Założę elitane forum 26.09.02, 08:58 matrek napisał: > Tylko dla członków TWA :))) > Już teraz przyjmuję wpisowe - 5 zł od łebka :) > Jako wybrany przez aklamcję Prezes TWA, zastrzegam sobie prawo odmowy > dopuszczenia. > > P.S. Kasę oczywicie przyjmę od każdego :) Przy okazji założymy bank coby te nasze złocisze gdzieś ulokować i ja swoją skromną osoba służę jako prezes takowego elitarnego banku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: OK, fajnie się zapowiada... 26.09.02, 09:11 Matrek jak przystało na Matreka zostanie prezesem TWA, natomiast nasza uwielbiona Agniecha zostanie prezesem banku i naszej kasiorki. Nazwę banku proponuję TWAbank SA. Oczywiście chciałam poinformować, że zostaję waszą asystentką. Czas pracy i pensja do uzgodnienia. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: OK, fajnie się zapowiada... 26.09.02, 11:14 Ale prezesi powinni stawić się na swoje miejsca pracy!!! Za co chcecie dostawać kasę za nieobecność w pracy? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom a warunki? 26.09.02, 12:55 Ja mam takie pytanko: jakie sa warunki przyjecia do TWA? Czy jak upieke ciasto to wystarczy? (oczywiscie oprocz 5 pln) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Liloom 26.09.02, 13:02 Jeżeli to bedzie serniczek z rodzynkami i kakaową kruszonką na wierzchu, to nawet możesz sobie te 5 zł zabrać, tylko dawaj ten sernik... (to nie ważne, że jesteś w TWA - serniczek możesz zrobić) Pozdrowionka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Liloom 26.09.02, 13:36 agniecha27 napisała: > Jeżeli to bedzie serniczek z rodzynkami i kakaową kruszonką na wierzchu, to > nawet możesz sobie te 5 zł zabrać, tylko dawaj ten sernik... > (to nie ważne, że jesteś w TWA - serniczek możesz zrobić) > Pozdrowionka :))) eeeee no to my jeszcze dopłacimy te 5 zł do tego serniczka:))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: OK, fajnie się zapowiada... 26.09.02, 12:34 Ja tam nie mam nic przeciwko asystentce, choć zastrzegam sobie również możliwość zatrudnienia miłego, młodego asystenta... Ktoś w końcu musi odwalać czarna robotę no nie... Lastka, ale miało nam się nie chcieć nic robić, a my tu w końcu qrka cos organizujemy! Nie przepracujemy się??? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: OK, fajnie się zapowiada... 26.09.02, 12:41 agniecha27 napisała: > Ja tam nie mam nic przeciwko asystentce, choć zastrzegam sobie również > możliwość zatrudnienia miłego, młodego asystenta... > Ktoś w końcu musi odwalać czarna robotę no nie... > Lastka, ale miało nam się nie chcieć nic robić, a my tu w końcu qrka cos > organizujemy! Nie przepracujemy się??? > A Ty Aguś myślisz, że od czego są asystentkie ? Od robieniu imidżu ? Nie ma, że to tamto. U mnie trzeba ciężko pracować - głową, ciałem i duchem :) Bez pracy nie ma kołaczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 No ja już mam... 26.09.02, 12:46 ...posadę prezesa banku, więc z przykrością muszę stwierdzić, że nie będę pretendowała do stanowiska Twojej asystentki... Już ja bym ci tego imidża zrobiła, oj zrobiła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: No ja już mam... 26.09.02, 13:38 agniecha27 napisała: > ...posadę prezesa banku, więc z przykrością muszę stwierdzić, że nie będę > pretendowała do stanowiska Twojej asystentki... Już ja bym ci tego imidża > zrobiła, oj zrobiła ;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No ja już mam... 26.09.02, 13:47 agniecha27 napisała: > ... Już ja bym ci tego imidża > zrobiła, oj zrobiła ;) Posadę przełożonej asystentek masz zaklepaną ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: OK, fajnie się zapowiada... 26.09.02, 13:35 matrek napisał: > agniecha27 napisała: > > > Ja tam nie mam nic przeciwko asystentce, choć zastrzegam sobie również > > możliwość zatrudnienia miłego, młodego asystenta... > > Ktoś w końcu musi odwalać czarna robotę no nie... > > Lastka, ale miało nam się nie chcieć nic robić, a my tu w końcu qrka cos > > organizujemy! Nie przepracujemy się??? > > > > A Ty Aguś myślisz, że od czego są asystentkie ? Od robieniu imidżu ? > Nie ma, że to tamto. U mnie trzeba ciężko pracować - głową, ciałem i duchem :) > Bez pracy nie ma kołaczy ! No to ciekawa ja jestem czy ja się nadam na te asystentke dla Was. Imidżu choroba się zachciało!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: OK, fajnie się zapowiada... 26.09.02, 17:16 Ty się Lastuś nie nadajesz na asystentkę. Ja Ciebie widzę w roli ambasadora dobrej woli... :))) Asystować to sobie będziemy na zmianę, ok? Odpowiedz Link Zgłoś