dziad_sakramencki 22.10.05, 14:30 dlaczego te kobiety takie sa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migdalek.niebieski Re: kocham jadzke a ona mnie nie chce.ech zycie.. 22.10.05, 14:33 Jakiś Ty romantyczny;)))) głupia ta Jadźka, że na Ciebie nie leci..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_sakramencki Re: kocham jadzke a ona mnie nie chce.ech zycie.. 22.10.05, 15:14 hehe no strasznie strasznie! ciasto jej coddziennie zanosze i plyn do mycia naczyn czasem kupuje a ta nie chce i tyle. uparta baba jak osiol! Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: kocham jadzke a ona mnie nie chce.ech zycie.. 22.10.05, 14:38 Jadźki już tak mają :ppp Dziadów nie chcą:ppp Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_sakramencki Re: i dobrze bos dziad:P 22.10.05, 15:17 nie chce byc niegrzeczny ale lepszy dobry dziad niz beznadziejna baba nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_sakramencki Re: i dobrze bos dziad:P 22.10.05, 15:19 chyba ze tak a na babajagach? Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: kocham jadzke a ona mnie nie chce.ech zycie.. 22.10.05, 14:42 To kto pokocha Dziada? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_sakramencki Re: kocham jadzke a ona mnie nie chce.ech zycie.. 22.10.05, 15:16 a co? to juz dziad z Jadzka nie moze byc szczesliwy?a niby dlaczego? lepszy dziad w garsci niz itd. i ja nie chce zeby mnie ktos przypadkowy pokochal tylko wlasnie Jadzka!!:| Odpowiedz Link Zgłoś
acoto Re: kocham jadzke a ona mnie nie chce.ech zycie.. 22.10.05, 20:31 a może ona tylko o tym nie wie ? Pytałeś ją? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_sakramencki Re: kocham jadzke a ona mnie nie chce.ech zycie.. 22.10.05, 21:31 wie wie:( gdyby nie wiedziala to bym tak bezsensownie nie biadolil:( Odpowiedz Link Zgłoś
acoto Re: kocham jadzke a ona mnie nie chce.ech zycie.. 22.10.05, 21:51 to może odejdź albo nie pokazuj się przez kilka dni. Wystraszy się że cię nie będzie ... ewentualnie pokaż się z inną - Jadźkę szlag trafi ... Odpowiedz Link Zgłoś