krolewna_sniezka 01.10.02, 03:19 klapie i klapie tym swoim niewyparzonym ryjkiem. gdzie nie spojrzy tam Vika . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czeko Re: tu jak zwykle Vika IP: *.madison.chorus.net 01.10.02, 04:26 Raczej gdzie sie nie spojrzy tam nudzacy sie/ zakompleksieni wszczynajacy bezcelowe klotnie. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: tu jak zwykle Vika 01.10.02, 09:31 Gość portalu: czeko napisał(a): > Raczej gdzie sie nie spojrzy tam nudzacy sie/ zakompleksieni wszczynajacy > bezcelowe klotnie. > > czeko Powiedziała i poszła. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: tu jak zwykle Vika 01.10.02, 10:01 oj przestan z ta krucjata - to dopiero nudne... sa tacy co draznia na prawie kazdym watku i nikt juz nie moze z nimi wytrzymac, wtedy nawet takiej krucjaty nie trzeba robic (pod 50 nickami), sama sie zrobila - takie gole samobojcze w duzej ilosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajuga Re: tu jak zwykle Vika IP: *.chello.pl 02.10.02, 00:05 Czasem mam wrażenie, że to jej prywatne forum. Prawie jak kawiarenka interntowa do spotkania z kumpelami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajuga Re: tu jak zwykle Vika IP: *.chello.pl 02.10.02, 00:38 rzulw napisał: > masz jeszcze jakieś "wrażenia"..? > Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna_sniezka Re: tu jak zwykle Vika 02.10.02, 03:46 Gość portalu: jajuga napisał(a): > Czasem mam wrażenie, że to jej prywatne forum. Prawie jak kawiarenka interntowa > > do spotkania z kumpelami. Vika to taka szczypiorzyca forumowa a ten rzulw to jakis niedojebany facet / -- Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: tu jak zwykle Vika 02.10.02, 03:59 Krasnale nie nakopały ci jeszcze do tyłka, za łażenie po nocach królewno_Fiono ? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: tu jak zwykle Vika 02.10.02, 09:34 Chyba tym razem nie macie wątpliwości, że królewna śnieżka to nie ja, ani poison, ani pamela? Odpowiedz Link Zgłoś
pivobela Re: tu jak zwykle Vika 02.10.02, 01:09 krolewna_sniezka napisała: > klapie i klapie tym swoim niewyparzonym ryjkiem. > gdzie nie spojrzy tam Vika . Tu klapie, tam klika..przecież to Vika. Wszyscy ją znają ..kto się nie pyta. :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 a czy ktos ci karze czytac jej watki??? 02.10.02, 07:50 czemu co chwile sa tu jakies konflikty? jak ktos komus nie pasuje, to po co sie wchrzania? jak mi sie jakis watek nie podoba, to go omijam. przeciez to forum jest po to bysmy sie wspierali, radzili sobie, pozartowali... tak przynajmniej myslalam... po co te klotnie??? dajcie juz spokoj! nie szkoda Wam czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajuga Re: do tych co starają sie łagodzić IP: *.chello.pl 02.10.02, 10:59 anula73 napisała: > czemu co chwile sa tu jakies konflikty? > jak ktos komus nie pasuje, to po co sie wchrzania? > jak mi sie jakis watek nie podoba, to go omijam. > przeciez to forum jest po to bysmy sie wspierali, radzili sobie, pozartowali... Wsparcie też może być negatywne. Jak krytyka, która jest pozytywna i negatywna. > tak przynajmniej myslalam... > po co te klotnie??? > dajcie juz spokoj! > nie szkoda Wam czasu? My nie marnujemy czasu, my go miło spędzamy i mamy ubaw po pachy, gdy dajecie sie wciągnąć w te prowokacje. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: do tych co starają sie łagodzić 02.10.02, 11:45 a najlepszy ubaw jest wtedy gdy jest mnostwo chamstwa i bezposrednie ataki, tak jajuga? gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajuga Re: do tych co starają sie łagodzić IP: *.chello.pl 02.10.02, 12:20 liloom napisała: > a najlepszy ubaw jest wtedy gdy jest mnostwo chamstwa i bezposrednie ataki, tak > > jajuga? gratuluje. Chamstwo?? To z was wychodzi, gdy brak wam pomysłu na jakąkolwiek niebanalną odpowiedź i dopuszczacie do tego, by zła strona waszej osobowości doszła do głosu. Ty tez masz po trosze coś z dr Dekyla i mr Hyda, więc się nie wstydź tego, bo się robi coraz śmieszniej. P.S. Zrozumiałaś o co chodzi z tą prowokacją, tak trzymać, wet za wet. Odpowiedz Link Zgłoś