Dodaj do ulubionych

Nie znoszę (b)agna.

01.10.02, 10:19
Jest obrzydliwe i brudne.
Obserwuj wątek
    • Gość: renia dziekujemy za info n/t IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 01.10.02, 10:20
    • pajdeczka Re: Nie znoszę (b)agna. 01.10.02, 10:20
      A ty kuleczko skąd tu się wzięłaś? Z bagienka ?
      • Gość: renia Re: Nie znoszę (b)agna. IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 01.10.02, 10:25
        Nie, Pajdeczko, nie bywam w bagnie. Nie lubie wpieprzac sie tam, gdzie mnie nie
        zaprosili. Ani wcinac sire miedzy wodke a zakaske, jak zwyklo sie tu mawiac.
        • trzy_smieszne_kuleczki Re: Nie znoszę (b)agna. 01.10.02, 10:28
          Nigdy mnie nie potoczyło do Grecji.:(((
          • Gość: renia Re: Nie znoszę (b)agna. IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 01.10.02, 10:30
            MAsz do dyspozycji dwa kompy czy tez chce ci sie przelogowywac co piec minut?
            Nie masz nic do robory w biurze? Moze szef potrzebuje kawy, ciastek, albo
            jeszcze czegos? Wez sie zainteresuj realem czasem - dobra rada z Aten - miasta,
            w ktorym takie siedzenie na forum w godzinach pracy jest nie do pomyslenia.
            • pajdeczka Re: Nie znoszę (b)agna. 01.10.02, 10:35
              Gość portalu: renia napisał(a):

> MAsz do dyspozycji dwa kompy czy tez chce ci sie przelogowywac co piec minut?
              > Nie masz nic do robory w biurze? Moze szef potrzebuje kawy, ciastek, albo
              > jeszcze czegos? Wez sie zainteresuj realem czasem - dobra rada z Aten -
              miasta,
              >
              > w ktorym takie siedzenie na forum w godzinach pracy jest nie do pomyslenia.

Zapewniam cię, że to nie ja.Musisz mi tak samo uwierzyć, jak ja tobie. I koniec
              na ten temat.
              • Gość: renia Re: Nie znoszę (b)agna. IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 01.10.02, 10:37
                W co mi wierzysz? - tak czy inaczej dzieki za zaufanie. Niemniej jednak ja nie
                tylko ze nie wierze, ale mam nawet wewnetrzne przekonanie do tego co pisze.
                Cmok! :))
        • pajdeczka Re: Nie znoszę (b)agna. 01.10.02, 10:31
          Gość portalu: renia napisał(a):

> Nie, Pajdeczko, nie bywam w bagnie. Nie lubie wpieprzac sie tam, gdzie mnie
          nie
          >
          > zaprosili. Ani wcinac sire miedzy wodke a zakaske, jak zwyklo sie tu mawiac.

Nie wiem kto to, ale sobie myślę, że to podpucha bagienniaka.
          A co Ty tak się zaraz honorem uniosłaś? Przecież nikt Cię palcem nie wytyka.Tym
          bardziej ja.
        • ydorius Oprócz tego, co 01.10.02, 10:40

chciałaś Reniu przekazać Pajdeczce, chciałem rzec, iż
          każdy może się udzielać w bagnie i nikt nie rozdaje
          zaproszeń... Warunkiem jest poczucie klimatu - tylko (lub
          aż).

pozdrawiam z chwilowo słonecznej Warszawy,
          .y.

----------------------------------
          What is home without Plumtree's Potted Meat?
          Incomplete.
          • Gość: renia Re: Oprócz tego, co IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 01.10.02, 10:43
            Ydoriusie, wybacz, ale naprawde nie mam czasu na Bagno. Wiem, ze nie rozdaja
            zaproszen, nie przejmuj sie tym co ja mowie - to bylo do Pajdeczki i ona chyba
            wie, co jej chcialam przekazac. Nie mam czasu na Bagno, ale moze kiedys zajrze.
            Tak czy siak pozdrawiam Bagiennikow. przekaz pozdrowienia, prosze.
            • ydorius Re: Oprócz tego, co 01.10.02, 10:52

1) przekazałem
              2) rozumiem
              3) sądzę, ze za drugim bądź trzecim razem do Niej dotrze :-))

.y.

----------------------------------
              What is home without Plumtree's Potted Meat?
              Incomplete.
              • Gość: renia Re: Oprócz tego, co IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 01.10.02, 10:56
                hm, daj Boze, daj....
                • trzy_smieszne_kuleczki Nadal nie lubię (b)agna. 01.10.02, 12:17
                  A i Wy jesteście dziwne ludziska.
                  Taplać się w bagnie...brrrrrrrrrrr
                  Ohyda.

Kaczuszko, kaczuszko, ty schowaj się pod łóżko.
                  Bo przyjdzie kaczorek, rozepnie rozporek...

• agick jako członek bagienka.. 01.10.02, 16:53
                    uprzejmie proszę o nie rzucanie potwarzy jakoby to bagienko było ojczyzną
                    paranoika, który grasuje po forum.
                    Oświadczam - bagno jakie jest każden widzi, bagno zasady swoje ma.

każdy kto ma ochotę w bagienku posiedzieć - jest mile widziany..
                    pod jednym warunkiem - umięjętności śmiania się w miejsce dowalania w ryja z
                    zaskoczenia.

zakończyłam,
                    end
                    • Gość: szelak RODAN ladniejszy jest od GARONNY IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 23:42
                      dziwnosc narasta na tym watku
                      • agick Rodan był.. 02.10.02, 09:21
                        i się zmył...
                        bo chociaż starym jest wyjadaczem, na takie zainteresowanie przygotowany nie
                        był..
                        :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka