trzy_smieszne_kuleczki 01.10.02, 10:19 Jest obrzydliwe i brudne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia dziekujemy za info n/t IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 01.10.02, 10:20 Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Nie znoszę (b)agna. 01.10.02, 10:20 A ty kuleczko skąd tu się wzięłaś? Z bagienka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Nie znoszę (b)agna. IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 01.10.02, 10:25 Nie, Pajdeczko, nie bywam w bagnie. Nie lubie wpieprzac sie tam, gdzie mnie nie zaprosili. Ani wcinac sire miedzy wodke a zakaske, jak zwyklo sie tu mawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
trzy_smieszne_kuleczki Re: Nie znoszę (b)agna. 01.10.02, 10:28 Nigdy mnie nie potoczyło do Grecji.:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Nie znoszę (b)agna. IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 01.10.02, 10:30 MAsz do dyspozycji dwa kompy czy tez chce ci sie przelogowywac co piec minut? Nie masz nic do robory w biurze? Moze szef potrzebuje kawy, ciastek, albo jeszcze czegos? Wez sie zainteresuj realem czasem - dobra rada z Aten - miasta, w ktorym takie siedzenie na forum w godzinach pracy jest nie do pomyslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Nie znoszę (b)agna. 01.10.02, 10:35 Gość portalu: renia napisał(a): > MAsz do dyspozycji dwa kompy czy tez chce ci sie przelogowywac co piec minut? > Nie masz nic do robory w biurze? Moze szef potrzebuje kawy, ciastek, albo > jeszcze czegos? Wez sie zainteresuj realem czasem - dobra rada z Aten - miasta, > > w ktorym takie siedzenie na forum w godzinach pracy jest nie do pomyslenia. Zapewniam cię, że to nie ja.Musisz mi tak samo uwierzyć, jak ja tobie. I koniec na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Nie znoszę (b)agna. IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 01.10.02, 10:37 W co mi wierzysz? - tak czy inaczej dzieki za zaufanie. Niemniej jednak ja nie tylko ze nie wierze, ale mam nawet wewnetrzne przekonanie do tego co pisze. Cmok! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Nie znoszę (b)agna. 01.10.02, 10:31 Gość portalu: renia napisał(a): > Nie, Pajdeczko, nie bywam w bagnie. Nie lubie wpieprzac sie tam, gdzie mnie nie > > zaprosili. Ani wcinac sire miedzy wodke a zakaske, jak zwyklo sie tu mawiac. Nie wiem kto to, ale sobie myślę, że to podpucha bagienniaka. A co Ty tak się zaraz honorem uniosłaś? Przecież nikt Cię palcem nie wytyka.Tym bardziej ja. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Oprócz tego, co 01.10.02, 10:40 chciałaś Reniu przekazać Pajdeczce, chciałem rzec, iż każdy może się udzielać w bagnie i nikt nie rozdaje zaproszeń... Warunkiem jest poczucie klimatu - tylko (lub aż). pozdrawiam z chwilowo słonecznej Warszawy, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Oprócz tego, co IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 01.10.02, 10:43 Ydoriusie, wybacz, ale naprawde nie mam czasu na Bagno. Wiem, ze nie rozdaja zaproszen, nie przejmuj sie tym co ja mowie - to bylo do Pajdeczki i ona chyba wie, co jej chcialam przekazac. Nie mam czasu na Bagno, ale moze kiedys zajrze. Tak czy siak pozdrawiam Bagiennikow. przekaz pozdrowienia, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Oprócz tego, co 01.10.02, 10:52 1) przekazałem 2) rozumiem 3) sądzę, ze za drugim bądź trzecim razem do Niej dotrze :-)) .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Oprócz tego, co IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 01.10.02, 10:56 hm, daj Boze, daj.... Odpowiedz Link Zgłoś
trzy_smieszne_kuleczki Nadal nie lubię (b)agna. 01.10.02, 12:17 A i Wy jesteście dziwne ludziska. Taplać się w bagnie...brrrrrrrrrrr Ohyda. Kaczuszko, kaczuszko, ty schowaj się pod łóżko. Bo przyjdzie kaczorek, rozepnie rozporek... Odpowiedz Link Zgłoś
agick jako członek bagienka.. 01.10.02, 16:53 uprzejmie proszę o nie rzucanie potwarzy jakoby to bagienko było ojczyzną paranoika, który grasuje po forum. Oświadczam - bagno jakie jest każden widzi, bagno zasady swoje ma. każdy kto ma ochotę w bagienku posiedzieć - jest mile widziany.. pod jednym warunkiem - umięjętności śmiania się w miejsce dowalania w ryja z zaskoczenia. zakończyłam, end Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak RODAN ladniejszy jest od GARONNY IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 23:42 dziwnosc narasta na tym watku Odpowiedz Link Zgłoś
agick Rodan był.. 02.10.02, 09:21 i się zmył... bo chociaż starym jest wyjadaczem, na takie zainteresowanie przygotowany nie był.. :) Odpowiedz Link Zgłoś