Dodaj do ulubionych

Tu szef: Lenie i obiboki, wracać do pracy!!!

02.10.02, 12:35
Do pracy łażą jedynie po to, by sie udzielać na forum. Urzędasy, biurwy i
inne nicponie, pracodawców naciągacie na internet a tu efektywność spada. W
urzędzie nic załatwić się nie da, bo dla panienki meil ważniejszy od petenta.
Ja bym wszystkich takich darmozjadów pozwalniał. Chcesz używać internetu w
pracy, to po godzinach albo na przerwie obiadowej i zapłać za niego
bumelancie, bo twój szef nie podarował Ci zabawki tylko narzędzie pracy.

P.S.
Nie dotyczy innych przypadków.
Obserwuj wątek
    • pajdeczka Re: Tu szef: Lenie i obiboki, wracać do pracy!!! 02.10.02, 12:45
      melinek napisał:

> Do pracy łażą jedynie po to, by sie udzielać na forum. Urzędasy, biurwy i
      > inne nicponie, pracodawców naciągacie na internet a tu efektywność spada. W
      > urzędzie nic załatwić się nie da, bo dla panienki meil ważniejszy od petenta.
      > Ja bym wszystkich takich darmozjadów pozwalniał. Chcesz używać internetu w
      > pracy, to po godzinach albo na przerwie obiadowej i zapłać za niego
      > bumelancie, bo twój szef nie podarował Ci zabawki tylko narzędzie pracy.
      >
      > P.S.
      > Nie dotyczy innych przypadków.

Jestem również ZA, a nawet przeciw!
      Ale zauważyłam, że i tak forum mocno przetrzebione.Część się wykruszyła, część
      pisze rzadziej. Widocznie im ukrócono beztroskę w pracy. Została tylko garstka
      niedobitków, która mocno broni swoich pozycji.Ale i na nich przyjdzie pora.
      • pizdencja Re: Tu szef: Lenie i obiboki, wracać do pracy!!! 02.10.02, 12:49
        > Jestem również ZA, a nawet przeciw!
        > Ale zauważyłam, że i tak forum mocno przetrzebione.Część się wykruszyła,
        część
        > pisze rzadziej. Widocznie im ukrócono beztroskę w pracy. Została tylko
        garstka
        > niedobitków, która mocno broni swoich pozycji.Ale i na nich przyjdzie pora.

Ludzi na Forum jest mniej, odkad zaczela pisac tutaj pewna wariatka kiedys
        Wierna zwana...
    • fe_male Re: Tu szef: Lenie i obiboki, wracać do pracy!!! 02.10.02, 12:46
      Melinek, melinek oj Ty się doigrasz.
      Drażliwe tematy poruszasz i prosto z mostu walisz.

To mówiłam/pisałam ja, obibok fe_male, żeby żadnych wątpliwości nie było przy
      pociągnięciu do odpowiedzialności i ew. stosowaniu odpowiednich paragrafów z
      kodeksu pracy.

• Gość: Lena Re: Tu szef: Lenie i obiboki, wracać do pracy!!! IP: 213.25.39.* 02.10.02, 12:47
      O ! Przepraszam ! Ja jestem u siebie w domu / w sieci - 50 zł miesięcznie /. W
      pracy mam końcówkę sieci i jak mam luz zdarza mi się wchodzic na forum ale
      rzadko /do kawy i kanapki/ bo nie mam zwykle czasu.
      • Gość: Vika Lenka-zabko slodka!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.10.02, 12:52
        Gość portalu: Lena napisał(a):

> O ! Przepraszam ! Ja jestem u siebie w domu / w sieci - 50 zł miesięcznie /.
        W
        > pracy mam końcówkę sieci i jak mam luz zdarza mi się wchodzic na forum ale
        > rzadko /do kawy i kanapki/ bo nie mam zwykle czasu.

Komu Ty sie tlumaczysz?!Prostym ludziom od sprzatania biura?!!!!!

Jak szef zobaczy jak sie obijaja a po katach budno to dopiero im zrobi kuku.
        Fizyczni zawsze sa niezadowoleni.Juz taka ich natura:-)))))

• Gość: Kan Re: Tu szef: Lenie i obiboki, wracać do pracy!!! IP: 157.25.84.* 02.10.02, 12:55
      Odezwał się bezrobotny.
      A ja zajmuję się komputerami zawodowo, więc odpałętaj się od mnie, tobołku.
      • Gość: melinek Re: Tu szef: Lenie i obiboki, wracać do pracy!!! IP: *.chello.pl 02.10.02, 13:15
        Gość portalu: Kan napisał(a):

> Odezwał się bezrobotny.
        > A ja zajmuję się komputerami zawodowo, więc odpałętaj się od mnie, tobołku.

To tyś pewnie ten cenzor, co szkodliwe społecznie wątki usuwa i forum zawodowo
        czyta.
        Czytaj uważniej, jest napisane, że innych przypadków nie dotyczy.
        • Gość: Vika Ty! szef menelinkow!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.10.02, 13:31
          Menelinek jestes czy calkiem menelik i bredzisz po pijaku?
          • melinek Re: Ty! szef menelinkow!!!!!!!!! 02.10.02, 13:59
            Gość portalu: Vika napisał(a):

> Menelinek jestes czy calkiem menelik i bredzisz po pijaku?

Nie bredza, nie bredza ino kaca lecze po lekturze tego forum.
            Jeśli chcesz dociekać etymologicznego pochodzenia mojego nika to uświadmim cie,
            że jesteś daleko od prawdy. Pochodzi to od malinek.
            A przy okazji vika to od wikarego, który się tu maskuje na forum, Wiktorii
            bynajmniej nie królowej czy innej cholery?

• pajdeczka Re: Melinku!!!! 02.10.02, 14:06
              Błagam Melinku, uspokój się, bo tu wszystko idzie na moje konto! Każdy nowy,
              podejrzany nick jest kojarzony z moją osobą. Jeszcze tego mi brakowało. Jestem
              silną kobietą, ale czasami popuszczam:)))))))))))))))))))))))))))))))

melinek napisał:

> Gość portalu: Vika napisał(a):
              >
              > > Menelinek jestes czy calkiem menelik i bredzisz po pijaku?
              >
              > Nie bredza, nie bredza ino kaca lecze po lekturze tego forum.
              > Jeśli chcesz dociekać etymologicznego pochodzenia mojego nika to uświadmim
              cie,
              >
              > że jesteś daleko od prawdy. Pochodzi to od malinek.
              > A przy okazji vika to od wikarego, który się tu maskuje na forum, Wiktorii
              > bynajmniej nie królowej czy innej cholery?
              >
              • pizdencja Re: Melinku!!!! 02.10.02, 14:09

> Błagam Melinku, uspokój się, bo tu wszystko idzie na moje konto! Każdy nowy,
                > podejrzany nick jest kojarzony z moją osobą. Jeszcze tego mi brakowało.
                Jestem
                > silną kobietą, ale czasami popuszczam:)))))))))))))))))))))))))))))))

Nie pochlebiaj sobie, nie wszystkie nick-i sa Twoje!!! Jak juz pisalam, Twoja
                frustracja jest nie_do_podrobienia.
                • melinek Re: dwie damy pik czy psia krew 02.10.02, 23:59
                  Te panie pizdeczka i pajdeczka zawsze występują razem, jakby sie nawzajem
                  śledziły na tutejszym forum i nawzajem komentowały, papużki nierozłączki.

Kolekcjonerko osobowości, teraz zachciało ci się popróbować "odrobiny
                  mężczyzny" na forum? Nic z tego. Nie dam się w to wciągnąć.
                  Ale dobrze, że jesteście, z ciekawością się czyta wasze przekomarzanki.

Pa. Z mojej strony ten wątek jest zamknięty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka