wasia 07.10.02, 09:53 Błoto w bagnie nadaje się akurat do tamplania, temperatura też niezgorsza - zapraszam wszystkich do wspólnego brodzenia w błocku :) Przynieście cos do picia i zakąski. Niech żyje dekadencja :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suzume Re: (b)agno czas zacząć... 07.10.02, 09:59 jezdem - mam winogronka w kulkach - nie w płynie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)agno czas zacząć... 07.10.02, 10:02 przynosze ryz (w kazdej postaci: plynnej i kulkowej:)) pozdrawiam w piekny poniedzialkowy poranek przypominajacy piatek :) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia na specjalne życzenie... 07.10.02, 10:34 oficjalnie pozdrawiam w ten poniedziałkowy poranek raczej piątku nie przypominający :( ale "sun is shining, the weather is sweet" right? ;) w. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia bagienne winne grona :) 07.10.02, 10:02 Nie martw się su, przyjdzie więcej ludzi i zaraz skroplą Twoje winogrona :) bo liczy się tylko wino, kobiety i śpiew, a nie winogrona w formie stałej ;)) w. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)agno czas zacząć... 07.10.02, 10:02 odpowiadma na wezwanie waśki vel domina blondi.. jakaś taka dziś wqrwiona jestem.. do picia - nervosol, proszeczki blue and green i pakiet antystresowy do zawieszenia na ścianie i rytmicznego walenia główką..:) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia agick... 07.10.02, 10:11 Ja też jestem wkurzona... z ulubionym kolegą w pracy już się zdążyłam pokłócić : (odreagowuję stresy na bagiennej imprezie :) A jeśli chodzi o pigułki, to tylko czerwone :)) w. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: agick... 07.10.02, 10:21 pasuja ci do rozgrzanych ze wscieklosci oczu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia kwik... 07.10.02, 10:35 skąd wiesz, że mi się z wściekłości oczy rozgrzewają? kto ci o tym powiedział?? mamy donosiciela w firmie :[ w. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wasiu 07.10.02, 10:38 nie wesz spisku we firmie. ja to widze w twoich literkach :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia kwisiu 07.10.02, 10:43 no tak, ty zawsze potrafiłaś wszystko wyczytać z literek: zgarbiona sylwetka Gutka, mój rozwścieczony wzrok... Kwiś, nie myślałaś o karierze wróżki? ;) w. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik kochana 07.10.02, 10:46 waska, a ty myslalas, ze jak ja zarabiam na zycie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: kochana IP: 195.94.204.* 07.10.02, 10:49 tańcem na autostradzie. ------------------- kultywuje kult jednostki Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kochana 07.10.02, 10:52 to tez pewna forma wrozbiarstwa (czy uda sie zdazyc zmienic pas przy passo doble?:) ------------------- calkiem zasluzenie; przetrwalam ulala; jestem z siebie dumna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: kochana IP: 195.94.204.* 07.10.02, 11:04 there is no business like show- business --------------------------------------- sygnaturki zebrane kwika w każdej w każdej domowej biblioteczce. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik mig migiem, a kawa kawą 07.10.02, 11:11 there is only rock'n'roll but i like it like it yes, I do :) -------------------------------------- prosze rozbudowac domowa biblioteczke oczekuje na wene tworcza przyplyw mysli i slow niecalkiem zrozumialych (co poeta mial na mysli, hmmmm czas sie zastanowic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: mig migiem, a kawa kawą IP: 195.94.204.* 07.10.02, 14:51 > mig migiem, a kawa kawą ach cóż za głębia myśli, ach cóż za wyostrzony zmysł spostrzegawczości, ach jaka przenikliwa metafora, w sam raz na motto do nowego wydania sygnaturek zebranych kwika, opatrzonych moim skromnym wstepem. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: mig migiem, a kawa kawą 07.10.02, 14:58 chyba jodowane powietrze nie dziala na ciebie dobrze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino taaaaa.... 07.10.02, 12:58 z kwisiem to trzeba uwazac na literki bo ona czlowieka od razu rozszyfruje. strzezcie sie forumowicze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: taaaaa.... 07.10.02, 13:07 zapomniales jeszcze o jednym: bojcie sie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: taaaaa.... 07.10.02, 13:13 no bez przesady:))) kwik napisała: > zapomniales jeszcze o jednym: bojcie sie! > :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: taaaaa.... 07.10.02, 13:32 no prosze, podzielic sie wewnetrznymi przezyciami, to od razu czlowieka wysmieja. gdzie duch braterstwa, zrozumienia..czy jakos tak? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: taaaaa.... 07.10.02, 13:39 a kto sie smieje? (poznajesz po literkach?):))) kwik napisała: > no prosze, podzielic sie wewnetrznymi przezyciami, to od razu czlowieka > wysmieja. gdzie duch braterstwa, zrozumienia..czy jakos tak? > > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: taaaaa.... 07.10.02, 13:42 nie, tym razem była wizualizacja. :)) amor_latino napisał: > a kto sie smieje? (poznajesz po literkach?):))) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: taaaaa.... 07.10.02, 13:47 wizualizacja powiadasz... tez sobie lubie powizualizowac w pracy:) kwik napisała: > nie, tym razem była wizualizacja. > > :)) > > amor_latino napisał: > > > a kto sie smieje? (poznajesz po literkach?):))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: taaaaa.... 07.10.02, 13:54 trzymaj sie agendy i budzetu wizualizacyjnego. (ty tez robisz w show- businessie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: taaaaa.... 07.10.02, 14:11 bardziej w show niz w busienssie kwis. (z tym trzymaj sie agendy to sie przeznam, ze nie rozumiem:)))) kwik napisała: > trzymaj sie agendy i budzetu wizualizacyjnego. (ty tez robisz w show- > businessie? :) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: taaaaa.... 07.10.02, 14:57 wybacz, nie czuje sie na silach tlumaczyc. za mloda jestem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius (b) świat jako wielki głupi ogr. 07.10.02, 14:32 dziś na pierwszej stronie najbardziej wpływowego dziennika ogólnopolskiego napisali, ze naukowcy stwierdzili, że świat (cały świat, rozumiecie, kurczę?) jest jak wielki głupi ogr, Jontek chwytaj widły. Nie wiem, jak Wam, ale mi się ta wizja podoba :-)))) Wiadomość, jakby ktoś chciał na własne oczy stwierdzić jest to napisane po lewej stronie na pierwszej stronie tuż pod napisem "codziennie nauka". i znikam, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ a ja sie pojawiam 07.10.02, 16:52 jak zjawa jakas szybciutko i tak juz nikogo nie ma... ale i tak witam niedobitkow... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a ja sie pojawiam 07.10.02, 17:00 czesc. ps. mnie nikt nie pobil. i jego szczescie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: a ja sie pojawiam 07.10.02, 17:02 też tak myślę. :-)) ja też jestem. okazało się, że oprócz trzygodzinnego snu przysługuje mi także talon na pracę do osiemnastej (nie mówiąc już o tym, że jak wrócę do domu, to bedę się oddawał swojej ulubionej rozrywce - czyli pracy) .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: a ja sie pojawiam 07.10.02, 17:05 nie uwazacie, ze nalezy to jakos oprotestowac? pikiete jakas zorganizowac? kwik - Ty masz doswiadczenie w takich sprawach jak zbiorki ygrek wypisze transparenty... a ja bede krzyczec, ze niesprawiedliwosc:-))) tez tu musze posiedziec jeszcze troche... Odpowiedz Link Zgłoś