se.la.vie 13.11.05, 15:53 Czy któraś z was tańczy Hula?Jakie są wasze doświadczenia?Chciałabym się zapisać,ale nie wiem czy to dla mnie;) Chętnie bym porozmawiała z kimś kto miał/ma do czynienia z Hula. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: Hawajski Taniec Hula 13.11.05, 18:26 ja bylam raz na darmowej lekcji...podobalo mi sie ale i tak mam za duzo zarabania w szkole a do tego jescze aerobik i silownia wiec na razie porzucilam chodzenie tam..ale moze na ferie:) podobalo mi sie dlatego ze calkiem takie fajne jest i niezle mozna sobie rozuszac biodra...no do striptizuu sie przyda:) fajne to calkiem ale ja wolala bym zeby ten sam sposob ruszania sie byl w troche zywszym tempie...jestem z tych ktore musza czuc poty na skroni i musi im ciec pot po rowie zeby czyly sie usatysfakcjonowane choc powem ze moje kolezanki ktore nie cwicza nigdzie byly po 1,5 godziny zmeczone.... Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Hawajski Taniec Hula 13.11.05, 18:27 ja kiedys krecilem hula-hop na wf Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Hawajski Taniec Hula 13.11.05, 18:29 a ja po aerobilku nie umiem...bo my tam czasem tez krecimy biodrami ale tak zeby brzuch sie nie ruszal....tak zeby w ruch miesnie te na okolo bioderek ruszyc.. i jak po kilku latach sie do hula-hop sie dorwalam to stamelam i robila to co na aerobiku i sie dziwilam czemu spada:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Hawajski Taniec Hula 13.11.05, 18:31 a ja mam mniej rozbudowane bioderka a mi nie spadalo Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Hawajski Taniec Hula 13.11.05, 18:34 bo to trzeba brzuchem merdac a nie bioderkami...ja machalam bioderkami jak tylko moglam ale to nie pomagalo bo hula-hop ma sie na bruchu trzymac...a u mnie po 6 prawie latach aerobiku tylko bioderka a reszta jak z kamienia taką zasade nauczona mam juz ze jak 1 miesień/grupa mięśni ma pracowac i wzmacniac sie to reszta jest nieruchomo zeby nie przeszkadzac albo nie ułatwiac Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Hawajski Taniec Hula 13.11.05, 18:37 czyli wyglada na to ze historia zatoczyla kolo (hula-hop?) sprobuj moze pokrecic sie po pokoju moze beda z tego lepsze efekty Odpowiedz Link Zgłoś