rzulw 08.10.02, 00:42 MNIE TU NIGDY NIE BYŁO...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzulw Re: poczta rzulwia nie działa..... bo i po co ? 08.10.02, 00:44 TELEFON WYWALIŁEM JEDEN I DRUGI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: poczta rzulwia nie działa..... bo i po co ? IP: *.ewave.at 08.10.02, 01:04 byles,byles i to nie raz.Wiesz ile to jest 2+2? Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: poczta rzulwia nie działa..... bo i po co ? 08.10.02, 08:55 mam nadzieje ze masz za duzo promili we krwi a nie takiego dola ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw głowa rzulwia nie działa..... bo i po co ? 08.10.02, 09:53 ciiiiiii ........nie krzyczczcie tak...... głowa mi pęka......... ...faktyczne tu byłech ?...... Odpowiedz Link Zgłoś
liloom do viki jak juz otworzy oczka sliczne swe... 08.10.02, 10:22 dryndnij do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: poczta rzulwia działa..... i po co ? 08.10.02, 11:12 rzulwiu daje znac jak prosiles !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: poczta rzulwia działa..... i po co ? IP: *.ewave.at 08.10.02, 11:30 A ja Ci dam tego kwasnego piwa.Przemo wie,ktorego.Na kaca bedzie w sam raz.-) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: poczta rzulwia nie działa..... bo i po co ? 08.10.02, 11:51 rzulw napisał: > MNIE TU NIGDY NIE BYŁO...... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Liloom!!!!!!!.-( IP: *.ewave.at 08.10.02, 12:42 Do Ciebie mozna dryndnac najwyzej zebami.ze zlosci.W komorze siedzi jakas i kaze sie rejestrowac na sekretarke.Nienawidze sekretarek.Lepiej Ty dryndnij:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika lyche!!!!!! IP: *.ewave.at 08.10.02, 13:37 lyche1 napisała: > do 16-tej D Bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
liloom hehehe:)))))))))) 08.10.02, 15:35 Gość portalu: Vika napisał(a): > Do Ciebie mozna dryndnac najwyzej zebami.ze zlosci.W komorze siedzi jakas i > kaze sie rejestrowac na sekretarke.Nienawidze sekretarek.Lepiej Ty dryndnij:-) Moja sekretarka jest grzeczna i rejestruje wszystkich, wiec powiedz ze dzwonilas JAK LADUJE KOMORKE!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw fiku-miku, kuku i bal :-((( 08.10.02, 13:28 JEST TAK : ktoś nam zrobił kuku i fiku-miku w sieci i mamy bal....... w tej chwili poczta z kafe wychodzi, ale przychodząca wariuje.... walka trwa !!!! ......do kiedy ? sami jesteśmy ciekawi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: fiku-miku, kuku i bal :-((( IP: *.ewave.at 08.10.02, 13:40 No to dobra.Czekaj!Juz ja cie zlapie. Brzechwa napisal kiedys taki wierszyk. Zolw chcial pojechac koleja. Lecz koleje nie tanieja. Zolwiowi szkoda pieniedzy. -Pojde pieszo!Bedzie predzej! A tobie i tak nic nie pomoze-nawet Orient-elxpress:-)Juz ja cie dorwe!!!!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: :))Rzulwik!!!!!!!! IP: *.ewave.at 08.10.02, 14:22 Mozesz sie zaczac bac!Pojedzie do Ciebie ekspedycja karna w osobie jednego poteznie zbudowanego faceta:-))))))))Juz on z Toba porzadki zrobi.Czekaj,czekaj!!!!!!!!!Doigrales sie:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw zrobiłem luki luki na poczte :) 08.10.02, 15:41 oki ODEBRAŁEM !!!!! :))))))) ....nareszcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: zrobiłem luki luki na poczte :) IP: *.ewave.at 08.10.02, 15:52 rzulw napisał: > oki ODEBRAŁEM !!!!! :))))))) > ....nareszcie :) > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw cały czas robię luki luki na pocztę :) 08.10.02, 15:55 jasne ! :) odpowiedź w drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw pancerny rzulw ? 08.10.02, 15:42 rozumiem, ze standartowa skorupa nie wystarczy......:) Odpowiedz Link Zgłoś