suzume 09.10.02, 15:54 właśnie aktywowałam nasze prywatne forum "bagno" www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10043 (forum > forum prywatne > towarzyskie > bagno) :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amor_latino Re: (B)AGNO!!! 09.10.02, 16:17 ach, ty to jednak jestes kurka wodna. powiedz tylko jak mam sie tam dostac bo mnie nie chce dopuscic. suzume napisała: > właśnie aktywowałam nasze prywatne forum "bagno" > > <a href="www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html? f=10043"target="_ > blank">www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10043</a> > (forum > forum prywatne > towarzyskie > bagno) > > :))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume gucio, aise 09.10.02, 16:34 spróbujcie jeszcze raz - kwisia wpóściło (i mnie ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Su :))) 09.10.02, 16:35 Zgłosiłam chęć uczestniczenia... Czy podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika A ooooobiaaaaaaadki to by zarli? IP: *.ewave.at 09.10.02, 17:09 suzume napisała: > juuuuż :))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: A ooooobiaaaaaaadki to by zarli? 09.10.02, 17:15 by żarli :))) > moze sa niejadki i nie chca?.-( tylko nie wiem, jak Cię wciągnąć na bagno bez loginu :( eny ajdija? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: A ooooobiaaaaaaadki to by zarli? IP: *.ewave.at 09.10.02, 19:48 suzume napisała: > by żarli :))) > > > moze sa niejadki i nie chca?.-( > > tylko nie wiem, jak Cię wciągnąć na bagno bez loginu :( > eny ajdija? > > Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja no normalnie su, obrazilam sie 10.10.02, 10:41 :((( przynajmniej jakies argumęta bys podala, ze ja se wejsc do bagnowego foruma nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume no normalnie renia 10.10.02, 10:43 już Cię dopisałam przed chwilą napisałam, że aplikacyje się na forumie nie pokazują. nie wiem czemu - technika, panie ;>. ale już jesteś - spróbuj jeszcze raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume APLIKACJE 10.10.02, 10:41 najlepiej składać tutaj, bo na forumie 'bagno' czegoś się nie wyświetlają pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: cóś nie kapuję 10.10.02, 11:15 link działa, ale tej drogi "forum - prywatne - społeczeństwo" to jakoś nie znajduję help Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika SSU!!!!!!!!!Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 10.10.02, 11:21 xeptrek napisał: > link działa, ale tej drogi "forum - prywatne - społeczeństwo" to jakoś nie > znajduję > help > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume xeptrek, vika 10.10.02, 12:30 póki co dziala chyba tylko link. ścieżka jest po, żebyście wiedzieli, że nie wypadacie w kosmos. oba nicki są na liście członków - nic, tylko wchodzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Propozycja 10.10.02, 12:07 Proponuję wciągnąc na listę koleżankę Pumex (alias pumex1@gazeta.pl), której co prawda nie widać, ale ponoć jest. dziwne, ale prawdziwe. Chociaż, z drugiej strony... Bywało już tak, ze kogoś było widać, a go nie było, nieprawdaż? .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Propozycja 10.10.02, 12:29 popieram w calej rozciaglosci. > Bywało już tak, ze kogoś było widać, a go nie było, nieprawdaż? nadal tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pumex1 Re: Propozycja 11.10.02, 14:35 ja tez popieram ! ja też! Dzięki :)) Jestem, jestem, choć może ciut mniej czujna niż niegdyś. Pozdrawiam bagiennie. Pumex Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Propozycja 11.10.02, 14:58 no to jak już jesteś, to zobacz, czy możesz się dostać. :-))) fajnie, ześ mimo wszystko czujna. .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynad Re: (B)AGNO!!! 11.10.02, 10:27 Uprzejmie proszę o rozpatrzenie mojej aplikacji i umożliwienie dostępu. Uszanowania i pokłony KrystynaD. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 tak, tak... krytyna d. koniecznie... 11.10.02, 12:21 (su... ale czy mogalbys tak zrobic zeby jednego dnia byla krystyna, a drugiego kaska??? bo znowu po glowie dostane...) Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Re: (B)AGNO!!! 11.10.02, 11:40 To znaczy, ze jak ja sie wczoraj zglosilam, to moje zgloszenie nie doszlo??? Tak sie zastanawialam, czy to dyskwalifikacja, czy awaria wiec moze tu sie wpisze... co mi tam. (na kanapie TWA, to tylko moge poczytac o sobie - dziwne uczucie) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: (B)AGNO!!! 11.10.02, 11:51 tamten aparat zgłoszeniowy chyba nie działa :( już daję znać radzie starszych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia bagno - do su 11.10.02, 12:16 Oficjalnie dziękuję za uczynienie ze mnie admina (aka bramkarza - haha) na naszym prywatnym bagnie. I proponuję, żebyś, kochana su, napisała do gazety, żeby dodali link do Bagna na stronie głównej kobiety, bez bagna przecież na tym forum zostałyby już tylko wątki "firankowe' (nb. pamiętasz Tamarkę? ;)) pzdr & buziaczki, wasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza1 Su IP: *.abo.wanadoo.fr 11.10.02, 12:59 A ja moge? Bo probowalam, ale cosik skiepscilam chyba... W bagnie sie plawilam... A kanapke adoruje.... z bagna. TO jak? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume już zarzucam wątek na bagnie 11.10.02, 13:03 wszyscy będą za, jak przypuszczam, ale żeby mi nie truli, że nie spytałam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza wiadomosc, Su, dla Bukosia.... IP: *.abo.wanadoo.fr 11.10.02, 13:34 Jestem.... Blondynka!!!!! BUUUUUUUU Teraz na pewno mnie nie zechce... Odpowiedz Link Zgłoś
jendza1 No to wyslalam 11.10.02, 15:51 takie zgloszonko, co to mi wyslac kazalo... Bo nie wiem jeszcze, czy bagno mie chce, czy nie... jendza Ps. Bukosiu, mam grube kolanka... za to jakie mile w dotyku...:-) No, moze nie tak bardzo grube... i nie tak bardzo mile w zwiazku z tym... Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Poniewaz nie mam mozliwosci... 11.10.02, 13:41 ...bezposrednio na forum bagno, wiec dla ulatwienia (albo utrudnienia), a wlasciwie przyspieszenia decyzji pragne wlasnie tu poinformowac wszystkich zainteresowanych w osobie bukowskiego, ze nie jestem brunetka (blondynka zreszta tez nie jestem, ani nawet ruda). To tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Jedno pytanie... IP: proxy / 157.25.84.* 11.10.02, 13:43 ...skoro macie swoje forum to co tu robicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Jedno pytanie... 11.10.02, 14:02 to co zwykle. mamy rozdwojenie (dwo?) jaźni. .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a poza tym 11.10.02, 14:05 nas przeciez nie ma (co zostalo udowodnione dawno, dawno temu). inaczej nie pisalibysmy. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: ygrek 11.10.02, 14:16 pszepraszam szefowo... ja się po prostu na razie na wszystko zgadzam... .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: a ja jeszcze dodam, że IP: proxy / 157.25.84.* 11.10.02, 14:17 Ani mnie ziębicie ani grzejecie. Skoro jednak macie swoje forum, to po co przebywacie tu ? Chyba po to jest TiDabljuAj by nawzajem siebie adorować a to forum jest podobno be, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no właśnie Kan 11.10.02, 14:22 skoro Cie ani nie grzębimy ani nie ziejemy to czemu się czepiasz? gdzieś jest napisane, że jak sie ma własne bagno to do cudzego nie można włazić? Sejm przegłosował ustawę? tu nie jest be tu jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
suzume pomylić się dwakroć to więcej niż raz... 11.10.02, 14:59 a kan się myli, gdyż: 1) bagno to nie to samo, co twa - są to twory całkiem odrębne, niezależne, samorządne i branżowe... 2) to forum nie może być be, bo be jest (b)agno ps: dzięki za podciąganie wątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pizdencja Re: (B)AGNO!!! 11.10.02, 14:23 Bynajmniej nie zglaszam swojej kandydatury - mam was w nosie. Suzume - jak nie chcesz, zeby "barany" Ci bagno czytaly, to zmien status z forum z "zamkniete" na "ukryte". Odpowiedz Link Zgłoś