lena_zet 18.11.05, 20:55 właśnie przegrywam dla mojej kochanej 25-letniej koleżanki bajki :) ja też lubię, a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: dodam, że jestem na etapie 18.11.05, 20:56 kubusia puchatka, który jest moim idolem. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: dodam, że jestem na etapie 18.11.05, 21:00 ale gnojek z niego jest nieziemski.Za miodek dałby se odciąć jajca :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: dodam, że jestem na etapie 18.11.05, 21:03 ostatnio był w TV,chyba w sobotę? ogladałam:-))) a ogladałas Kubus i Hefalumpy?,tez słodkie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: dodam, że jestem na etapie 18.11.05, 21:03 mmagi napisała: > ostatnio był w TV,chyba w sobotę? ogladałam:-))) > a ogladałas Kubus i Hefalumpy?,tez słodkie;-) codziennie oglądam hefalumpy!kocham też świąteczne wydanie i skarb piratów. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: dodam, że jestem na etapie 18.11.05, 21:05 jak jest premiera to przyjezdzaja postacie,jak zobaczyłam osła to mi gul skoczył az łezka sie w oku zakreciła:) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja nie sciemniaj 18.11.05, 21:01 Gdyby Twoim idolem był Kubus, to być się kumplowała z osłami, miała bardzo malutki rozumek i ciagle jadła miut, od którego byłabyś gruba. A Ty wszystko masz inaczej niż propaguje Kubuś Puchatek. Piękna z ciebie fanka. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: nie sciemniaj 18.11.05, 21:02 reniatoja napisała: > Gdyby Twoim idolem był Kubus, to być się kumplowała z osłami, miała bardzo > malutki rozumek i ciagle jadła miut, od którego byłabyś gruba. A Ty wszystko > masz inaczej niż propaguje Kubuś Puchatek. Piękna z ciebie fanka. ale patrz, mieszkam z osłem, miut uwielbiam, jeno mi się fałdy nie chcą zrobić, nad czym bardzo ubolewam Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: bajki 18.11.05, 20:58 Lubie bajki :))) Z wyjątkiem X-men , Batman itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: bajki 18.11.05, 21:01 juleczka4 napisała: > Lubie bajki :))) > > > Z wyjątkiem X-men , Batman itp. a fuj, tych nie liczę :) > > > Odpowiedz Link Zgłoś