Dodaj do ulubionych

krótka spódniczka-żałosne!

19.11.05, 17:01
Otóż ostatnio zauważyłam śmieszne a wręcz żałosne zjawisko.. Założyłam
spódniczkę [długością taką nad kolana] i kozaczki. Nie były to żadne różowe i
inne jaskrawe kolory, tylko poprostu spódniczka w drobną szarą krateczke i
białe kozaczki na obcasie do szpica. I poprostu zszokowały mnie reakcje innych
dziewczyn - pogardliwe spojrzenia, prychanie itp. Wiadomo - chłopcy byli
zachwyceni [jak to faceci], życzliwe koleżanki również. Tylko nei rozumie
reakcji innych dziewczyn.. co to jest zazdrośc że faceci się ogladają?To niech
sobie same założą spódniczkę i również za nimi będa się oglądac.. to jest
śmieszne, gdy dziewczyny po 18-20 lta tak reagują.. A najżałośniejsza byłą
pewna laska, która gdy stałam na pasach przy światłach z kolegą przejeżdżając
Vanem ze swoim chłopakiem obróciła się w drugą stronę a w moją stronę
wystawiła środkowy palec... no powiedzcie sami - czy to nie jest ŻAŁOSNE??

Obserwuj wątek
    • ladyx Re: krótka spódniczka-żałosne! 19.11.05, 17:02
      Baby są wredne. Ja wolę facetów ;P
      • murder24 Re: krótka spódniczka-żałosne! 19.11.05, 17:39
        to miłe z twej strony :)
        • ladyx Re: krótka spódniczka-żałosne! 20.11.05, 14:04
          murder24 napisał:

> to miłe z twej strony :)

.......Bo ja jestem miła, o ile nikt mi nie nadepnie na odcisk :)))
      • psychcio Re: krótka spódniczka-żałosne! 20.11.05, 08:32
        ladyx napisała:
        > Baby są wredne.

To prawda, ale mimo to ja wolę baby [niż facetów] :)))
        • ladyx Re: krótka spódniczka-żałosne! 20.11.05, 14:00
          Powiedziałabym, że dobrze, że wolisz kobiety, ale to chyba niepoprawne
          politycznie :)
    • aureliana Re: krótka spódniczka-żałosne! 19.11.05, 17:02
      hahahah,
      ciekawe, ja dzis kupilam dlugie buty i krotka kiecke, zobaczymy co mi beda
      pokazywac w poniedzialek;)
      chociaz ja tam na inne babki rzadko patrze;)
    • xandi Re: krótka spódniczka-żałosne! 19.11.05, 17:06
      nie chcę być niemiła, ale może po prostu kiepsko w tej spódniczce wyglądasz? A
      życzliwe koleżanki po prostu chcą ci zrobić przyjemność zamiast powiedzieć
      prawdę?
      Częściej się z takim właśnie zjawiskiem spotykam niż z tym że obrażane są
      dziewczyny które po prostu świetnie wyglądają.
      • kasia.xyz Re: krótka spódniczka-żałosne! 19.11.05, 17:13
        Jestem szczupła i dość zgrabna, więc nie wyglądam kiepsko w tej spódniczce!
    • jo-asiunka Re: krótka spódniczka-żałosne! 19.11.05, 17:10
      przepraszam, ale gdzie masz szpic? Bo piszesz, że obcas był do szpica? MOże one
      jakoś głupio wygladały?
    • mmagi tez prycham na wiejskie białe kozaczki:P 19.11.05, 17:14

• kasia.xyz Re: tez prycham na wiejskie białe kozaczki:P 19.11.05, 17:16
        Doda też ma takie!!! Nie powiesz chyba, że ona jest wiejska!!!
        • aureliana Re: tez prycham na wiejskie białe kozaczki:P 19.11.05, 17:17
          o kurde, jak doda jest argumentem, to ja sie chyba wycofuje z dyskusji:P:P:P
          • mmagi no jak toooo,nie ubierasz sie jak doda;-)? 19.11.05, 17:20

• mmagi Doda to jest estradowy kicz,jej to akurat na 19.11.05, 17:20
          scenie pasuje,a po z tym mnie wali co nosi doda,bo żadna dla mnie z niej guru:p
          bo ma Doda,pokolenie kretynek:>
          wez idz na Cosmo!!!!!!!!!!!!!!!!
          • kasia.xyz Re: Doda to jest estradowy kicz,jej to akurat na 19.11.05, 17:25
            "mnie wali co nosi..."

Język jak z Cosmo ;-)
        • xandi Re: tez prycham na wiejskie białe kozaczki:P 19.11.05, 17:20
          Doda... no tak, jak na niej się wzorujesz to przyzwyczaj się do takiego
          prychania.
        • dzimba Re: tez prycham na wiejskie białe kozaczki:P 20.11.05, 20:25
          Nie no - Doda to po prostu kobieta-żurnal.
          Oryginalne połączenia. Wspaniały styl. Prostota i elegancja zarazem. :P:P

BIAŁE KOZACZKI? WOn!
      • aureliana Re: tez prycham na wiejskie białe kozaczki:P 19.11.05, 17:17
        biale kozaczki akurat mnie nie dotycza, ale generalnie kobiety prychajace to
        chybe te stare i/ lub zakompleksione? nie mowiac o tym, ze nie sa zbyt dobrze
        wychowane:))?
        a gdyby sie zle wygladalo to na pewno panienka nie pokazywalaby faka, tylko
        wysmiala bardziej.
        • mmagi moze Tobie sie takowe podobaja,bo mnie wybacz ale 19.11.05, 17:24
          flaki sie przekrecaja na widok tandetnych białych kozakow,z czubem i na
          metalowej szpili i do tego czasem z ozdóbkami,z regóły ze sztucznej
          skóry,prycham i bede prychała:P
          • kasia.xyz Re: moze Tobie sie takowe podobaja,bo mnie wybacz 19.11.05, 17:25
            Z REGUŁY, mądralo!
            • mmagi Re: moze Tobie sie takowe podobaja,bo mnie wybacz 19.11.05, 17:27
              grunt ze zrozumiałas a po za tym to nie do ciebie
              • kasia.xyz Re: moze Tobie sie takowe podobaja,bo mnie wybacz 19.11.05, 17:27
                Kiepsko u Ciebie z ortografią POZA TYM. Zainwestuj w słownik.
                • madzia_20 Re: moze Tobie sie takowe podobaja,bo mnie wybacz 19.11.05, 17:32
                  przyznaj się - chciałaś się pochwalić, jak Twoja krótka spódnica, kozaki i
                  odsłonięte kolano działają na chłopców i założyłaś je właśnie po to, żeby
                  dziewczyny zazdrościły
                • mmagi a tak wogóle to niestety pisze sie przezÓÓÓÓÓÓ:P 19.11.05, 17:48
                  madralinski biały kozaczek
                  • kasia.xyz napisałaś "z regóły", a nie "w ogóle" 19.11.05, 18:05
                    Ty napisałaś "z regóły", a nie "w ogóle".
                    A w ogóle się pisze osobno, ortografko!!!
                    • saga1985 Re: napisałaś "z regóły", a nie "w ogóle" 19.11.05, 20:03
                      Pewnie, jak się nie umie inaczej obronić, trzeba uderzyć w ortografię...
                  • his_girl Re: a tak wogóle to niestety pisze sie przezÓÓÓÓÓ 19.11.05, 18:07
                    Reguła się pisze przez "ó"?? Od kiedy??
          • rosa_de_vratislavia Re: moze Tobie sie takowe podobaja,bo mnie wybacz 20.11.05, 20:06
            mmagi napisała:

> flaki sie przekrecaja na widok tandetnych białych kozakow,z czubem i na
            > metalowej szpili i do tego czasem z ozdóbkami,z regóły ze sztucznej
            > skóry,prycham i bede prychała:P

Naprawdę prychasz na widok obcych ludzi, których strój nie Ci nie odpowiada?
            Gratuluję dobrego wychowania.
            >
    • istna Białe kozaczki są suuuper!;) 19.11.05, 17:46
      bialekozaczki.blog.pl/
      • mmagi ona tego nie załapie;-) 19.11.05, 17:49
        ze ja wysmiewasz;-))
        • istna Re: ona tego nie załapie;-) 19.11.05, 17:51
          Kogo ja wyśmiewam???:)))
        • kasia.xyz Re: ona tego nie załapie;-) 19.11.05, 17:52
          A Ty już załapałaś, że masz POWAŻNE luki w ortografii? :-)
      • his_girl Re: Białe kozaczki są suuuper!;) 19.11.05, 17:51
        Nie noszę białych kozaczków, nie podobają mi się, uważam, że są kiczowate i
        wiejskie...ale...uważam, że ten blog to lekkie przegięcie!! Jak byście się
        poczuły (Wy, "normalne" dziewczyny), gdyby jakieś dresiary założyły sobie blog
        i publikowały tam Wasze zdjęcia bez Waszej zgody?!
      • owca fajowe 19.11.05, 17:53

te to mi się nawet podobają:
        bialekozaczki.blog.pl/komentarze/index.php?nid=10309636
        szkoda tylko... że są białe
        ;-)
        • istna Re: fajowe 19.11.05, 17:56
          Jeszcze dziewczyna w czerwonej bluzce jest fajnie ubrana, mimo białych
          kozaczków. Zabawnie a nie żałośnie.
          • owca Re: fajowe 19.11.05, 17:59

za bardzo Britney Spears mi przypomina ;-)

ale to jest totalny odjazd:
            bialekozaczki.blog.pl/komentarze/index.php?nid=10266454
            jestem w szoku
            • kasia.xyz Re: fajowe 19.11.05, 18:01
              Pasowałoby Ci do tej pyzatej buźki.
              • owca Re: fajowe 19.11.05, 18:03

nie, dziękuję nie skorzystam
                wolałabym już gumofilce
                przynajmniej wygodnie by mi było
                • kasia.xyz Re: fajowe 19.11.05, 18:04
                  Tak to już jest jak się na obcasach chodzić nie umie...
                  • istna Amen! 19.11.05, 18:07
                    Wykazałaś swą wyższość nad nami, które, o zgrozo, nie lubujemy się w białych
                    kozaczkach na szpilce, do szpica i obwieszonych brzęczącymi ozdobami:) Ja
                    wymiękam:)

kasia.xyz napisała:

> Tak to już jest jak się na obcasach chodzić nie umie...
                  • aureliana Re: fajowe 19.11.05, 18:09
                    mnie przerazaja biale kozaki tak samo jak porzadne glaniska i plecak u ryczacej
                    30-40 ktore udaja hardkorowe i alternatywne mansonowy:) slowem; poziom watku
                    zrobil sie taki sam jak dyskusje o urodzie kaczynskiej:)
                    • his_girl Re: fajowe 19.11.05, 18:10
                      Ale w przypadku urody Kaczyńskiej przynajmniej jesteśmy zgodne :))
                      • aureliana Re: fajowe 19.11.05, 18:11
                        chodzilo mi bardziej o to, ze ocenianie kogos po stylu ubierania sie praktykuja
                        ludzie przed 16rokiem zycia;) i ze biale kozaczki wcle nie oznaczaja, ze ktos
                        jest debilem, ze slucha takiej a nie inej muzyki, ze pieprzy sie na parapetach
                        nocnych klunow itp.
                        bylo smiesznie teraz jest zenujaco
                        • his_girl Re: fajowe 19.11.05, 18:13
                          Może i tak, ale mimo wszystko uważam, że są rzeczy, których INTELIGENTNA
                          kobieta nie założy :-)
                          • aureliana Re: fajowe 19.11.05, 18:22
                            no, nie wiem, moja kolezanka, ktora zaczyna wlasnie trzeci kierunek, na
                            wszystkie zdawala 99/100 punktow( stara matura, nie wiem jak teraz wyglada
                            punktacja),bardzo fajna dziewczyna, slucha swietnej muzyki, uwielbia radiohead i
                            klimaty bynajmniej nie umca-umca- nosi sie wlasnie tak.
                            zreszta jak ja poznaje kogos nowego tez mnie bardzo smieszy zdziwienie: 'ty? ty
                            bylas na wszystkich koncertach mansona? ty?? ty?? lubisz wsjo z ninjatune/to i
                            tamto?'. wyroslam juz dawno z tego, zeby strojem sie utozsamiac z czymkolwiek.
                            nosze to co lubie. i rzadko kiedy jest to czarny makijaz, z glanow dawno
                            zrezygnowalam, mam sporo rozowych rzeczy i nic nie wskazuje na to, ze uwielbiam
                            rammstein, studiuje, jestem dobra itp. poza tym to jest bardzo fajna selekcja-
                            czlowiek, ktory kieruje sie pozorami( "nosi biale buty= nie rozmawiam z nia")
                            na pewno mnie nie zagada( mimo ze akurat bialego nie lubie), czyli bede miala
                            jednego idioty obok mniej;)
                            przyklad z ostatnich dni: od paru miesiecy zaczytuje sie w blogu laski, o ktorej
                            wiedzialam tylko tyle, ze studiuje na moim wydziale. pisze swietnie,
                            blyskotliwie, dowcipnie, ma zreszta zamiar pisac ksiazke( ma mozliwosc), wiersze
                            niesamowite, wielka wrazliwosc, slucha swietnej muzyki, wydaje sie byc niezwykle
                            inteligentna i co? w zeszlym tygodiniu ja poznalam- najbardziej rozowo- bialo-
                            turkusowa laska jaka widzialam:)))i spoko:))
                            • istna Re: fajowe 19.11.05, 18:24
                              I chwała szlachetnym wyjątkom:)
                              • aureliana Re: fajowe 19.11.05, 18:29
                                ale tych wyjatkow jest cale mnostwo;)
                                pamietam jak kiedys spotkalam chlopaka ubranego calego na czarno, jezdzil na
                                motorze, zawsze ubrany w skore, itp. mialam wtedy 16lat wiec pomyslalam jeszcze
                                wtedy' o! bratnia dusza!':P zwlaszcza, ze mial paznokcie lewej reki pomalowane
                                na czarno jak ktos tam z ktoregos tam zespolu. a sie okazalo, ze koles uwielbia
                                techno:) strasznie mi sie to podobalo. i do tej pory smiac mi sie chce jak na
                                mnie prychano i pogardliwie patrzono jak swego czasu dla jaj chodzilam na
                                koncerty mansona ubrana od stop do glow na rozowo. a grube okulary mozna tez
                                miec od wgapiania sie w tv:D:D pozdrawiam:)
                                • istna Re: fajowe 19.11.05, 18:34
                                  aureliana napisała:
                                  > pamietam jak kiedys spotkalam chlopaka ubranego calego na czarno, jezdzil na
                                  > motorze, zawsze ubrany w skore, itp. mialam wtedy 16lat wiec pomyslalam jeszcze
                                  > wtedy' o! bratnia dusza!':P zwlaszcza, ze mial paznokcie lewej reki pomalowane
                                  > na czarno jak ktos tam z ktoregos tam zespolu. a sie okazalo, ze koles uwielbia
                                  > techno:)

Aha, to widzę, że po ubiorze nieładnie oceniać człowieka, ale po gustach
                                  muzycznych - jak najbardziej?:) Drooczę się tylko:)
                                  • aureliana Re: fajowe 19.11.05, 18:40
                                    spoko:))) nie, po gustach muzycznych tez nie:))) nie mam z tym problemu:)
                                    chodzilo mi o to, ze generalnie sie mowi, ze gust muzyczny wynika z czegos-
                                    chociaz to i tak nieprawda, bo znam wiele inteligentych, cieplych i dobrych
                                    osob, ktore katuja techniawe w domu. mialam stycznosc tez z nieciekawymi,
                                    nudnymi, ktorzy delektuja sie jazzem( chociaz nie ukrywam, ze do jazz maniakow
                                    mam slabosc). chodzilo mi bardziej o to odmiennosc totalna- bo skoro ktos
                                    wysmiewa biale kozaczki to rozumiem, ze takich w zyciu nie ubierze i tego kogos
                                    styl rozni sie znacznie. to bylo uproszczenie oczywiscie.
                                    no i z tym chlopakiem wciaz mam bardzo dobry kontakt, a mansona nie sluchalam
                                    100lat;))
                                    a promotorzy to osobny temat!;) moznaby stworzyc watek; " prawidlowosc- wyzszy
                                    stopien naukowy - poglebiajaca nieumiejetnosc ubrania sie' ;)))

istna napisała:

>
                                    > Aha, to widzę, że po ubiorze nieładnie oceniać człowieka, ale po gustach
                                    > muzycznych - jak najbardziej?:) Drooczę się tylko:)
                                    • istna Re: fajowe 19.11.05, 18:47
                                      Takie to życie jest podstępne:) Uspokoję cię, że ja też nie pluję pod nogi
                                      dziewczynom w nieszczęsnych b.k.:)
                            • owca Re: fajowe 19.11.05, 18:27

wiesz, mój promotor w zwyczaju był nosić adidasy do garnituru
                              i super! :-)

mnie to nie przeszkadza jak kto się ubieta
                              czy nosi białe skarpetki, czy buty w szpic
                              ważne aby oprócz tego co ma na sobie miał do zaoferowania sobą samym nieco więcej
                              • his_girl Re: fajowe 19.11.05, 18:32
                                > wiesz, mój promotor w zwyczaju był nosić adidasy do garnituru
                                > i super! :-)

To świadczy tylko o tym, że facet się ubrać właściwie nie umiał.
                                Ale to oczywiście nie umniejsza jego wartości jako promotora, profesora czy
                                człowieka. :-)
                                • owca Re: fajowe 19.11.05, 18:36

oczywiście
                                  bo ubiór u /i dla/ niego był tylko dodatkiem
                                  gorzej jeśli wszystko co warte i ciekawe uwagi na nim się kończy
                            • krecilapka Aureliana, 19.11.05, 23:58
                              po przeczytaniu co tam nabazgralas, pomyslalem ze jestes fajna.
                        • istna Re: fajowe 19.11.05, 18:19
                          Nie oceniać po ubiorze - niby ok., ale jak spojrzysz na tamte zdjęcia.. no cóż,
                          większość tych dziewcząt jakoś nie wygląda mi na demony intelektu...
                          • ewunia_g22 Re: fajowe 19.11.05, 18:21
                            A jakie elementy odzieży wskazują na "demona intelektu"?
                            • istna Re: fajowe 19.11.05, 18:25
                              Okulary jak denka od jabola:-P
                              • ewunia_g22 Re: fajowe 19.11.05, 18:25
                                Oj to faktycznie wąskie grono ;-)
                                • istna Re: fajowe 19.11.05, 18:28
                                  Yntelekt to rzadko spotykane dobro:)
                                  • his_girl Re: fajowe 19.11.05, 18:33
                                    Ale jego pierwiastki ma całkiem sporo osób :-)
      • marychna31 Re: Białe kozaczki są suuuper!;) 20.11.05, 00:06
        Istna, Ty to zawsze coś w dechę znajdziesz;)
    • tygrysio_misio Nero to ty??? 19.11.05, 18:48

• asiax18 Re: krótka spódniczka-żałosne! 19.11.05, 20:07
      a może to nir spódniczka wywołała takie eakcje??? może masz grube nogi heheheh
      • kasia.xyz Re: krótka spódniczka-żałosne! 19.11.05, 20:13
        A może mam zgrabne nogi, heeehheh
        • martalek Re: krótka spódniczka-żałosne! 19.11.05, 21:24
          a moze krzywe;))
          • kasia.xyz Re: krótka spódniczka-żałosne! 19.11.05, 21:26
            A może krzywe, może proste, może zgrabne, może chude...
            I po co ta pisania głupawa, głuptasku martalku? :-)
            • aureliana Re: krótka spódniczka-żałosne! 19.11.05, 21:28
              dziewcyzny, wy naprawde wierzycie, ze komus sie pokazuje faka z powodu krzywych
              nog???:))))
              • kasia.xyz Re: krótka spódniczka-żałosne! 19.11.05, 21:33
                Są wredne i tak piszą. I tyle.
                • asiax18 Re: krótka spódniczka-żałosne! 19.11.05, 23:51
                  kasia.xyz napisała:

> Są wredne i tak piszą. I tyle.

nieprawda. Jesteśmy szczere
              • istna Re: krótka spódniczka-żałosne! 19.11.05, 22:21
                aureliana napisała:

> dziewcyzny, wy naprawde wierzycie, ze komus sie pokazuje faka z powodu krzywych
                > nog???:))))

"Faka" się pokazuje z powodu głupoty... własnej:)
                • marychna31 Re: krótka spódniczka-żałosne! 20.11.05, 00:08
                  > "Faka" się pokazuje z powodu głupoty... własnej:)
                  :)
              • asiax18 Re: krótka spódniczka-żałosne! 19.11.05, 23:50
                aureliana napisała:

> dziewcyzny, wy naprawde wierzycie, ze komus sie pokazuje faka z powodu
                krzywych
                > nog???:))))

no jasne!!!! Mam takich znajomych
    • reniatoja Do Kasi XYZ pytanie: 20.11.05, 00:53
      Uczepiłaś się błędu ortograficznego jednej z koleżanek i kilkakrotnie jej go
      wytykasz. Powiedz mi, czy to nie jest żałosne, skoro sama popełniłaś błąd
      ortograficzny w swoim pierwszym poście, a literówek robisz tyle, ze nawet nie
      warto cytowac. Orta zaś nie zacytuję, żebyś się głowiła który to :) I teraz
      obiecane pytanie: No i co jest bardziej żałosne - te dziewczyny prychające na
      widok Twoich kozaczków, czy Ty wytykająca błąd komuś, sama bedąc autorką błędu
      ortograficznego i mnóstwa literówek? Czy zdajesz sobie ponadto sprawę, ze
      wytykasz komus luki w ortografii na podstawie jednej głupiej pomyłki, a sama
      masz kłujące w oczy luki w stylistyce? Jak już komuś coś wytykasz - bo nie
      potrafisz rozmawiać spokojnie na podany przez samą siebie temat i nie mając
      zadnych argumentów uciekasz się do takich niskich chwytów jak wytykanie
      pomyłki, to powinnaś być nieskazitelna, koleżanko, bo inaczej sama z siebie
      robisz pośmiewisko.
    • mxp4 Re: krótka spódniczka-żałosne! 20.11.05, 06:23
      Nie sadze zeby byla to zazdrosc. moze masz figure nie odpowiednia np. jestes
      pasztet albo masz grube nogi lub inne felery. Nie wierze, ze tak poprostu
      budzilas sensacje.
    • 15a38 Re: krótka spódniczka-żałosne! 20.11.05, 10:45
      Ja tam lubie laski w białych kozakach.
      Wiem ze nie musze sie wysilać...
      • ami505 Re: krótka spódniczka-żałosne! 20.11.05, 15:49
        a mnie zastanawia co kogo obchodzi jak ktos inny sie ubiera?? Owszem mozna miec
        swoje zdanie moze sie podobac lub nie, ale po co chamsko odrazu to wytykac??
        Widząc na ulicy kogos moim zdaniem dziwnie lub śmiesznie ubranego nie wytyKam
        go palacmi i nie prycham na to. Jeśli tej osobie tak sie podoba i sie dobrze w
        tym czuje to ok. Moze jej zdaniem to ja jestem śmiesznie ubrana. WIECEJ
        TOLERANCJI!!
    • atlantis75 Re: krótka spódniczka-żałosne! 20.11.05, 17:47
      No, cóż. Trzeba kiedys zaakceptowac fakt, że nie same życzliwe koleżanki są
      wokół.
    • dzimba Re: krótka spódniczka-żałosne! 20.11.05, 20:23
      "niech
      sobie same założą spódniczkę i również za nimi będa się oglądac"

Hehe, jak ja bym założyła, to raczej słyszałam bym śmiech za sobą <nogi
      nosorożcowe>
      Więc tak nie mów ;)
      :P
    • vaporetto Re: krótka spódniczka-żałosne! 20.11.05, 20:30
      Żałosne...- być może. Ale nie bardziej, niż białe kozaczki do szpica :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka