Gość: jendza IP: *.abo.wanadoo.fr 10.10.02, 21:20 Pamietacie? martynka.jtc.pl/mart.pl?action=start Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J.S. Re: Martynka IP: proxy / *.hemocleanse.com 11.10.02, 00:32 A jak wplacic z drugiej strony "Wielkiej Wody"? Przeslanie "kablem" ponad 30$ oplaty bez wzgledu na zdeklarowana sume. Konto kart kredytowych jeszcze nie uruchomione na stronie Martynki. Pozdrawiam, J.S. (jot-es) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: Martynka IP: *.abo.wanadoo.fr 11.10.02, 12:46 Czy dobrze rozumiem, ze nawet kliknac sie nie da? Bo ja sie na tym zupelnie nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Martynka IP: proxy / *.hemocleanse.com 11.10.02, 16:36 Gość portalu: jendza napisał(a): > Czy dobrze rozumiem, ze nawet kliknac sie nie da? > Bo ja sie na tym zupelnie nie znam... ****** Oczywiscie na samym poczatku poklikalem ale chcialem przeslac pieniadze i tu mam problem by zrobic to szybko i nie przeplacac extra za przeslanie. J.S. (jot-es) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eboniet Re: Martynka IP: proxy / 195.193.202.* 11.10.02, 13:05 Wlasnie kliknelam i przeslalam linka znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata34 Re: Martynka IP: proxy / 67.17.243.* 11.10.02, 16:40 Klikac sie da, wlasnie przerzucilam ten link do Favorites i bede klikac codziennie. Ja z tej samej strony wody. Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś