Dodaj do ulubionych

prezent dla przyjaciela

30.11.05, 00:00
proszę Was o podpowiedź dotyczącą prezentu dla przyjaciela. Jakoś brak mi
pomysłów (dodam że kosmetyki raczej odpadają)
Obserwuj wątek
    • polla4 Re: prezent dla przyjaciela 30.11.05, 00:33
      jaki on jest/co lubi/w jakim wieku???
      • beberebe Re: prezent dla przyjaciela 30.11.05, 08:00
        ma 32 lata, pracuje na dość wysokim stanowisku w poważnej firmie
        • varia1 Re: prezent dla przyjaciela 30.11.05, 08:35
          Witam,
          chyba w ostatnim numerze Forbes'a jest taki dodatek z pomysłami na prezenty, z tym że raczej kosztowne - nie wiem czy cię to zainteresuje. Poza tym, zawsze to może być jakiś gadget do jego samochodu lub komputera, meżczyźni zazwyczaj to lubią, pióro, krawat,kubek, coś na biurko- jakaś ciekawa "durnostojka". Raczej trudno jest doradzać w takich sprawach, bo to zależy nie tylko od upodobań tej osoby i możliwości finansowych tego , kto obdarowuje , ale chyba przede wszystkim od wzajemnych relacji.

Mój przyjaciel np. lubi wszelkiego rodzaju ciekawe ale nie zawsze praktyczne rzeczy, które później przestawia z miejsca na miejsce, ale jest do nich bardzo przywiązany. Nie wiem jak Twój - ale myślę, że pomysł z czymś dla samochodu chyba byłby najlepszy...

Pozdrawiam
          • beberebe Re: prezent dla przyjaciela 30.11.05, 08:43
            Dzięki, muszę przejrzeć Forbes'a moze tam coś znajdę. Też myślałam o czymś do
            samochodu, ale czym?
            • varia1 Re: prezent dla przyjaciela 30.11.05, 09:37
              myślę ze to moze być jakis termometr lub barometr samochodowy, śmieszna nakładka na dźwignię zmiany biegów ( moja koleżanka ma taką w kształcie penisa, ale to raczej fajne dla dziewczyny), zabawne lusterko wsteczne , okulary przeciwsłoneczne z logo marki, jakis uchwyt do telefonu, jeśli nie ma, etui na kluczyki samochodowe itp.
              poza tym pomyslalam, ze mogloby to byc jeszcze cos do komorki - pewnie jest cala masa takich roznych gadgetow w sklepach z telefonami...
              pozdrawiam
    • sagis Ty znasz najlepiej swojego przyjaciela i czym spra 30.11.05, 09:46
      wić mu radość.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka