aneczka32 18.10.02, 19:11 Jak mam wyrazić swoją opinię o zdradzie.Zdradzila ona a znam ich oboje i uważam że są super parą a moze mi sie tak wydaje przeciez nie znam ich od podszewki więc coś musiało być nie tak! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nell26 Re: zdrada 18.10.02, 19:19 aneczka32 napisała: > Jak mam wyrazić swoją opinię o zdradzie.Zdradzila ona a znam ich oboje i > uważam że są super parą a moze mi sie tak wydaje przeciez nie znam ich od > podszewki więc coś musiało być nie tak! A o opinie prosza cie sami zainteresowani, czy tez chcesz wyrazac te "opinie" za ich plecami? ;) I do czego ta twoja opinia jest potrzebna, do szczescia? Troszke nie zrozumialam... Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka32 Re: zdrada 18.10.02, 19:24 Tak jedna ze stron poprosiła czyli ona jako kobieta poprosiła kobietę.Tylko dlatego jest mi trudno cokolwiek powiedziec bo znam ich oboje bardzo długo i nie moge byc bezstronna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: zdrada IP: *.abo.wanadoo.fr 18.10.02, 19:54 a ja mysle, ze tu nie ma szarosci. Jest albo czarne, albo biale. Zdrada to czarne. Rozumiem, ze pani szuka sobie usprawiedliwienia? A nie lepiej spojrzec sobie prosto w oczy? Pozdrawiam jendza (tez 32, jesli dobrze zrozumialam....) Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: zdrada 18.10.02, 19:56 aneczka32 napisała: > Tak jedna ze stron poprosiła czyli ona jako kobieta poprosiła kobietę.Tylko > dlatego jest mi trudno cokolwiek powiedziec bo znam ich oboje bardzo długo i > nie moge byc bezstronna. a co ci serce dyktuje? Zreszta, byla zdrada- byla, po co jej twoja opinia? czego oczekuje, glaskania po glowie, czy moze linczu? A nie moze tego zalatwic z mezem, tylko jeszcze ciebie w to wkreca? Chyba wazniejsza jest opinia jej meza, na temat jej zdrady, a nie twoja...Czy moze maz jeszcze nic nie wie? Dalej nie wiem, co w kwestii tej zdrady masz zopiniowac, czy powiedziec o zdradzie mezowi, czy tez nie, czy moze cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka32 Re: zdrada 18.10.02, 20:06 Chodzi o fakt. Powieadziala i zapytała co o tym myśle.A ja cóz rozdarta jestem bo znam ich oboje i lubie i szanuje.I szkodz mi jej i jego chociaz z różnych powodów.Cieżkie jest życie. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hornet Re: zdrada IP: *.p4.col.ru 18.10.02, 20:31 aneczka32 napisała: > A ja cóz rozdarta jestem > bo znam ich oboje i lubie i szanuje.I szkodz mi jej i jego chociaz z różnych > powodów.Cieżkie jest życie. > . To sie pozszywaj i nie wtrącaj się w ten układ!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś