zuchtstier 20.10.02, 17:59 Mojej pani zachciało się kandydowac do Rady Miejskiej. Miała dzisiaj spotkanie na osiedlu z wyborcami. Przez co dzisiaj nie mam obiadu. Zuchtstier głodny = Zuchtstier zły. Kobiety, nie macie się czym zajmować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: snop Re: Gary dla chlopa, IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 20.10.02, 18:06 Biedne ty dziecko, zamiast popierac malzonke w wyborach to ty jeszcze ja hamujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: Baby do garów IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 18:06 zuchtstier napisał: > Mojej pani zachciało się kandydowac do Rady Miejskiej. Miała > dzisiaj spotkanie na osiedlu z wyborcami. Przez co dzisiaj nie mam obiadu. > Zuchtstier głodny = Zuchtstier zły. Kobiety, nie macie się czym zajmować? > Glodny jestes?- bozia dała raczki... Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier Re: Baby do garów 20.10.02, 18:10 Gość portalu: bozia napisał(a): > Glodny jestes?- bozia dała raczki... Chłop jest od jedzenia a nie od pichcenia. Jak wróci to ja jej pokaże kto rządzi. Już sie ze mnie koledzy w pracy smieją, że na plakatach w całym mieście wisi jak jakaś piersza lepsza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snop Re: sluchaj ty zimny draniu... IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 20.10.02, 18:22 Twoja malzonka napewno jest kims ty za to jestes nie cikawy jak na faceta. Porzadny facet ugotowalby sobie i zonie fspaniala kolacje ze swickami i vinkiem....a ty co? Nigdy w harcestwie nie bywal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka. Re: sluchaj ty zimny draniu... IP: *.abo.wanadoo.fr 20.10.02, 21:03 Gość portalu: snop napisał(a): > Porzadny facet ugotowalby sobie i zonie fspaniala > kolacje ze swickami i vinkiem....a ty co? Nigdy > w harcestwie nie bywal? Ja bywalam, ale zadnej kolacji przy swiecach nam chlopy nie szykowali. Za to kazali nam na zmiane szorowac drewniane szalety. Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erixx Re: Baby do garów IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.10.02, 22:35 zuchtstier napisał: > > wisi jak jakaś piersza lepsza . jak ktoś kto pisze "piersza" ma umieć gotować i szanować swoją kobietę?..on potrzebuje slużącej nie żony....jak pewna ilość mężów zresztą....smutne że małżeństwo jest chomontem dla kobiety a nie wsparciem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Mozesz przestać nudzić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.02, 21:14 Na ilu jeszcze forach umieściłeś ten tekst, bo to już jest czwarte, na jakim go widzę. Uważasz, że to takie śmieszne? Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier ja nie nudzę, widzę problem 20.10.02, 23:21 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > Na ilu jeszcze forach umieściłeś ten tekst, bo to już jest czwarte, na jakim > go widzę. Uważasz, że to takie śmieszne? Nie widzę w tym nic złego, że umieściłem ten tekst na wielu forach. Chcę zbadać jak się zapatruje na to społeczenstwo w róznych częściach kraju i o różnych zainteresowaniach. Bo jest problem i to wcale nie śmieszny. Kobietom się w główkach poprzewracało. Nawet w Sejmie chcą mieć jakiś tam procent. A ja się pytam - po co moja baba ma wysiadywać w tej radzie, skoro co umalowaną mordkę otworzy, to głupstwo jakieś palnie? Co ona może zrobić dla miasta, dla dzielnicy? Odpowiem: milczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Kiełbasą wybroczą sie nakarm... 20.10.02, 21:26 albo rusz tyłek do baru! Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier Re: Kiełbasą wybroczą sie nakarm... 20.10.02, 23:18 melinek napisał: > albo rusz tyłek do baru! Do baru, jak mam babę w domu? Świat się wali! Nic już nie jest po bożemu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Baby do garów IP: 213.25.39.* 20.10.02, 22:13 Pomyślcie dziewczyny - jak fajnie,że my takiego dupka nie mamy za męża. Jego zona ma jednak pecha. Albo uda jej się ucywilizować takiego palanta albo - jak już będzie miała to stanowisko - puści faceta kantem. Bar jest lepszy od takiego męża. Odpowiedz Link Zgłoś