teraga 22.12.05, 18:45 Głupie pytanie, wiem, ale co dla faceta na święta?! Zupełnie nie mam pomysłu :| Ratujcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmitkazmarsa Re: Pomóżcie, bo już nie mogę! 22.12.05, 21:34 to tak jak ja:) u mnie sa dwie opcje torba na laptopa lub cala seria Ally Mc Beal na dvd Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Pomóżcie, bo już nie mogę! 22.12.05, 21:49 Ta seria Ally McBeal to chyba prezent dla siebie co? Przyznaj się. To się nazywa sprytne robienie prezentów Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitkazmarsa Re: Pomóżcie, bo już nie mogę! 22.12.05, 22:01 No walsnie nie!!! on uwielbia ten serial. Teraz ma cala serie Rodziny Soprano i ogladam razem z nim ;)Coc w kolejce czekaja moi "Przyjaciele" Na szczescie ogladamy juz 4 serie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik0 Re: Pomóżcie, bo już nie mogę! 22.12.05, 22:26 na szczęście nie mam z tym problemów. W tym roku Słoneczko dostanie uprząż wspinaczkową. Z rzeczy bardziej popularnych polecam książki, płyty, wasze zdjęcie w ramce, portfel... no nie wiem, jest mnóstwo możliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Pomóżcie, bo już nie mogę! 22.12.05, 23:17 perfumy. Tych nigdy za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Pomóżcie, bo już nie mogę! 23.12.05, 00:18 Trzeba się myć, a nie perfumować... Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Pomóżcie, bo już nie mogę! 23.12.05, 00:30 A te perfumy to tez dla siebie? Ot tak pytam, bo kiedys slyszalem ze pewien gosc kupil zonie jakas wode po goleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni FIRANKI :-)))) 23.12.05, 20:40 Mój wujek kupił kiedyś swojej żonie na jej imieniny piłę spalinową. Ciotka się słodko odpłaciła kupując mu firanki do kuchni :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
teraga Re: Pomóżcie, bo już nie mogę! 23.12.05, 11:20 Kupiłam mu odtwarzacz MP3 - jeszcze nie ma, a lubi takie bajerki :P Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm to może pomogę jako facet pomogę 23.12.05, 12:03 Wszystko oczywiście zależy od ilości kasy, jaką jesteś w stanie przeznaczyć :) Ale można podsunąć pomysły: 1. Sweter 2. Dobra koszula + ewentualnie krawat 3. Jeśli mieszka sam - czemu nie coś do mieszkania 4. Perfumy - zawsze potrzebne 5. Książki, płyty, kolekcje filmowe na DVD (np. komplet Ojca Chrzestnego) - zależy, czym się interesuje 6. Zegarek Odpowiedz Link Zgłoś
salmon daj mu siebie pod choinke ;) 23.12.05, 12:51 jako facet powiem, ze mi bardzo spodobalby sie taki prezent: kupujesz sobie jakas seksowna (bardzo seksowna) bielizne i kladziesz sie pod choinke:) Facet wraca do domu (albo wchodzi do pokoju - zalezy jak macie) i ... widzi najpiekniejszy prezent jaki dostal w zyciu!! pozdrawiam i zycze inwencji na swieta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
studentk Re: daj mu siebie pod choinke ;) 23.12.05, 22:09 JA.... jako facet ..... mówię .... TAK :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz_mormol Re: Pomóżcie, bo już nie mogę! 23.12.05, 15:49 a może by tak Kompozycja Waszych wspólnych Zdjęć połączona w jedną harmonijną całość :) ? Super PREZENT dla Twojej Sympatii - MixFotoPREZENT -- # PRAKTYCZNA WIEDZA na każdy temat Odpowiedz Link Zgłoś
kynos2 Re: Pomóżcie, bo już nie mogę! 23.12.05, 16:01 Najlepiej nic nie kupować,tylko pocałować. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka123 Re: Pomóżcie, bo już nie mogę! 23.12.05, 18:25 Aby najlepiej trafić w gust mężczyzny trzeba go kochać i rozumieć ;))) a przede wszystkim znać. Standardowe prezenty omotane toną kokardek to coroczny kicz. Mój kwiatek kocha łowić ryby, więc ide do sklepu wędkarskiego i kupuję najpiekniejszy spinner marki rappalla. To taki Dior wśród haczyków i przynęt. Bardzo lubi styl kolonialny, więc ładna skrzynka na cygara lub miedziany zegar. Szklanki do whysky, książka kucharska specjalnie dla mężczyzny (chłopaki lubia gotować ale się wstydzą), koszulka polo dobrej jakości (taka z kołnierzykiem rozpinana). Z kosmetyków dobry żel do mycia buzi i kremik, najlepiej z męskiej serii, perfumy w ostatecznosci.. gdy nic innego sie nie wymysliło. Aby zachwycic chłopaka prezentem, trzeba znać jego zainteresowania lub podzielać w najlepszym przypadku. Wtedy latwiej jest zrobić prezent. Gdy ludzie sa z innych planet, to prezenty zwykle sa problemem, bo robi się je "na odwal", nie wazne jak duzo na nie przeznaczając. Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: Pomóżcie, bo już nie mogę! 23.12.05, 21:01 2 wielkie kokardy z szerokiej czerwonej wstazki, jedna na biuscie druga troszke nizej i nic wiecej. Powinien sie ucieszyc jak gwizdek. Odpowiedz Link Zgłoś
diament21 Re: Pomóżcie, bo już nie mogę! 23.12.05, 22:04 Ja proponował bym paczkie komdonów i pampersy Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 narzędzie wileofunkcyjne!! 23.12.05, 22:32 tj. taki jakby scyzoryk, ale z wbudowanymi składanymi obcążkami; wpisz w google 'leatherman' albo 'victorinox swiss tool' to zobaczysz jeśli jest prawdziwym facetem, będzie szczęśliwy jak dziecko Odpowiedz Link Zgłoś