pajdeczka 28.10.02, 09:20 ...przed ślubem, a przymknięte po. Czy to jest metoda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula73 Re: Oczy szeroko otwarte... 28.10.02, 09:49 pajdeczka napisał: > ...przed ślubem, a przymknięte po. Czy to jest metoda? :-))) cos w tym jest... ale trzeba uwazac by za bardzo ich nie przymykac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Oczy szeroko otwarte... IP: 213.25.39.* 28.10.02, 12:12 Przed ślubem na pewno trzeba mieć szeroko otwarte oczy . "wiedziały gały co brały" - sprawdza się ludowe przysłowie. "Jak się ożeni to się odmieni" - też się sprawdza, tylko ludowe przysłowie nie mówi, że odmienia się zwykle na gorsze. A jak już nam się trafi dobrze to ludowe przysłowie mówi "nie chwal dnia przed zachodem słońca a męża przed śmiercią". Na temat przysłów ludowych są dwie szkoły 1 - sa mądrością narodów, 2 - są potwierdzeniem ludowej głupoty. Wybór należy do nas .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Oczy szeroko otwarte... IP: proxy / 212.160.165.* 28.10.02, 12:22 Przymkniete na co? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Oczy szeroko otwarte... 28.10.02, 12:30 to jest bardzo dobra metoda jako facet wiem co mówię:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Oczy szeroko otwarte... IP: *.dip.t-dialin.net 28.10.02, 12:54 Napewno jest w tym duza madrosc ale to tak fajnie czasem oszalec z milosci zamknac oczki i niech wali sie swiat..... Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Oczy szeroko otwarte... 28.10.02, 13:10 Gość portalu: marucha napisał(a): > Napewno jest w tym duza madrosc ale to tak fajnie czasem oszalec z milosci > zamknac oczki i niech wali sie swiat..... Moze i fajnie ale niebezpiecznie... Bo swiat sie lubi walic gdy zamkniemy oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Re: Oczy szeroko otwarte... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 13:44 mam wrazenie, ze zazwyczaj bywa odwrotnie - wzrok odzyskujemy dopiero po slubie i wtedy wszystko nas dziwi...no bo jakze to tak...ze on...ze ona...? milosc uczucie wzniosle i piekne ale slepe jak cholera... i jak trzeba zyc pod jednym dachem z kims kogo dopiero po slubie poznajemy tak naprawde to niespodzianki nas spotykaja ludziska, czy wyscie wszyscy tacy ogluszeni? dlaczego szczesliwcy sie nigdzie nie wypowiadaja? wydawalo mi sie, ze szczesciem tez sie chcemy dzielic z innymi ale moze nie...moze tylko nieszczescie chcemy wyplakac a szczescie zostawic dla siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Oczy szeroko otwarte... 28.10.02, 13:57 Xeptrek był blisko, bo to jest stwierdzenie faceta (jakiegoś nieżyjącego polityka). Grogreg bardzo mądrze zapytałeś: przymknięte na co? Bo przecież nie na wszystko można przymknąć oczy. A z drugiej strony mieć cały czas gały rozdziawione ze zdziwienia? (To był żart). W sumie facet, który to wymyślił, uprościł sprawę. Podejrzewam, że wg niego to kobieta ma mieć przymknięte oczy na wiele męskich sprawek i nie-sprawek. Tak więc, nie zgadzam się. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Oczy szeroko zamknięte... 28.10.02, 20:20 A co z parami żyjącymi w konkubinacie? Jakie oni mają oczy? Czy są otwarte i dlatego sie nie pobierają, bo znają wady partnera, czy przymknięte, bo zdają sobie sprawę, że po ślubie czar pryśnie i wyjdą na jaw ukrywane przywary, które partner starał się ukrywać? A może tak żyją, by lepiej się poznać i uniknąć rozczarowania po ślubie, który po latach wspólnego pożycia będzie jedynie zalegalizowaniem ich związku? To też jest metoda. Może ktoś z was się z nią zgodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse lubudubu, lubudubu 28.10.02, 20:27 niech nam zyje prezes naszego klubu!!! Zyj nam pajda 100lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka re: Oczy szeroko otwarte... IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.02, 21:14 Ja tam mialam oczy szeroko otwarte PRZED slubem, a teraz jak wiem, co za skarb mam, to ich NIE PRZYMYKAM. Jak sie ma skarb to sie go pilnuje ;)) Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Tsetse 29.10.02, 09:09 tse-tse napisała: > niech nam zyje prezes naszego klubu!!! > Zyj nam pajda 100lat!!! A Ciebie kto prosił o wypowiedź? Śmieci i robactwo nie mają wstępu do moich wątków. Jeżeli potrafisz coś jeszcze , oprócz bzykania (he,he), to załóż sobie wątek. Napewno tam nie zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Tsetse IP: proxy / *.pir3.nas.panafonet.gr 29.10.02, 09:16 pajdeczka napisał: > > A Ciebie kto prosił o wypowiedź? Śmieci i robactwo nie mają wstępu do moich > wątków No zobaczmy.... smieci i robactwo, czy moze mnie wpusci? No zobaczmy... Dzien dobry na chwile. (na wypadek gdyby wpuscilo) Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse Re: Tsetse 29.10.02, 10:25 pajdeczka napisał: > > A Ciebie kto prosił o wypowiedź? Śmieci i robactwo nie mają wstępu do moich > wątków. Bossssska, unizenie blagam o wybaczenie, musisz to zrozumiec, taka moja musza natura..., jako mucha lece do ścierwa i gówna, to silniejsze ode mnie, niestety... Twoja woń i twych watkow jest bardzo kuszaca dla mnie, muchy...Pozwol sie ogrzac przy twoim, jeszcze parujacym cieple... twoj wielbiciel.. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Tsetse 29.10.02, 10:32 tse-tse napisała: > pajdeczka napisał: > > > > > > A Ciebie kto prosił o wypowiedź? Śmieci i robactwo nie > mają wstępu do moich > > wątków. > > Bossssska, unizenie blagam o wybaczenie, musisz to > zrozumiec, taka moja musza natura..., jako mucha lece do > ścierwa i gówna, to silniejsze ode mnie, niestety... > Twoja woń i twych watkow jest bardzo kuszaca dla mnie, > muchy...Pozwol sie ogrzac przy twoim, jeszcze parujacym > cieple... > twoj wielbiciel.. Widzisz Mucho. Każdego pan bóg po coś stworzył. Widocznie uznał, że twoje miejsce jest w gównie, dlatego dał ci postać muchy? Co do mnie, otrzymałam może bardziej materialną postać, ale za to jakże pożyczteczną. Karmię ludzi po to, żeby tym, co wydalą, mogły się pożywić takie pasożyty , jak ty. Tak to już jest na tym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse do krolowej , mojej pani! 29.10.02, 10:42 pajdeczka napisał: > Co do mnie, otrzymałam może bardziej materialną postać, ale za to jakże > pożyczteczną. Karmię ludzi po to, żeby tym, co wydalą, mogły się pożywić takie > pasożyty , jak ty. Tak to już jest na tym świecie. bzyyzzyyzyzbzyzzyzyzy To byl PIENKNE.... MY WSZYSCY, CALA NASZA BRZECZACA BRAC PROSI O WIECEJ BOSSKA, NASZA KROLOWO! Bossssska jestes racja naszego bytu, dzieki tobie istniejemy, i jak dlugo ty bedziesz- my bedziemy cie wielbic, po wsze czasy na tym forum... bzzzyzyzyzyzyyz Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Oczy szeroko otwarte... 29.10.02, 10:34 mnie sie kojarza tylko z tym paskudnym filmem... ... z ktorego zreszta nic nie zrozumialam... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Oczy szeroko otwarte... 29.10.02, 10:44 sagan2 napisała: > mnie sie kojarza tylko z tym paskudnym filmem... > ... z ktorego zreszta nic nie zrozumialam... No, film był do pupy. Obejrzałam pierwsze 20 minut i poszłam spać. Stary oglądał całość i później go wzięło. Ale ja, jak zobaczyłam sikającą i podcierającą się Kidman w obecności męża to wszystkiego mi się odechciało. Całe szczęście, że nie zachciało jej się czegoś poważniejszego zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse Re: Oczy szeroko otwarte... 29.10.02, 10:58 pajdeczka napisał: > Ale ja, jak zobaczyłam sikającą i podcierającą się Kidman w obecności męża to > wszystkiego mi się odechciało. Całe szczęście, że nie zachciało jej się czegoś > poważniejszego zrobić. ohhhh LOL... Sikala w obecnosci meza??? Doprawdy!!!!!???? I jeszce podcierala sie???? To skandal i obraza moralnosci!!!!! Wiwat WIwat wiwat nasza krolowa- Strazniczka Ciemnogrodzkiej Moralnosci!!!! Niech nam zyje Pajda 100 lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś