Dodaj do ulubionych

Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z tego for

12.01.06, 10:31
um, to zapanował tutaj spokój. Nikt nikogo za bardzo nie atakuje.
Pewnie do czasu, aż znowu jakiś klan tutaj nie powstanie:-))))
A, myślały, że są niezastąpione i bez nich to forum umrze:-))))
Zawsze będzie ono trwać, bo będą ciągle tutaj przychodzić nowe kobiety ze
swoimi problemami.
I nie tylko.
To co komuś wydaje się fajne, nie musi być dobre dla innych.
Obserwuj wątek
    • roman_tyczka Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 10:32
      sagis napisała:

> um, to zapanował tutaj spokój. Nikt nikogo za bardzo nie atakuje.
      > Pewnie do czasu, aż znowu jakiś klan tutaj nie powstanie:-))))
      > A, myślały, że są niezastąpione i bez nich to forum umrze:-))))
      > Zawsze będzie ono trwać, bo będą ciągle tutaj przychodzić nowe kobiety ze
      > swoimi problemami.
      > I nie tylko.
      > To co komuś wydaje się fajne, nie musi być dobre dla innych.
      >
      nie ciesz sie Sagis, bo ja wrocilam, a za mna przyjdzie reszta:))
      • trzydziecha1 Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 10:33
        o wilku mowa....
        • ticoqp Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:05
          a lis idzie:))))))
          • trzydziecha1 Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:16
            na polsacie ;)))
      • mezczyzna.prawdziwy Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 10:35
        Ja tez nie poprawie sagis humoru:)
        • roman_tyczka Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 10:37
          mezczyzna.prawdziwy napisał:

> Ja tez nie poprawie sagis humoru:)

ty jestes nowa ekipa, a nie stara.
          • mezczyzna.prawdziwy Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 10:38
            czy ci sie nie podoba?
            • roman_tyczka Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 10:39

> czy ci sie nie podoba?

ja ciebie nie znam, a pisze tu juz dwa lata.
              • mezczyzna.prawdziwy Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 10:39
                kim jestes?
                • roman_tyczka Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 10:40

> kim jestes?

k_n_p:)
                  • mezczyzna.prawdziwy Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 10:42
                    a ja ci nie powiem:)
    • anty.siur Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 10:35
      sagis napisała:

> um, to zapanował tutaj spokój. Nikt nikogo za bardzo nie atakuje.
      > Pewnie do czasu, aż znowu jakiś klan tutaj nie powstanie:-))))
      > A, myślały, że są niezastąpione i bez nich to forum umrze:-))))
      > Zawsze będzie ono trwać, bo będą ciągle tutaj przychodzić nowe kobiety ze
      > swoimi problemami.
      > I nie tylko.
      > To co komuś wydaje się fajne, nie musi być dobre dla innych.

Pocieszaj się dalej
      • mezczyzna.prawdziwy Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 10:35
        a co ci pozostalo, ja nie zamierzam cie pocieszac he he
    • mezczyzna.prawdziwy Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 10:41
      Co asik, skonczylo sie hej, pozdro i nara?
      • roman_tyczka Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 10:57

> Co asik, skonczylo sie hej, pozdro i nara?

teraz modne jest "pochwa"
        • mezczyzna.prawdziwy Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:01
          nie spotkalem, dlaczego tak?
          • roman_tyczka Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:03

> nie spotkalem, dlaczego tak?

skrot od "pochwalony":)))
    • hymen A mnie tam wszystko jedno. 12.01.06, 10:45
      Mogą odchodzić, przychodzić, kłócić się. Byleby nie wycinali postów.
    • maretina Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:00
      jestesmy ciotko dobra rada:)
      dzieki temu, ze milczalas bylo tu bosko. po co psujesz atmosfere? smierdziec
      zaczelo.
      • roman_tyczka Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:02
        maretina napisała:

> jestesmy ciotko dobra rada:)
        > dzieki temu, ze milczalas bylo tu bosko. po co psujesz atmosfere? smierdziec
        > zaczelo.

smierdzi, bo dzisiaj duzo bakow puszczam, to nie wina Sagis. a bosko to tu jest
        zawsze kiedy jest boski.ot, cala tajemnica .
        • mezczyzna.prawdziwy Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:04
          no wlasnie, kiedy juz sobie pojdziesz i przestaniesz sama na siebie szczekac
          tworzac watki, co?
        • maretina roman_tyczka 12.01.06, 11:07
          pier...d....sz, ale coz, kazdy moze.
          • roman_tyczka Re: roman_tyczka 12.01.06, 11:24
            maretina napisała:

> pier...d....sz, ale coz, kazdy moze.

wlasnie z powodu takich osob na analnym, odeszlam z tamtego forum. nie lubie
            chamskich odzywek, ot co.
            • maretina Re: roman_tyczka 12.01.06, 11:25
              roman_tyczka napisał:

> maretina napisała:
              >
              > > pier...d....sz, ale coz, kazdy moze.
              >
              > wlasnie z powodu takich osob na analnym, odeszlam z tamtego forum. nie lubie
              > chamskich odzywek, ot co.
              >
              no twoj post do mnie byl popisem kuiltury. :-)
              • roman_tyczka Re: roman_tyczka 12.01.06, 11:33
                maretina napisała:

> > no twoj post do mnie byl popisem kuiltury. :-)
                >
                a co ty tu jeszcze robisz?
                • maretina Re: roman_tyczka 12.01.06, 11:45
                  roman_tyczka napisał:

> a co ty tu jeszcze robisz?
                  >
                  a Ty prokurator ziobro czy jak?
                  siedze, pisze, czytam itd...
            • mezczyzna.prawdziwy Re: roman_tyczka 12.01.06, 11:25
              przeciez to ty jestes od anala, bo mowilas ze inaczej nie czujesz, zapomnialas?
        • hymen Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:10
          roman_tyczka napisał:

> maretina napisała:
          >
          > > jestesmy ciotko dobra rada:)
          > > dzieki temu, ze milczalas bylo tu bosko. po co psujesz atmosfere? smierdz
          > iec
          > > zaczelo.
          >
          > smierdzi, bo dzisiaj duzo bakow puszczam, to nie wina Sagis. a bosko to tu
          jest
          >
          > zawsze kiedy jest boski.ot, cala tajemnica .

A przypadkiem zazdrość to Cię nie zżera?
          • maretina Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:22
            hymen napisał:

>> A przypadkiem zazdrość to Cię nie zżera?

oj, strasznie. juz znikam, tak mnie zzera. a ch... cie to obchodzi:)
            • hymen Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:25
              maretina napisała:

> hymen napisał:
              >
              > >> A przypadkiem zazdrość to Cię nie zżera?
              >
              > oj, strasznie. juz znikam, tak mnie zzera. a ch... cie to obchodzi:)

Maretino, to nie był post do Ciebie, więc po co się odzywasz? A poza tym znikaj
              sobie, ch.. mnie to obchodzi.
              • maretina Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:26
                nie do mnie? to po co mnie cytowales? umiesz korzystac z forum?
                • hymen Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:30
                  Gubisz się w cytatach.
            • roman_tyczka Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:25
              maretina napisała:

>> a ch... cie to obchodzi:)

kwiatuszek:)
          • roman_tyczka Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:25
            hymen napisał:

>>
            > A przypadkiem zazdrość to Cię nie zżera?

nie.to,co mnie zżera po lacinie nazywa sie "cancer".ale to tylko na szczescie
            przypuszczenia:)
            • hymen Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:26
              roman_tyczka napisał:

> hymen napisał:
              >
              > >>
              > > A przypadkiem zazdrość to Cię nie zżera?
              >
              > nie.to,co mnie zżera po lacinie nazywa sie "cancer".ale to tylko na szczescie
              > przypuszczenia:)

Skoro to przypuszczenia, współczucia tym we mnie nie wzbudzisz :).
              • roman_tyczka Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:34
                hymen napisał:

>> Skoro to przypuszczenia, współczucia tym we mnie nie wzbudzisz :).

nie chce wspolczucia. takie mialam skojarzenie ze slowem "zżerac":)
            • aasiula1 Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:27
              no weź przestań takie rzeczy opowiadać, nic Cię nie zjada, bo każde licho wie,
              że na forum jesteś potrzebna
              • licho.czuwa Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:30
                ktoś mnie wołał
                • aasiula1 Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:31
                  idź anala pilnuj, co by się sagisowa albo co innego nie wdarło ;))))
              • roman_tyczka Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:35
                aasiula1 napisała:

> no weź przestań takie rzeczy opowiadać, nic Cię nie zjada, bo każde licho
                wie, że na forum jesteś potrzebna

kiedy mam takie bole jak dzisiaj, wszystkie zle mysli mi przychodza do glowy.
                • aasiula1 Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:42
                  no przestań ja od tygodnia biorę leki rozkurczowe i stos innych specyfików i
                  sram w gacie ze strachu, bo jeszcze poltora miesiąca powinnam z brzuchem chodzić
                  • roman_tyczka Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:45
                    aasiula1 napisała:

> no przestań ja od tygodnia biorę leki rozkurczowe i stos innych specyfików i
                    > sram w gacie ze strachu, bo jeszcze poltora miesiąca powinnam z brzuchem
                    chodzić

tez cie cos boli?
                    • aasiula1 Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:48
                      No boli i to tak, że ledwo dziecko do przedszkola prowadzam.
                      • roman_tyczka Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:53
                        aasiula1 napisała:

> No boli i to tak, że ledwo dziecko do przedszkola prowadzam.

ale chociaz znasz przyczyne.a ja nie.
                        • aasiula1 Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:55
                          bo ja do gina zaraz pognałam w panice i on mi zdradził sekret, że to jakieś
                          bóle uciskowe, czy inne świństwo
            • maretina Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:27
              to nie po lacinie a po angielsku.
              • roman_tyczka Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:36
                maretina napisała:

> to nie po lacinie a po angielsku.

a ty co tu robisz? mialas sie wyniesc:)
    • aasiula1 Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:25
      wyniosła, czy nie wyniosła to i tak ma cię na oku i twoje mądre rady zawsze
      czyta
    • grogreg Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:29
      Kolezanka chyba na dluuuugich wakacjach byla.
      • mezczyzna.prawdziwy Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:32
        ty to jestes dopiero wiejski maczo, co nie kurde?
        • grogreg Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:33
          Co?
          • mezczyzna.prawdziwy Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:34
            no taki wiejski maczo, laski zagaduje co nie?
            • grogreg Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:36
              No, i?
              • mezczyzna.prawdziwy Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:37
                spadaj w siano:)
                • grogreg Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:47
                  Zima?
                  • mezczyzna.prawdziwy Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:48
                    w stodole z pewnoscia sie znajdzie, wez se jaka maryne i se pobzykajcie a co
                    kurde
                    • grogreg Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:57
                      Z "marynara"?
    • hymen He, he! Prawdziwy magiel tu się robi ;))))) 12.01.06, 11:35
      Znikam szybko, nie ma żartów ;)))
      • roman_tyczka Re: He, he! Prawdziwy magiel tu się robi ;))))) 12.01.06, 11:38
        hymen napisał:

> Znikam szybko, nie ma żartów ;)))

tez jezdzisz na nartach? to do widzenia.
        • mezczyzna.prawdziwy Re: He, he! Prawdziwy magiel tu się robi ;))))) 12.01.06, 11:40
          ty jezdzisz trzymajac dwa kijki hahahaha
        • hymen Re: He, he! Prawdziwy magiel tu się robi ;))))) 12.01.06, 11:42
          roman_tyczka napisał:

> hymen napisał:
          >
          > > Znikam szybko, nie ma żartów ;)))
          >
          >
          > tez jezdzisz na nartach? to do widzenia.

Spytaj w innym miejscu, w maglu się brudy pierze a nie jeździ na nartach. Do
          widzenia nie musisz mówić, nie odchodzę z forum.
          • aasiula1 Re: He, he! Prawdziwy magiel tu się robi ;))))) 12.01.06, 11:44
            w maglu się prostuje, a nie pierze. Brudy się do pralni oddaje!!!
            • hymen He, he! Prawdziwa pralnia brudów tu się robi ;))) 12.01.06, 11:45
              Już dobrze?
            • roman_tyczka brawo Asiulku! 12.01.06, 11:46
              aasiula1 napisała:

> w maglu się prostuje, a nie pierze. Brudy się do pralni oddaje!!!
              • aasiula1 Re: brawo Asiulku! 12.01.06, 11:50
                bo co taki hymen o maglu może wiedzieć ;))
                • hymen Re: brawo Asiulku! 12.01.06, 11:52
                  aasiula1 napisała:

> bo co taki hymen o maglu może wiedzieć ;))

O maglu i praniu brudów, niewiele ;))
                  • aasiula1 Re: brawo Asiulku! 12.01.06, 11:53
                    teraz już wiesz troszkę
                    • roman_tyczka Re: brawo Asiulku! 12.01.06, 11:55
                      aasiula1 napisała:

> teraz już wiesz troszkę

moze wie wiecej na temat prania pieniedzy, jak w brudach niekumaty?
                      • aasiula1 Re: brawo Asiulku! 12.01.06, 12:01
                        nie wierzę, że sobie chociaż raz w życiu skarpet w ręku nie przeprał
                        • roman_tyczka Re: brawo Asiulku! 12.01.06, 12:06
                          aasiula1 napisała:

> nie wierzę, że sobie chociaż raz w życiu skarpet w ręku nie przeprał

a ja wierze.pewnie matka mu prala.
          • roman_tyczka Re: He, he! Prawdziwy magiel tu się robi ;))))) 12.01.06, 11:46
            hymen napisał:

> Spytaj w innym miejscu, w maglu się brudy pierze a nie jeździ na nartach. Do
            > widzenia nie musisz mówić, nie odchodzę z forum.

to zapraszam do watku o narciarzach-inteligentach. odpiszesz mi tam?
            • hymen Re: He, he! Prawdziwy magiel tu się robi ;))))) 12.01.06, 11:48
              roman_tyczka napisał:

> hymen napisał:
              >
              > > Spytaj w innym miejscu, w maglu się brudy pierze a nie jeździ na nartach.
              > Do
              > > widzenia nie musisz mówić, nie odchodzę z forum.
              >
              > to zapraszam do watku o narciarzach-inteligentach. odpiszesz mi tam?

Jakieś warunki wstępne stawiasz? Napisz i czekaj na odpowiedź.
              • roman_tyczka Re: He, he! Prawdziwy magiel tu się robi ;))))) 12.01.06, 11:49
                hymen napisał:
                >> Jakieś warunki wstępne stawiasz? Napisz i czekaj na odpowiedź.

nie zwyklam czekac na mezczyzn. to oni zawsze na mnie czekali:) jestem starej
                daty:)
                • mezczyzna.prawdziwy Re: He, he! Prawdziwy magiel tu się robi ;))))) 12.01.06, 11:50
                  w kolejce:))))))))))
                  • roman_tyczka Re: He, he! Prawdziwy magiel tu się robi ;))))) 12.01.06, 11:56

> w kolejce:))))))))))

podmiejskiej:)))
                • hymen Re: He, he! Prawdziwy magiel tu się robi ;))))) 12.01.06, 11:54
                  roman_tyczka napisał:

> hymen napisał:
                  > >> Jakieś warunki wstępne stawiasz? Napisz i czekaj na odpowiedź.
                  >
                  > nie zwyklam czekac na mezczyzn. to oni zawsze na mnie czekali:) jestem starej
                  > daty:)

No popatrz, ja też starej daty jestem i na kobietę mogę poczekać trochę.
                  • roman_tyczka Re: He, he! Prawdziwy magiel tu się robi ;))))) 12.01.06, 11:57
                    hymen napisał:

>
                    > No popatrz, ja też starej daty jestem i na kobietę mogę poczekać trochę.

gdyby tak bylo bylbys mezczyzna honoru. juz sie pozegnales, a dalej piszesz.
                    czyli jestes bez honoru, slowo nic dla ciebie nie znaczy:)
    • six_a Re: sagis, 12.01.06, 11:40
      patrz, jak Ci się udało odgrzać dawną atmosferę. Stęskniłaś się, coooo? ;)))))
      • mezczyzna.prawdziwy Re: sagis, 12.01.06, 11:41
        cudownie jest jak sama pie..sz do siebie :)))))))))
        • six_a Re: spadaj w siano, clint, i zmień sobie 12.01.06, 11:43
          nicka na cóś tentego bardziej ętelygętnego.
          • mezczyzna.prawdziwy Re: spadaj w siano, clint, i zmień sobie 12.01.06, 11:46
            ile mozna samemu do siebie napierniczac?
            • six_a Re: skąd ja mam wiedzieć, Ty mi powiedz :) nt 12.01.06, 11:47

• roman_tyczka Re: sagis, 12.01.06, 11:48
        six_a napisała:

> patrz, jak Ci się udało odgrzać dawną atmosferę. Stęskniłaś się, coooo? ;)))))

nie. poczulam sie tam persona non grata po tym, jak zaczelam tepic wulgaryzmy i
        nikt nie stanal po mojej stronie.
        • mezczyzna.prawdziwy Re: sagis, 12.01.06, 11:49
          i mozesz czuc sie juz jakoi persona non grata od dawna
          • roman_tyczka Re: sagis, 12.01.06, 11:54

> i mozesz czuc sie juz jakoi persona non grata od dawna

idz clint na swoje forum bo cos podupada:)
            • mezczyzna.prawdziwy Re: sagis, 12.01.06, 12:00
              nie jestem clint, niechciana kobieto:)
        • alpepe Re: sagis, 12.01.06, 11:49
          no nie mów kobieta, że ty jesteś sagis???! Przecież to było chyba do sagis a nie
          do ciebie.
    • alpepe Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 11:45
      Sagis, jesteś jedyna w swoim rodzaju. Kiedyś myślałam, ze sie tylko kreujesz,
      ale Ty jesteś naturszczyk, tak po prostu masz.
      • agick to jest ten, no.. 12.01.06, 12:08
        samorodek:)
        ten talent narracyjny made by sagis.
        plus mąrdosci zyciowe:)))
        • alpepe Re: to jest ten, no.. 12.01.06, 12:12
          oj, tu sie nie zgadzam, to mądrości ludowe wyczytane z kącików porad
          psychologicznych plus psychologia dla ubogich z obśmianych pozycji: Płeć mózgu,
          Mężczyźni sa z Marsa a Kobiety z Wenus etc.
          • agick znaczy się.. 12.01.06, 12:28
            nie są autorstwa sagis?
            to ja nie wiem co gorsze - kopiować cos takiego czy samemu produkować:)
            • alpepe Re: znaczy się.. 12.01.06, 12:56
              ale za to jakie to urocze, ta Asikowa (Asik to jej nick sprzed czasów logowania)
              pewność siebie i głoszenie prawd absolutnych: Mężczyźni są konkretni, nie to, co
              myu kobiety bla bla bla... Najważniejsze, ze Asik ma na wszystko recepty i sama
              sobie radiz super w swoim życiu.
    • john_malkovitch Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 12:38
      Rozweselająco, wprost rozweselająco..
    • boski.zawodowiec ty sie tez zaliczasz do tej ekipy 12.01.06, 17:43
      Nie odbiegasz od nich za wiele,to ze sie nie lubicie nie wiele znaczy.
    • ironia222 Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 18:02
      zeszlam do podziemia. czekam na ofiare.
    • vandikia Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 18:22
      skąd w w tobie tyle zawisci sagis?

ja np nie poszlam gdzie indziej po to, zeby to forum umarlo i mysle, ze 90
      percent FAO tak samo mysli. Poszlam tam gdzie nie ma bezsensownej [bo
      wybiorczej] cenzury. Moge rozmawiac o czym chce i przede wszystkim z normalnymi
      ludźmi. Skoro tobie sprawia przyjemnosc czytanie setki frustracji anonimowych
      internatutow, to wspolczuje. Nie rozumiem tylko tej zawisci wlasnej. Troche to
      wyglada tak, ze zal ci cos sciska, ze nie potrafisz sie dogadac z ludzmi...ale
      ty wiesz najlepiej.

ps. nie czytalam odpowiedzi, wiec nie wiem co pisalas pozniej, to odp na
      pierwszy wpis.
      • boski.zawodowiec Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 18:29
        prześlij mi nagie foto:)
        • vandikia Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 18:37
          niedoczekanie twoje ;)
    • listek_a Re: Dzięki temu,że stara ekipa wyniosła się z teg 12.01.06, 18:46
      SAGIS RULEZ JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka