Gość: Vika IP: *.ewave.at 02.11.02, 21:30 U mnie to samo ...od wczoraj.wczoraj jakby mniej:-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marucha Re: Wrrrrrrrrrrrr.-((((bede gryzla!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 21:37 Gość portalu: Vika napisał(a): > U mnie to samo ...od wczoraj.wczoraj jakby mniej:-(((((( Nie gryz moje slonko,nie gryz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Wrrrrrrrrrrrr.-((((bede gryzla!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 21:39 Gość portalu: Vika napisał(a): > U mnie to samo ...od wczoraj.wczoraj jakby mniej:-(((((( Nie gryz moje slonko,nie gryz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Wrrrrrrrrrrrr.-((((bede gryzla!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 21:39 Gość portalu: Vika napisał(a): > U mnie to samo ...od wczoraj.wczoraj jakby mniej:-(((((( Nie gryz moje slonko,nie gryz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Wrrrrrrrrrrrr.-((((bede gryzla!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 21:40 Gość portalu: Vika napisał(a): > U mnie to samo ...od wczoraj.wczoraj jakby mniej:-(((((( Nie gryz moje slonko,nie gryz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Wrrrrrrrrrrrr.-((((bede gryzla!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 21:40 Gość portalu: Vika napisał(a): > U mnie to samo ...od wczoraj.wczoraj jakby mniej:-(((((( Nie gryz moje slonko,nie gryz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Wrrrrrrrrrrrr.-((((bede gryzla!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 21:44 Gość portalu: Vika napisał(a): > U mnie to samo ...od wczoraj.wczoraj jakby mniej:-(((((( Nie gryz moje slonko,nie gryz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Wrrrrrrrrrrrr.-((((bede gryzla!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 22:31 Boze co ten serwer wyrabia! Ja wyslalem to tylko raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wrrrrrrrrrrrr.-((((bede gryzla!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.11.02, 22:40 Gość portalu: marucha napisał(a): > Boze co ten serwer wyrabia! Ja wyslalem to tylko raz! On to robi caly dzien.nawet fajnie:-)mile rzeczy niech powtarza po sto razy:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puntko Re: Wrrrrrrrrrrrr.-((((bede gryzla!!!!!!! IP: 62.233.202.* 02.11.02, 22:40 iii nie warto, szkoda ząbków:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wrrrrrrrrrrrr.-((((bede gryzla!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.11.02, 22:42 Gość portalu: puntko napisał(a): > iii nie warto, szkoda ząbków:-))) Moje zabki i je wlasnie ostrze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: Wrrrrrrrrrrrr.-((((bede gryzla!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.02, 22:49 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: puntko napisał(a): > > > iii nie warto, szkoda ząbków:-))) > Moje zabki i je wlasnie ostrze:-) Bouhuhuhu :((( A ja swoich nie moge bo mam sztuczne ;)) Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: Wrrrrrrrrrrrr.-((((bede gryzla!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.02, 22:51 Wlasnie pojawil mi sie wielki napis: Internal Server Error. Niestety nie wiem jak to sie tlumaczy na mrufkowy. Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puntko Re: Wrrrrrrrrrrrr.-((((bede gryzla!!!!!!! IP: 62.233.202.* 02.11.02, 23:00 Gość portalu: Mrufka napisał(a): > Wlasnie pojawil mi sie wielki napis: Internal Server Error. Niestety nie wiem > jak to sie tlumaczy na mrufkowy. > > Mrufka. to dzisjaj ulubiona strona mojego kompka:-( P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puntko Re: Wrrrrrrrrrrrr.-((((bede gryzla!!!!!!! IP: 62.233.202.* 02.11.02, 22:50 a no Twoje, więc gryź ile ci sił wystarczy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Mrufka!!! IP: *.ewave.at 02.11.02, 22:57 Gość portalu: puntko napisał(a): > a no Twoje, więc gryź ile ci sił wystarczy:-) moja metoda na chlopa pomogla?jestem pewna,ze oszalal na Twoj widok!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: Mrufka!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.02, 23:09 Gość portalu: Vika napisał(a): > moja metoda na chlopa pomogla?jestem pewna,ze oszalal na Twoj widok!:-) Jeszcze nie probowalam. Zastanawiam sie raczej nad ustawieniem lozka w kuchni. To praktyczniejsze, bo jak zmyje naczynia to bedzie mogl mi piwo podac :) A zlew od lodowki troche daleko wiec mysle, ze to jest rozwiazanie. Przemeblowanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Mrufka!!! IP: *.ewave.at 02.11.02, 23:11 Gość portalu: Mrufka napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > moja metoda na chlopa pomogla?jestem pewna,ze oszalal na Twoj widok!:-) > > Jeszcze nie probowalam. Zastanawiam sie raczej nad ustawieniem lozka w kuchni. > To praktyczniejsze, bo jak zmyje naczynia to bedzie mogl mi piwo podac :) > A zlew od lodowki troche daleko wiec mysle, ze to jest rozwiazanie. > Przemeblowanie ! > Mozna tez rozwalic wszystkie sciany.zawsze go bedziesz miec na oku.-) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: Mrufka!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.02, 23:13 Gość portalu: Vika napisał(a): > > Mozna tez rozwalic wszystkie sciany.zawsze go bedziesz miec na oku.-) > > I on mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Mrufka!!! IP: *.ewave.at 02.11.02, 23:20 I o to chodzi.Ale wtedy wywal wszystkie ciuchy i lataj jak Cie pabn Bog stworzyl.-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: Mrufka!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.02, 23:23 Gość portalu: Vika napisał(a): > I o to chodzi.Ale wtedy wywal wszystkie ciuchy i lataj jak Cie pabn Bog > stworzyl.-) Hehe, ale wtedy to bedzie co rok to prorok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Mrufka!!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 23:29 Oj dziewczyny,co Wy wyrabiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Mrufka!!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 23:30 Oj dziewczyny,co Wy wyrabiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka do Maruchy IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.02, 23:32 Rozprawiamy o uzytecznosci mezczyzn :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: do Maruchy IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 23:34 Gość portalu: Mrufka napisał(a): > Rozprawiamy o uzytecznosci mezczyzn :) One sa bardzo uzyteczne te mezczyzny,ale nie wszystkie i nie napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: do Maruchy IP: *.ewave.at 02.11.02, 23:42 Gość portalu: marucha napisał(a): > Gość portalu: Mrufka napisał(a): > > > Rozprawiamy o uzytecznosci mezczyzn :) > > One sa bardzo uzyteczne te mezczyzny,ale nie wszystkie i nie napewno. Maruchna!!!jak <Cie dorwe to Cie wylecze z tych glupich kompleksow.Przysiegam! jakem Vika:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: do Maruchy IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 23:45 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > Gość portalu: Mrufka napisał(a): > > > > > Rozprawiamy o uzytecznosci mezczyzn :) > > > > One sa bardzo uzyteczne te mezczyzny,ale nie wszystkie i nie napewno. > Maruchna!!!jak <Cie dorwe to Cie wylecze z tych glupich kompleksow.Przysiega > m! > jakem Vika:-)))) Vikus!!Jak Cie dorwe to nie bedziesz miala mozliwosci cokolwiek zrobic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: do Maruchy IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 23:46 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > Gość portalu: Mrufka napisał(a): > > > > > Rozprawiamy o uzytecznosci mezczyzn :) > > > > One sa bardzo uzyteczne te mezczyzny,ale nie wszystkie i nie napewno. > Maruchna!!!jak <Cie dorwe to Cie wylecze z tych glupich kompleksow.Przysiega > m! > jakem Vika:-)))) Vikus!!Jak Cie dorwe to nie bedziesz miala mozliwosci cokolwiek zrobic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: do Maruchy IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.02, 23:42 Gość portalu: marucha napisał(a): > > One sa bardzo uzyteczne te mezczyzny,ale nie wszystkie i nie napewno. Smiac mi sie chce jak moj maz mi mowi, ze on sie potrafi dla mnie zmienic na lepsze, byc bardziej uzytecznym etc. Owszem on sie zmienia, ale na dwa tygodnie :)) A potem wszystko wraca do normy :) No ale najwazniejsze, ze sie facet stara, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: do Maruchy IP: *.ewave.at 02.11.02, 23:49 Gość portalu: Mrufka napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > One sa bardzo uzyteczne te mezczyzny,ale nie wszystkie i nie napewno. > > Smiac mi sie chce jak moj maz mi mowi, ze on sie potrafi dla mnie zmienic na > lepsze, byc bardziej uzytecznym etc. Owszem on sie zmienia, ale na dwa > tygodnie :)) A potem wszystko wraca do normy :) > > No ale najwazniejsze, ze sie facet stara, no nie? Pewnie!!!Ten na gorze tez sie stara jak moze:-)Ale i tak mu sie wykrece:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: do Maruchy IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 23:49 Gość portalu: Mrufka napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > One sa bardzo uzyteczne te mezczyzny,ale nie wszystkie i nie napewno. > > Smiac mi sie chce jak moj maz mi mowi, ze on sie potrafi dla mnie zmienic na > lepsze, byc bardziej uzytecznym etc. Owszem on sie zmienia, ale na dwa > tygodnie :)) A potem wszystko wraca do normy :) > > No ale najwazniejsze, ze sie facet stara, no nie? E tam!Lepiej by bylo gdyby sie nie staral i tez by mu nie wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: do Maruchy IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.02, 23:52 Gość portalu: marucha napisał(a): > Gość portalu: Mrufka napisał(a): > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > One sa bardzo uzyteczne te mezczyzny,ale nie wszystkie i nie napewn > o. > > > > Smiac mi sie chce jak moj maz mi mowi, ze on sie potrafi dla mnie zmienic > na > > lepsze, byc bardziej uzytecznym etc. Owszem on sie zmienia, ale na dwa > > tygodnie :)) A potem wszystko wraca do normy :) > > > > No ale najwazniejsze, ze sie facet stara, no nie? > > E tam!Lepiej by bylo gdyby sie nie staral i tez by mu nie wyszlo. Nie, bo ja go kocham takze dlatego, ze sie dla mnie stara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: do Maruchy IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 23:55 Gość portalu: Mrufka napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > Gość portalu: Mrufka napisał(a): > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > One sa bardzo uzyteczne te mezczyzny,ale nie wszystkie i nie n > apewn > > o. > > > > > > Smiac mi sie chce jak moj maz mi mowi, ze on sie potrafi dla mnie zmi > enic > > na > > > lepsze, byc bardziej uzytecznym etc. Owszem on sie zmienia, ale na dw > a > > > tygodnie :)) A potem wszystko wraca do normy :) > > > > > > No ale najwazniejsze, ze sie facet stara, no nie? > > > > E tam!Lepiej by bylo gdyby sie nie staral i tez by mu nie wyszlo. > > Nie, bo ja go kocham takze dlatego, ze sie dla mnie stara. A,jesli tak to w porzadku.Milosc usprawiedliwia wszystko.No powiedzmy prawie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: do Maruchy IP: *.ewave.at 02.11.02, 23:56 Gość portalu: marucha napisał(a): > Gość portalu: Mrufka napisał(a): > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > One sa bardzo uzyteczne te mezczyzny,ale nie wszystkie i nie napewn > o. > > > > Smiac mi sie chce jak moj maz mi mowi, ze on sie potrafi dla mnie zmienic > na > > lepsze, byc bardziej uzytecznym etc. Owszem on sie zmienia, ale na dwa > > tygodnie :)) A potem wszystko wraca do normy :) > > > > No ale najwazniejsze, ze sie facet stara, no nie? > > E tam!Lepiej by bylo gdyby sie nie staral i tez by mu nie wyszlo. Wazne, ze chce!to mu sie chwali! A mojemu Bazylowi-swiniakowi tez dzisiaj wyszlo.rozwalil sie na plecach czterema lapami w cztery strony swiata do gory masztem.On juz jest calkiem dorosly kocur.Udowodnil to ostatnio i teraz bede pacic alimenty sasiadce.Wszyskie pieniadze utopie w Katzendozach:-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: do Maruchy IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.02, 23:59 Gość portalu: Vika napisał(a): > Wazne, ze chce!to mu sie chwali! > A mojemu Bazylowi-swiniakowi tez dzisiaj wyszlo.rozwalil sie na plecach > czterema lapami w cztery strony swiata do gory masztem.On juz jest calkiem > dorosly kocur.Udowodnil to ostatnio i teraz bede pacic alimenty > sasiadce.Wszyskie pieniadze utopie w Katzendozach:-(((((( My tez mielismy kota, ale oddalismy go bo potrafil sam sobie otwierac lodowke. Autentycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: do Maruchy IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.02, 00:00 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > Gość portalu: Mrufka napisał(a): > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > One sa bardzo uzyteczne te mezczyzny,ale nie wszystkie i nie n > apewn > > o. > > > > > > Smiac mi sie chce jak moj maz mi mowi, ze on sie potrafi dla mnie zmi > enic > > na > > > lepsze, byc bardziej uzytecznym etc. Owszem on sie zmienia, ale na dw > a > > > tygodnie :)) A potem wszystko wraca do normy :) > > > > > > No ale najwazniejsze, ze sie facet stara, no nie? > > > > E tam!Lepiej by bylo gdyby sie nie staral i tez by mu nie wyszlo. > > Wazne, ze chce!to mu sie chwali! > A mojemu Bazylowi-swiniakowi tez dzisiaj wyszlo.rozwalil sie na plecach > czterema lapami w cztery strony swiata do gory masztem.On juz jest calkiem > dorosly kocur.Udowodnil to ostatnio i teraz bede pacic alimenty > sasiadce.Wszyskie pieniadze utopie w Katzendozach:-(((((( Vikus to jest slodkie.."do gory masztem.." Jeszcze takiej nazwy nie slyszalem. Buzki. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: do Maruchy IP: *.ewave.at 03.11.02, 00:09 Gość portalu: marucha napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > Gość portalu: Mrufka napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > One sa bardzo uzyteczne te mezczyzny,ale nie wszystkie i > nie n > > apewn > > > o. > > > > > > > > Smiac mi sie chce jak moj maz mi mowi, ze on sie potrafi dla mni > e zmi > > enic > > > na > > > > lepsze, byc bardziej uzytecznym etc. Owszem on sie zmienia, ale > na dw > > a > > > > tygodnie :)) A potem wszystko wraca do normy :) > > > > > > > > No ale najwazniejsze, ze sie facet stara, no nie? > > > > > > E tam!Lepiej by bylo gdyby sie nie staral i tez by mu nie wyszlo. > > > > Wazne, ze chce!to mu sie chwali! > > A mojemu Bazylowi-swiniakowi tez dzisiaj wyszlo.rozwalil sie na plecach > > czterema lapami w cztery strony swiata do gory masztem.On juz jest calkiem > > > dorosly kocur.Udowodnil to ostatnio i teraz bede pacic alimenty > > sasiadce.Wszyskie pieniadze utopie w Katzendozach:-(((((( > > Vikus to jest slodkie.."do gory masztem.." Jeszcze takiej nazwy nie slyszalem > . > Buzki. > > Pewne sprawy nalezy okreslac delikatnie:-)I lepiej z nimi nie zaczynac!.-) A swoja droga Bazyl tez potrafi otwierac lodowke...ale mu pozwalam.On nie kradnie tylko kladzie sie na polce.raz go przypadkiem tam zamknelam i...mialam lodowke zdemolowana i do mycia.Teraz go pilnuje!>.-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: do Maruchy IP: *.ewave.at 03.11.02, 00:10 Gość portalu: marucha napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > Gość portalu: Mrufka napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > One sa bardzo uzyteczne te mezczyzny,ale nie wszystkie i > nie n > > apewn > > > o. > > > > > > > > Smiac mi sie chce jak moj maz mi mowi, ze on sie potrafi dla mni > e zmi > > enic > > > na > > > > lepsze, byc bardziej uzytecznym etc. Owszem on sie zmienia, ale > na dw > > a > > > > tygodnie :)) A potem wszystko wraca do normy :) > > > > > > > > No ale najwazniejsze, ze sie facet stara, no nie? > > > > > > E tam!Lepiej by bylo gdyby sie nie staral i tez by mu nie wyszlo. > > > > Wazne, ze chce!to mu sie chwali! > > A mojemu Bazylowi-swiniakowi tez dzisiaj wyszlo.rozwalil sie na plecach > > czterema lapami w cztery strony swiata do gory masztem.On juz jest calkiem > > > dorosly kocur.Udowodnil to ostatnio i teraz bede pacic alimenty > > sasiadce.Wszyskie pieniadze utopie w Katzendozach:-(((((( > > Vikus to jest slodkie.."do gory masztem.." Jeszcze takiej nazwy nie slyszalem > . > Buzki. > > Pewne sprawy nalezy okreslac delikatnie:-)I lepiej z nimi nie zaczynac!.-) A swoja droga Bazyl tez potrafi otwierac lodowke...ale mu pozwalam.On nie kradnie tylko kladzie sie na polce.raz go przypadkiem tam zamknelam i...mialam lodowke zdemolowana i do mycia.Teraz go pilnuje!>.-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: do Maruchy IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.02, 00:13 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Mrufka napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > > One sa bardzo uzyteczne te mezczyzny,ale nie wszystk > ie i > > nie n > > > apewn > > > > o. > > > > > > > > > > Smiac mi sie chce jak moj maz mi mowi, ze on sie potrafi dl > a mni > > e zmi > > > enic > > > > na > > > > > lepsze, byc bardziej uzytecznym etc. Owszem on sie zmienia, > ale > > na dw > > > a > > > > > tygodnie :)) A potem wszystko wraca do normy :) > > > > > > > > > > No ale najwazniejsze, ze sie facet stara, no nie? > > > > > > > > E tam!Lepiej by bylo gdyby sie nie staral i tez by mu nie wysz > lo. > > > > > > Wazne, ze chce!to mu sie chwali! > > > A mojemu Bazylowi-swiniakowi tez dzisiaj wyszlo.rozwalil sie na pleca > ch > > > czterema lapami w cztery strony swiata do gory masztem.On juz jest ca > lkiem > > > > > dorosly kocur.Udowodnil to ostatnio i teraz bede pacic alimenty > > > sasiadce.Wszyskie pieniadze utopie w Katzendozach:-(((((( > > > > Vikus to jest slodkie.."do gory masztem.." Jeszcze takiej nazwy nie > slyszalem > > . > > Buzki. > > > > Pewne sprawy nalezy okreslac delikatnie:-)I lepiej z nimi nie zaczynac!.-) > A swoja droga Bazyl tez potrafi otwierac lodowke...ale mu pozwalam.On nie > kradnie tylko kladzie sie na polce.raz go przypadkiem tam zamknelam i...mialam > lodowke zdemolowana i do mycia.Teraz go pilnuje!>.-( No to pilnuj,pilnuj.A z tymi rzeczami co to trzeba delikatnie okresac to moze czasem lepiej nazwac po imieniu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: do Maruchy IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.02, 00:15 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Mrufka napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > > One sa bardzo uzyteczne te mezczyzny,ale nie wszystk > ie i > > nie n > > > apewn > > > > o. > > > > > > > > > > Smiac mi sie chce jak moj maz mi mowi, ze on sie potrafi dl > a mni > > e zmi > > > enic > > > > na > > > > > lepsze, byc bardziej uzytecznym etc. Owszem on sie zmienia, > ale > > na dw > > > a > > > > > tygodnie :)) A potem wszystko wraca do normy :) > > > > > > > > > > No ale najwazniejsze, ze sie facet stara, no nie? > > > > > > > > E tam!Lepiej by bylo gdyby sie nie staral i tez by mu nie wysz > lo. > > > > > > Wazne, ze chce!to mu sie chwali! > > > A mojemu Bazylowi-swiniakowi tez dzisiaj wyszlo.rozwalil sie na pleca > ch > > > czterema lapami w cztery strony swiata do gory masztem.On juz jest ca > lkiem > > > > > dorosly kocur.Udowodnil to ostatnio i teraz bede pacic alimenty > > > sasiadce.Wszyskie pieniadze utopie w Katzendozach:-(((((( > > > > Vikus to jest slodkie.."do gory masztem.." Jeszcze takiej nazwy nie > slyszalem > > . > > Buzki. > > > > Pewne sprawy nalezy okreslac delikatnie:-)I lepiej z nimi nie zaczynac!.-) > A swoja droga Bazyl tez potrafi otwierac lodowke...ale mu pozwalam.On nie > kradnie tylko kladzie sie na polce.raz go przypadkiem tam zamknelam i...mialam > lodowke zdemolowana i do mycia.Teraz go pilnuje!>.-( No to pilnuj,pilnuj.A z tymi rzeczami co to trzeba delikatnie okresac to moze czasem lepiej nazwac po imieniu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: do Maruchy IP: *.ewave.at 03.11.02, 00:17 Gość portalu: marucha napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Mrufka napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > One sa bardzo uzyteczne te mezczyzny,ale nie ws > zystk > > ie i > > > nie n > > > > apewn > > > > > o. > > > > > > > > > > > > Smiac mi sie chce jak moj maz mi mowi, ze on sie potra > fi dl > > a mni > > > e zmi > > > > enic > > > > > na > > > > > > lepsze, byc bardziej uzytecznym etc. Owszem on sie zmi > enia, > > ale > > > na dw > > > > a > > > > > > tygodnie :)) A potem wszystko wraca do normy :) > > > > > > > > > > > > No ale najwazniejsze, ze sie facet stara, no nie? > > > > > > > > > > E tam!Lepiej by bylo gdyby sie nie staral i tez by mu nie > wysz > > lo. > > > > > > > > Wazne, ze chce!to mu sie chwali! > > > > A mojemu Bazylowi-swiniakowi tez dzisiaj wyszlo.rozwalil sie na > pleca > > ch > > > > czterema lapami w cztery strony swiata do gory masztem.On juz je > st ca > > lkiem > > > > > > > dorosly kocur.Udowodnil to ostatnio i teraz bede pacic alimenty > > > > sasiadce.Wszyskie pieniadze utopie w Katzendozach:-(((((( > > > > > > Vikus to jest slodkie.."do gory masztem.." Jeszcze takiej nazwy nie > > > slyszalem > > > . > > > Buzki. > > > > > > Pewne sprawy nalezy okreslac delikatnie:-)I lepiej z nimi nie zaczynac!.-) > > A swoja droga Bazyl tez potrafi otwierac lodowke...ale mu pozwalam.On nie > > kradnie tylko kladzie sie na polce.raz go przypadkiem tam zamknelam > i...mialam > > lodowke zdemolowana i do mycia.Teraz go pilnuje!>.-( > > No to pilnuj,pilnuj.A z tymi rzeczami co to trzeba delikatnie okresac to moze > czasem lepiej nazwac po imieniu???? NIE KAZDEMU SIE NALEZY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: do Maruchy IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.02, 00:22 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Mrufka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > One sa bardzo uzyteczne te mezczyzny,ale n > ie ws > > zystk > > > ie i > > > > nie n > > > > > apewn > > > > > > o. > > > > > > > > > > > > > > Smiac mi sie chce jak moj maz mi mowi, ze on sie > potra > > fi dl > > > a mni > > > > e zmi > > > > > enic > > > > > > na > > > > > > > lepsze, byc bardziej uzytecznym etc. Owszem on si > e zmi > > enia, > > > ale > > > > na dw > > > > > a > > > > > > > tygodnie :)) A potem wszystko wraca do normy :) > > > > > > > > > > > > > > No ale najwazniejsze, ze sie facet stara, no nie? > > > > > > > > > > > > E tam!Lepiej by bylo gdyby sie nie staral i tez by m > u nie > > wysz > > > lo. > > > > > > > > > > Wazne, ze chce!to mu sie chwali! > > > > > A mojemu Bazylowi-swiniakowi tez dzisiaj wyszlo.rozwalil si > e na > > pleca > > > ch > > > > > czterema lapami w cztery strony swiata do gory masztem.On j > uz je > > st ca > > > lkiem > > > > > > > > > dorosly kocur.Udowodnil to ostatnio i teraz bede pacic alim > enty > > > > > sasiadce.Wszyskie pieniadze utopie w Katzendozach:-(((((( > > > > > > > > Vikus to jest slodkie.."do gory masztem.." Jeszcze takiej nazw > y nie > > > > > slyszalem > > > > . > > > > Buzki. > > > > > > > > Pewne sprawy nalezy okreslac delikatnie:-)I lepiej z nimi nie zaczyna > c!.-) > > > A swoja droga Bazyl tez potrafi otwierac lodowke...ale mu pozwalam.On > nie > > > kradnie tylko kladzie sie na polce.raz go przypadkiem tam zamknelam > > i...mialam > > > lodowke zdemolowana i do mycia.Teraz go pilnuje!>.-( > > > > No to pilnuj,pilnuj.A z tymi rzeczami co to trzeba delikatnie okresac to > moze > > czasem lepiej nazwac po imieniu???? > > NIE KAZDEMU SIE NALEZY! Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: do Maruchy IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.02, 00:23 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Mrufka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > One sa bardzo uzyteczne te mezczyzny,ale n > ie ws > > zystk > > > ie i > > > > nie n > > > > > apewn > > > > > > o. > > > > > > > > > > > > > > Smiac mi sie chce jak moj maz mi mowi, ze on sie > potra > > fi dl > > > a mni > > > > e zmi > > > > > enic > > > > > > na > > > > > > > lepsze, byc bardziej uzytecznym etc. Owszem on si > e zmi > > enia, > > > ale > > > > na dw > > > > > a > > > > > > > tygodnie :)) A potem wszystko wraca do normy :) > > > > > > > > > > > > > > No ale najwazniejsze, ze sie facet stara, no nie? > > > > > > > > > > > > E tam!Lepiej by bylo gdyby sie nie staral i tez by m > u nie > > wysz > > > lo. > > > > > > > > > > Wazne, ze chce!to mu sie chwali! > > > > > A mojemu Bazylowi-swiniakowi tez dzisiaj wyszlo.rozwalil si > e na > > pleca > > > ch > > > > > czterema lapami w cztery strony swiata do gory masztem.On j > uz je > > st ca > > > lkiem > > > > > > > > > dorosly kocur.Udowodnil to ostatnio i teraz bede pacic alim > enty > > > > > sasiadce.Wszyskie pieniadze utopie w Katzendozach:-(((((( > > > > > > > > Vikus to jest slodkie.."do gory masztem.." Jeszcze takiej nazw > y nie > > > > > slyszalem > > > > . > > > > Buzki. > > > > > > > > Pewne sprawy nalezy okreslac delikatnie:-)I lepiej z nimi nie zaczyna > c!.-) > > > A swoja droga Bazyl tez potrafi otwierac lodowke...ale mu pozwalam.On > nie > > > kradnie tylko kladzie sie na polce.raz go przypadkiem tam zamknelam > > i...mialam > > > lodowke zdemolowana i do mycia.Teraz go pilnuje!>.-( > > > > No to pilnuj,pilnuj.A z tymi rzeczami co to trzeba delikatnie okresac to > moze > > czasem lepiej nazwac po imieniu???? > > NIE KAZDEMU SIE NALEZY! Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: do Maruchy IP: *.ewave.at 03.11.02, 00:30 Pewnie,ze fakt:-)A ciekawe co z rzulwikiem.Znowu go wcielo?I Mrufke tez?To nie damy im winka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: do Maruchy IP: *.ewave.at 03.11.02, 00:32 Pewnie,ze fakt:-)A ciekawe co z rzulwikiem.Znowu go wcielo?I Mrufke tez?To nie damy im winka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: do Maruchy IP: *.ewave.at 03.11.02, 00:19 Gość portalu: marucha napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Mrufka napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > One sa bardzo uzyteczne te mezczyzny,ale nie ws > zystk > > ie i > > > nie n > > > > apewn > > > > > o. > > > > > > > > > > > > Smiac mi sie chce jak moj maz mi mowi, ze on sie potra > fi dl > > a mni > > > e zmi > > > > enic > > > > > na > > > > > > lepsze, byc bardziej uzytecznym etc. Owszem on sie zmi > enia, > > ale > > > na dw > > > > a > > > > > > tygodnie :)) A potem wszystko wraca do normy :) > > > > > > > > > > > > No ale najwazniejsze, ze sie facet stara, no nie? > > > > > > > > > > E tam!Lepiej by bylo gdyby sie nie staral i tez by mu nie > wysz > > lo. > > > > > > > > Wazne, ze chce!to mu sie chwali! > > > > A mojemu Bazylowi-swiniakowi tez dzisiaj wyszlo.rozwalil sie na > pleca > > ch > > > > czterema lapami w cztery strony swiata do gory masztem.On juz je > st ca > > lkiem > > > > > > > dorosly kocur.Udowodnil to ostatnio i teraz bede pacic alimenty > > > > sasiadce.Wszyskie pieniadze utopie w Katzendozach:-(((((( > > > > > > Vikus to jest slodkie.."do gory masztem.." Jeszcze takiej nazwy nie > > > slyszalem > > > . > > > Buzki. > > > > > > Pewne sprawy nalezy okreslac delikatnie:-)I lepiej z nimi nie zaczynac!.-) > > A swoja droga Bazyl tez potrafi otwierac lodowke...ale mu pozwalam.On nie > > kradnie tylko kladzie sie na polce.raz go przypadkiem tam zamknelam > i...mialam > > lodowke zdemolowana i do mycia.Teraz go pilnuje!>.-( > > No to pilnuj,pilnuj.A z tymi rzeczami co to trzeba delikatnie okresac to moze > czasem lepiej nazwac po imieniu???? NIE KAZDEMU SIE NALEZY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: do Maruchy IP: *.abo.wanadoo.fr 03.11.02, 00:51 Vika ide juz sobie spac, bo sie normalnie nie da pisac. Serwer mi wariuje. Pewnie i te wiadomosc powtorzy ze dwa razy :) Dobranoc, do jutra :) Dobranoc Marucha, Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: do Maruchy IP: *.abo.wanadoo.fr 03.11.02, 00:53 Vika ide juz sobie spac, bo sie normalnie nie da pisac. Serwer mi wariuje. Pewnie i te wiadomosc powtorzy ze dwa razy :) Dobranoc, do jutra :) Dobranoc Marucha, Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Dobranoc Mrufeczko!!!! IP: *.ewave.at 03.11.02, 00:59 Gość portalu: Mrufka napisał(a): > Vika ide juz sobie spac, bo sie normalnie nie da pisac. Serwer mi wariuje. > Pewnie i te wiadomosc powtorzy ze dwa razy :) > Dobranoc, do jutra :) > > Dobranoc Marucha, > > Mrufka. I pamietaj,ze ciotka Vika Ci mowi:ten Twoj chlopina to tak w Twoim interesie...z ta makulatura siedzi.-)Buziaki:-) Odpowiedz Link Zgłoś