monisia53 14.01.06, 00:50 kandydatka na zone? Gdybym byla panem nie chcialabym poslubic dziewczyny, z tak zwana przeszloscia, dlatego, pierwszym moim mezczyzna bedzie moj maz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariusz_331 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 01:00 z małym doświaczeniem(jednak bezdzietna) jest lepsza od tzw puszczalskiej. Cnotliwa uważa się za siódmy cud świata chociaz w wiekszości wypadków przesadza. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia53 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 01:06 Jak mozna byc doswiadczona i jednoczesnie dziewica. Chcialabym, zeby moj mezczyzna wprowadzil mnie w swiat seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
spinorbital Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 10:17 Było napisane 'bezdzietna' a nie 'dziewica' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 01:13 Puszczalska a taka , ktora miala poprzednio chlopaka albo dwoch to chyba roznica ? A nie jestes ciekawa jaki twoj chlopak jest w lozku ? Moze byc rozny np sadysta albo ciamajda takie rzeczy warto wiedziec przed slubem . Wiesz jak wam sie pozycie nie spodoba to zerwiecie ze soba i juz nie bedziesz dziewica gdy poznasz nastepnego . Nie bedziesz rowniez puszczalska tylko troche doswiadczona . Jak wynika ma to swoje plusy tym bardziej , ze bedziesz miala skale porownawcza . Takie kobiety co tylko z mezem po jakims czasie odkrywaja , ze cos nie tak i leca w ramiona innego . Trzeba wiedziec w czym sie wybiera . Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz_331 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 01:30 Dam przykład znajomej co pracowała przez rok w wlk korporacji międzynarodowej w USA W Polsce miała chłopaka na studiach. Jakies doświadczenie wiec miała. Pod koniec studiow w okresie walki o przyjescie RP do Nato poznala cudzoziemca. Wyszla za niego za maz. Uzywali zycia na miare zapydziałego sredniego miasta w USA Jednak amerykaniec znudzil sie Polka. Ostatecznie od 3 lat zyje w Polsce z kolega z Uniwerku czy Polibudy maja male dziecko. Czyli po 10 latach doświadczen seksualnych jakos ustatkowała się. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia53 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 01:33 Wiesz, ja nie chcialabym byc z nikim, zeby probowac. Moze sie myle, ale mysle,ze nie wazne ile masz doswiadczenia, zawsze moze byc cos lepszego.Chce szukac i odkrywac to z jednym, ojcem moich(naszych) dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony dwa słowa 14.01.06, 01:33 jeśli mogę dwa słowa Twój wybór, ale nie wszyscy faceci są tak cnotę nastawieni bo przecież nim dorosną to z kimś to robią chyba ukłon Odpowiedz Link Zgłoś
monisia53 Re: dwa słowa 14.01.06, 01:42 Tu nawet nie chodzi o to >nastawienie na cnote<,nie chcialabym, zeby moj mezczyzna musial sie "gimnastykowac", myslac, ze go porownuje do poprzednikow.Rowniez kwestia zdrowia. Jestem, a raczej bede medyczka, naczytuje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz_331 To trudne studia 14.01.06, 01:48 ale nikt z wolnych zawodów nie zarabia tyle co chirurg plastyczny.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
monisia53 Re: To trudne studia 14.01.06, 01:53 Ja mysle o kardiologii interwencyjnej.Jestem uparta i wytrwala. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz_331 Re: To trudne studia 14.01.06, 02:02 To musisz miec krzepe że hej..... O wiele większa niz w chirurgii plastycznej. Popatrz jaki z profesora Religii jest osiłek;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
monisia53 Re: To trudne studia 14.01.06, 02:13 Do tego nie trzeba krzepy, jestem delikatna jak platek rozy.Ale serio,do mojej specjalizacji potrzeba troche interny, kardiologii, radiologii i to prawie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz_331 Re: To trudne studia 14.01.06, 02:18 A co z nową maturą bez niej sie nie dostaniesz;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maz_leny Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 02:01 najlepsza jest taka co wymachuje swoja cnotą jak dziewica orleańska dzidą. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia53 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 02:14 >wymachujeswoja cnota<. Striptiserka? Mow jasniej. Odpowiedz Link Zgłoś
maz_leny Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 10:07 Cnote na sztandar i do boju o męża. Jeszcze jak powie że chce być lekarką to głupi nie bedzie chciał złapać takiego źródła utrzymania do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 02:15 jak dobrze,że nie zamierzam być kandydatka na żonę i nie mam takich dylematów:) Odpowiedz Link Zgłoś
monisia53 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 02:18 Dlaczego nie zamierzasz? Jestes homoseksualistka? Jesli tak, nie chcsz miec kogos bliskiego, jedynego? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 02:22 Było o kandydatce na zonę a nie o kandydatce na bliską osobe. bliską osobę już mam. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia53 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 02:26 Masz racje, ale napisalas, ze to ciebie nie dotyczy, za daleko poszlam z wnioskami. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 02:32 ależ proszę:)O tej godzinie mozna pojść za daleko z wnioskami:) Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz_331 Z drugiej strony widac puszczalskie 14.01.06, 02:28 Co w wieku 12-14 lat okupuja ulice koło centrum handlowego w moim miescie. oraz okolice Bazaru Odpowiedz Link Zgłoś
ironia222 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 02:35 ale ty bedziesz jego ktorastam. nie przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 02:36 a skąd wiesz którą będzie dla niego? Odpowiedz Link Zgłoś
spinorbital Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 10:21 A skąd Ty to wiesz? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
monisia53 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 02:38 ironia222, co to jest >ktorastam<? Ja mieszkam w Kanadzie i pierwszy raz spotkalam sie z tym slowem. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 02:39 to tłumaczy pisanie o tej godzinie:)chodzi o to,że nie bedziesz pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
monisia53 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 02:41 Juz wiem , ja bede kolejna dla niego. Powiem szczerze, tu mam mieszane uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 02:57 u mnie sytuacja byla odwrotna i żadnych problemów Odpowiedz Link Zgłoś
spinorbital Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 10:24 No właśnie... Nie chcę Cie bynajmniej przekonywać do utraty dziewictwa z byle kim czy coś w tym stylu, o nie. Tylko zastanów sie dobrze jak będziesz sie czuła, zachowując cnote dla męża, podczas gdy on 'uzywal zycia'... nie będziesz sie 'gimnastykowac' w obawie, ze Cie porownuje? Odpowiedz Link Zgłoś
ironia222 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 15:19 monisia53 napisała: > ironia222, co to jest >ktorastam<? Ja mieszkam w Kanadzie i pierwszy ra > z spotkalam sie z tym slowem. ja nie mieszkam w kanadzie, ale chyba od tego pieprzonego syropu klonowego slowa mi sie zlepiaja. zrob sobie spacje pomiedzy slowami, to bedzie ok. a jak nie wiesz co to jest spacja, to juz tlumacze: spacja, to taka dziura miedzy jadnym slowem a drugim (taka dziura, jaka niektorzy maja w mozgu, zwlaszcza tacy co nie potrafia czytac prostych przepalcowan) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 11:02 Dziewica tez jest dziwna. Najlepsza jest taka, ktora miala paru facetow, ale w stalych zwiazkach. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka79 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 11:53 A ja to wszystko czytam i mi ręce opadają... Bo to ma znaczenie??? Znam dziewice co im już para mózgiem idzie i będą po ślubie jak żarłoczne tygrysice oraz "doświadczone", którym właściwie rybka i mogą się kochać paląc papierosa i jeszcze setki babek pomiędzy. Rozumiem rozterki: tradycjna czy egzotyczna, namiętna czy zdystansowana, itd. ale pytanie o przebieg?! Litości... ----------------------- bardzo kobiecy blog www.blog.elady.pl Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 12:11 > A ja to wszystko czytam i mi ręce opadają... Bo to ma znaczenie??? Znam dziewic > e > co im już para mózgiem idzie i będą po ślubie jak żarłoczne tygrysice oraz > "doświadczone", którym właściwie rybka i mogą się kochać paląc papierosa i > jeszcze setki babek pomiędzy. > Rozumiem rozterki: tradycjna czy egzotyczna, namiętna czy zdystansowana, itd. > ale pytanie o przebieg?! Litości... > Choćbyś nie wiem jak się wysilała, nic tu nie zmienisz:) Weź swojego obecnego na bal, wskaż jakiegoś faceta i powiedz mu, że to ten pierwszy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 20:22 a moj facet obecny i pierwszy partner znali sie jeszcze zanim ja ich poznałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 15.01.06, 16:04 i tak się wymienili?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 15.01.06, 19:58 nie,to było niezależne:)Zreszta oni sie nie przyjaźnią,raczej luźna znajomosc. Odpowiedz Link Zgłoś
zbiegniew Najgorsze są puszczalskie co udają cnotliwe... 14.01.06, 11:27 To są najgorsze france. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Najgorsze są puszczalskie co udają cnotliwe.. 14.01.06, 12:12 najgorsze to są te co juz miały sex, maja ciągoty uzywaja wibratora, maja ana boku kogos, a przed facetem graja, ze dla nich sex to cos wiecej. Ze ona muis cos czuc, a to dziwne bo wczxesniej za inne drobne przysługi oddałas sie i potem koniec na sex. zatem nie musiała wiele czuc wystarczyła przysługa aby oddac sie za sex. Odpowiedz Link Zgłoś
zbiegniew A najczęściej dzieje się tak, jak poznają 14.01.06, 14:52 wartościowego gościa tzn. dobrego potencjalnego kandydata do oltarza lub chcą by się bardziej jak to kobiety określają "staral" co najczęściej sprowadza się do puszczenia większej ilości gotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: A najczęściej dzieje się tak, jak poznają 14.01.06, 14:56 mylisz sie starac sie to dla 90% wiecej kasy ale jest te 10% co rozumie to: kwiatki' miłe słowo spacer wtuleni:) kawiarenka muzyka z głebi duszy i oni, ich rozmowy:) rysunek narysowany dla niej Wszystko co robisz dla niej i licyz sie Ty nie kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
zbiegniew I to jest wspaniale. 14.01.06, 15:09 Dlatego użylem slowa - najczęściej. Naprawdę daleki jestem od - jak to pomiędzy naszą plcią brzydką po pierwszej butelce - sformulowan, bo to zla kobieta byla lub kobiety to skończone materialistki ;) Piękne jest spędzenie czasu razem, w milym miejscu, towarzystwie, pogadanie o sprawach nie zawsze istotnych. Bez natrętnego badania jakim samochodem jeździsz, gdzie mieszkasz i pracujesz. Po prostu liczy się czlowiek, druga osoba a na te tematy przyziemne przyjdzie pora i miejsce. Takie jest moje skromne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: I to jest wspaniale. 14.01.06, 15:18 :) chciałabym aby te kwitki rysunki, słowa i inne drobne rzeczy np spacer, wspolne fotografie:P hi hi Trwały mimo upływu lat:)))) Dla mnie to wazne, to okaznie uczucia. Widac jestem z planety Erato:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbiegniew Chwilo trwaj.... 14.01.06, 15:37 Szkoda, tylko że statystyka jest taka bezwzględna, te 10%. Najczęściej trafia się na tą resztówkę, gdzie zbytnia szczerość i pośpiech w tych tematach, może mieć zgubny wplyw na miesięczny budżet pozostawiając finanse w oplakanym stanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Chwilo trwaj.:)))... 14.01.06, 20:19 > Szkoda, tylko że statystyka jest taka bezwzględna, te 10%. Najczęściej trafia > się na tą resztówkę, Niezawsze, no ale 90% przewaza:P gdzie zbytnia szczerość i pośpiech w tych tematach, może > mieć zgubny wplyw na miesięczny budżet pozostawiając finanse w oplakanym > stanie :) Nie nalezy sie chwalic, ze sporo sie zarabia to fakt. co sobie pani wydedukuje to jej. A jak sieobraca w kregach to i tak wie ile kto zarabia. chwila trwac bedzie i nie chwila a wiecznoscia bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbiegniew Re: Chwilo trwaj.:)))... 15.01.06, 15:15 Chyba mnie opatrznie zrozumialaś lub ja co nieco zaciemnilem. Chodzilo mi o ujawnianie się z zaangażowaniem, zamiarami itd. Chwalipięctwo zarobkami to mi pachnie taniochą tzn. tanimi chwytami i w najlepszym przypadku można wyjść na durnia... A kobiety to wolę te spoza tzw. branży. Tak a propos fajny masz nick - kojarzy mi się z pewną piosenką Aznovour'a - Isabelle, Isabelle... Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: Najgorsze są puszczalskie co udają cnotliwe.. 14.01.06, 15:19 Dla interesu to one wszystko zrobią! Znam takie! Odpowiedz Link Zgłoś
pumha Re: Najgorsze są puszczalskie co udają cnotliwe.. 14.01.06, 18:18 a dlaczego by nie? wszystko moze byc przeciez interesem :) Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 12:27 najgorzej jak sie znajomi wtracaja. Ze ta cnotliwa to napewno zdradzi itd. A taka osoba jets wierna temu co kocha, kocha to szuka ciepła spojrzenia tego człowieka, to znim tworyz najpierw! relacje emocjonalne potem cielesne, a czasem ich nie, bo stworzyc relacje emocjonalne jak dialog, porozumienie to sztuka. I zanim dojdzie do cielesnosic to sie rozstaja. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 14:57 Oczywiście że doswiadczona pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
labrador24 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 15:18 Pytasz się o to na forum kobieta?:) Na żonę cnotliwa. W innym przypadku doświadczona. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia53 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 15:35 Widze, ze cnota dla wielu znaczy -polujaca na forsiasty zwiazek. W moim wypadku tak nie jest.Jestem ladna , mam 23 lata, studiuje medycyne, rodzice zapewniaja mi dostatnie zycie. Chce, zeby moje zycie bylo idealne i daze do tego. Mam wielu adoratorow, ale ostatecznie wynajme profesjonalna osobe, ktora znajdzie kandydata na meza dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka79 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 15:37 Rety, naprawdę chcesz żeby twoje życie było idealne??? A wiesz, że to bardzo daleko od szczęścia? -------------------- baaardzo kobiecy blog: www.blog.elady.pl Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 15:42 monisia53 napisała: > Widze, ze cnota dla wielu znaczy -polujaca na forsiasty zwiazek. W moim wypadku > tak nie jest.Jestem ladna , mam 23 lata, studiuje medycyne, rodzice zapewniaja > mi dostatnie zycie. Chce, zeby moje zycie bylo idealne i daze do tego. Ważne, co cnota znaczy dla Ciebie. Mam wiel > u > adoratorow, ale ostatecznie wynajme profesjonalna osobe, ktora znajdzie > kandydata na meza dla mnie. To jest dopiero chore:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ironia222 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 15:45 monisia53 napisała .Jestem ladna Mam wielu adoratorow, ale ostatecznie wynajme profesjonalna osobe, ktora znajdzie kandydata na meza dla mnie. kiedys to sie nazywalo "swatka", teraz jest to agencja matrymonialna, a moze dr Phil, ale skoro masz tylu adoratorow ??? a moze twoi bogaci rodzice kupia ci jakiegos fajnego faceta z malym przebiegiem? Odpowiedz Link Zgłoś
monisia53 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 18:31 Moze macie racje, jestem rajskim ptakiem w zlotej klatce.Ale co ja mam zrobic.Sama wybralm kierunek studow, tego chce.A reszta to jest >chcialabym, a boje sie<.Jestem, niestety jedynaczka, a wszyscy wiedza lepiej i chca dla mnie najlepiej.Ja juz sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 18:37 To dobrze ,ze osobka o tak waskim horyzoncie jak ty dobierze sie z takim samym facetem. Zeby tylko ten brak doswiadczenie razem z dziewictwem nie wyszedl ci kiedys uszami. Teraz zmow paciorek zazyj brom, albo cos innego na uspokojenie i idz juz spac. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia53 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 18:43 Ja dopiero wstalam. Odpowiedz Link Zgłoś
wertepy_i_trepy Cos posrodku, ani ... 14.01.06, 20:16 czerwieniaca sie bez przerwy cnotka, ani tez bandyta seksualny ... Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Cnotliwa czy "doswiadczona", ktora jest lepsz 14.01.06, 20:23 Jak byłem głupi gó..arz, to też tak myślałem. A dzisiaj wole doswiadczoną i to dobrze doświadczoną. W seksie i w życiu. Nie mam już tej ciepliwości, co kiedyś :))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
eryk_thumb Doświadczona bez dzieci 15.01.06, 15:54 Jest bardziej skoro do kompromisów. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk_thumb Re: Doświadczona bez dzieci 15.01.06, 15:56 Nie grymasi tyle co panna bez doświadczeń. Jest chyba więkzą optymistką. Odpowiedz Link Zgłoś