Dodaj do ulubionych

jakie majtki?

IP: 194.181.183.* 05.10.01, 15:18
bokserki, slipki czy stringi? jaka bielizne meska (poza tym, ze czysta)
preferuja uczestniczki tego forum i dlaczego? czy facet w kalesonach moze byc
sexy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Malwina Re: jakie majtki? IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 16:07
      pytanie jest egzystencjalne wiec odpowiadam ;-)
      nawet juz nie wiem jak wyglada facet w slopach, string wzbudzilby we mnie wybuch niepohamowanego
      smiechu, zostaja bokserki i inne kalesony.
      PS jedyni faceci w kostiumach kapielowych/slipach na plazy lazurowej sa z krajow wsch.
      • Gość: J.Bravo Re: jakie majtki? IP: 194.181.183.* 05.10.01, 16:40
        Gość portalu: Malwina napisał(a):

> pytanie jest egzystencjalne wiec odpowiadam ;-)
        > nawet juz nie wiem jak wyglada facet w slopach, string wzbudzilby we mnie wybuc
        > h niepohamowanego
        > smiechu, zostaja bokserki i inne kalesony.
        > PS jedyni faceci w kostiumach kapielowych/slipach na plazy lazurowej sa z krajo
        > w wsch.

z kolei jedyni faceci w szortach na copa cobana to europejczycy. reszta ma sie
        czym chwalic.

Johnny Bravo
        • Gość: aequitas Re: jakie majtki? IP: *.pl 05.10.01, 16:46
          zdecydowanie BOXERKI... nic dodac nic ujac..
    • Gość: trin Re: jakie majtki? IP: *.chello.pl 05.10.01, 16:50
      Gość portalu: J.Bravo napisał(a):

> bokserki, slipki czy stringi? jaka bielizne meska (poza tym, ze czysta)
      > preferuja uczestniczki tego forum i dlaczego? czy facet w kalesonach moze byc
      > sexy?

BOKSERKI!!! po stokroc bokserki!
      Facet w stringach to komedyja, slipli tez nie sa zbyt estetyczne, za to ladne
      bokserki... mniam!
      A w kalesonach - czemu nie, jak obciskaja zgrabne nogi? ;)
      • mario2 Re: jakie majtki? 05.10.01, 16:54
        :o)))- a ja uwazam, ze obojatnie jakie - byle czyste :o)))

(Trin buziaki :o))) )
        • trin Re: jakie majtki? 05.10.01, 17:58
          mario2 napisał(a):

> :o)))- a ja uwazam, ze obojatnie jakie - byle czyste :o)))
          >
          > (Trin buziaki :o))) )

A ja uwielbiam brudne, umazane smarem, przepocone i ... pelne wszystkiego co
          meskie cialo na nie wydali! Niech sie na nich nawet walaja resztki jedzenia!
          Powinny byc jak mezczyzna - pachniec potem koniem i tytoniem! Ah!!! Stringi,
          slipy, bokserki, wszelakie - byle brudne, lepiace sie do ciala!
          Proponuje zrobic konkurs na Mistera Brudnych Gatek!!!!
          Pozostawiam ta mysl do rozpatrzenia wszelkim wielbicielkom i wielbicielom
          prawdziwych mezczyzn... i Maria2,
          pozdrawiam serdecznie,
          Trin

(i buziaki wzajemne do Mario2, choc pewnie sie skonczy ostarzeniami o koleczko
          wzajemnej adoracji. a co mi tam!)
          • Gość: Grazia Re: jakie majtki? IP: *.pl 18.01.02, 13:01
            Hmm...Mój facet we wszystkim wygląda podniecająco,ale najbardziej chyba lubię
            bokserki..
      • Gość: J.Bravo Re: jakie majtki? IP: 194.181.183.* 05.10.01, 17:04
        Gość portalu: trin napisał(a):

> Gość portalu: J.Bravo napisał(a):
        >
        > > bokserki, slipki czy stringi? jaka bielizne meska (poza tym, ze czysta)
        > > preferuja uczestniczki tego forum i dlaczego? czy facet w kalesonach moze
        > byc
        > > sexy?
        >
        > BOKSERKI!!! po stokroc bokserki!
        > Facet w stringach to komedyja, slipli tez nie sa zbyt estetyczne, za to ladne
        > bokserki... mniam!
        > A w kalesonach - czemu nie, jak obciskaja zgrabne nogi? ;)

trin. zeby byla jasnosc. dylemat jest jak najbardziej egzystencjalny. ja nosze
        tylko bokserki ale juz mi sie nudza i zastanawiam sie nad rewolucyjna zmiana.
        poza tym w bokserkach moje superego sie czasem zaplacze w nogawce, co w jeansach
        jest raczej niewygodne. dlaczegoz to wedle ciebie slipy sa nieestetyczne?

z gory dziekuje za odpowiedz

Johnny B.

• Gość: Anna26 Re: jakie majtki? IP: *.loc.gov 05.10.01, 17:27
          Bokserki sa the best. Ale slipy tez obleca jesli to nie jest ten cholerny Calvin Klein.
          Kalesony nie sa moze sexy, ale lepszy facet w kalesonach niz facet z odmrozona meskoscia.
        • trin Re: jakie majtki? 05.10.01, 17:28
          > trin. zeby byla jasnosc. dylemat jest jak najbardziej egzystencjalny.

ja bynajmniej nie twierdze, ze on egzystencjalny nie jest! wprost przeciwnie,
          rowniez z mojej, zewnetrznej strony, jest on egzystencjalny! :-)

> ja nosze
          > tylko bokserki ale juz mi sie nudza i zastanawiam sie nad rewolucyjna zmiana.
          > poza tym w bokserkach moje superego sie czasem zaplacze w nogawce, co w jeansac
          > h
          > jest raczej niewygodne.

coz, wierze na slowo, rozumiem rowniez, ze superego musi mies wygodnie, bo
          inaczej mezczyzna nie moze zajac sie innymi, mniej eksystencjalnymi sprawami.

> dlaczegoz to wedle ciebie slipy sa nieestetyczne?

mozesz to np przyjac jako odpowiednik umilowania sobie przez mezczyzn kobiecej
          tajemniczosci. nie da sie ukryc (sczegolnie w stringach), ze w bokserkach
          mezczyzna jest bardziej tajemniczy niz w bieliznie bardziej... podkreslajacej
          jego walory. w takowej jest mezczyzna z kory skazany na porazke: albo prezentuje
          sie mizernie, bo nie ma co zaprezentowac, albo jest to.... niesmaczne.

> z gory dziekuje za odpowiedz

zawsze do uslug w kwestiach egzystencjalnych, drogi Johnny,

> Johnny B.
          >

pozdr,
          Trin
    • Gość: onlyania Re: jakie majtki? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 20:16
      niektorzy faceci wcale nic nie nosza, i twierdza ze to super wygodne...
      Mialam kolege ktory ich nie nosil, za to mial dziury w kieszeniach spodni.
      Jak chcial sprawdzic panienke jaka jest to bral ja na paproch w oku, i prosil
      by wyjela mu chusteczke z kieszeni.....
      • Gość: elle Re: jakie majtki? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 22:09
        A ja mam takie zdanie: oczywiscie bokserki jaknak bardziej, ale moim zdaniem
        super sa gatki (nie wiem,jak sie nazywaja), ktore wygladaja tak: cos jak
        krotkie bokserki, koncza sie mniej wiecej tam, gdzie koncza sie posladki, i sa
        ELASTYCZNE, tzn. przylegaja do ciala, tak pieknie facet w nich wyglada
        (oczywiscie, jesli jest dobrze zbudowany, tzn, szczuply i ma ładna pupcie), no
        i juz sam jego widok z przodu, i z boku... ach, szkoda słów...
        • Gość: toska Re: jakie majtki? IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.10.01, 12:51
          Elle, calkowicie się z Toba zgadzam. Też nie wiem jak się nazywają takie
          dopasowane gatki z króciutkimi nogawkami ale są the best. Pod warunkiem, że ma
          się je na co włożyć.:)
          • Gość: elle Re: jakie majtki? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 21:12
            dokładnie, ważne mieć na co włożyć... :-)
    • Gość: królik Re: majtki nieważne kiedy tyłeczek jest o.k IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 15:53
      :))))))))))))))))))))))
      • Gość: aequitas Re: majtki nieważne kiedy tyłeczek jest o.k IP: *.pl 06.10.01, 16:09
        hmm...a jakie lubimy tyleczki...? ;)))))
        • Gość: Błondek Re: majtki nieważne kiedy tyłeczek jest o.k IP: *.tvk.tpsa.pl 07.10.01, 11:41
          Ciepły i jędrny :-))))))))
          • kasiulek Re: majtki nieważne kiedy tyłeczek jest o.k 17.01.02, 22:33
            O TAK:-)))))))))))))))))))
            Nie ma to jak ladny meski tyleczek...:-))))
    • Gość: jessie Re: jakie majtki? IP: *.corlis1.pa.home.com 11.10.01, 18:48
      BOKSERKI , BOKSERKI, BOKSERKI.....niam, niam,niam....
      najlepiej w kratke ciemna- np zielona albo niebieska!!!
      uuu odlot jak dla mnie!!!!
    • Gość: Kasia Re: jakie majtki? IP: 10.144.73.* / 195.145.215.* 12.10.01, 14:56
      BOKSERKI!!!!!
      Najlepiej w kratke ciemna, zadne obrazki typu Kubus Puchatek:)))
      Ostatnio przez takie wlasnie majtki zwrocilam uwage na mojego kolege, ktory
      wydawal sie byc TYLKO kolega... Przypadkowo zobaczylam, jak mu takie kratkowane
      niebiesko-granatowe bokserki wystaja nad spodniami z tylu... MNIAM...:)))))
    • femme Re: jakie majtki? 13.10.01, 14:36
      boxerki wzbudzaja rozkoszne skojarzenia :-)))
    • Gość: ergo Re: jakie majtki? IP: *.koof.com.pl 15.10.01, 00:54
      > bokserki, slipki czy stringi? jaka bielizne meska (poza tym, ze czysta)
      > preferuja uczestniczki tego forum i dlaczego?
      A może są panie, którym podoba się gdy mężczyzna nie nosi bielizny wcale?
      Slipki to bielizna sportowa... ubieram je tylko do jazdy na rowerze (pod spodenki
      kolarskie). Bokserki zwane tez szortami sa najwygodniejsze - "free willy"! Ale
      niewygodne pod obcislymi spodniami... i za cieple...
    • Gość: Kiki Re: jakie majtki? IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 20:12
      Tylko nie kalesony!!!!!!
    • Gość: Ptasia KALESONY FUUJ IP: *.wcp.pl 17.01.02, 20:31
      nic dodać nic ująć, nawet jeśli wam czasem (ponoć) niewygodnie; my też się
      czasem (?) męczymy dla celów estetyki.
    • bukowski27 ja zazwyczaj nosze stringi. 18.01.02, 13:17
      chyba ze temperatura spada ponizej 15 stopni... wtedy zakladam dwie pary...
      • mrumru Re: ja zazwyczaj nosze stringi. 18.01.02, 13:54
        Wow!
        Dwie pary? ...a nie lepiej jedna i na to spodnie;-D
        Pozdrawiam
        Mru
        • bukowski27 mrumru. na spodnie nie da rady... 18.01.02, 14:02
          wiesz ja nosze male rozmiary...
          • mrumru Re: mrumru. na spodnie nie da rady... 18.01.02, 15:17
            bukowski27 napisał(a):

> wiesz ja nosze male rozmiary.
            No skoro tak.. to wierze:-)
            Male jest piekne....eh;-)))

Mru
            • Gość: Sue Re: Majty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.01.02, 16:03
              nienawidz bardzo wycietych majt u facetow.Kalesonow tez nie,cos posrodku.
            • louiis Re: mrumru. na spodnie nie da rady... 31.01.02, 01:23
              Ja tez nosze dwie pary stringow, jedna pod spodnie a jedna na.
    • kombinator2 Re: jakie majtki? 03.02.02, 19:52
      A coz to my mamy do wyboru:

BOKSERKI - fajne, podobaja sie kobietom (nie wiedziec czemu), wygodne.
      Maja jednak wady: Nie pasuja do obcislych spodni. Sam nosze czesto obcisle
      jeansy - brzydko wygladaja. Druga ich wade widze w upaly. Niestety - nie da sie
      pominac pewnych szczegolow:
      Upal = pot. No i tam tez sie pociny. Poci sie noga, maly, poci sie moszna.
      Wszystko, trac o siebie podczas marszu, powoduje nieprzyjemne uczucie. Lepsze w
      tym wypadku sa niewatpliwie
      SLIPY, ktore dzieki swojemu krojowi oddzielajace noge od moszny warstwa
      materialu. No i mozna je wlozyc pod jeansy, choc na pewno nie wyglada to lepiej
      niz
      STRINGI, ktore - nie ma co ukrywac, sa zajebiscie niewygodne (wlaza w dupe). No
      i to, ze facet w stringach to albo chipendail, albo pedal. Chyba cos w tym
      jest. Ale ja mam jedna pare :-)))) dostalem od kobiety zreszta:-))). W ramach
      zartu. Zrewanzowalem sie jej... tancem polaczonym ze stripteasem. Rozbawilem ja
      tym okrutnie - turlala sie po lozku i dostala czkawki ze smiechu. Do dzis mi to
      wspomina i prosi po powtorke.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka