Dodaj do ulubionych

Nokia 6280 -

24.06.06, 17:03
Witam wszystkich, mam możliwość kupic troszkę taniej model tej Nokii:
www.ceneo.pl/258921e
Nie znalazłem na forum watku o tym aparacie, a nie wiem czy warto płacic taką
kasę za ten telefonik. Dużo się naczytałem o tym, że Nokie siępopsuły, że
kiedyś to była solidna marka ,a teraz..
Prawdę mówiąc kusi mnie ten telefonik, ładny jest, ale może ktoś z Was
napisze mi coś o nim? Z góry dziękuję i pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • blq Re: Nokia 6280 - 24.06.06, 18:51
      6280 jest to jedna z najlepszych technicznie nokii. oczywiscie cena 1400, czy
      1600 jest mocno przesadzona, ale za 1000-1100zł opłaca się kupić ten model.

Nokai umie robić telefony za <1000ZŁ. niestety wsrod tanszych modeli ma sporo
      nieudanych, przestarzałych, za drogich jak na swoje możliwości itd itp.

PS. a co bys chciala wiedziec? jak wygląda wiesz, wykonany dobrze, specyfikacja
      techniczna ok: szybki kabel i bluetooth (wszystko 2.0), fotki na bardzo wysokim
      poziomie robi (zbliżenia kiepskie, ale reszta lepsza niż w SE k750), mp3 niezłe,
      java 3D, radio, świetny wyswietlacz. tylko troche ciezki jak dla kobiety (115g
      waży).
      • gloobek Re: Nokia 6280 - 26.06.06, 19:02
        DZięki, poprostu spotkałem się z tak różnymi opiniami na temat Nokii, że się
        skołowałem. Ciężkie telefony lubię więc wszystko mi odpowiada :)
        • Gość: olo Re: Nokia 6280 - IP: *.realestate.net.pl 28.08.06, 15:50
          Jesli się zdecydujesz na kupno na allegro, wystrzegaj się telefonó z
          zagranicznym simlockiem. Kupujesz taniej nawet o 500,-, ale ryzykujesz że przez
          parę mięsięcy poczekasz na zdjęcie simlocka i zainstalowanie polskiego menu. W
          necie chodzą ardzo sprzeczne opinie co do tego tematu, ale jeszcze ani razu nie
          znalazłem potwierdzonej informacji że ktoś w Polsce zdejmuje simlocki. A sam
          telefon polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka