Dodaj do ulubionych

Czy wszyscy spia?

06.11.02, 00:14
Obserwuj wątek
    • Gość: krecha Re: Czy wszyscy spia? IP: *.hwr.Arizona.EDU 06.11.02, 00:22
      ja nie spie - mysle jak i na kim sie zemscic!
      a za co - to sie zobaczy...

• Gość: :))))))))))))))))) Re: Czy wszyscy spia? IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 06.11.02, 00:38
        :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        na Matysku :)))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: Vika Re: Czy wszyscy spia? IP: *.ewave.at 06.11.02, 06:44
        Gość portalu: krecha napisał(a):

> ja nie spie - mysle jak i na kim sie zemscic!
        > a za co - to sie zobaczy...
        >
        Ty uwazaj bo to moj narzeczony sie chce zemscic na Tobie.Lata z flinta po
        krzakach i Cie szuka:-)))))).Chce Ci urwac glowe i jeszcze cos ale nie chce
        powiedziec co.
        • krecha Re: Czy wszyscy spia? 06.11.02, 06:57
          tak myslalem, ze sie nasza sobotnia rozmowa zakonczy

dlatego teraz chodze w krzaki pod innym nickiem

hi hi hi :)))
          • Gość: Vika Re: Czy wszyscy spia? IP: *.ewave.at 06.11.02, 07:05
            krecha napisała:

> tak myslalem, ze sie nasza sobotnia rozmowa zakonczy
            >
            > dlatego teraz chodze w krzaki pod innym nickiem
            >
            > hi hi hi :)))
            Ja nie moge wcale chodzic w krzaki....:-(((((Mam zabronione surowwwwwwo!!!!!:-((
            • Gość: krecha Re: Czy wszyscy spia? IP: *.hwr.Arizona.EDU 06.11.02, 07:22
              ale jak Twoj narzeczony szuka mnie po krzaczorach, to w tym czasie nie ma Ciebie na oku
              prysnij w jakies inne krzaki - mowie Ci, moze byc faaaaajnieeeeeeeeeeeeeeee...............
              wierz mi - jestem facetem
              • Gość: Vika Re: Czy wszyscy spia? IP: *.ewave.at 06.11.02, 07:25

> ale jak Twoj narzeczony szuka mnie po krzaczorach, to w tym czasie nie ma
                Ciebi
                > e na oku
                > prysnij w jakies inne krzaki - mowie Ci, moze byc
                faaaaajnieeeeeeeeeeeeeeee....
                > ...........
                > wierz mi - jestem facetem
                Taaaa...to nie takie proste...ja sie puszczam(w krzaczory)tylko z milosci
                ewentualnie...a on te krzaczory dobrze zna z autopsji...czesto tam ze mna
                urzeduje...
                • Gość: krecha Re: Czy wszyscy spia? IP: *.hwr.Arizona.EDU 06.11.02, 07:30
                  skoro tak czesto on w tych krzokach przebywa - to moze my (on i ja) sie znamy
                  dobrze ze sie ukrywam pod innym nickiem - jeszcze mi nie obcial tego ...
                  • Gość: Vika Re: Czy wszyscy spia? IP: *.ewave.at 06.11.02, 07:36

> skoro tak czesto on w tych krzokach przebywa - to moze my (on i ja) sie znamy
                    > dobrze ze sie ukrywam pod innym nickiem - jeszcze mi nie obcial tego ...
                    Hej gorole...nie bijta sie ...ma dziewcyna dwa warkoce podzielita sie!!!!!-
                    takie trojkaciki Ci sie marza???????Nic z tego!!!!!Juz ja tam wole Maruche on
                    arakcyjny jest....i ma do mnie blizej z Niemiec a Ty w tej Arizonie siedzisz...
                    • Gość: krecha Re: Czy wszyscy spia? IP: *.hwr.Arizona.EDU 06.11.02, 07:44
                      Ja zadnych propozycji nie czynil. Nie zadne trojkaciki ani nic takiego. Wiec
                      jak se chcesz maruche-niemca to ja Ci tylko dobrze zycze.

... a swoja szosa - arizona nie jest zla, w zimie - 20 stopni, sloneczko, gory,
                      narty, blisko nad morze (woda 25 stopn.....

fuj, diable, nie kus dziewczyny, miales nie robic propozycji... ani trojkatow ... ani prostokatow...
                      • Gość: Vika Re: Czy wszyscy spia? IP: *.ewave.at 06.11.02, 07:51

> Ja zadnych propozycji nie czynil. Nie zadne trojkaciki ani nic takiego. Wiec
                        > jak se chcesz maruche-niemca to ja Ci tylko dobrze zycze.
                        >
                        > ... a swoja szosa - arizona nie jest zla, w zimie - 20 stopni, sloneczko,
                        gory,
                        >
                        > narty, blisko nad morze (woda 25 stopn.....
                        >
                        > fuj, diable, nie kus dziewczyny, miales nie robic propozycji... ani
                        trojkatow .
                        > .. ani prostokatow...
                        Pojechalabym tam do Ciebie z nim razem ale wtedy Cie zlapie...szkoda byloby
                        takiego fajnego chlopaka:-))))))))
                        • Gość: krecha Re: Czy wszyscy spia? IP: *.hwr.Arizona.EDU 06.11.02, 07:59
                          To qrna sam zem sie zalatwil - taka fajna dziewczyna... ale sie boje

Moze powiedz moo ze ja to nie krecha... wtedy mozesz przyjechac z nim
                          Albo powiedz moo ze na konferencje jedziesz... jesli sama

• Gość: Vika Re: Czy wszyscy spia? IP: *.ewave.at 06.11.02, 08:06

> To qrna sam zem sie zalatwil - taka fajna dziewczyna... ale sie boje
                            >
                            > Moze powiedz moo ze ja to nie krecha... wtedy mozesz przyjechac z nim
                            > Albo powiedz moo ze na konferencje jedziesz... jesli sama
                            >
                            Cos Ty !!!!!!Nie moge klamac!!!Sumienie by mnie zagryzlo!!!ja porzadna
                            dziewczyna jestem:-)))))
                            • Gość: dwukropek Re: Czy wszyscy spia? IP: *.hwr.Arizona.EDU 06.11.02, 08:15
                              Nie musisz klamac - wlasnie se zmienilem ksywkie...

A z ta konferencja? hm... wiem - ja zorganizuje konferencje, np. na temat
                              pracowania na kompie cala noc - i co z tego moze wyniknac...
                              • Gość: Vika Re: Czy wszyscy spia? IP: *.ewave.at 06.11.02, 08:26
                                Gość portalu: dwukropek napisał(a):

> Nie musisz klamac - wlasnie se zmienilem ksywkie...
                                >
                                > A z ta konferencja? hm... wiem - ja zorganizuje konferencje, np. na temat
                                > pracowania na kompie cala noc - i co z tego moze wyniknac...
                                Rozne ciekawe rzeczy moga wyniknac...Mowie Ci uwazaj bo Marucha juz flinte
                                kupil...breneke i srut tez!To zaczyna byc niebezpieczne...On twierdzi,ze
                                zastrzeli kazdego,kto mu bruzdzi...mowie Ci On jak cos powie to slowa
                                dotrzyma.Ja mu wierze.
                                • Gość: krecha Re: Czy wszyscy spia? IP: *.hwr.Arizona.EDU 06.11.02, 08:35
                                  dobra, daje za wygrana - na razie...

a w miedzyczasie ide na czat - moze jakas licealistka ma informatyke (znowu)
                                  i czatu daje
                                  • Gość: Vika Re: Czy wszyscy spia? IP: *.ewave.at 06.11.02, 08:56

> dobra, daje za wygrana - na razie...
                                    >
                                    > a w miedzyczasie ide na czat - moze jakas licealistka ma informatyke (znowu)
                                    > i czatu daje
                                    Phi!Polecial na nowy obiekt na czacie czatowac!to jakis podrywacz jest!!!!
                                    Marucha leprzy i nie taki wiarolomny:-)
                                    • Gość: krecha Re: Czy wszyscy spia? IP: *.hwr.Arizona.EDU 06.11.02, 09:08
                                      moze marucha jeszcze licealistek nie odkryl

jak mu o nich powiem, to moze mi daruje i nie utnie
                                      • Gość: Vika Re: Czy wszyscy spia? IP: *.ewave.at 06.11.02, 09:13

> moze marucha jeszcze licealistek nie odkryl
                                        >
                                        > jak mu o nich powiem, to moze mi daruje i nie utnie
                                        Wtedy tyle na tym obaj zyskacie,ze JA utne Wam obu!!!!!!!!!!Tobie z zemsty a
                                        jemu na wszelki wypadek >.-((((((((
                                        • Gość: krecha Re: Czy wszyscy spia? IP: *.hwr.Arizona.EDU 06.11.02, 09:20
                                          wtedy moze marucha i ja zostaniemy dobrymi qmplami,
                                          ze wzgledu na wspolne doswiadczenie z kobietami
                                          • Gość: Vika Re: Czy wszyscy spia? IP: *.ewave.at 06.11.02, 09:24

> wtedy moze marucha i ja zostaniemy dobrymi qmplami,
                                            > ze wzgledu na wspolne doswiadczenie z kobietami
                                            I Ty naiwnie myslisz,ze ja Ci oddam Maruche??????!!!!!!!´PO MOIM
                                            TRUPIE!!!!!!!!!!!!!!ROZUMIESZ??????
                                            • Gość: krecha Re: Czy wszyscy spia? IP: *.hwr.Arizona.EDU 06.11.02, 09:26
                                              a po co Ci taki chlop - niechlop?

chyba ze do dlugich nocnych przyjacielskich rozmow...
                                              • Gość: Vika Re: Czy wszyscy spia? IP: *.ewave.at 06.11.02, 09:35

> a po co Ci taki chlop - niechlop?
                                                >
                                                > chyba ze do dlugich nocnych przyjacielskich rozmow...
                                                Jemu nie urwe calkiem a nawet jesli to mam do niego zaufanie.ON JEST
                                                STUPROCETOWY CHLOP A NAWET DWUSTUPROCENTOWY!!!!!!! PORADZI SOBIE W KAZDEJ
                                                SYTUACJI!!!!!!!!:-)
                                                • Gość: krecha Re: Czy wszyscy spia? IP: *.hwr.Arizona.EDU 06.11.02, 09:38
                                                  to ja sie tak nie bawie - jemu nie calkiem, a mi calkiem?

a gdzie rownosc? we francuskiej fladze tylko?
                                                  • Gość: Vika Re: Czy wszyscy spia? IP: *.ewave.at 06.11.02, 09:44

> to ja sie tak nie bawie - jemu nie calkiem, a mi calkiem?
                                                    >
                                                    > a gdzie rownosc? we francuskiej fladze tylko?
                                                    jednak rowniej i do pary jest w polskiej:-)Wole Jego bo on nie czatuje na
                                                    licealistki.
                                                  • Gość: krecha Re: Czy wszyscy spia? IP: *.hwr.Arizona.EDU 06.11.02, 09:50
                                                    ale w polskiej fladze kolorki co innego znacza

no coz, skoro wolisz to wolisz - ide spac... (juz prawie 2, a jutro do pracy)
                                                    moze mi sie jakas licealistka przysni...

pozdrowka i usmiechy :))
    • rzulw Re: Czy wszyscy spia? 06.11.02, 01:47
      Nie :))) Nie wszyscy :)
      • rzulw Re: Czy wszyscy spia? 06.11.02, 06:13
        cze Vika !
        Wstałas ?
        • Gość: Vika Re: Czy wszyscy spia? IP: *.ewave.at 06.11.02, 06:36
          rzulw napisał:

> cze Vika !
          > Wstałas ?
          Malpe masz na onet.
          • Gość: Vika Re: Czy wszyscy spia? IP: *.ewave.at 06.11.02, 06:55
            No i gdzie jestes?????
            • rzulw Re: Czy wszyscy spia? 06.11.02, 06:56
              jak to gdzie ?
              w pracy ;(
              • Gość: Vika Re: Czy wszyscy spia? IP: *.ewave.at 06.11.02, 06:58
                rzulw napisał:

> jak to gdzie ?
                > w pracy ;(
                A Ja tez juz wstalam i biore sie do roboty.Marucha chrapie...ciekawe gdzie jest
                Krecha...
    • lyche1 Re: Cześć Vikuś:))))) 06.11.02, 07:09
      • Gość: Vika Czesc Lyche:-))))) IP: *.ewave.at 06.11.02, 07:12
        Kurcze...nie mialam szans dzis w nocy do Ciebie napisac...znou padlam:-((((
        • lyche1 Re: Oj nie przejmuj się tak 06.11.02, 07:14
          Nie zbawi mnie to. Wiesz łep mnie n.... bo dostałam okresu. I tak dziś mam
          ochotę by tego dnia nie było, albo żebym mogła przeleżeć go w łóżku
          • balkan Cześć Kobiety! 06.11.02, 07:24
            Lyche, ja się wczoraj tak czułam. To na szczęście w końcu mija, czego i Tobie
            życzę :)
            • lyche1 Re: Cześć Kobiety! 06.11.02, 07:27
              CZeść ! Ale i tak ciężki dzień przede mną. Ostatnio jak pojechałam do ZUS-u
              dostałam krwotoku. Więc dziś wszystkim zapowiedziałam, że się nigdzie nie
              ruszam. Oczywiście życie pewnie napisze inny scenariusz.
              • balkan Re: Cześć Kobiety! 06.11.02, 07:29
                Oj no to tym bardziej się nigdzie nie ruszaj. Powiedz, że przymarzłaś do
                krzesła i dopiero pod koniec pracy będziesz mogła wstać....
                Ja dziś znowu z budżetem wojuję, choć na szczęście juz spokojniej niż
                wczoraj....
                Ech... chciałam iść po kawkę, a tu kuchnia jeszcze zamknięta....
            • Gość: Vika Dziewczynyyyyyyyy i Rzulwiiiiiiiik!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 06.11.02, 07:27
              na gorze podrywa mnie Krecha...ratujcie i zacznijcie go Troche dowartosciowywac
              bo mu Marucha leb chce urwac....:-)))))))
              • balkan Re: Dziewczynyyyyyyyy i Rzulwiiiiiiiik!!!!!!!!!!! 06.11.02, 07:32
                Za drogo by Go wyszło szukanie Krechy, więc chyba się nie masz o co
                martwić.... :)
                • lyche1 Re: Sorki ja dziś nie mam "romansowego" nastroju 06.11.02, 07:35
                  Uzasadnienie jak wyżej. Wywiesiłam czerwoną flagę:))))
                • Gość: Vika Re: Dziewczynyyyyyyyy i Rzulwiiiiiiiik!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 06.11.02, 07:38
                  balkan napisała:

> Za drogo by Go wyszło szukanie Krechy, więc chyba się nie masz o co
                  > martwić.... :)
                  Mam...moze byc z tego draka...:-)albo pojedynek!!!!!!
    • anula73 juz nie, niestety :-( 06.11.02, 07:36
      witam po urlopie!
      • balkan Re: juz nie, niestety :-( 06.11.02, 07:38
        Cześć Anula! No to wypoczęta powinnaś być, z nowymi siłami jak skowronek do
        pracy lecieć.... :))
        • Gość: Vika Re: juz nie, niestety :-( IP: *.ewave.at 06.11.02, 07:42
          balkan napisała:

> Cześć Anula! No to wypoczęta powinnaś być, z nowymi siłami jak skowronek do
          > pracy lecieć.... :))
          Anula!!!!W nosie praca.Mnie sie lenistwa zachciewa i zyje!!!!!!!.-))))
          • anula73 Re: juz nie, niestety :-( 06.11.02, 07:54
            Gość portalu: Vika napisał(a):

> balkan napisała:
            >
            > > Cześć Anula! No to wypoczęta powinnaś być, z nowymi siłami jak skowronek d
            > o
            > > pracy lecieć.... :))
            > Anula!!!!W nosie praca.Mnie sie lenistwa zachciewa i zyje!!!!!!!.-))))

no tak, ale kto mi czynsz zaplaci??? ;-(
            jak tam humor, lepiej?
        • anula73 Re: juz nie, niestety :-( 06.11.02, 07:53
          balkan napisała:

> Cześć Anula! No to wypoczęta powinnaś być, z nowymi siłami jak skowronek do
          > pracy lecieć.... :))

moze i powinnam ;-) ale jakos nie lece ;-)
          najchetniej polezalabym w lozeczku :-))))
          • balkan Re: juz nie, niestety :-( 06.11.02, 08:00
            anula73 napisała:

> balkan napisała:
            >
            > > Cześć Anula! No to wypoczęta powinnaś być, z nowymi siłami jak skowronek d
            > o
            > > pracy lecieć.... :))
            >
            > moze i powinnam ;-) ale jakos nie lece ;-)
            > najchetniej polezalabym w lozeczku :-))))

Ja też tak mam, ale jak już się oprzytomnieję, to jestem w pracy....
            • anula73 Re: juz nie, niestety :-( 06.11.02, 08:18
              balkan napisała:

> anula73 napisała:
              >
              > > balkan napisała:
              > >
              > > > Cześć Anula! No to wypoczęta powinnaś być, z nowymi siłami jak skowro
              > nek d
              > > o
              > > > pracy lecieć.... :))
              > >
              > > moze i powinnam ;-) ale jakos nie lece ;-)
              > > najchetniej polezalabym w lozeczku :-))))
              >
              > Ja też tak mam, ale jak już się oprzytomnieję, to jestem w pracy....

jakos nie moge oprzytomniec, a tu papierow sie nazbieralo :-(
      • lyche1 Re: juz nie, niestety :-( 06.11.02, 07:51
        Cześć Anula gdzie wojażowałaś?
        • anula73 Re: juz nie, niestety :-( 06.11.02, 08:16
          e tam, zaraz wojazowalam ;-)
          w domciu wypoczywalam :-)
          ale fajnie bylo :-)
          • Gość: Vika Re: juz nie, niestety :-( IP: *.ewave.at 06.11.02, 08:29
            anula73 napisała:

> e tam, zaraz wojazowalam ;-)
            > w domciu wypoczywalam :-)
            > ale fajnie bylo :-)
            A to opowiedz jak.-)
            • Gość: Vika ANULA!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 06.11.02, 10:52

> anula73 napisała:
              >
              > > e tam, zaraz wojazowalam ;-)
              > > w domciu wypoczywalam :-)
              > > ale fajnie bylo :-)
              > A to opowiedz jak.-)
              no opowieeeeeeeeeedz!!!!!!!!!!!
              • anula73 Re: ANULA!!!!!!!!!!!!! 06.11.02, 11:16

> Gość portalu: Vika napisał(a):
                >
                > > anula73 napisała:
                > >
                > > > e tam, zaraz wojazowalam ;-)
                > > > w domciu wypoczywalam :-)
                > > > ale fajnie bylo :-)
                > > A to opowiedz jak.-)
                > no opowieeeeeeeeeedz!!!!!!!!!!!

Vika! nieladnie! co mnie tak wypytujesz??? fajnie i tyle :P
                • Gość: marucha Re: ANULA!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.11.02, 12:06
                  anula73 napisała:

> Gość portalu: Vika napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: Vika napisał(a):
                  > >
                  > > > anula73 napisała:
                  > > >
                  > > > > e tam, zaraz wojazowalam ;-)
                  > > > > w domciu wypoczywalam :-)
                  > > > > ale fajnie bylo :-)
                  > > > A to opowiedz jak.-)
                  > > no opowieeeeeeeeeedz!!!!!!!!!!!
                  >
                  > Vika! nieladnie! co mnie tak wypytujesz??? fajnie i tyle :P

Witam Cie Anula! Fajnie,ze bylo fajnie a bedzie jeszcze fajniej jak dalej
                  bedzie tak fajnie.
                  • anula73 Re: ANULA!!!!!!!!!!!!! 06.11.02, 12:09
                    Gość portalu: marucha napisał(a):

> Witam Cie Anula! Fajnie,ze bylo fajnie a bedzie jeszcze fajniej jak dalej
                    > bedzie tak fajnie.

:-)))
                    ale namieszales ;-)
                    a jak z tym 18-tym?
                    • Gość: marucha Re: ANULA!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.11.02, 12:13
                      anula73 napisała:

> Gość portalu: marucha napisał(a):
                      >
                      > > Witam Cie Anula! Fajnie,ze bylo fajnie a bedzie jeszcze fajniej jak dale
                      > j
                      > > bedzie tak fajnie.
                      >
                      > :-)))
                      > ale namieszales ;-)
                      > a jak z tym 18-tym?

Jak dotad jest OK.
                      • anula73 Re: ANULA!!!!!!!!!!!!! 06.11.02, 12:20

> anula73 napisała:
                        >
                        > > Gość portalu: marucha napisał(a):
                        > >
                        > > > Witam Cie Anula! Fajnie,ze bylo fajnie a bedzie jeszcze fajniej jak
                        > dale
                        > > j
                        > > > bedzie tak fajnie.
                        > >
                        > > :-)))
                        > > ale namieszales ;-)
                        > > a jak z tym 18-tym?
                        >
                        > Jak dotad jest OK.

to super :-)))
                        a tak w ogole to co slychac?
                        • Gość: marucha Re: ANULA!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.11.02, 12:24
                          anula73 napisała:

> Gość portalu: marucha napisał(a):
                          >
                          > > anula73 napisała:
                          > >
                          > > > Gość portalu: marucha napisał(a):
                          > > >
                          > > > > Witam Cie Anula! Fajnie,ze bylo fajnie a bedzie jeszcze fajnie
                          > j jak
                          > > dale
                          > > > j
                          > > > > bedzie tak fajnie.
                          > > >
                          > > > :-)))
                          > > > ale namieszales ;-)
                          > > > a jak z tym 18-tym?
                          > >
                          > > Jak dotad jest OK.
                          >
                          > to super :-)))
                          > a tak w ogole to co slychac?

A idzie ku dobremu.Wiesz,ze ja od naszego obzarstwa w Czechach prawie nie jem
                          mieska?
                          • anula73 Re: ANULA!!!!!!!!!!!!! 06.11.02, 12:45

>
                            > A idzie ku dobremu.Wiesz,ze ja od naszego obzarstwa w Czechach prawie nie
                            jem
                            > mieska?

no prosze! to sie chwali :-)))
                            choc po tej ilosci ktora wtedy wchloneliscie ja bym chyba wiecej nie mogla
                            patrzec na ZADNE jedzenie :-P

a wiesz co, wlasnie spojrzalam w kalendarz i widze ze 18 to pn.? zgadza sie? bo
                            caly czas myslalam ze to sobota.
                          • anula73 Re: ANULA!!!!!!!!!!!!! 06.11.02, 12:48

>
                            > A idzie ku dobremu.Wiesz,ze ja od naszego obzarstwa w Czechach prawie nie
                            jem
                            > mieska?

no prosze! to sie chwali :-)))
                            choc po tej ilosci ktora wtedy wchloneliscie ja bym chyba wiecej nie mogla
                            patrzec na ZADNE jedzenie :-P

a wiesz co, wlasnie spojrzalam w kalendarz i widze ze 18 to pn.? zgadza sie? bo
                            caly czas myslalam ze to sobota.
    • Gość: Magdalenka Re: Nie jeszcze nie wszyscy... IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 06.11.02, 22:03
      • kardiolog Re: Ja tez jeszcze nie spie :))) 06.11.02, 22:04
        • Gość: Magdalenka Re: a to czemu:))) IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 06.11.02, 22:08

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka