kaktusik0 24.01.06, 14:28 dlaczego jesli ktoś ma pytanie o np. tytuł piosenki lub konto bankowe to pyta się na forum, a nie próbuje w google poszukać? Do tego naprawdę nie potrzeba wyższych studiów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
svenja1 no nie? 24.01.06, 17:21 też się zawsze dziwię... przecież założenie wątku to taaaaki wysiłek: zalogować się trzeba, napisać o co chodzi... a w tym czasie można już "obskoczyć" kilka stronek za pomocą "gogli" Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: google nie gryzie 24.01.06, 17:24 A z kad wiesz,ze nie gryzie??;p A tak powaznie to faktycznie ja szukalam dwa dni piosenki na osiolku a na googlu znalazlam odrazu:) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: google nie gryzie 24.01.06, 17:33 khaki3 napisała: > A z kad wiesz,ze nie gryzie?? skocz.pl/zkad :-)P Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: google nie gryzie 24.01.06, 17:38 A ja kocham moje "z kad" pomimo,ze to blad.Pozatym kiedys nauczycielka z polskiego nas uczyla ze sie pisze z kad a nie skad.wiec to tak dla niej niech sie cieszy :p Odpowiedz Link Zgłoś
messja "Odruchowo czlowiek pisze porpawnie" 25.01.06, 02:34 voker napisał: > khaki3 napisała: > > > A z kad wiesz,ze nie gryzie?? > > :-)P voker: odpusc :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35381295&a=35384614 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35381295&a=35384775 :) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: "Odruchowo czlowiek pisze porpawnie" 25.01.06, 08:08 Tylko,ze ja nigdzie nie napisalam,ze znam zasady ortografii poprawnie :p wrecz przeciwnie.przyznawalam sie do bledow w mojej pisowni bo stwierdzilam,ze nie przykladam do tego uwagi:) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: google nie gryzie 24.01.06, 17:35 ag.bocznica.org/ ktoś to wkleił kiedys gdy zasugerowałem podobny stosunek do niektórych pytań Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: google nie gryzie 24.01.06, 20:18 Nie przesadzajcie :))) Przeca jak ktoś niechce nie musi pomagać w znalezieniu np. piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik0 Re: google nie gryzie 24.01.06, 22:46 tu nie chodzi o chęć pomagania czy jej brak (często pomagam). Chodzi o np. czas po jakim znajdzie się w googlach, a po jakim ktoś łaskawie odpowie na forum. Chodzi o ilość wklepanych literek, o ilość klikniętych przycisków "ODŚWIERZ". Po co tak się męczyć jak można to samo mieć w przeciągu chwilki, bez zbytniego wysilania? Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: google nie gryzie 25.01.06, 07:15 no wiesz, u niektórych to urasta do rozmiarów zespołu wyuczonej bezradności. myślę, że takie ćwiczenie na zaradność, jakim jest obsługa wyszukiwarki, może im pomóc w "wychodzeniu" z tego problemu ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: google nie gryzie 25.01.06, 09:19 kaktusik0 napisała: > dlaczego jesli ktoś ma pytanie o np. tytuł piosenki lub konto bankowe to pyta > się na forum, a nie próbuje w google poszukać? > Do tego naprawdę nie potrzeba wyższych studiów. jak widac do zrzedzenia tez nie potrzeba:P Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik0 Re: google nie gryzie 25.01.06, 10:11 > jak widac do zrzedzenia tez nie potrzeba:P google jest do szukania, a forum jest m.in. do zrzędzenia, dlatego zrzędzę tutaj. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akasha78 Re: google nie gryzie 25.01.06, 15:49 kaktusik0 napisała: > dlaczego jesli ktoś ma pytanie o np. tytuł piosenki lub konto bankowe to pyta > się na forum, a nie próbuje w google poszukać? > Do tego naprawdę nie potrzeba wyższych studiów. Nie była bym taka pewna ja się nauczyłam korzystać z wyszukiwarki google jak bylam na studiach-by móc pisać prace semestralne zgodnie z zasadą "kopiuj, wklej";) Odpowiedz Link Zgłoś