pajdeczka 08.11.02, 09:34 Jedzie taka rano do pracy, blada, bez wyrazu. Żeby chociaż odrobina tuszu na rzęsy, muśnięcie błyszczykiem. I to w większości młode kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vika411 One to robia bo.... 08.11.02, 09:38 NIE CHCA BYC PODZIWIANE PRZEZ CIEBIE:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Nie lubie nieumalowanych kobiet 08.11.02, 09:51 a ja zrzędliwych... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Nie lubie nieumalowanych kobiet 08.11.02, 10:35 agick napisała: > a ja zrzędliwych... > :) > Uważasz, że to ma związek z tematem wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
agick jak najbardziej... 08.11.02, 10:44 przeszkadza Ci mój wpis...? ps. uderz w stół....:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: jak najbardziej... 08.11.02, 10:46 agick napisała: > przeszkadza Ci mój wpis...? > > ps. uderz w stół....:) > Owszem, przeszkadza. Najlepiej z tego powiedzonka zrób sobie sygnaturkę. Oszczędzi Ci to pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
agick pajdo... 08.11.02, 11:04 a dlaczego Ci przeszkadza...? sądziłaś, że po wsze czasy będziesz miała przywilej rozwalania innym wątków i Ciebie nigdy nie spotkają wpisy od "czapy"..? kto mieczem wojuje od miecza ginie. a w temacie wątku - jeśli rażą Cię kobiety bez makijażu w autobusie - przesiądź się do samochodu.. skoro krytykujesz to wnioskuje, że zawsze masz makijaż perfekcyjny... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: pajdo... 08.11.02, 11:17 agick napisała: > a dlaczego Ci przeszkadza...? > sądziłaś, że po wsze czasy będziesz miała przywilej rozwalania innym wątków i > Ciebie nigdy nie spotkają wpisy od "czapy"..? > > kto mieczem wojuje od miecza ginie. > > a w temacie wątku - jeśli rażą Cię kobiety bez makijażu w autobusie - przesiądź > > się do samochodu.. > > skoro krytykujesz to wnioskuje, że zawsze masz makijaż perfekcyjny... > > > Zgadłaś. Cała jestem perfekcyjna. Strój, makijaż, spsob bycia - wszystko bez zarzutu. I to Ciebie chyba tak boli. Ps. Nie mogę przesiąść się z autobusu do samochodu , bo nimi nie jeżdżę. Może masz inną propozycję, równie kretyńską? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: pajdo... 08.11.02, 11:26 perfekcyjna może jesteś ale chyba nie w kontaktach z innym ludżmi - kultura za drzwiami została dawno temu... czy ja używam określeń "kretyński" ? dla Ciebie wszysy inni to kretyni - zwłaszcza Ci, któz śmielą się mieć iine zdanie niż Ty. nie boli mnie Twój perfekcyjny image - nawet mnie to cieszy... im więcej ładnych kobiet tym ładniej na świecie. ps. kolejne kretyńskie propozycje - pojedź taksówką, na furze z sianem, rowerem, na piechotę. możliwości jest wiele. ja się malować nie muszę - robię to dla włąsnej przyjemności... i z reguły w samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: pajdo... 08.11.02, 11:36 agick napisała: > perfekcyjna może jesteś ale chyba nie w kontaktach z innym ludżmi - kultura za > drzwiami została dawno temu... czy ja używam określeń "kretyński" ? $$$$$$Wiesz co, śmieszna jesteś. Przeczytaj swoj pierwszy post Św. Agnieszko. > > dla Ciebie wszysy inni to kretyni - zwłaszcza Ci, któz śmielą się mieć iine > zdanie niż Ty. > $$$$$$Nie, to jest po prostu idealne określenie na czyjąś głupotę. Gdyby tak było, jak piszesz, nie miałabym tu z kim dyskutować. A tak, popatrz, ilu chętnych do rozmów. > nie boli mnie Twój perfekcyjny image - nawet mnie to cieszy... im więcej > ładnych kobiet tym ładniej na świecie. $$$$$$$$ Korekta - nie ładnych, a zadbanych. Nie jestem ładna, po prostu staram się nie szpecić wyglądem otoczenia. > ps. kolejne kretyńskie propozycje - pojedź taksówką, na furze z sianem, > rowerem, na piechotę. możliwości jest wiele. > ja się malować nie muszę - robię to dla włąsnej przyjemności... i z reguły w > samochodzie. > > Malowanie w samochodzie to wątpliwa przyjemność. Dla mnie to jest przyjemność kiedy spokojnie siedzę sobie przed lustrem. Co do propozycji - to rzeczywiście kretyńskie. Pozdrawiam i życzę więcej spokoju (chyba przed miesiączką jesteś). Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: pajdo... 08.11.02, 11:44 a ja Tobie życzę mniej chamstwa do innych - ja nie jestem nerwowa... ani raz Cię nie obraziłam - czego o Tobie nie mogę powiedzieć.. napisałą, że nie lubię kobiet zrzędlwiych - Tobie urosły pazury i kły.... Tak więc jak Ci bardzo dziękuję za życzenia spokoju - zachowaj je dla siebie. dziś na moje komentarze skończyły Ci się żetony pajda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralik Re: do agick IP: *.echostar.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 08.11.02, 13:44 Brawo!!! Wygrałaś z pajdą nieporównywalnie. A przyznaję, należało jej się. Może założymy komitet anty-pajda :) Chętnych byłoby wielu... Moje ukłony również w stronę tse-tse. Odpowiedz Link Zgłoś
agick do koralika.. 08.11.02, 14:38 nie potrzeba żadnych anty.... pajdka sama siebie skazuje na ostracyzm... zbiera cięgi swoich poczynań - tak jak wcześniej powiedziałam, kto mieczem wojuje od miecza ginie. pozdrawiam Cię koraliku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse Re: pajdo... 08.11.02, 11:50 pajdeczka napisał: Gdyby tak > było, jak piszesz, nie miałabym tu z kim dyskutować. A tak, popatrz, ilu > chętnych do rozmów. Tłumy takie na forum kobieta, ze rozpierać sie trzeba ramionami. Nie ma tu juz prawie żadnej wartościowej osoby, Co mądrzejszy uciekł na inne fora, otworz oczy idiotko. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: pajdo... 08.11.02, 12:23 tse-tse napisała: > pajdeczka napisał: > > > Gdyby tak > > było, jak piszesz, nie miałabym tu z kim dyskutować. A > tak, popatrz, ilu > > chętnych do rozmów. > > > Tłumy takie na forum kobieta, ze rozpierać sie trzeba > ramionami. > Nie ma tu juz prawie żadnej wartościowej osoby, > Co mądrzejszy uciekł na inne fora, otworz oczy idiotko. Wpadla, nasrała i poleciała. Jak to mucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalenka Re:Ja tez nie lubie..... IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 08.11.02, 10:01 ..kobieta powinna korzystac z tego co jej dozwolne... Moj najlepszy tusz do rzes jaki kiedykolwiek kupilam to: Yves Sant Laurent...caly dzien wyglada cudownie na rzesach! Polecam... buziaczek..;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Nie lubie nieumalowanych kobiet IP: proxy / 212.160.165.* 08.11.02, 10:06 A ja lubie. A ostrego malowanka to bardzo nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Nie lubie nieumalowanych kobiet 08.11.02, 10:06 To niestety cala ja - rano ;-) nie chce mi sie malowac, gdy ledwo widze na oczy... nie przypuszczalam ze ktos moze tak reagowac na moj widok ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Nie lubie nieumalowanych kobiet 08.11.02, 10:38 anula73 napisała: > To niestety cala ja - rano ;-) > nie chce mi sie malowac, gdy ledwo widze na oczy... > nie przypuszczalam ze ktos moze tak reagowac na moj widok ;-( W sumie powinnaś mieć to w nosie.. Twoja twarz- Twoja sprawa. Moje poczucie estetyki narzuca mi taki sposób patrzenia. Kobieta nieumalowana=kobieta zaniedbana. Wyjątkiem są dziewczyny o oryginalnej urodzie, nie wymagającej żadnych podkreślę. Ciemna oprawa oczu, wydatne, ładnie zarysowane usta o intensywnej barwie, nieskazitelna cera. ALe to nie w naszej szerokości geograficznej. Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Nie lubie nieumalowanych kobiet 08.11.02, 11:22 pajdeczka napisał: > W sumie powinnaś mieć to w nosie.. Twoja twarz- Twoja sprawa. hehe! rano mam wszystko w nosie ;-) > Moje poczucie estetyki narzuca mi taki sposób patrzenia. > Kobieta nieumalowana=kobieta zaniedbana. nie zgodze sie z tym stwierdzeniem.. > Wyjątkiem są dziewczyny o oryginalnej urodzie, nie wymagającej żadnych > podkreślę. Ciemna oprawa oczu, wydatne, ładnie zarysowane usta o intensywnej > barwie, nieskazitelna cera. ALe to nie w naszej szerokości geograficznej. alez to cala ja! :-) moze poza ta oprawa oczu ale od czego mamy henne? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Nie lubie nieumalowanych kobiet 08.11.02, 11:30 anula73 napisała: > pajdeczka napisał: > > W sumie powinnaś mieć to w nosie.. Twoja twarz- Twoja sprawa. > > hehe! rano mam wszystko w nosie ;-) > > > Moje poczucie estetyki narzuca mi taki sposób patrzenia. > > Kobieta nieumalowana=kobieta zaniedbana. > > nie zgodze sie z tym stwierdzeniem.. > > > Wyjątkiem są dziewczyny o oryginalnej urodzie, nie wymagającej żadnych > > podkreślę. Ciemna oprawa oczu, wydatne, ładnie zarysowane usta o intensywn > ej > > barwie, nieskazitelna cera. ALe to nie w naszej szerokości geograficznej. > > alez to cala ja! :-) > moze poza ta oprawa oczu ale od czego mamy henne? Ja przyczerniam henną rzęsy, ale mimo to codziennie się maluję. Wstaję odpowiednio wcześniej, aby móc zrobić sobie dokładny makijaż. A dokładny to znaczy dyskretny. Delikatny i staranny makijaż zabiera o wiele więcej czasu niż zwyczajne pacykowani. Sztuką jest zrobić go tak, by rano nie "raził" innych w oczy. Odpuszczam sobie jedynie, kiedy jestem na urlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Nie lubie nieumalowanych kobiet 08.11.02, 11:42 pajdeczka napisał: > Ja przyczerniam henną rzęsy, ale mimo to codziennie się maluję. Wstaję > odpowiednio wcześniej, aby móc zrobić sobie dokładny makijaż. A dokładny to > znaczy dyskretny. Delikatny i staranny makijaż zabiera o wiele więcej czasu > niż zwyczajne pacykowani. Sztuką jest zrobić go tak, by rano nie "raził" innych > > w oczy. > Odpuszczam sobie jedynie, kiedy jestem na urlopie. a wiec jednak :-) i przeciez nie czujesz sie wtedy blada i bez wyrazu? jasne ze wygladam duzo lepiej w lekkim makijazu niz bez, ale o 6 rano nie mam sily na makijaz. i tak ledwie widze na oczy i moglabym go rozmazac.;-) wiec uzywam tylko pudru. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Nie lubie nieumalowanych kobiet 08.11.02, 12:25 anula73 napisała: > pajdeczka napisał: > > > Ja przyczerniam henną rzęsy, ale mimo to codziennie się maluję. Wstaję > > odpowiednio wcześniej, aby móc zrobić sobie dokładny makijaż. A dokładny t > o > > znaczy dyskretny. Delikatny i staranny makijaż zabiera o wiele więcej czas > u > > niż zwyczajne pacykowani. Sztuką jest zrobić go tak, by rano nie "raził" > innych > > > > w oczy. > > Odpuszczam sobie jedynie, kiedy jestem na urlopie. > > a wiec jednak :-) > i przeciez nie czujesz sie wtedy blada i bez wyrazu? > jasne ze wygladam duzo lepiej w lekkim makijazu niz bez, ale o 6 rano nie mam > sily na makijaz. i tak ledwie widze na oczy i moglabym go rozmazac.;-) > wiec uzywam tylko pudru. Ja jestem widocznie kobietą starej generacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pomadka Re: nt | NIE LUBIE UMALOWANYCH, SZMINKA ASEKSUALN 08.11.02, 10:57 Być dobrze umalowanym- to być tak umalowanym ,aby być ładniejszą bez oznak umalowania, O!!! ;-) i nie przesadzajcie ze mną Pomadka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalenka Re: A znasz sie na tym... IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 08.11.02, 11:01 Nikt nie mowi zeby malowac sie tak ze kobieta zatraca swoj autentyk... albo wygloda jak ta "bitch" Ann-Nicole Smith....troche makijazu tylko dodaje wyrazu i uroku prawie kazdej pani... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: A znasz sie na tym... 08.11.02, 12:27 Gość portalu: Magdalenka napisał(a): > Nikt nie mowi zeby malowac sie tak ze kobieta zatraca swoj autentyk... > albo wygloda jak ta "bitch" Ann-Nicole Smith....troche makijazu tylko > dodaje wyrazu i uroku prawie kazdej pani... No właśnie! To mam na myśli. Czy tak trudno to innym zrozumieć? A może po prostu interpretują to co mówię, tak, jak im wygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: nt | NIE LUBIE UMALOWANYCH, SZMINKA ASEKSUALN 08.11.02, 11:02 pomadka napisała: > Być dobrze umalowanym- to być tak umalowanym ,aby być ładniejszą bez oznak > umalowania, O!!! > ;-) > i nie przesadzajcie ze mną > Pomadka Toż właśnie tak napisałam w wątku! A tu ludzie zaczynają się obrażać. Nikt nie jest doskonały. Nawet modelki się malują. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Nie lubie nieumalowanych kobiet 08.11.02, 10:57 No tak, juz sobie wyobrażam kromę jadącą do tyry: lampucera, wyszminowana, upstrzona i tłusta na twarzy od kremów wszelakich... z nowymi pomysłami na ustawianie forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalenka Re: Rzulw rozczarowales mnie..... IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 08.11.02, 11:03 ...a zwlaszcz Twoja przyziemna fantazja bez polotu.... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw oooo !.... jak mi przykro, naprawdę ... 08.11.02, 11:12 • Re: Marylka, to dobrze ze w serce ... adres: *.036-52- 73746f40.cust.bredbandsbolaget.se Gość: Magdalenka 06-11-2002 21:16 odpowiedz na list odpowiedz cytując a nie w dupe. następnym razem wezmę przykład z Ciebie i Twojego polotu....i fantazji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalenka Re: aaa.... to ci dopiero......checa ::))))) IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 08.11.02, 11:15 rzulw napisał: > • Re: Marylka, to dobrze ze w serce ... adres: *.036-52- > 73746f40.cust.bredbandsbolaget.se > Gość: Magdalenka 06-11-2002 21:16 odpowiedz na list odpowiedz > cytując > > a nie w dupe. > > następnym razem wezmę przykład z Ciebie i Twojego polotu....i fantazji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: Nie lubie nieumalowanych kobiet IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 08.11.02, 12:01 Rano: a)jestem i tak spóźniona, bo zaspałam, b)ostatnia rzeczą, na którą mam ochotę , to jakikolwiek makijaż. Więc jadę taka blada na uczelnię... Trudno, jakoś świat się z tego powodu nie wali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetsuo Re: Nie lubie nieumalowanych kobiet IP: 212.85.112.* 08.11.02, 12:29 Mi rano sie nie chce poprostu, oczywiscie rzucam farbe na twarz ale umiarkowanie. Chcialabym kiedys spotkac "pajdeczke" rano i moze bym sie nauczyla - pewnie o wiele wiecej - jak czytam co wczesniej tworzyla na forum. fajne baby jestescie.cze Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Nie lubie nieumalowanych kobiet 08.11.02, 12:38 Gość portalu: tetsuo napisał(a): > Mi rano sie nie chce poprostu, oczywiscie rzucam farbe na twarz ale > umiarkowanie. Chcialabym kiedys spotkac "pajdeczke" rano i moze bym sie > nauczyla - pewnie o wiele wiecej - jak czytam co wczesniej tworzyla na forum. > fajne baby jestescie.cze Może nawet się gdzieś mijamy? Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
tetsuo_nakamura Re: Nie lubie nieumalowanych kobiet 08.11.02, 12:42 Moze, jesli o mnie chodzi to metro.a tutaj mi sie podoba(tzn. na forum) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Tetsuo 08.11.02, 13:08 tetsuo_nakamura napisał(a): > Moze, jesli o mnie chodzi to metro.a tutaj mi sie podoba(tzn. na forum) A wiesz jak fajnie jest na kanapie TWA? To jest forum prywatne. Tam przesiadują intelektualiści, a tutaj - sama zbieranian, plebs. Zastanów się czy warto..... Bo musisz wiedzieć, że tu istnieją towarzystwa - lepsze i gorsze. Spróbuj się gdzieś załapać, ja jestem w tym gorszym. Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Nie lubie nieumalowanych kobiet 08.11.02, 12:30 Jk sie ma ladna (zadbana) cere, to naprawde rano wystarczy podmalowac rzesy, co zajmuje chwile, i tak jak piszesz,musnac usta blyszczykiem, mi to wystarcza, i nie sadze, ze wygladam jakos tragicznie. A tak jeszcze a proposmalowania do pracy: niedawno bylam tydzien na zwolnieniu (choroba) i pierwszego dnia po zwolnieniu postanowilam przyjsc do pracy "kwitnaca", wstalam odpowiednio wczesniej i wykonalam makijaz, do ktorego uzylam min. bezowych cieni do oczu, gdy tylko przyszlam do pracy, komentarze byly natychmiastowe (i bardzo wspolczujace) w stylu: "no tak, jak czlowiek jest chory, to od razu po oczach widac..." zalamalam sie, ale i tez w duchu usmialam. Od tamtej pory zestaw jest klasyczny: dobry tusz i blyszczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Nie lubie nieumalowanych kobiet 08.11.02, 12:40 mantha napisała: > Jk sie ma ladna (zadbana) cere, to naprawde rano wystarczy podmalowac rzesy, co > > zajmuje chwile, i tak jak piszesz,musnac usta blyszczykiem, mi to wystarcza, i > nie sadze, ze wygladam jakos tragicznie. > A tak jeszcze a proposmalowania do pracy: niedawno bylam tydzien na zwolnieniu > (choroba) i pierwszego dnia po zwolnieniu postanowilam przyjsc do > pracy "kwitnaca", wstalam odpowiednio wczesniej i wykonalam makijaz, do ktorego > > uzylam min. bezowych cieni do oczu, gdy tylko przyszlam do pracy, komentarze > byly natychmiastowe (i bardzo wspolczujace) w stylu: "no tak, jak czlowiek jest > > chory, to od razu po oczach widac..." zalamalam sie, ale i tez w duchu > usmialam. Od tamtej pory zestaw jest klasyczny: dobry tusz i blyszczyk. Mantha! a moze Ty po prostu uzywasz nieodpowiednich cieni? jak masz chlodny typ urody a pomalujesz sie w cieplej tonacji to tak wlasnie bedziesz wygladac - na zmeczona i chora ;-) ja tak wygladam w brazowych cieniach;-) pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Nie lubie nieumalowanych kobiet 08.11.02, 14:14 Masz racje, to nie byl najlepszy wybor, powinnam uzywac raczej ciemnych, szarych, grafitowych. Nie przypuszczalam, ze wypadne tak fatalnie (ale chociaz wiarygodnie, jak na chora przystalo:)) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 A ja sie nie maluje 08.11.02, 13:45 bo pierwsze nie musze a po drugie mie sie nie chce I wcale nie czuje sie zaniedbana (nie martw sie, jest malo (prawdopodobne,zewsiadziemy kiedys do tego samego autosubu) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: A ja sie nie maluje 08.11.02, 14:08 goga.74 napisała: > bo pierwsze nie musze a po drugie mie sie nie chce > I wcale nie czuje sie zaniedbana (nie martw sie, jest malo > (prawdopodobne,zewsiadziemy kiedys do tego samego autosubu) Prawie wszystkie te, co się nie malują, nie lubią mnie. Coś to musi oznaczać. No jasne, że nie wsiądziemy, bo ja nie jeżdżę autobusami. W dużych miastach jest jeszcze coś takiego jak tramwaj, na zadupiach tylko autobusy. Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: A ja sie nie maluje 08.11.02, 14:33 > Prawie wszystkie te, co się nie malują, nie lubią mnie. > Coś to musi oznaczać. Pajdeczko, ani mnie ziebisz ani grzejesz. Poza tym nie przypominam sobie, zebysmy kiedykolwiek ze soba dyskutowaly, jakos sie na forum "rozmijamy" i chyba to dobrze. > No jasne, że nie wsiądziemy, bo ja nie jeżdżę autobusami. W dużych miastach > jest jeszcze coś takiego jak tramwaj, na zadupiach tylko autobusy. ??? I co chcialas przez to powiedziec? ps. Ja jezdze na rowerze. Na moim "zadupiu" tak moda. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Baby i chlopy na wielocypiedach. 08.11.02, 14:46 goga.74 napisała: > > Prawie wszystkie te, co się nie malują, nie lubią mnie. > > Coś to musi oznaczać. > > Pajdeczko, ani mnie ziebisz ani grzejesz. Poza tym nie przypominam sobie, > zebysmy kiedykolwiek ze soba dyskutowaly, jakos sie na forum "rozmijamy" i > chyba to dobrze. > > > No jasne, że nie wsiądziemy, bo ja nie jeżdżę autobusami. W dużych miastac > h > > jest jeszcze coś takiego jak tramwaj, na zadupiach tylko autobusy. > > ??? I co chcialas przez to powiedziec? > ps. Ja jezdze na rowerze. Na moim "zadupiu" tak moda. > Pa. U mnie we wsi wszystkie chłopy i baby jezdzom na rowerach , ale nie z powodu mody, ale wygody. Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Lubię być nieumalowana... 08.11.02, 14:56 bo sobie mogę oko np. podrapać jak mnie zaswędzi. Rękami się za policzki, czoło i usta łapać i nie bać się, że się rozmarze. I jeszcze jedno, mój facet ma czasami dziwny zwyczaj całowania mnie w oko, i jak jestem pomalowana to mam dylemat, rozmazać się i pozwolić, czy pogonić chłopa w siną dal. Kosmetyki upiększające noszę ze sobą. Bo rano nie mam czasu, w samochodzie nie bo prowadzę, a jak już jestem w pracy to po co, w koło same chłopy a im i mnie wszystko jedno. Dopiero jak po pracy jestem z moim facetem na mieście i wkoło same atrakcyjne babki to myślę, Kurde jestem niepomalowana. I co wniosek taki, że mnie konkurencja mobilizuje najlepiej. fe_pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Nie lubie nieumalowanych kobiet IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.02, 19:39 Nieumalowane to nie jest takie jak niedomyte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyna Re: Nie lubie nieumalowanych kobiet IP: 217.153.26.* 08.11.02, 23:31 a ja lubie takie naturalne bez makijazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka re: nie lubie nieumalowanych kobiet IP: *.abo.wanadoo.fr 08.11.02, 23:59 A ja zawsze zazdroscilam kobietom, ktore nie maja potrzeby malowania sie, bo maja piekna czysta cere i naturalnie czarne rzesy. Im odrobina pomadki wystarczy zeby wygladac kwitnaco. Zauwazylam, ze te wlasnie kobiety maja najczesciej sniada cere, ktora bardzo dobrze znosi slonce i opala sie od razu na brazowo. (posiadajaca bardzo jasna karnacje :) Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś