kornelka21 27.01.06, 21:57 Hej dziewczyny, polećcie jakiś fajny film,na ktory mozna sie wybrać do kina z kumplem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Na co do kina?? 27.01.06, 21:59 Ona wcale nie pila tylko chleptala wode ze strumyczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Na co do kina?? 27.01.06, 22:02 To się w końcu dziewczyna napije. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Na co do kina?? 27.01.06, 22:04 Ale wiesz co powiedza?Pijaczka:)A o facecie co by powiedzieli?Ze imprezowicz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Re: Na co do kina?? 27.01.06, 22:05 Imprezowicz i równy gość! No przecież! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Re: Na co do kina?? 27.01.06, 22:04 "Wykolejony" - przewidywalny, ale można obejrzeć; mężczyźni po tym filmie wiedzą, dlaczego niewarto zdradzać swojej kobiety. "Duma i uprzedzenie" - uwielbiam, poprzednie wersje świetne, ta też bardzo dobra - ta Keira mnie drażni, robi dziub w ciup, ale znioslam jakoś. "Elizabethtown" - jeśli kogoś nie razi kobiecy timbr glosu Orlando Blooma (nudnawy, ale można, nie boli). "Ballada o Jacku i Rose" - wiem od znajomej z USA, że warto i pójdę na pewno. "Hooligans" - jak dla mnie rewelacja. "Trzy pogrzeby Melquiadesa Estrady" - j.w. NO I "MONACHIUM"!!!!! Koniecznie! Jutro idę! Odpowiedz Link Zgłoś