jaa3 01.02.06, 22:26 Pytanie: Dlaczego najczęściej kobieta dostaje okres rano po przebudzeniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: okres . 01.02.06, 22:29 A skąd wiesz, że to jest najczęściej. Jakieś wyniki badań przeczytałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa3 Re: okres . 01.02.06, 22:52 Tak mi powiedziała koleżanka. Tzn., że tak jest najczęściej i zapytała dlaczego tak się dzieje.Stwierdziła, że powinnam wiedzieć o tym skoro zdawałam biologię :| Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: okres . 01.02.06, 23:01 faktem jest, że jak zaczyna się krwawienie, a kobieta jest w pozycji horyzontalnej, to krew nie spieszy się zbytnio z wypłynięciem, że tak to ujmę, i można wnioskować, że okres czeka, aż pani łaskawie zwlecze sie z łóżka. Tylko tyle. Żadnego "najczęsciej" nie musi być. I jeszcze jedno, nie troluj pod kilkoma nickami na raza, jak pytasz o rzeczy zbliżone tematycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa3 Re: okres . 02.02.06, 10:29 tak się składa, że nie troluję pod kilkoma nickami. To jest mój jedyny nick. Pozdrawiam i dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
tracja4 Re: okres . 02.02.06, 00:09 Podejrzewam że dostają okres tam samo często w nocy jak i za dnai, tyle że okres który rozpocznie się w nocy "wypłynie" dopiero rano. Stąd to wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: okres . 02.02.06, 10:46 Bo przed przebudzeniem dostaja faceci a wiesz co by sie działo w łazience jakby dostawali o tej samej porze?;) Odpowiedz Link Zgłoś