wojtow 03.02.06, 18:19 Czy jesteście zazdrosne ? Generalnie ? Nie chodzi mi tylko o zazdrość o inne kobiety, mężczyznę, ale np. o pozornie błahe sprawy, o to że ktoś wam nie poświęca uwagi tylko komuś innemu itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: zazdrość 03.02.06, 18:21 Nie jestem zazdrosna,jesli np. ktos poswieci wiecej czasu dla Pani X niz dla mnie.Zazdrosc to takie glupie uczucie.Jakies takie toksyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: zazdrość 03.02.06, 18:25 To mi sie podoba:) ludzie.gazeta.pl/rtz.rtz/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
sagis To, czy ona? 03.02.06, 19:51 Ta osoba wydaje mi się prowokatorką, albo siebie nam tutaj reklamujesz:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: To, czy ona? 03.02.06, 19:57 Dobrze pamiętałam. Znalazłam jej post na innym forum:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: To, czy ona? 03.02.06, 20:01 sagis napisała: > Dobrze pamiętałam. > Znalazłam jej post na innym forum:-) > Ale o co chodzi ? Kto to ? Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: To, czy ona? 03.02.06, 20:01 Na tym zdjeciu wyglada bardzo dobrze, jak w rzeczywistosci, nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: To, czy ona? 03.02.06, 20:13 Może ona podobać Ci się. Ja nie jestem zazdrosna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: To, czy ona? 03.02.06, 20:14 Twoja zazdrosc mnie nie interesuje:) Ona mi sie podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: To, czy ona? 03.02.06, 20:15 To dlaczego napisałeś o niej w tym wątku, gdzie jest pytanie o zazdrość?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: To, czy ona? 03.02.06, 20:20 Piszemy tak między sobą:-)))) Na forum to często zdarza się. Dlatego powstały pogaduszki:-))) Zeus widocznie potrzebował trochę czyjeś uwagi, bo nie o wywołanie zazdrości mu chodzi;-)) Jak sam napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Dużo rzeczy sprzedajesz na allegro:-)) 03.02.06, 20:36 tak - ciułamy na domek Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Dużo rzeczy sprzedajesz na allegro:-)) 03.02.06, 20:39 Powodzenia:-) Fajnie mieć domek, gdzieś w zieleni, ale tyle do sprzątania:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Dużo rzeczy sprzedajesz na allegro:-)) 03.02.06, 20:40 zgadzam sie nie lubie sprzatac ale wiadomo robie aby sie nie zabic ;0 uwielbiam zielen - ale jestem typem mieszczucha - domek w Warszawie to mi sie marzy - pomarzyc dobra rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Dużo rzeczy sprzedajesz na allegro:-)) 03.02.06, 20:52 I żeby było w mieście dookoła dużo zieleni, czyste powietrze i tylko śpiew ptaków było słychać. To jest piękne marzenie:-) Wszystko dookoła i blisko wszędzie. W Warszawie to chyba można tylko sobie o tym pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Dużo rzeczy sprzedajesz na allegro:-)) 03.02.06, 20:53 :) pozyjemy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Dużo rzeczy sprzedajesz na allegro:-)) 03.02.06, 20:59 Co? Jak uzbierasz na swój domek, czy wykosisz kilka w centrum Warszawy, aby zrobić miejsce na Twój w zieleni?;-) Można w centrum Warszawy kupić dwupoziomowe mieszkanie i zrobić zielony taras na dachu:-)) I inni na dole będą zazdrościć;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Dużo rzeczy sprzedajesz na allegro:-)) 03.02.06, 21:00 hm bez przesady kto mowi o centrum - przeciez sa zielone dzielnice np. Wawer - Mazowiecki Park Krajobrazowy Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Dużo rzeczy sprzedajesz na allegro:-)) 03.02.06, 21:03 W Parku Krajobrazowym można kupić dom? Muszę skończyć naszą zabawę. Może tylko moją. Miłego wieczoru i spełnienia marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Dużo rzeczy sprzedajesz na allegro:-)) 03.02.06, 21:05 papa na skraju MPK Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Dużo rzeczy sprzedajesz na allegro:-)) 03.02.06, 21:00 Chętnie się zamienie. Bo ja chce spalin, hałasu, ludzi, barów, kin, teatrów, pubów itd Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Dużo rzeczy sprzedajesz na allegro:-)) 03.02.06, 21:01 Serio ? To napisz cos wiecej o tej zieleni - gdzie tak pi razy drzwi przebywasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Dużo rzeczy sprzedajesz na allegro:-)) 03.02.06, 21:06 Na Śląsku :) Jednak jest tu zielono, bo mieszkam bardzo blisko lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Dużo rzeczy sprzedajesz na allegro:-)) 03.02.06, 21:09 A juz myslalam ze na Mazurach ;) Lubie Slask mowilam mieszczuch ze mnie - beton + zielen to jest to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Dużo rzeczy sprzedajesz na allegro:-)) 03.02.06, 21:10 A ja lubie duze miasto. A niestety jeszcze musze jakiś czas mieszkać na odludziu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Dużo rzeczy sprzedajesz na allegro:-)) 03.02.06, 21:11 bo odludzia sa niestety dla emerytow - dojzdy do pracy szkoly itd skutecznie utrudniaja zycie - dlugie dojazdy Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Dużo rzeczy sprzedajesz na allegro:-)) 03.02.06, 21:12 Dokładnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Eeeeeeeee, pochromoliłam??? 03.02.06, 20:20 wojtow napisała: > ale o sooooooooo chodzi ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Sagis, nie szukaj trolli, gdzie ich nie ma 03.02.06, 20:02 sagis napisała: > Ta osoba wydaje mi się prowokatorką, albo siebie nam tutaj reklamujesz:-)))) > Wojtow, ja też jestem jedynaczką, a mam odwrotnie jak ty. Zbyt dużo poświęcanej mojej osobie uwagi, dało efekt "kryj się!!!" Mam wielką potrzebę duuuuuuuużej przestrzeni i fizycznej i psychicznej i zawsze uważałam, że nadmierne zainteresowanie moją osobą (nawet w miłości) ogranicza mnie cholernie. Robię się wtedy wredniejsza niż zwykle ;-). Ale to prawda, nie lubię jak nawet mąż, nadmiernie, wg mnie, wprasza się do mojego życia. A przecież Go kocham.... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow odp 03.02.06, 20:05 Hm może masz trochę racji co za wiele to niezdrowo zawsze mi się wydawało, że zazdrosć u kobiet jest prawie naturalne, że to lezy w naturze obserwuję to w pracy np. pracuje z wieloma kobietami w środowiku "biurowym" i widzę ich najróżniejsze zachowania Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Wiele kobiet jest o inne zazdrosna. 03.02.06, 20:14 Ale, to jest na innym podłożu. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Nie był to post do Ciebie i nie wtrącaj się w czyj 03.02.06, 20:12 ąś rozmowę, jeśli nie masz pojęcia o czym piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: zazdrość 03.02.06, 18:25 widzisz a ja jestem to nie jest tak, że mam jakąś obsesję, ale mam chyba syndrom jedynaka lubię być komplementowana, chwalona itp. jesli to się skupia na kimś innym to muszę to przetrawić ;) wiem, wiem - okropne - Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: zazdrość 03.02.06, 18:29 Nie takie okropne skoro sie przyznajesz;) gdybys sie nie przyznala to by bylo ciut gorzej.A,ktora kobieta nie lubi byc komplementowana?Kazda;)Tylko,ze mi wystarcza komplementy z serducha Ukochanego.Od innych nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: zazdrość 03.02.06, 18:30 :) a mi nie wystarczą ;) rozpieszczona jestem i tyle co tu się oszukiwać Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: zazdrość 03.02.06, 20:10 Rodzice sami nie wiedzą, że dając zbyt wiele miłości, szkodzą swoi dzieciom. Niemożliwe jest, aby ktoś inny tyle samo poświęcał swojej uwagi dorosłej osobie. Nasz Boski właśnie przeżywa taką traumę;-( I prawdopodobnie nie tylko on tutaj. Ja np. potrafię żyć bez uwagi innych. Zabawne, ale często to inni są zazdrośni o mnie. Też tego nie lubię, bo zawsze powstają przy tym niepotrzebne złe emocje. Ale, nic w życiu nie jest łatwe. W sobie też nie lubię negatywnych emocji i staram się wyciszać je. Z zazdrością już dawno zrobiłam u siebie porządek. Mój ukochany usłyszał od kogoś, że zazdrość świadczy o miłości. O mało zniszczyłby naszą miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: zazdrość 03.02.06, 20:20 Sama nie wiem. Trudno mi to określić. Chyba nie, bo nie lubie jak ktoś zwraca za bardzo na mnie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: zazdrość 03.02.06, 20:24 Bo mnie to peszy :) Po prostu nie należe do typu osób, które muszą za wszelką cene być w centrum zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: zazdrość 03.02.06, 20:40 wiesz co ja tez tak kiedys mialam - ale to sie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: zazdrość 03.02.06, 20:44 potrzeba wmieszania w tlum i nie przyciagania uwagi mialam cos takiego w okresie powiedzmy dojrzewania i naprawde bylam niesmiala osoba a teraz mowia o mnie ze jestem pewna siebie i chyba przyciagam uwage - cos mi sie tak wydaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: zazdrość 03.02.06, 20:47 Nie mam potrzeby wmieszania się w tłum :D Po prostu mam taki charakter, że nie lubie być w centrum uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: zazdrość 03.02.06, 20:55 Naprawde nie umiem siebie określić :D Mam coś takiego, że mimowolnie zwracam na siebie uwagę. Co mi raczej nie odpowiada, ale jednak jakby tego zainteresowania innych nie było to źle bym się czuła. To zupełnie sprzeczne. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Wybacz, że potraktowałam Cię poważnie n/t 03.02.06, 20:23 wojtow napisała: > Czy jesteście zazdrosne ? Generalnie ? Nie chodzi mi tylko o zazdrość o inne > kobiety, mężczyznę, ale np. o pozornie błahe sprawy, o to że ktoś wam nie > poświęca uwagi tylko komuś innemu itp. > Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: zazdrość 03.02.06, 20:24 bdb zrobiłaś, skad wniosek że jestem niepoważna... ech Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: zazdrość 03.02.06, 20:32 wojtow napisała: > bdb zrobiłaś, skad wniosek że jestem niepoważna... > ech Wniosek... żarty, a temat ciekawy. Dla mnie też Jeśli niezrozumiałam, wybacz. Poprzestaję na mojej wcześniejszej odpowiedzi. Hi hi jednak lubisz zwracać na się uwagę. Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś