vika411 14.11.02, 17:49 Gdzie jestescie!!!!!!!!!!!!!!!manewry czas zaczac!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 17:57 właśnie zaczęłam wykopywać mały dołek, w którym schowam się jak ktoś za mocno przypaskudzi Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 18:02 aankaa napisała: > właśnie zaczęłam wykopywać mały dołek, w którym schowam się jak ktoś za mocno > przypaskudzi Szance budowac bedziemy pozniej...Znowu sie gdzies rozlezli...co to ja kret jestem zeby sama dziury w ziemi grzebac.ja pilnuje bigosu na kuchni polowej.Dobry bedzie...na dzikiej swince i grzybkach.Wojsko jesc musi... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 18:03 wieczór chłodny się zapowiada, po okowitkę może skoczę ? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 18:05 aankaa napisała: > wieczór chłodny się zapowiada, po okowitkę może skoczę ? To skocz ale duzo kup. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 18:08 a jest tam jaka dziura dalej od kuchni ? Żeby się nie zagrzała zanadto Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 18:11 aankaa napisała: > a jest tam jaka dziura dalej od kuchni ? Żeby się nie zagrzała zanadto Wsadz do wody w jeziorku.zimna woda jest wsam raz:-)))Ale najpierw polej po jednym.Strzelimy sobie po razie? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 18:12 najlepiej od razu po dwa, żeby za często z wody nie wyciągać ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 18:20 aankaa napisała: > najlepiej od razu po dwa, żeby za często z wody nie wyciągać ;o) A jak chlopaki przyjda to dla nich nie braknie? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 18:22 przecież nie przyjdą machając pustymi łapami poza tym spójrz do wody, trochę tego tam stoi Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 18:25 aankaa napisała: > przecież nie przyjdą machając pustymi łapami > poza tym spójrz do wody, trochę tego tam stoi no to wlej i na trzecia nozke.Rzeczywiscie ziab taki... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 18:27 a ja w międzyczasie kocykiem okryta zostałam. Rzeczywiście, trochę ciągnie od wody Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 18:40 aankaa napisała: > a ja w międzyczasie kocykiem okryta zostałam. Rzeczywiście, trochę ciągnie od > wody Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 18:42 vika411 napisała: > aankaa napisała: > > > a ja w międzyczasie kocykiem okryta zostałam. Rzeczywiście, trochę ciągnie > od > > wody jakies koty laza po klaawiaturze...dzikie i rude...polej jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 18:44 nie podsuwaj kufelka !!! w kieliszek Ci naleję (ale ziąb!) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 18:49 aankaa napisała: > nie podsuwaj kufelka !!! > w kieliszek Ci naleję (ale ziąb!) ten rudy dziki to moj Bazyli ale skad sie wzal ten drugi.... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 18:56 kolega ? koleżanka ? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 18:58 aankaa napisała: > kolega ? koleżanka ? Pisalam Ci wyzej,ze koty laza po klawiaturze...pisalam,hep,czklo misie...tylko czemu dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.02, 19:18 vika411 napisała: > aankaa napisała: > > > kolega ? koleżanka ? > Pisalam Ci wyzej,ze koty laza po klawiaturze...pisalam,hep,czklo misie...tylko > czemu dwa... Dwa bo juz widzisz podwojnie.Co tam macie za wode rozmowna? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 19:27 nie dość, że rozmowną to o piorunującym działaniu. Gdzie Twoja szklaneczka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.02, 19:28 aankaa napisała: > nie dość, że rozmowną to o piorunującym działaniu. > Gdzie Twoja szklaneczka ? Ta duza z lekkim zapachem po musztarszie sarepskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 19:30 a słoiczek po majonezie czyj ? Dla Rzulwia przyniosłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 19:27 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > aankaa napisała: > > > > > kolega ? koleżanka ? > > Pisalam Ci wyzej,ze koty laza po klawiaturze...pisalam,hep,czklo > misie...tylko > > czemu dwa... > > Dwa bo juz widzisz podwojnie.Co tam macie za wode rozmowna? To jest ksiezycowa-jalowcowa od znajomego lesniczego.&0% w cieniu.Chcesz??:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwrucha Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.02, 19:29 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > vika411 napisała: > > > > > aankaa napisała: > > > > > > > kolega ? koleżanka ? > > > Pisalam Ci wyzej,ze koty laza po klawiaturze...pisalam,hep,czklo > > misie...tylko > > > czemu dwa... > > > > Dwa bo juz widzisz podwojnie.Co tam macie za wode rozmowna? > To jest ksiezycowa-jalowcowa od znajomego lesniczego.&0% w cieniu.Chcesz??:-) Pewnie,juz aankaa pytala o szklaneczke.To dobra dziewczyna jest.Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 19:33 Gość portalu: mwrucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > aankaa napisała: > > > > > > > > > kolega ? koleżanka ? > > > > Pisalam Ci wyzej,ze koty laza po klawiaturze...pisalam,hep,czklo > > > > misie...tylko > > > > czemu dwa... > > > > > > Dwa bo juz widzisz podwojnie.Co tam macie za wode rozmowna? > > To jest ksiezycowa-jalowcowa od znajomego lesniczego.&0% w cieniu.Chcesz?? > :-) > Pewnie,juz aankaa pytala o szklaneczke.To dobra dziewczyna jest.Prawda? Prawda ale i ziab okropny.polejcie mnie tez...hep!!SZLA DZIEWECZKA DO LASECZKA DO ZIEELOOO ,HEP,OOONEGOOOOOOO.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.02, 19:36 vika411 napisała: > Gość portalu: mwrucha napisał(a): > > > vika411 napisała: > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > > > aankaa napisała: > > > > > > > > > > > kolega ? koleżanka ? > > > > > Pisalam Ci wyzej,ze koty laza po klawiaturze...pisalam,hep, > czklo > > > > > > misie...tylko > > > > > czemu dwa... > > > > > > > > Dwa bo juz widzisz podwojnie.Co tam macie za wode rozmowna? > > > To jest ksiezycowa-jalowcowa od znajomego lesniczego.&0% w cieniu.Chc > esz?? > > :-) > > Pewnie,juz aankaa pytala o szklaneczke.To dobra dziewczyna jest.Prawda? > Prawda ale i ziab okropny.polejcie mnie tez...hep!!SZLA DZIEWECZKA DO LASECZKA > DO ZIEELOOO ,HEP,OOONEGOOOOOOO.... Ty jestes jasnowidz!Ja to dzisiaj rez spiewalem.NAPOTKALA MYSLIWECZKA BARDZO SZWARNEGO... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 19:38 myśliweczku, kochaneczku bardzom ci rada,..., dałabym ci ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.02, 19:39 aankaa napisała: > myśliweczku, kochaneczku bardzom ci rada,..., dałabym ci ... w piosence jest chleba z maslem ale moze zmienimy dziewczyny ten tekst? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 19:41 jakbym chciała kanapkę dać pisałabym wyraźnie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 19:40 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Gość portalu: mwrucha napisał(a): > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > > > > > aankaa napisała: > > > > > > > > > > > > > kolega ? koleżanka ? > > > > > > Pisalam Ci wyzej,ze koty laza po klawiaturze...pisalam > ,hep, > > czklo > > > > > > > > misie...tylko > > > > > > czemu dwa... > > > > > > > > > > Dwa bo juz widzisz podwojnie.Co tam macie za wode rozmown > a? > > > > To jest ksiezycowa-jalowcowa od znajomego lesniczego.&0% w cieni > u.Chc > > esz?? > > > :-) > > > Pewnie,juz aankaa pytala o szklaneczke.To dobra dziewczyna jest.Pra > wda? > > Prawda ale i ziab okropny.polejcie mnie tez...hep!!SZLA DZIEWECZKA DO > LASECZKA > > DO ZIEELOOO ,HEP,OOONEGOOOOOOO.... > > Ty jestes jasnowidz!Ja to dzisiaj rez spiewalem.NAPOTKALA MYSLIWECZKA BARDZO > SZWARNEGO... MYSLIWECZKU KOCHANECZKUUUUUUU... Ty juz najlepiej wiesz kto ja jestem:-))) ale nie dowierzasz,niedowiarku jeden:-))))))))......BARDZOM CI RADAAAAAAAA..... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 19:44 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > vika411 napisała: > > > > > Gość portalu: mwrucha napisał(a): > > > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > > > > > > > aankaa napisała: > > > > > > > > > > > > > > > kolega ? koleżanka ? > > > > > > > Pisalam Ci wyzej,ze koty laza po klawiaturze...pi > salam > > ,hep, > > > czklo > > > > > > > > > > misie...tylko > > > > > > > czemu dwa... > > > > > > > > > > > > Dwa bo juz widzisz podwojnie.Co tam macie za wode ro > zmown > > a? > > > > > To jest ksiezycowa-jalowcowa od znajomego lesniczego.&0% w > cieni > > u.Chc > > > esz?? > > > > :-) > > > > Pewnie,juz aankaa pytala o szklaneczke.To dobra dziewczyna jes > t.Pra > > wda? > > > Prawda ale i ziab okropny.polejcie mnie tez...hep!!SZLA DZIEWECZKA DO > > > LASECZKA > > > DO ZIEELOOO ,HEP,OOONEGOOOOOOO.... > > > > Ty jestes jasnowidz!Ja to dzisiaj rez spiewalem.NAPOTKALA MYSLIWECZKA BAR > DZO > > SZWARNEGO... > MYSLIWECZKU KOCHANECZKUUUUUUU... Ty juz najlepiej wiesz kto ja jestem:-))) ale > nie dowierzasz,niedowiarku jeden:-))))))))......BARDZOM CI RADAAAAAAAA..... DALABYM CI CHLEBA W PLYNIE ALEM WYCHLAAALAAAAAAAA;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.02, 19:45 Dziewczynki a gdzie KRECHAAAAAAA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 19:49 Gość portalu: marucha napisał(a): > Dziewczynki a gdzie KRECHAAAAAAA!!!!!!!!! Najpierw plotkowal w swoim watku,ze sie szlajam to mu powiedzialam co o tym mysle i sie schowal ze wstydu chyba i nie wylazi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.02, 19:52 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > Dziewczynki a gdzie KRECHAAAAAAA!!!!!!!!! > Najpierw plotkowal w swoim watku,ze sie szlajam to mu powiedzialam co o tym > mysle i sie schowal ze wstydu chyba i nie wylazi. Krecha wylaz!Nie wstydz sie.A jak sie wstydzisz to zamknij oczy ja zawsze tak robie. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 19:50 to jest pytanie .... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.02, 19:55 aankaa napisała: > to jest pytanie .... poczuje jalowcowke 60 % w cieniu co ma to przyjdzie...U nich takiej wody nie maja:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa idę szukać Krechy 14.11.02, 20:00 nie wychłepczcie przez ten czas wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: idę szukać Krechy IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.02, 20:11 aankaa napisała: > nie wychłepczcie przez ten czas wszystkiego Nie boj sie,zostanie dla Was a jak co to upedzimy nowa mamrote. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: idę szukać Krechy 14.11.02, 20:14 Gość portalu: marucha napisał(a): > aankaa napisała: > > > nie wychłepczcie przez ten czas wszystkiego > Nie boj sie,zostanie dla Was a jak co to upedzimy nowa mamrote. No to jak?Ukladamy dalej piesn o mysliweczku????czy nie...ja juz kawalek ulozylam wyzej a wy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: idę szukać Krechy IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.02, 20:18 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > aankaa napisała: > > > > > nie wychłepczcie przez ten czas wszystkiego > > Nie boj sie,zostanie dla Was a jak co to upedzimy nowa mamrote. > No to jak?Ukladamy dalej piesn o mysliweczku????czy nie...ja juz kawalek > ulozylam wyzej a wy co? Pogubilem sie troche przez to skakanie po watkach i poczcie.Moze zostanmy na jednym watku.Zaraz tam zajze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Gdzie Wy znowu polezli!! IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.02, 20:37 Jak tak dalej pojdzie to ide zaraz spac w moje krzaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 20:43 szukałam Krechy ale nie znalazłam :o(( Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 20:45 aankaa napisała: > szukałam Krechy ale nie znalazłam :o(( Nie martw sie.On sie sam znajdzie.Faceci i weksle zawsze wracaja (ten marucha1 to tez ja tylko zalogowany) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 20:47 taki zalogowany wyglądasz zupełnie inaczej ;o) teraz to można do Ciebie pisać Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 20:49 aankaa napisała: > taki zalogowany wyglądasz zupełnie inaczej ;o) > teraz to można do Ciebie pisać Ja wole nie zalogowany bo trudniej sie podszyc.A to sie tu juz czesto zdarzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 20:57 a Vikę gdzie wymiotło ? kolację szykuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:00 aankaa napisała: > a Vikę gdzie wymiotło ? kolację szykuje ? Nie wiem.Tez czekam na nia.Zostawili nas biednych misiow i sobie poszli. A moze oni gdzies razem? O wiarolomcy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:04 a tak im dobrze z oczu patrzyło, Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:07 aankaa napisała: > a tak im dobrze z oczu patrzyło, Tak to jest w zyciu.Oj chyba sie z zalu napije.Chcesz tez? Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:10 aankaa napisała: > a co masz ? A znajdzie sie jaki whiskacz. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:12 to poproszę bardzo dużo, bez wodu i bez lodu Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:13 aankaa napisała: > to poproszę bardzo dużo, bez wodu i bez lodu Ja tam wole z lodem a dla Ciebie bez.Jeszcze po jednym? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:15 a dużo jeszcze masz ? Może trzeba będzie zacząć rozcieńczać :o( Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:16 aankaa napisała: > a dużo jeszcze masz ? Może trzeba będzie zacząć rozcieńczać :o( Nie boj sie.Ja mam zapas.A na wszelki wypadek "dyzurna" flaszeczka jest w aucie.No to jeszcze po jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:19 Wiesz co, od razu przenieśmy się do samochodu. Na Car-Party zguby znajdą się zaraz (oni tylko się przyczaili i czekają na rozwój wypadków ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:21 aankaa napisała: > Wiesz co, od razu przenieśmy się do samochodu. Na Car-Party zguby znajdą się > zaraz (oni tylko się przyczaili i czekają na rozwój wypadków ;o) Moze chca nas sprawdzic? Czy sie grzecznie zachowujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa a nie mówiłam ? 14.11.02, 21:22 jeszcze chwilka i Krecha z Rzułwiem się pojawią... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:20 marucha1 napisał: > aankaa napisała: > > > a dużo jeszcze masz ? Może trzeba będzie zacząć rozcieńczać :o( > > Nie boj sie.Ja mam zapas.A na wszelki wypadek "dyzurna" flaszeczka jest w > aucie.No to jeszcze po jednym. Zostaw ta dyzurna na wycieczke.Pikjaki,tylko Was z oka spuscic a tu juz...cwilka jeszcze i w krzaki!!!!!!!Co??????????????>.(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:24 vika411 napisała: > marucha1 napisał: > > > aankaa napisała: > > > > > a dużo jeszcze masz ? Może trzeba będzie zacząć rozcieńczać :o( > > > > Nie boj sie.Ja mam zapas.A na wszelki wypadek "dyzurna" flaszeczka jest > w > > aucie.No to jeszcze po jednym. > Zostaw ta dyzurna na wycieczke.Pikjaki,tylko Was z oka spuscic a tu > juz...cwilka jeszcze i w krzaki!!!!!!!Co??????????????>.(((((((( A Ty gdzies sie podziewala?Ja tu swoje piekne oczka za Toba wyplakuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:27 wszystkie chusteczki mi zużył, w rękaw zaczął łzy wycierać Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:29 aankaa napisała: > wszystkie chusteczki mi zużył, w rękaw zaczął łzy wycierać To mu blizej bylo do Ciebie...taaaaaaaakkk>:-((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:28 marucha1 napisał: > vika411 napisała: > > > marucha1 napisał: > > > > > aankaa napisała: > > > > > > > a dużo jeszcze masz ? Może trzeba będzie zacząć rozcieńczać :o( > > > > > > Nie boj sie.Ja mam zapas.A na wszelki wypadek "dyzurna" flaszeczka > jest > > w > > > aucie.No to jeszcze po jednym. > > Zostaw ta dyzurna na wycieczke.Pikjaki,tylko Was z oka spuscic a tu > > juz...cwilka jeszcze i w krzaki!!!!!!!Co??????????????>.(((((((( > A Ty gdzies sie podziewala?Ja tu swoje piekne oczka za Toba wyplakuje!!!! Czlowiek na cwilke poszedl bigos zamieszac a oni juz kombinuja...no czekaj...teraz Krecha ci sie dobierze do skory...a ja zmienie Cie na kota.Zaloze kociarnie jak rasowa stara panna.O!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:32 nic nie kombinują !!! a w rękaw swój wycierał, nie widzisz jak z niego jeszcze kapie ? Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:35 aankaa napisała: > nic nie kombinują !!! a w rękaw swój wycierał, nie widzisz jak z niego jeszcze > kapie ? Ona dzis nie ma serca dla mnie,chyba sie zabije na smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:36 utuliłabym Cię ale znowu mi się oberwie .. poklepię po pleckach, wychylę szklaneczkę, lepiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:39 aankaa napisała: > utuliłabym Cię ale znowu mi się oberwie .. > poklepię po pleckach, wychylę szklaneczkę, > lepiej ? Pewnie,ze lepiej.Po jednej szklaneczce czlowiek staje sie innym czlowiekiem. Ale ten inny czlowiek tez chce sie napic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:41 śmiało, przecież nie wypije więcej niż ten pierwszy ! a i w towarzystwie zawsze raźniej Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:40 marucha1 napisał: > aankaa napisała: > > > nic nie kombinują !!! a w rękaw swój wycierał, nie widzisz jak z niego > jeszcze > > kapie ? > > Ona dzis nie ma serca dla mnie,chyba sie zabije na smierc. No juz dobrze.mojego chlopa nikt tu za mnie pocieszal nie bedzie!Idziemy w krzaki sie godzic.-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: Gdzie Wy znowu polezli!! 14.11.02, 21:44 aankaa napisała: > to ja popilnuję flaszeczek Dzieki.My sobie tylko do krzaczkow z Vikusiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa trala la 14.11.02, 21:48 siedzę na skraju krzaczków pilnuję flaszeczki zimno........ rozglądam się na boki - a nuż ktoś wpadnie z wizytą zimno........ no, może tylko jeden łyczek... dalej sama zimno........ (przecież Marucha mówił, że ma jeszcze coś w zapasie) Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: trala la 14.11.02, 21:50 aankaa napisała: > siedzę na skraju krzaczków > pilnuję flaszeczki > zimno........ > rozglądam się na boki - a nuż ktoś wpadnie z wizytą > zimno........ > no, może tylko jeden łyczek... > dalej sama > zimno........ > (przecież Marucha mówił, że ma jeszcze coś w zapasie) Mam,pij smialo.A my teraz z Vika idziemy na dluuuuuugie krzaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: trala la 14.11.02, 21:51 zimno coraz bardziej (gdzie drań schował tą zapasową ?) A skąd w krzaczkach kompik z dostępem ? Królewna ??? Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: trala la 14.11.02, 21:53 aankaa napisała: > zimno coraz bardziej > (gdzie drań schował tą zapasową ?) > A skąd w krzaczkach kompik z dostępem ? > Królewna ??? No nie mozna zostawic krolewny bez slowa otuchy!Poczytaj jak jej smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: trala la 14.11.02, 21:57 jakbym nie czytała to do głowy by mi nie przyszło, że to cyber-krzaki ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
marucha1 Re: trala la 14.11.02, 21:58 aankaa napisała: > jakbym nie czytała to do głowy by mi nie przyszło, że to cyber-krzaki ;o) Ale teraz to naprawde znikam.Musze jutro o 4-tej wstac.GROZA!!!!!!Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: trala la 14.11.02, 22:01 marucha1 napisał: > aankaa napisała: > > > zimno coraz bardziej > > (gdzie drań schował tą zapasową ?) > > A skąd w krzaczkach kompik z dostępem ? > > Królewna ??? > > No nie mozna zostawic krolewny bez slowa otuchy!Poczytaj jak jej smutno. aCHA!!!!!!PIEKNIE...PIEKNIE...JUZ DO NIEJ SIE MOWI PER "KROLEWNA"...cale nie jestem zalana!!!!!!!!HAHA!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: trala la 14.11.02, 22:08 tak to z chłopami bywa, mi w oczy, że z Tobą w krzaczory Tobie .... (?)(nie słyszałam) a sam cichcem na inny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: trala la 14.11.02, 22:21 aankaa napisała: > tak to z chłopami bywa, > mi w oczy, że z Tobą w krzaczory > Tobie .... (?)(nie słyszałam) > a sam cichcem na inny wątek > no to co z nim teraz zrobic?????uszy oberwac to za malo!!!!!!!!!pocieszyciel strapionej sie znalazl!!!!!!!psia krew,chyba przeprosze powaznie Grogrega.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hwr.arizona.edu 15.11.02, 00:59 a ja sobie wypraszam byc w jednym temacie z jakimis grogregami grogregom mowie: stanowcze NIE!!! a Wam wszystkim trojgu - usmiechy a Wam wszystkim dwom (bo oprocz maruchy) - calusy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 15.11.02, 01:13 Gość portalu: krecha napisał(a): > a ja sobie wypraszam > byc w jednym temacie > z jakimis grogregami > > grogregom mowie: stanowcze NIE!!! > > a Wam wszystkim trojgu - usmiechy > a Wam wszystkim dwom (bo oprocz maruchy) - calusy > > :))))) Czesc!Ty lepiej dokladnie przeczytaj co tu bylo jak Cie nie bylo i sie zastanow...co dalej.Ja czekam na propozycje...w koncu jestes mezczyzna.Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Krecha,Aanka,Marucha i nic!!!!! IP: *.hwr.arizona.edu 15.11.02, 01:17 teraz to "jestes mezczyzna" co? a w zeszlym tygodniu to co, nie bylem? a kto mi kosza dawal (po kilka razy dziennie)? marucha straszyl, ze mi coosik utnie? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha,Aanka,Marucha i nic!!!!! 15.11.02, 01:23 Gość portalu: krecha napisał(a): > teraz to "jestes mezczyzna" co? > a w zeszlym tygodniu to co, nie bylem? > a kto mi kosza dawal (po kilka razy dziennie)? > marucha straszyl, ze mi coosik utnie? > No dobra...to jak chcesz...poczekam na Grogrega... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha!!!!!!!!!!!No wroc,nie wyglupiaj sie:-) 15.11.02, 02:10 vika411 napisała: > Gość portalu: krecha napisał(a): > > > teraz to "jestes mezczyzna" co? > > a w zeszlym tygodniu to co, nie bylem? > > a kto mi kosza dawal (po kilka razy dziennie)? > > marucha straszyl, ze mi coosik utnie? > > > No dobra...to jak chcesz...poczekam na Grogrega... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Krecha!!!!!!!!!!!No wroc,nie wyglupiaj sie:-) IP: *.hwr.arizona.edu 15.11.02, 05:46 prosze bardzo... tylko pamietaj - jedno niewygodne slowo i gro***** Cie nazwie roznymi takimi Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha!!!!!!!!!!!No wroc,nie wyglupiaj sie:-) 15.11.02, 05:49 Gość portalu: krecha napisał(a): > prosze bardzo... > > tylko pamietaj - jedno niewygodne slowo > i gro***** Cie nazwie roznymi takimi No dlatego do Ciebie lece po pomoc a ty stare zale wyciagasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha luuuudzieeee - ale wpadka!!!! IP: *.hwr.arizona.edu 15.11.02, 07:20 to Ty taaaak?! do mnie lape na zgode wyciagasz do mnie po pomoc lecisz do mnie z zemsty sie usmiechasz itd itd a tu pierwszy lepszy jakis tam xtreck sie pokazuje i Ty od razu do niego ja zazdrosny nie jestem ale xtfgreckow... - sam nie wiem co myslec Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: luuuudzieeee - ale wpadka!!!! 15.11.02, 07:23 Gość portalu: krecha napisał(a): > to Ty taaaak?! > > do mnie lape na zgode wyciagasz > do mnie po pomoc lecisz > do mnie z zemsty sie usmiechasz > itd itd > > a tu pierwszy lepszy > jakis tam xtreck > sie pokazuje > i Ty od razu do niego > > ja zazdrosny nie jestem > ale xtfgreckow... - sam nie wiem co myslec Cos Tyyyyy...ja tylko Z Marucha w krzaki latam.Sam wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: luuuudzieeee - ale wpadka!!!! IP: *.hwr.arizona.edu 15.11.02, 07:27 ja po tych wszystkich wydarzeniach ostatnich 24 godzin (tzn kiedy mnie malo tu bylo) to sam juz nie wiem co sam powinienem wiedziec buuuuuuuuuuuu..................... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: luuuudzieeee - ale wpadka!!!! 15.11.02, 07:29 Gość portalu: krecha napisał(a): > ja po tych wszystkich wydarzeniach ostatnich 24 godzin > (tzn kiedy mnie malo tu bylo) > to sam juz nie wiem co sam powinienem wiedziec > buuuuuuuuuuuu..................... > Cicho!nie bucz.Wszystko jest w porzadku a Aanke i Maruche i tak spiore na kwasne jablko.Nawet bez niczyjej pomocy.O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: luuuudzieeee - ale wpadka!!!! IP: *.hwr.arizona.edu 15.11.02, 07:32 ty sie zmienionym tematem nie wykrecaj... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: luuuudzieeee - ale wpadka!!!! 15.11.02, 07:35 Vika - a mnie za co ??????????????? Krecha - nie smuć się, czeka nas przepiękny dzionek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha a Ty - aankoo IP: *.hwr.arizona.edu 15.11.02, 07:42 gdzies sie szlala cala noc? o tej porze do domu wracac! i to ma byc panienka z dobrego domu? kto to slyszal... lolaboga matko jasna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: a Ty - aankoo 15.11.02, 07:44 Gość portalu: krecha napisał(a): > gdzies sie szlala cala noc? > o tej porze do domu wracac! lepiej wcześnie rano niż późno wieczorem, tak mi Matuś mówiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: a Ty - aankoo IP: *.hwr.arizona.edu 15.11.02, 07:52 no tu masz troche racji buziaczki ***** Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 No czego buczysz, Krecha. 15.11.02, 07:36 Gość portalu: krecha napisał(a): > ty sie zmienionym tematem nie wykrecaj... > buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu > buuuuu Masz przeciez jeszcze licealistki. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: No czego buczysz, Krecha. 15.11.02, 07:38 tu to już chyba przesadziłaś, moja droga... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: No czego buczysz, Krecha. 15.11.02, 07:44 aankaa napisała: > tu to już chyba przesadziłaś, moja droga... Moja droga!To Ty go porzucilas na caly dzionek i pocieszalas Maruche.ja Ci sie tylko chcialam odwdzieczyc:-))Buzi.Cmok.Na zgode:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Całusie 15.11.02, 07:46 na zgodę, przecież o portki nie będziemy się kłócić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Całusie IP: *.hwr.arizona.edu 15.11.02, 07:54 ja Was, dziewczyny, podziwiam tak latwo sobie wybaczacie tak latwo sobie oczu niepowykluwacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Całusie IP: *.hwr.Arizona.EDU 15.11.02, 21:39 wiem, ze pod kazdym i dlatego Was kocham... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: No czego buczysz, Krecha. IP: *.hwr.arizona.edu 15.11.02, 07:44 vika, ja juz Ci mowilem, ze moje licealistki sa na czarna godzine chyba ze ta czarna.... nieeee, teraz juz? no to gdzie ten renkaw? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: No czego buczysz, Krecha. 15.11.02, 07:45 Marucha wczoraj wszystkie przemoczył na wylot (od łez) a Twoje ? przecież masz obcięte żeby nic nie chować (nawet asów) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: No czego buczysz, Krecha. 15.11.02, 07:51 aankaa napisała: > Marucha wczoraj wszystkie przemoczył na wylot (od łez) > a Twoje ? przecież masz obcięte żeby nic nie chować (nawet asów) Tak za Toba wyl,ze nie zauwazyl,ze zazasmarkal mi renkav ale w dodatku kamizelke Maruchy co mnie w nia przyodzial na ten ziombp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: No czego buczysz, Krecha. IP: *.hwr.arizona.edu 15.11.02, 08:06 a, to Ty mi wszystkie renkawy poobcinalas, a ja juz myslalem, ze gro-jakis-tam sierpem je zalatwil i juz mialem mu wszystkie garnki stluc... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek nooo - wypraszam sobie 15.11.02, 07:50 nie: jakiś tam xeptrek jesteście młokosy - mówię Wam vika, przedstaw mnie może? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 JEGO WYSOKOSC XEPTREK JEST NAJGLOWNIEJSZYM 15.11.02, 07:53 PRZYJACIELEM RODZINY:-)))))))Zrozumianoooo!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: JEGO WYSOKOSC XEPTREK JEST NAJGLOWNIEJSZYM IP: *.hwr.arizona.edu 15.11.02, 08:07 dobra niech moo bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajdeczka Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.02, 08:31 Ale sobie uzywacie pod moja nieobecnosc,no,no! Ale juz niedlugo, bo wracam. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.02, 08:49 o - cześć a dlaczego się nie logujesz gwiazdo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! IP: proxy / 212.160.165.* 15.11.02, 08:39 A to zostalem przyjety do Waszego klubu? Tak bez oficjalnego powiadomienia? Bez karty czlonkowskiej? Bez cieplych kapci, kieliszka Brendy i dobrego cygara? I prosze sie zdeklarowac, kto tu rodzaju meskiego a kto zenskiego. Bo juz sie raz naciolem. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.02, 08:48 ja męskiego ale nie chcę należeć do żadnego klubu cygara tak naprawdę są niedobre Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.02, 08:54 nie zapomnij, że cygara palimy tylko na tarasie (nie pachną jak fiołki :o() Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.02, 08:56 ogrzewany ten taras? bo jak tu brendy pić jak łapa sie trzęsie z zimna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg A co wy wiecie o cygarach. IP: proxy / 212.160.165.* 15.11.02, 08:59 Nie ma nic lepszego od dobrego cygara. A jesli jest polaczone z dorbym trunkiem to juz w ogole raj na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Grogreg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.02, 09:06 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Nie ma nic lepszego od dobrego cygara. A jesli jest polaczone z dorbym trunkiem > > to juz w ogole raj na ziemi. Grogreg!!!Ale na Maruche i Kreche to lepiej miej baczenie.Oni Cie JESZCZE nie lubia:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: mialas spac! n/txt 15.11.02, 09:12 Wiem.Nawet Marucha mnie osobiscie kladl spac i buzi dostalam na dobranoc...Ale tak jakos nie spie...wolalabym w krzaki...z Marucha ale on teraz na te pijanstwa tutaj zarabia...:-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Grogreg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: proxy / 212.160.165.* 15.11.02, 09:11 A ja ich beda tak dlugo lubil, az oni mnie polubia. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Grogreg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.02, 09:14 Gość portalu: grogreg napisał(a): > A ja ich beda tak dlugo lubil, az oni mnie polubia. Jak sie bedziesz przezywal to zobaczysz jak Cie dopieszcza.Tym razem obiecali nie srutem ani odlamkowym tylko szczecinami i sola z flinty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Grogreg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: proxy / 212.160.165.* 15.11.02, 09:24 Widzisz jak lagodnieja. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.02, 09:22 xeptrek napisał: > bo jak tu brendy pić jak łapa sie trzęsie z zimna to proste - prędziutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! IP: proxy / 212.160.165.* 15.11.02, 09:26 Co za prostactwo! Szybciutko to se mozesz wodeczki pic. Brendy sie saczy. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.02, 09:26 eee tam prędziutko to zwykłą czyściochę Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.02, 09:30 xeptrek napisał: > eee tam > prędziutko to zwykłą czyściochę Ksiezycowa -jalowcowa jeszcze jeeeeeest..... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Krecha,Aanka,Marucha i Grogreg!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.02, 09:47 aankaa napisała: > to proste - prędziutko no to dałam plamę :o( Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa żeby się zrehabilitować 15.11.02, 10:10 wyciągnęłam już na taras wszystkie piecyki, które były w zasięgu ręki fotele rozstawione ciepłe pledy naszykowane Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: i co? n/txt 15.11.02, 15:49 jeszcze lampiony rozwieszę żeby po ćmoku nie siedzieć i wkrótce zacznę zapraszać Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: i co? n/txt 15.11.02, 16:59 aankaa napisała: > jeszcze lampiony rozwieszę żeby po ćmoku nie siedzieć i wkrótce zacznę > zapraszac ;OOOOOOO)COOOOOOO?-UAAAAAAAAAA...Nie wyspana jestemmmmmmmoooooooooo)...Kogo zapraszac?Po co zapraszac?dlaczego przepraszac?I ooooo) coooooo)chooooooo)dzi? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom vika masz malpe na gazecie 15.11.02, 17:33 a ja ide wreszcie do samochodu po reszte zakupow i potem potem przyjde do was w krzaki jesli miejsce bedzie:) flaszke mam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: vika masz malpe na gazecie IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.02, 17:37 liloom napisała: > a ja ide wreszcie do samochodu po reszte zakupow > i potem potem przyjde do was w krzaki jesli miejsce bedzie:) > flaszke mam!:) Dla przyjaciol zawsze jest miejsce.Nawet jak przychodza bez flaszki. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 LILOOM!!!Widzisz jaki elegancki chlopak?.-) 15.11.02, 18:22 Gość portalu: marucha napisał(a): > liloom napisała: > > > a ja ide wreszcie do samochodu po reszte zakupow > > i potem potem przyjde do was w krzaki jesli miejsce bedzie:) > > flaszke mam!:) > > Dla przyjaciol zawsze jest miejsce.Nawet jak przychodza bez flaszki. Jestescie oboje kochani:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom elegancki chlopak?.-) IP: *.11.vie.surfer.at 15.11.02, 19:12 a skoro za mna tak sturm chodzi to zakupilam sobie bacardi breezer. znacie? pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: elegancki chlopak?.-) 15.11.02, 19:26 Gość portalu: liloom napisał(a): > a skoro za mna tak sturm chodzi to zakupilam sobie bacardi breezer. > znacie? pycha! To chodz!Wytrabimy to w ciagu dalszym watku...Ten juz jest za dlugi.tam sie chcialam awanturowc z Aanka ale jj nie ma:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: vika masz malpe na gazecie 15.11.02, 17:44 dziś bawimy się na tarasie flaszki jeszcze z wczoraj zostały Który skoczy do jeziorka ? jeszcze ze trzy pływają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: vika masz malpe na gazecie IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.02, 17:50 aankaa napisała: > dziś bawimy się na tarasie > flaszki jeszcze z wczoraj zostały > Który skoczy do jeziorka ? jeszcze ze trzy pływają Ja moge ale po co? Przyniesiemy nowe,niech rybenki tez maja radoche przynajmniej nie beda dookola gadaly,ze my skapi. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: vika masz malpe na gazecie 15.11.02, 17:54 no, chyba masz rację, niech też łykną jak już będziesz skakał - baaaaaaardzo lubię piwo a ja przez ten czas poszukam gdzie Vika schowała resztę wczorajszego bigosu odgrzewany jest pycha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: vika masz malpe na gazecie IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.02, 18:06 aankaa napisała: > no, chyba masz rację, niech też łykną > jak już będziesz skakał - baaaaaaardzo lubię piwo > a ja przez ten czas poszukam gdzie Vika schowała resztę wczorajszego bigosu > odgrzewany jest pycha !!! Zostaw troche dla mnie.Nie duzo bo ja na diecie jestem ale troche musze. A jakie piwko lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: vika masz malpe na gazecie 15.11.02, 18:08 Steffl'a (w dużych ilościach) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: pora założyć nowy wątek 15.11.02, 18:19 aankaa napisała: > który (desperat) chętny ? Eeeee daj spokoj.Pogubimy sie a jest tu wazna sprawa do zalatwienia.Mnie sie nie chce latac po watkach...Buziaki.-) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: pora założyć nowy wątek 15.11.02, 18:24 ale ten się dłuuuuuuuuuuuuugo otwiera!!!!!!!!! może głosowanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: pora założyć nowy wątek..CDN... 15.11.02, 18:42 Spotykamy sie w ciagu dalszym od tym samym tytulem w watku Aanki:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś