sqrwiel_ 15.11.02, 01:49 Czy facet z kasą rzucający dziewczynę to zawsze sqrwiel ? Czy dziewczyna rzucająca faceta z kasa to zawsze bohaterka ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marucha1 Re: Byłem królewiczem ........................... 15.11.02, 05:05 sqrwiel_ napisał(a): > Czy facet z kasą rzucający dziewczynę to zawsze sqrwiel ? > Czy dziewczyna rzucająca faceta z kasa to zawsze bohaterka ? 1)-NIE 2)-NIE Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Byłem królewiczem ........................... 15.11.02, 05:24 marucha1 napisał: > sqrwiel_ napisał(a): > > > Czy facet z kasą rzucający dziewczynę to zawsze sqrwiel ? > > Czy dziewczyna rzucająca faceta z kasa to zawsze bohaterka ? > > 1)-NIE > 2)-NIE > SWIETE SLOWA- Marucha:-) Dodam tylko,ze latwiej rzucic faceta z kasa.Ma wieksze szanse sie pocieszac.-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Byłem królewiczem ........................... IP: *.hwr.arizona.edu 15.11.02, 07:24 ja chcialem zapytac nie na temat - mozna? czy jak byles krolewiczem to juz byles tez sqrwielem, czy sqrwielem zostales pozniej? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Byłem królewiczem ........................... 15.11.02, 07:31 Gość portalu: krecha napisał(a): > ja chcialem zapytac nie na temat - mozna? > > czy jak byles krolewiczem to juz byles tez sqrwielem, > czy sqrwielem zostales pozniej? Bardzo na miejscu pytanie.BARDZO!!!!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Byłem królewiczem ........................... IP: *.hwr.arizona.edu 15.11.02, 07:34 ale odpowiedzi niet a juz ze szesc minut minelo moze mysli?... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Byłem królewiczem ........................... 15.11.02, 07:41 Gość portalu: krecha napisał(a): > ale odpowiedzi niet > a juz ze szesc minut minelo > moze mysli?... Ktos kto sie tyle namysla to ze wzgledu na brak decyzji nie moze byc ani krolewiczem ani skurwielem.Wzioles to pod uwage,ze obie profesje wymagaja zdecydowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Byłem królewiczem ........................... IP: *.hwr.arizona.edu 15.11.02, 07:46 jestes doskonala!!! z powodu tego jednego posta, niniejszym: rehabilituje Cie i zapominam Twoje zdrady i ekscesy w innych watkach podpisano: krecha Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Byłem królewiczem ........................... 15.11.02, 09:26 Gość portalu: krecha napisał(a): > jestes doskonala!!! > > z powodu tego jednego posta, > > niniejszym: > > rehabilituje Cie > i zapominam > Twoje > zdrady > i ekscesy > w innych watkach > > podpisano: krecha NIE!!!!!!!To ja Cie rehabilituje bo nareszcie masz do mnie i Maruchy troche szacunku:-)))))))))).Nie wolno JEGO wlasnosci ciagac w krzaki:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Byłem królewiczem ........................... IP: *.hwr.Arizona.EDU 15.11.02, 19:59 ja nie bede przypominal kto kogo ciagnal w kszaki wczorej Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Byłem królewiczem ........................... 15.11.02, 20:01 Gość portalu: krecha napisał(a): > ja nie bede przypominal > kto kogo ciagnal w kszaki > wczorej Choc sie lepiej wyglupiac do nas na stary/nowy watek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Byłem królewiczem ........................... IP: *.hwr.Arizona.EDU 15.11.02, 21:30 musze w pracy byc do jakiejs 4 (mam spotkanie robocze o 3:30) potem do piekarenki (moze byc za pozno ale nawet jak ni bedzie mojego chlebka, to napewno bedzie ta mila pani) a potem do domku musze tez kupic dwie rzeczy: prezent na jutro - ide na urodziny do zaprzyjaznionego Polaka materialy do robienia papieru na pojutrze - umowilem sie ze znajomymi Amerykancamy, ze zrobimy wlasny papier a potem zrobimy i zjemy obiadek latawcem bede - takim co lata po sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Byłem królewiczem ........................... 16.11.02, 16:15 Gość portalu: krecha napisał(a): > musze w pracy byc do jakiejs 4 > (mam spotkanie robocze o 3:30) > > potem do piekarenki (moze byc za pozno > ale nawet jak ni bedzie mojego chlebka, > to napewno bedzie ta mila pani) > > a potem do domku > > musze tez kupic dwie rzeczy: > > prezent na jutro - ide na urodziny do zaprzyjaznionego Polaka > > materialy do robienia papieru na pojutrze - > umowilem sie ze znajomymi Amerykancamy, > ze zrobimy wlasny papier > a potem zrobimy i zjemy obiadek > > latawcem bede - takim co lata po sklepach Jessssssssuuuuuuuuuuu!!!!!!!Naraziles mi sie okropnie.Co Ty masz za koszmarne pomysly.Latanie po sklepach....brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusiaz Re: Byłem królewiczem ........................... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.11.02, 07:32 sqrwiel_ napisał(a): > Czy facet z kasą rzucający dziewczynę to zawsze sqrwiel ? > Czy dziewczyna rzucająca faceta z kasa to zawsze bohaterka ? 1- nie 2- nie Odpowiedz Link Zgłoś