bacha1979 Zmusiałs już koleżanki co by się intersowały twoim 14.02.06, 08:15 slubem?? Czy nie chcą z taką egoistyczną pannną mieć nic wspolenego???:) Powiedz czego mi zadroscisz jeszce??? Albo nie mów, bo i tak nie czyatm Twoich wypocin. :) Ty chyba jednak po nocah przeze mnie spać nie możęsz. Chyba narzeczony Cie nie odwiedza i junioreczka brak, hormony szaleja, dziecka brak i starch, bo jescze wezmie nogi za pas spod ołtarza. No a jak to z tymi jego zarobkami? Te 5 tysiecy zarabia, amieskzania nie ma?? Uuu, dziad jakis. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 przyznaje jedank, ze jak widze, ze mi dopisujesz 14.02.06, 08:18 to dobrze sie przy tym bawię. :) Nie czyatm co tez stworzyłąs,ale wiem, ze dajesz sie podpuszczac jak dziecko. To wina zaburzen hormonalnych??? Trzeba leczyc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re:bez komentarza 14.02.06, 09:10 no ekstra tylko na moj jeden post ty wysylasz 5!!!!! a zreszta pogadaj z asia.x, to najlepiej ci wychodzi. nie ma to jak poprzec samego siebie. i nikt nie zrozumie cie tak dobrze jak ty sama. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 ewuniu, dzis bedziesz mogła spać??? 14.02.06, 09:47 ŻYCZE CI TEGO Z CAŁEGO SERCA. DOBRY SEN POWOZLI TWOJEMU UMYSŁOWI OCHŁONĄĆ, NO I PRZYZCYNI SIĘ DO INTENSYWNIEJSZEJ PRACY MÓZGU I WTEDY BEDZIESZ MOGŁĄ UDZIELAĆ SWOICH CENNYCH RAD. BEZ NICH ANI RUSZ. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: ewuniu, dzis bedziesz mogła spać??? 14.02.06, 10:44 a ciebie nadal w nocy przesladuja gluche telefony????? moze to dzwoni do ciebie asia.x!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Dobranoc. :) Na zas Ci mówie 14.02.06, 10:46 a cos napociła, nie wiem, nie czytam. Doskonale sie bawie, bo widzę, ze zaglądasz na forum specialnie dla mnie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: no to baw sie dobrze.... 14.02.06, 11:49 skoro tylko takie masz rozrywki. Ps. a po co po raz kolejny piszesz, ze nie czytasz co ja naskrobalam??? czy mi na tym zalezy? czy ktos zmusza cie do tego? chcesz czytaj, nie chcesz to nie czytaj. ale glupio tak troche jak sie jest trollem i wyjdzie to na jaw. bo normalni ludzie na forum zajkadaja sobie jeden nick a nie dziesiec! a zagladam tu pewnie ze dla ciebie! w realu ciezko spotkac kogos tak niezrownowazonego psychicznie, kto sam sobie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: no padłam!! 14.02.06, 14:12 no basiunia, zanim odpisałas na post skierowany do ciebie na forum slub i wesele trzeba było sprawdzic, czy wylogowałas sie z nicka "xenika" utworzonego specjalnie na potrzeby tego watku. no niezle. i znowu rozmawiasz sama ze soba! rewelka. ty to niezle stuknieta jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
alamakota79 Re: Fascynująca dyskusja ;) 20.02.06, 23:41 HEHEHEHE ale sie usmialam przegladajac te "dyskusje" krwiozerczych kobiet. Wy dziewczyny zadnej kariery nie zrobicie jak bedziecie tyle czasu tracic przed komputerem na bezsensownym docinaniu sobie nawzajem, a Pani Przyszla Zona do tego wszystkiego jeszcze zaniedba meza:). A tak w zwiazku z tematem to ja, pomimo ze nie zwiazana wezlem malzenskim bardzo sie ciesze ze slubow moich kolezanek i kolegow, swietnie sie bawie na weselach, slucham o ich sukienkach slubnych, a one o moich sprawach sercowych i innych, w koncu na tym polega przyjazn, na wspieraniu sie w roznych momentach zycia, w koncu nie wiadomo co przyszlosc przyniesie. Wiec moze z ta przyjaznia jest cos nie tak. Co do laczenia kariery i zycia osobistego, to mnie sie wydaje ze zwiazek powinien czlowieka wzbogacac, wspierac w rozwoju, i jest to na pewno mozliwe bo znam wiele takich zwiazkow. Nie wiem co autorka rozumie przez "kariere" bo nie chcialo mi sie czytac wszystkich jej zjadliwych wypowiedzi, ale moze myli ja ze zwykla praca na etacie:). w kazdym razie pozdrawiam i zycze udanego malzenstwa i zawrotnej kariery Odpowiedz Link Zgłoś
opadniety_cycek Re: Fascynująca dyskusja ;) 21.02.06, 00:43 Dziewczęta, jestem pod wrażeniem. PS. Biedny ten mąż, o przyszłych dzieciach i uczniach nie wspomnę. Dobrze, że nie mam takiej mamusi. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
skp110 punkt 4 19.02.06, 13:08 4. Lemistwo - ob to jednak obowiązek, strach przed dziećni, życie dla zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś