ewa17 19.02.06, 12:29 Witam, chciała bym wiedzieć czy zwykła herbata jest zdrowa, jestem chyba od niej uzależniona i pije ja kilka razy dziennie, po prostu bardzo lubie, ale słyszałam że herbata nie jest za bardzo zdrowym napojem...czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f_emmefatale Re: Czy herbata jest zdrowa?? 19.02.06, 12:35 Jedni powiedzą Ci,że dobrym, iniże używką.. Herbata jest zdrowa,jeśli jest pita z umiarem. To tak jak wino. To teraz pomyśl,że jestem uzależniona od kawy..ja to dopiero mam problem. Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: Czy herbata jest zdrowa?? 19.02.06, 12:37 Ty to f_emmefatale masz problemy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Czy herbata jest zdrowa?? 19.02.06, 12:37 Co nie? Ty jak widzę też ;) i to chyba nawet większe. Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: Czy herbata jest zdrowa?? 19.02.06, 12:38 Możesz mi powiedzieć jakie? Czy ja się żalę na cokolwiek na forum i piszę o głupich uzależnieniach? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Czy herbata jest zdrowa?? 19.02.06, 12:40 OOOOOOOOOOoooo tak. ;) Żadne uzależnienie nie jest głupie. Uzależnienie jest problemem-co z tego,że małym-ale problemem, a problemy się rozwiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: Czy herbata jest zdrowa?? 19.02.06, 12:42 To niech zacznie pić soki, skoro uważa, że herbata jej szkodzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
starucha_izergiel Re: Czy herbata jest zdrowa?? 19.02.06, 14:39 tak - pod warunkiem, ze jest zielona bądź czerwona. Zielona jest żółta, a czerwona brunatna A Ty pewnie pijesz czarną, czyli brązową, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Czy herbata jest zdrowa?? 19.02.06, 15:01 Jak zdrowa-niezdrowa?Wszystko jest niezdrowe.Życie jest niezdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka82 Re: Czy herbata jest zdrowa?? 19.02.06, 15:11 Herbata ma więcej kofeiny niż kawa. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Czy herbata jest zdrowa?? 19.02.06, 19:12 starucha_izergiel napisała: > a na co? na niedobór cukru Odpowiedz Link Zgłoś