Dodaj do ulubionych

Co mozna dac facetowi na Mikolajki? HELP

25.11.02, 15:44
Ten moj juz wszystko ma, a mi sie skonczyly pomysly. Ksiazki, czapki, pioro,
kubki, CD z muzyka - wszystko juz bylo.
Inne, drozsz prezenty jak zegarek - to raczej na gwiazdke - tez juz bylo.
On jest spokojny i tradycyjny , wiec dziwactwa nie wchodza w rachube.
A moze wlasnie cos innego? Ale CO??????
Ja juz sama nie wiem:(
Help!!!!
Obserwuj wątek
    • agniecha27 Re: Co mozna dac facetowi na Mikolajki? HELP 25.11.02, 15:56
      Jak jest spokojny i tradycyjny, to może... piękny krawat, albo portfel...
      Strasznie trudno coś doradzić, bo chyba jest wymagający...?
    • Gość: elka.od.smoka Re: Co mozna dac facetowi na Mikolajki? HELP IP: 217.20.197.* 25.11.02, 16:00
      jak sie kogos dobrze zna, to zawsze wiadomo, co mu podarowac. ale zgadzam sie,
      ze dla faceta trudniej znalezc cos fajnego niz dla kobiety. a jezeli chcesz,
      zeby to byl drobny upominek na mikolajki, to rozejrzyj sie po sklepach. czasem
      wlasnie tam znajduje natchnienie, choc wychodzac na zakupy mam pustke w
      glowie. no i przeciez nie musi to byc cos ekstra. moze to byc zupelny
      drobiazg, nawet nieprzydatny, ale liczy sie pamiec. przynajmniej ja tak mysle.
      jezeli jednak nie masz zadnego zupelnie pomyslu, to moze warto pociagnac za
      jezyk ukochanego. moze sam wygada sie, co by chcial. nie koniecznie musi to
      byc zegarek, czy jakas elegancja rzecz. moze wlasnie zabral sie majsterkowanie
      i potrzebny mu jakis srubokret? to oczywiscie najprostrzy przyklad, jaki wpadl
      mi wlasnie do glowy, ale pomysl chwile, poobserwuj dokladniej swojego faceta,
      moze wlasnie gdzies tu znajdziesz natchnienie. a jezeli jest lasuchem, moze po
      prostu zrobisz ogromny i pyszny tort???
      powodzenia :-)
    • goga.74 Re: Co mozna dac facetowi na Mikolajki? HELP 25.11.02, 16:00
      Moze jakis zestaw kosmetykow - plyn po goleniu itd.
      Ksiazka zawsze jest dobrym prezentem jesli lubi czytac. Wprawdzie pisalas, ze
      ksiazki jako prezenty juz byly, ale przeciez kupisz mu inna ksiazke niz
      poprzednio :-)
    • kragmel Re: Co mozna dac facetowi na Mikolajki? HELP 25.11.02, 16:12
      mojemu tacie, z ktorym zawsze mam problem prezentowy, kupilam sol do kapieli w
      Sense Philosophy (w Wawie na Chmielnej). za mini paczuszke 5pln. akurat
      mikolajkowy rozmiar prezentu :)
    • Gość: butterfly Re: Co mozna dac facetowi na Mikolajki? HELP IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.02, 16:59
      ...w zeszlym roku kupilam mojemu chlopakowi bryloczek do kluczy z malym misiem
      z szaliczkiem (chyba z serii NICI...na pewno wiesz o co chodzi...poniewaz w
      sklepach jest bardzo duzy wybor tych maskotek) zapakowalam to w maly czerwony
      kartonik i z malym listem wyslalam jako taki "wiekszy list" (w duzej kopercie)
      moj chlopak bardzo sie ucieszyl, misia z szaliczkiem nosi przy kluczach...
      w tym roku zrobilam mu podkladke pod myszke z naszym zdjeciem z wakacji, i
      kupilam mu taka skarpete na prezenty...dokupie mu jakies cukiery, a potem bede
      kombinowac cos na gwiazdke (a kartke "mikolajowa" zrobilam tzn. narysowalam
      sama na komputerze i wydrukowalam)
      pozdrawiam
      B.
      • Gość: motylek Re: Co mozna dac facetowi na Mikolajki? HELP IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 17:14
        SIEBIE W ODPOWIEDNIM OPAKOWANIU :)
      • Gość: mala Re: podkladka pod mysz IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.11.02, 00:34
        przepraszam czy sama robilas te podkladke z Waszym zdjeciem pod mysz(jeli tak
        to moze zdradzisz "przepis")bo ja myslalm o poduszce z Naszym zdjeciem,ale ten
        Twoj pomysl bardzo mi sie podoba:).prosze napisz:))).dziekuje z gory:)
        m.
    • Gość: poszukiwacz Re: Co mozna dac facetowi na Mikolajki? HELP IP: *.acn.pl 26.11.02, 01:02
      To ja zaproponuje kapciuchy maskotki- jakąś krowę, czy innego miśka. Sam
      niestety nie mogę nigdzie takich znaleźć (Warszawa). Znaczy są niby, ale
      wszystkie jakieś ochydne. Jakby ktoś coś ładnego znalazł, to dajcie znać.
      • Gość: :))) Re: Co mozna dac facetowi na Mikolajki? HELP IP: 213.195.142.* 26.11.02, 01:22
        Park Wola były naprawdę niekiepskie i inne wzory niż te które są w innych
        sklepach.Informacja z soboty :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka