grubaska20 Re: Czym podlać kwiatek żeby padł? 09.03.06, 15:44 hehehe, czyżbyś planowała zabójstwo flory w swoim otoczeniu i pytała jak to zamaskować..?:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna_54 Re: Czym podlać kwiatek żeby padł? 09.03.06, 15:48 To jest chyba namowa do zbrodnii???????? Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Czym podlać kwiatek żeby padł? 09.03.06, 15:52 A ja wczoraj podratowałam jednego :))) Wsiadłam sobie do autobusu na pętli i zauważyłam, że przy oknie po drugiej stronie siedzi sobie pan Tulipan. Już letko przywiędły [wygląda na to, że dziewczyna go rzuciła ;)]. To więc się przysiadłam i postanowiłam przygarnąć. Teraz stoi dumnie w szklance z wodą przy oknie i chmury ogląda :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
devil_ka Re: dlaczego chcesz zabić kwiatka? 09.03.06, 16:04 Woda z domestosem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmarync Re: dlaczego chcesz zabić kwiatka? 10.03.06, 21:20 ojjj...jak przeczytalam o uratowaniu tulipana to az mi sie przykro zrobilo ze chcesz "zabic":) swojego :( Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: Czym podlać kwiatek żeby padł? 11.03.06, 09:50 hehe ja nie muszę tego powodować...u mnie (niektóre) kwiatki same padały, a to chyba dlatego, że mam mało światła w pokoju ehh:/ Odpowiedz Link Zgłoś