milis2 14.03.06, 18:39 Mam ptopozycję do forumowiczów: może należy się zmobilizować do nieodpowiadania na posty boskiego, być może to go zniechęci do zakładania nowych, ciągle tak samo dennych wątków. Czy ktoś jest za? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Bojkot b.z. 14.03.06, 18:40 Tak to ja sie dopisuje do bojkotu:) Ale cholercia juz sie z gorbym umowilam na male ognisko. Czy to w czyms przeszkadza? Chyba nie,bo wtedy to i sie przysluzymy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Bojkot b.z. 14.03.06, 18:42 Heheheh masz racje :D:D:D Wlasnie wracam z FoM :p z grogregiem :p tfu tfu tfu niech nikt nie wazy sie laczyc mnie z gorbym!!! Ufff dobrze, ze zwrocilas uwage :p a to bylby wstyd :p Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Bojkot b.z. 14.03.06, 18:44 eee, tam, gorby płodny jest, co rusz czytam na śmieciach i na FoM jego żale na cały świat. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Bojkot b.z. 14.03.06, 18:45 a no plodny chlopina jest! i jaki pokrzywdzony przez swiat, a jak go Giwi zle traktuje;( ohhh jaki on biedny! hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Bojkot b.z. 14.03.06, 18:46 ma coś wspólnego z pokrzywdzonym na tym forum. wiesz kim ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Bojkot b.z. 14.03.06, 18:47 oczywiscie:) a jeszcze chetniej na nie sie zgodzisz jesli sie dowiesz, ze centrum ogniska bedzie zad b.z :D:D:D bo jakbys nie wiedziala, to ja juz z grogregiem i frezyjka szykujemy karnistry i palniki i bedziemy pomagac b.z sie podpalac:) piszesz sie na to? jeszcze miejsce jest na liscie:D Odpowiedz Link Zgłoś
frezja66 Re: Bojkot b.z. 14.03.06, 22:08 tak jest khaki3 !!!!!!!!!!! :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec nie wiesz co to miłość synu , poczekaj dopadnie.. 14.03.06, 19:08 i ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 I znów to samo :) 14.03.06, 19:13 Boski jest jaki jest, niepotrzebnie sie go czepiacie. Na Analu jest szeroko znany i czytany dla rozrywki, jak niegdyś forum Cosmopoiltan. Ja go lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: I znów to samo :) 14.03.06, 19:15 A jak go lubisztomoze po znajomosci zrzucisz sie na karnisterek benzyny? chcemy biedakowi ulzyc w cierpieniach i spelnic jego marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: I znów to samo :) 14.03.06, 19:28 Nieee, po co marnować cenne paliwo? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: I znów to samo :) 14.03.06, 19:29 Ale tolatwopalne, i daje 100% gwarancji na to, ze sie spali:) A to moze na gaz do palnika sie dorzucisz? gaz tanszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Bojkot b.z. 14.03.06, 21:00 milis2 napisała: > Mam ptopozycję do forumowiczów: może należy się zmobilizować do > nieodpowiadania na posty boskiego, być może to go zniechęci do zakładania > nowych, ciągle tak samo dennych wątków. Czy ktoś jest za? z jego klonami tez nie bedziesz pisac?:D jak je rozpoznasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
milis2 Re: Bojkot b.z. 15.03.06, 16:42 O klonach niestety nie pomyślałam, ale bojkotowanie b.z. jako b.z. to już coś. Od czegoś trzeba zacząć;-) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Spadaj i sama się zbojkotuj 15.03.06, 17:00 Nie zamierzam bojkotować boskiego, bo to młody, inteligenty i mądry mężczyzna. Na pewno będę zaś stawiał opór wszelakiego rodzaju głupim bojkotom, cenzurze i innym podobnym organizowanym protestom. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 bedziesz bojkotowal bojkot? 15.03.06, 17:29 maslo maslane? a mleko mleczne? Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Spadaj i sama się zbojkotuj 15.03.06, 17:43 dodam jeszcze że to mężczyzna wrażliwy i romantyczny co przeszkadza zimnym pudłom a denerwuje je tym bardziej, że nie pokochał jednej z nich Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Spadaj i sama się zbojkotuj 15.03.06, 17:45 własnie dac jej kopa w dupe niech spada z tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Bojkot b.z. 15.03.06, 17:33 ooooo takich to nie lubie wredny babsztyl pewnie jeszcze lubi donosic Odpowiedz Link Zgłoś
milis2 Re: Bojkot b.z. 17.03.06, 17:23 Po pierwsze: nie jestem wrednym babsztylem. Po drugie: nie spadnę z tego forum, jakbyś sobie tego życzył. Po trzecie: nie wiem co ma wspólnego bojkotowanie z donoszeniem. Odpowiedz Link Zgłoś